Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
válasz norby_42 #163895 üzenetére
Rapoo M200plus, halk is szolíd is, multi-módosú is, viszont nem is olcsó.
Néhány órája vettem, igaz itthon, mert az asszony megőrül a kattogástól és nem volt hajlandó kivárni míg megjön kintről.
Most egy Galaxy Tab S2-höz csatlakozik és jónak tűnik. Tetszik ez a textil szerű felület.
Aki tolerálja a lapos egeret annak jó lehet.
https://s.click.aliexpress.com/e/_TQWErSorry, mobilról linkelek.
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Tavaly volt ez a fajta polarizált szemüveg mánia.
Tudnátok linkelni ugyanilyen szemüveget, csak sötétebb lencsével? -
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
CR123a elemet keresnék, lehetőleg újratölthetőt, van bevált? Lehetőleg nem 3e ft/db árban. 1 kéne csak, de nem baj ha 2es csomag, jó lesz tartaléknak. 16340 néven van még.
-
maestro87
őstag
válasz SzabóTamàs90 #163892 üzenetére
Érdemes.
Én ilyen Orico-t vettem 1 méteres kábellel. Van többféle kivitelben. -
vacs
veterán
válasz i-sti #163849 üzenetére
Tecknet Bluetooth egér kell neked!
Én kb egy éve használom, hibátlan.
Mérete se kicsi, se nagy, van rajta előre és hátra gomb, gumírozott, ezért jó a fogása is.(^)(>.<)(^)
-
sambenez
addikt
válasz erdey_a #163881 üzenetére
Ez nem igaz. A logitech már 10 éve is csinált olyan egeret ami üvegasztalon működött, ha az 4mm vastag volt legalább.
Itt van mindjárt az MX Master 3. -
Digitalpimp
senior tag
válasz erdey_a #163881 üzenetére
Savmart üvegen az optikai egér is működik. Évek óta használom.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
-
Met
nagyúr
Éjellátós peephole kamerát rendelt már valaki?
Gyakorlatilag 0 természetes fény jut be a lépcsőházba .
Elemes kellene, vagy egyszerűen tölthető."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
gyemipapa
senior tag
válasz Infinity70 #163875 üzenetére
Egy egérpad csodákra képes. :-)
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
erdey_a
addikt
válasz Infinity70 #163877 üzenetére
a "kéklámpás" egerek szinte minden felületen jól működnek. üvegen nem. oda hagyományos golyós kell.
pl. genius nx7015 olcsó is, jó isVérboci
-
Yahhher
aktív tag
válasz Infinity70 #163875 üzenetére
Szia.
Nekem ilyen van, teljesen jó, direkt ilyet kerestem én is:
Genius Traveler 6000Z Blue Eye.Üdv B.
-
JóGéza
aktív tag
válasz Infinity70 #163877 üzenetére
Attól még lehetett húzgálni..
-
oszy
veterán
-
Infinity70
tag
Tudtok olyan egeret ajánlani amit bármin lehet húzgálni ? Gondolok pl asztal,üveg ,lepedő akár. Mint a Hama milano pl
Huawei P40 Pro
-
oszy
veterán
Méretre nagyobb ettől? Mert ez nekem tetszik, csak az elemek nagyon gyorsan lemerülnek és egy picit lelóg a kisujjam róla.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
edk-
őstag
válasz Lackki #163857 üzenetére
Olcsó kategóriában ez a fejlámpa nem rossz.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Beni2360
félisten
válasz #39868659 #163868 üzenetére
Őszintén ha egy vérnyomásmérő felhelyezése és működtetése képben van akkor kizárt, hogy egy okos óra tudná ezt nyújtani bármit is írnak róla, szvsz. Még a csuklós vérnyomásmérő is kétséges egyesek szerint.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz bul07 #163858 üzenetére
Na azért köszi, végül rendeltem egyet.
Olvastam akérdez-felelek rovatban, hogy volt aki cserélte nagyobbra a beépített aksit.
Helló, 18650 1300mAh. Az enyém 18650 3400 mAh-ra cserélődött.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
spileraaa
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
-
spileraaa
senior tag
válasz petipetya #163862 üzenetére
ennyiért már kapsz elektromost ami szerintem sokall jobban tisztit
nekem ez van [link] ok picit drágább de a hagyományosnál sokkal jobb
18 dodo-ért készülék+6fejet adnak,de hogy ez valami usa piacra szánt Alfawise RST2056 az biztos...
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
petipetya
nagyúr
Szemmel láthatóan nincs raktáron. Ha például megnézed az általam linkelt fogkefét, ott az "in stock" szerepel. Ez idehaza sem működik másként: ami nincs raktáron, azt először ne kell szerezniük.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Xiaomi Mijia 10PCS Toothbrush Pink & Blue Manual Ultra Fine Soft Hair Deep Cleaning Tartar Removal Tooth Brush
US$10.18
Free shippingMivel az alin vagy nem adták fel, vagy mégsem volt készleten, meguntam és innen berendeltem egy adag fogkefét. Ennyi pénzért darabja ajándék, mivel jó minőségű puha fogkefe. Ha csak a szürkéket akarom használni, és 3 helyett 2,5 havonta cserélem (5 db = 1 év), akkor is röhögve megéri az árát (egyébként akinek kellene majd az 5db pink, ingyen megkapja, ha eljön érte a belvárosi melóhelyre).
A megérkezéséig idehaza kétfélét próbáltam:
- 300 HUF Auchan super soft fogkefe: egyrészt két használat után elkezdett megtörni és elhajlani egy-egy szak benne, másrészt szinte letépi az ínyemet, mintha drótkefével akarnék fogat mosni.
- 1100 HUF Elmex sensitive fogkefe: ez már hozza a Xiaomi szintet, puha, rugalmas, kényelmes, simogat es tisztít egyben, ám annak többszörösét kellett kifizetni érte."nincs rá lezsóidő"
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #163859 üzenetére
Igen
Én már meg se lepődök
ali is csúszik nálam, van olyan cuccom amit Feb 5-óta nem adtak fel[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz bul07 #163858 üzenetére
Jól értem, hogy 21 munkanap a postára adási idő volumen ?
Shipping: Processing time: 21 business days
Az majdnem egy hónap.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Újra van szerelőlámpa, és még a kupon is jó rá
Nekem már megjött és nagyon elégedett vagyok veleXANES 175A 360Degree Rotation USB Rechargeable COB+LED Emergency Worklight with Magnetic Tail Flashlight
[link]
BGKJA3
US $6.59( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Lackki
őstag
fejlámpából a sok millióból melyiket ajánlanátok?
Privátot hamarabb észreveszem
-
silvergod
őstag
SoundPEATS vagy QCY T5 -t használ valaki?
mert ahogy olvastam ez a 2 legjobb választás a 25$ körüli kategóriában.
valóban ennyire jók?ezt nem ide akartam bocsánat,törölhető
köszi[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
farkas-j
őstag
válasz Mr.Csizmás #163832 üzenetére
Én elsétáltam a boltba és megvettem. Tőlünk 15 percre van a bolt
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
fecus
őstag
válasz #39868659 #163845 üzenetére
Mindegy hol veszed. Ahol a LED-ekhez hozzá lehet érni (nincs búra) az mind rázhat. Egy vizes helységbe rakni ilyet, elérhető helyre, az kész öngyilkosság. (vizes mezítláb megérinteni...) A linkelt spot LED fényforrások beépítésre valók ahol nem férsz hozzá.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
bul07
nagyúr
válasz Joker88 #163848 üzenetére
Nemrég linkeltem ott 70mai Car DVR 1S, US $27.15.ért, ez a legolcsóbb ami ajánlható, keresd ki ott hátha él még
Nem él[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
i-sti
senior tag
Keresek minőségibb BT egeret.
10-15 USD-re gondoltam.Ne a legolcsóbb a műanyagból legyen, legyen kényelmes és inkább normál méretű legyen, ne mint a mostani kis egerek.
Mi most a best/buy Alin?Novum Forum Siculorum
-
Joker88
őstag
Keresnék, illetve szívesen vennék tippeket 2 megoldandó problémámra..
1.: kellene egy kicsi ún. időjárás-állomás. Nekem elég ha a benti hőmérsékletet mutatja,még óra sem kell hozzá..
2.: Autós - kamera téren mik a tapasztalatok ? Melyik éri meg ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
DavidQ
tag
válasz Lackki #163822 üzenetére
(#163822) Lackki: Bocsi, nem neked akartam címezni, egyel feletted MADcatnek.
(#163823) sambenez: Ez igaz. De ebben az esetben sem gondolnám, hogy megérné a kínai. Nem tartom magam audiofilnek, de azért a hangzásra adok! Lehet hogy előítéletes vagyok a kínai hangcuccokkal kapcsolatban, de a minőséget ott is meg kell fizetni. Akkor pedig ugyanott vagyok, mintha itthonról vásárolnék. Minden mással kapcsolatban tartom magam ahhoz, amit az aláírásomban is olvashatsz!
Nem minden kínai szirszar szar!
-
törölt tag
Koszonom a gu10-es led hsz.-eket,aszem maradok a hazai beszerzesnel.
Fradi81
En megvarom lassan jon az uj withings ora mindent is mer szinte orvosi pontossaggal. Mondjuk nagyondenagyon off itt.[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Hali
Ezek a kínai okosórák alkalmasak vérnyomásmérésre, tehát kiválthatnak egy rendes vérnyomásmérőt pl olyan személynél akinek rendszeresen mérnie kell?
moto g72, Ninebot d28e
-
oszy
veterán
válasz HornedReaper #163692 üzenetére
Ez ma már nem működik? A másik ment amit írtatok, de ez szürke.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
DJGABI
addikt
ja tényleg, tegnap 2 kisebb januári csomag nekem is megjött, úgy tűnik kezdenek beindulni
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Ünnepek,és betegségek ellenére szépen jönnek sorban a csomagok aliról. Viszont hetek óta több eladó sem válaszol a levelekre,és nem is olvassák őket. Most éppen van egy problémás BT fejesem,már az 5.-ik darabot rendeltem a haverok örömére,de most lukra futottam vele. Miért nem olvassák/válaszolnak a levelekre?
Üdv: Attila
-
fecus
őstag
válasz Deconst #163803 üzenetére
Tükörként jól működik? Szeretnék egy ilyet, de a visszapillantót nem adnám fel ha lehet.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
farkas-j
őstag
válasz #39868659 #163810 üzenetére
Biztosan megéri GU10-es LED-es izzót Kínából rendelni? Itthon 2 ill. 5 év garival kapható pl. ennél a bolthálózatnál.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
azbest
félisten
válasz #53667584 #163827 üzenetére
nem írtad, hogy lapos vagy rövid legyen.
Pl, ha az aljzathoz kell két luk egy helyett, akkor talán ez.
Hasonlót is dobott ki, ami két oldalra osztja szét az áramot.Ha szekrény mögé lapos, mint a képeden, akkor olyan.
Aliexpressen is vannak találatok, de ezek pár száz forintért itthon is akár tescoban, mediamarktban vagy más helyeken. Kínából lehet nyár köze lesz mire ideér. "electrical socket splitter" vagy hasonló kulcsszavakkal, "Eu Plug Power Strip", a slim is segíthet laposat találni. -
petipetya
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #163380 üzenetére
12 nap alatt megjött Banggood-ról, az eddig Tesco-s Varta játékhoz képest jobb arra, ha nagy ritkán lecsapja valami a biztosítékot télen a panelban. A másik pedig ment EDC-nek a táskába. Nyilván más életkörülmények között magasabbra tennem a lécet.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
w.miki
veterán
Xiaomi YEELIGHT GUANGCAN YLXD50YL 220V 50W Ceiling Light [EU] - UK
85.33 USD (78.59 EUR)
Code BGYEELG50Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
KamuMazsola
őstag
válasz MADcat #163817 üzenetére
Nem a készülék hátulját, hanem a gépkocsiban lévő gyári beépítőkeret kellett módosítani. Mit jelent neked az épkézláb?
Teljes bt funkcionalitás ok
Android ok
Play store online navi ok
Online navi ok
Offline navi ok
Hangja nem egyenlő a kaputelefonéval és jóval több szolgáltatása van mint az egydines jvc-nek és kb 55 ezer.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
DavidQ
tag
válasz Lackki #163818 üzenetére
Egy normális 1 dines Pioneer/JVC megvan 15 ezer forint körül. Jack és USB csatlakozással, 3 év garival itthonról, azonnal. Ha nagyon kell a bluetooth is, AKKOR IS megvagy 25-30 ezerből.
A 2 dines fejegységeket én még mindig luxus cikknek tartom, azon a pénzen inkább megveszem a hangszórókat az 1 dineshez.[ Szerkesztve ]
Nem minden kínai szirszar szar!
-
MODERÁTOR
válasz KamuMazsola #163816 üzenetére
Most tényleg egy épkézláb egy vagy két dines, androidos rádió nincs Kínából?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Sanyesz.
őstag
válasz nelsonmanian #163807 üzenetére
Mennyire macerás "kiműteni" a gyári egységet? Nem azt mondom, hogy kicserélem, de sosem lehet tudni.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
DJGABI
addikt
válasz KamuMazsola #163811 üzenetére
[link]
előkerestem #autórádió #android<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
KamuMazsola
őstag
Az androidos autórádió témával kapcsolatban írtam ide a topikban, linkeltem is az eladót. Járműspecifikus készülékek, passzoló méretek a gyári buta helyére. Még a rádió és a hangchipek típusát is írtam amik már jók.
Nekem azóta is jól működik, meg vagyok vele elégedve. Dél-pesten, vagy itthon Gyálon akit érdekel megnézheti, meghallgathatja. Suzuki Ignis gyári kazettás magnó-rádióját váltotta. Rootoláshoz nem értek, de még nem fagyott le. Navigációt használtam, de jellemzően anélkül megyek vele. Play áruházból bármi telepíthető. Android 9.PS: tolatókamerát ajándékba adta vele az eladó, de még nem találtam neki megfelelő helyet.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
törölt tag
Mivel itt mar mindent IS rendeltetek, van esetleg GU10-es ledbol ajanlott? Koszonom
-
Ciccuka
veterán
-
nelsonmanian
senior tag
válasz Sanyesz. #163799 üzenetére
Minden kompatibilis! Canbuszost kell rendelni. Semmilyen negatívum nincs. Kicsit gyenge a rádió de nem vészesen. Illetve a nagyobb felbontás és kijelző miatt kicsit mákosabb a tolatókamera képe. A középső joystick csak szám váltásra funkcionál, de ennyi. Sokkal több a pozitívum és a gyári magnó gyerekbetegségei sincsenek. Olvasgatni kell alis kommenteket. Elég jó kuponokat is ki lehet fogni.
A károgók meg vegyenek somogyit!
-
tupacamaru
veterán
válasz Dluinet #163801 üzenetére
És mit lát vele, mert az enyémnek csak pár centi a fókusza?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
smithsys
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest