Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
PS4ből eladtak 60 millió darabot.Xbox Oneból 30 milliót.Szerinted azért verték rommá az Xbox Onet, mert egy kicsit erősebb volt PS4?Szerintem nem.Ez túl összetett dolog.Lehet kicsit ez is közrejátszhatott.Anno a Nintendo Wii eladásokban kb egálba volt a PS3/xbox360 párossal, pedig sokkal gyengébb konzol volt, mint a másik kettő...
Igazából fingom nincs miért választják sokkal többen a PS4et illetve csak tipjeim vannak. -
negyedes
addikt
en is azert vettem a ps4-et mert jobbak a jatekok szamomra.
3 db jatek vonzot box-on: halo(2015-ben volt frissitve amikor a vasarlas volt), left for dead(meg 360 era) es fable legends(ms szepen kinyirta).anno meg a 360 eletciklusa vegen akartam venni, de a one tul draga volt szamomra igy inkabb nem jatszottam.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Jhonny06
veterán
Kétlem, hogy a PS4 megjelenésekor azért választották azt az emberek, mert erősebb volt. Már akkor lehetett tudni, hogy nagyjából milyen játékok érkeznek rá a jövőben (pl. már ismert címek folytatása), meg az egész platform jobban össze volt rakva. Ez elég sok mindenből áll össze.
-
Tikakukac
titán
Negyedik bekezdéssel pont oda raktad magad ahol a gépépítősök is vannak, nyugi.
Ja és megnyugtatásul, épp exkluzív miatt vett most is laktárs PS4-et, én szinte csak olyat tudok aki listázta melyikre mi van és úgy vett gépet. Nekem is így volt boxom meg PS3-am
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest