Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz Neurotoxin #25 üzenetére
biztos lehetsz benne, hogy benne lesz, a wheelspin a horizon egyik unique eleme mar a kezdetektol benne van. a tanc meg a tobbi nyomoreksag pedig tovabb lesz fejlesztve es gondolom meg tobb cucc kerul a szerencsekerekbe, hogy nehogy veletlenul valami autot nyerj.
-
Neurotoxin
őstag
UK-t (és a brit angolt) már az elején nagyon utáltam benne. Remélem, most, hogy Mexikóba látogatunk, elfelejtik ezt a bugyuta sorsolós rendszert és a Fortnite-ot idéző örömtáncot. Utóbbi kettő miatt tettem le a 4-et, annak ellenére, hogy maga a játék tetszett.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
C4mp3r
addikt
ideje mar nagyon masfel ev alatt mar elegge kifulladt nalam a 4 es uk-t is nagyon unom mar. remelem rafekszenek a hangokra most nagyon, mert a 4 egyik legtobbet kritizalt tulajdonsaga a hulladek szintetikus motorhangok
-
joey04
titán
már pont kezd kifulladni nálam a 4. nagyon várom.
-
hunluki
senior tag
Bitang jó széria, én az FH4-et kontrollerrel tolom, motorsport 7-et kormánnyal de simán csak fun kategória, ha meg tényleg komolyabban akarok racsingolni akkor project cars első rész.
Mindhárom teljesen más élmény de mindegyik végtelen órát képest elnyelni az életemből
5-ös is bevásárlós lesz ez nem is lehet kérdés. Igaz csak PC-n és visszafogottabb grafikával, de ha már csak fele annyira fun mint a 4 már money well spent.
-
SwaZy1337
tag
Nagyon várom, valószínű ezt is hamar befogom szerezni, miután megjelent!
"Ha nem is érdekel az üzlet, a tájékoztatást megköszönni nem bűn..."
-
rdt89
addikt
válasz - = Zk = - #17 üzenetére
Bocsánat, nem vagyok nagy angolos, s a google villámokat dobott be a keresőbe, ez van, ha a suli amibe jársz csak németet okít
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nem villámlást, koccanást....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
rdt89
addikt
De mutattak villámlást, az official 1:56-os trailerben, az 50 másodperctől! :)
-
Neoteric
addikt
Collision nincs a Horizonokban? Vagy miért nem mutattak itt egyet se? Kb mintha direkt.
PSN: ne0teric_sAN
-
addikt
Úgy kezdtem el nézni az előzetest, hogy na egy újabb Forza, holott még az előző kettővel sem volt időm játszani! De a trailer meggyőzött, gyönyörű lett! Jöhet!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
GreatL
őstag
Nem fog. Marad továbbra is a tejfölöspohár-kinézet az autóknál és az ehhez passzoló fizika. Kb. olyan ez mint a harmadik rész újramelegítve. Ahhoz képest hogy mekkora marketingje van, elég olcsó cucc ez mindig.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
GodGamer5
addikt
Rohadt jó, viszont a terepes részeknél módosulhatna már a talaj így 2021-ben, amolyan Sega Rally Revo módon.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Scholes9
nagyúr
Jöhet
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Silεncε
őstag
Van egy olyan sejtésem, hogy a két gen összehasonlítva hasonlóan fog mutatni, mint az FH2
-
Rodi 4.80
senior tag
Jöhet, a 4 is jó lett!
-
rdt89
addikt
A szemem kifolyt,ez a játék valami brutál szép.
-
homerhamm
addikt
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Nagyon komoly. Várom.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
- = Zk = -
félisten
háát.. én egy Motorsportnak jobban örültem volna
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest