Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Donki Hóte #162973 üzenetére
Gearbest is vannak külső eladók ott is figyelni kell
Már ha egyáltalán van még ember aki onnan rendel[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KamuMazsola
őstag
Mi van már veletek?! Nem kéne már hagyni ezt a hülye poénkodást ezzel a koronavírussal? Rohadt unalmas és felesleges is itt. Mondjuk én tovább tudom görgetni, csak na!
Üdv.: KamuMazsola
-
anadroid
senior tag
válasz gyemipapa #162989 üzenetére
Pszt... Oda is jön kínai áru.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
gyemipapa
senior tag
Edesjoistenem... ennyi pánikbeteg embert...
Uristenem, mindmeghalunk...
Aki ennyire parázik, ne rendeljen Kínából, ha rendelt, ne vegye át és kérjen refundot, esetleg vegye át de gumikesztyűben, és kibontás nélkül tárolja pár hétig a pincében a csomagot.
Nekik javaslom, menjenek inkább, "oszt" vásároljanak a TESCOBAN...[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz pulutodurumo #162982 üzenetére
+1
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
pulutodurumo
addikt
Nem lehetne leszállni erről a vírusos csomag hisztiről? Kurva unalmas. A WHO adott ki egy állásfoglalást, semmi ilyesmi nincs benne, sőt. Kifejezetten nem javasolják a kereskedelem korlátozását. Aki biztonságban akarja magát tudni, kövesse ezt az ajánlást.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
varmi2
nagyúr
válasz hzsolee #162979 üzenetére
A korona vírus csak pár napig "él" felületeken. De ugye nem él, mert egy vírus nem él. De csak pár napig tud fertőzni, utána szétesik, és ennyi.Egy csomag kínából heteken át utazik, mire ide ér.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
hzsolee
őstag
válasz szabi__memo #162978 üzenetére
Na jó, most már döntsétek el. Ma jött két csomagom, megfogjam vagy sem?
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Vagany
őstag
válasz szabi__memo #162966 üzenetére
"...míg a gyomor-bélrendszeri fertőzéseket okozó vírusok 30 napig is életképesek."
Azok nem bacilusok? Mert arról volt szó, hogy a vírus nem életképes önmagában gazdatest nélkül (tárgyakon pár óráig), ellentétben a bacilusokkal.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
kenand
veterán
válasz Donki Hóte #162973 üzenetére
Aliexpress viszont jobb, mint a joybuy egyéb...Joybuy egyébnél jártam úgy, hogy 60 napig fel sem adták, írtam nekik, a rendszer szerint processing, nem került feladásra. A Joybuy követelte rajtam a bizonyítékot....
-
szabi__memo
nagyúr
válasz AndrewBlase #162974 üzenetére
Eddig úgy volt hogy madarak és emlősök, de a jelenleginél már nem biztosak benne. A hüllők is képbe kerültek, szóval ki tudja, lehet a rovarok is
-
veterán
válasz mr_kickass #162970 üzenetére
Én szoktam ajánlgatni a Joybuy oldalt, de mindig hozzáteszem, hogy szigorúan csak a Joy Collection termékekből szabad vásárolni.
A Joy Collection esetében maga a Joybuy az eladó (tehát ez a rész olyan, mint a Gearbest, vagy a Banggood), míg a többi termék esetében olyan, mint az aliexpress, vagy az ebay (vagyis független eladók sokasága seftel az oldalon).
Szóval ha Joy Collection termékből választasz, akkor nincs olyan, hogy az eladó megtagadja a termék elküldését, vagy hogy 60 napig ne adják fel (kivéve persze a preorder termékeket, de ott jelzik is, hogy a feladás elhúzódik).
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
DJGABI
addikt
válasz mr_kickass #162970 üzenetére
Postás error. Nnekem eddig minden megjött tőlük.
Még a több accról rendelt minecraft plüssök is (legalábbis asszem náluk volt). Jut is eszembe xt-xintéről 2 normál rendelés megjött, a kuponos mókák fel se lettek adva, asszem mehetek PayPalhoz, remélem nem hajtanak el...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
anadroid
senior tag
válasz hzsolee #162962 üzenetére
Levegőt se, az a legbiztosabb a vírusok ellen. Csak az első pár perc nehéz, utána élethosszig védett lesz.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
mr_kickass
tag
Utólag is köszi a két fórumtársnak a Joybuy-os ötleteket, sajnos memóriakártyára nincs szükségem, az SSD meg valóban nem jött Magyarországra, így elengedtem a kupont.
Nagyon rosszak egyébként a tapasztalataim az oldallal, kétszer rendeltem bármit is, egyik sem jött meg, refund mindkettőnél időben is sok volt, illetve írnom is kellett az ügyfélszolgálatnak, hogy ugyan refundoljanak már, holott teljesen egyértelmű volt mindkét helyzet (egy esetben az eladó konkrétan megtagadta a termék elküldését, a másik esetben pedig 60 nap után sem jött meg). Részemről nem ajánlott.
-
anadroid
senior tag
válasz luciferk #162939 üzenetére
Megírtam tegnap este. Tessék visszaolvasni!
-
szabi__memo
nagyúr
válasz finest #162961 üzenetére
Annyi van minden cikkben, hogy nem tudják meddig él, nincs róla semmi infomáció.
Tehát minimális a kockázat. Valószínű.
A legtöbb, megfázásért és influenzáért felelős vírus akár 2-3 napig is elél az adott felületen, míg a gyomor-bélrendszeri fertőzéseket okozó vírusok 30 napig is életképesek.
Ezek tudatában én nem állítanék senki helyében semmit[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Nem kell parázni, ha nincs élő hordozó rövid ideig marad életképes a vírus, csomagon nem marad életben, hacsak nem élő kígyót rendelsz a Wuhani piacról..
-
Digitalis
senior tag
válasz hzsolee #162962 üzenetére
És még mennyi - mennyi kaja! Piszkosul túl van lihegve ez tény, én is csak mosolyogtam a hölgyeményen.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
hzsolee
őstag
válasz Digitalis #162958 üzenetére
Gondolom a targonca villákat is, miután a rahedli kínai gatya, cipő, fúrógép, tv, tésztaszűrő, szekrény, fűnyíró stb, stb.... Kb minden Kínában készül.... Akkor most már nem kell venni semmit.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
finest
addikt
válasz szabi__memo #162959 üzenetére
Persze, a vírusok a szabadban nem maradnak meg, néhány órán belül elpusztulnak. Legyen a koronavírus jól kigyúrt és bírjon ki 24 órát, akkor is lehalt a csomidról a szállítás alatt! Pl:[link] [link]
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
pulutodurumo
addikt
válasz szabi__memo #162959 üzenetére
"A WHO vezetősége azt is bejelentette, hogy
nem javasolja, sőt, ellenzi, hogy bármilyen ország kereskedelmi vagy utazási korlátozásokat vezessen be Kínával szemben."Te tudsz bármit is a vírusokról?
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Digitalis
senior tag
Most vettem át a postán az JB Owias táskám (egész jó minőség) és kiadás után a postáskisasszony fertőtlenítette a kezét. Igen, ki van adva nekik.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
nagyúr
válasz #53667584 #162951 üzenetére
Több megoldást kínálhatsz neki:
-Berakja mikróba a csomagokat 2 percre
-UV fénnyel 30 perccel megvilágítva fertőtlenít
-Berakja a sütőbe 75°C fokon 10 percre
-Hipós vízbe vagy tiszta alkoholba áztatja 5percig
-Szakrálisan eléget egy boszorkánytEzek mind régi, bevált megoldások.
A boszorkányost már többször alkalmazta és mindig működött.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
törölt tag
válasz -secret- #162953 üzenetére
Ő nem az a csaj akinek az álláspontját olyan könnyű megváltoztatni. Ő az a típus aki refundkor üzenetben elküldi a bankkártya adatait az eladónak, hogy "ide küldd a pénzt". Hiába mondom neki, hogy na na!, de szerinte "azt úgy kell, mert mindig paypal-t kérnek".
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz gyulazsolti #162917 üzenetére
Ez egy másik gyártmány és csak kettő tappancsos. Túl közel van egymáshoz és kicsi a masszírozó felület szvsz.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
Kolléganőm most mondja, hogy a héten eléggé sok csomagja érkezett aliexpressről, és mindet a pincében tárolja egy dobozban, nem meri kinyitni őket
-
Aidan85
aktív tag
válasz Aidan85 #158123 üzenetére
Végül cseréltem egy Tronsmart Spunky Beats-re, a bogyók kialakítása nagyon hasonló, a bölcsője kicsit nagyobb, de több is az üzemideje. A Tronsmartnak sokkal stabilabb a kapcsolata, teljesen megszűnt a megszakadás és hangban is jobban teljesít. Az egyetlen negatív pontja eddig, hogy ha csak az egyik bogyó van bekapcsolva, nem tud egyszerre 2 eszközhöz kapcsolódni (vagyis én még nem tudtam rávenni), a FYE5 tudott multipont kapcsolatot 1 bekapcsolt bogyóval.
-
Digitalis
senior tag
válasz Elemental #162935 üzenetére
Régóta lesem ezeket, de nem tudom eldönteni a rázósat vagy inkább ebből a rendszerűből válasszak. Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
(#162945) edk-
Vagy nem. AliSupport neha nagyon nagyvonalu neha nagyon gyoker.
Nem tudom ha a valaszra nyomok a hsz.-nal mi a pocsert uj hsz.-nek irja.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
(#162943) edk-
Seller shipping nincs tracking number. 40 dollaros termekhez csak kellene nem?[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz zolikaDB #162940 üzenetére
Nekem a QCY T5 4 óra fölött megy de a tesóm Tronsmart Spunky Beat-je simán megy 6 óra fölött megy .
Vezetékesből én edzéshez a Blitzwolf BW-BTS1 használom az marha jól illeszkedik a fülbe nem esik ki ott is 6-7 óra az üzemidő mondjuk fél hangerőn lehet többet is tud. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Nekifutok még egyszer!
1, Kényelmes, brutális üzemidejű TWS fülesre van-e tippetek? Minimum 4 óra. (nem baj, ha fizikális gombok vannak rajta)
2, Kényelmes, brutális üzemidejű sima, kábeles fülesre van-e tippetek? Minimum 8 óra.Közepes hangerőn, többnyire szöveget hallgatok, így kellene tudnia minél többet.
Awei A920 folyamatosan kiesik a fülemből, és cirka 3 óra max, majd töltés.Nem Apple árkategóriára gondoltam, de szerintem ez itt evidens.
-
anadroid
senior tag
válasz luciferk #162937 üzenetére
Nem ott kell venni.
-
edk-
őstag
Ez a hűtőhőmérő ügyes kis készülék, ma jött meg. A külső egység a mágneseivel feltapad a hűtőre, a belsőkön csíptető van, amivel jól rögzíthetők.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
agroman
senior tag
-
zappafan
csendes tag
válasz gyulazsolti #162919 üzenetére
Ez nem a G2, szerintem egy előző verzió.
-
zeon.hu
nagyúr
Rendelt valaki mostanában sinceritytrading-től?
Eddig minden megjött tőle max 2 héten belül, most már 3 hete semmi.#?*@&!
-
agroman
senior tag
-
anadroid
senior tag
válasz Lackki #162911 üzenetére
[Itt] a masszírozó 39,91 $ szállítással együtt, ha a dobozosat választod (a bal oldali). Ez még belül van.
-
Degeczi
nagyúr
válasz digitalentum #162913 üzenetére
A hivatkozott hozzászólásban ugyananyiszor tisztázza is, h webshopokra gondol, és pl. a Xiaomi termékekre, azaz nem levélben is küldhető apróságra.
-
Degeczi
nagyúr
válasz digitalentum #162910 üzenetére
A webáruházakhoz szóltál hozzá. Azokra vajon mi vonatkozik? A csomagszállítás, amiben ott az általad hiányolt versenyhelyzet. Ettől még nem lesz olcsó.
-
Degeczi
nagyúr
válasz digitalentum #162907 üzenetére
Jó reggelt, pár évtizede már nincs monopolhelyzet (és pont hogy piaci verseny van) az alább említett csomagszálíltásban.... Ettől még érthető módon van költsége.
-
digitalentum
csendes tag
-
g_g_g
őstag
válasz Elemental #162900 üzenetére
Találtam egy elég jól használható leírást (angol).
#Xiaomi Jeeback Neck Massager G2 leírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest