Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
TupacakonHUN
csendes tag
Esztétikailag csak engem emlékeztet a Fat PS2-re?
[ Szerkesztve ]
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz cyberkind #89 üzenetére
ANNYIRA nem car... nagy TV/monitor.... szeressem az 1080p-ét
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
cyberkind
félisten
válasz - = Zk = - #88 üzenetére
Ha jó a szemed meg is láthatod a különbséget.
-
- = Zk = -
félisten
hmm.... elgondokodtató... mégiscsak 1080p
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
bunfi
őstag
válasz Tikakukac #77 üzenetére
Vagy inkább a zúzógépbe szórt konzolokkal. Én mondjuk nem vagyok radikális, sőt ha nem lenne 35k a XIM4, még el is gondolkodnék egy konzolon. De akkor mindig eszembe jut, hogy olyan játékokat, amiket én játszanék nem nagyon lehet konzolon jól játszani vagy le vannak egyszerűsítve bizonyos szempontból arra, hogy optimálisan lehessen kontrollerrel játszani. Nem az én világom.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
EnergyCoke
tag
Én egyetlen exkulziv miatt vettem onet forza 3....pcm nincs mar vagy 5eve miota van vagy egy normalis tabletem vagy phabletem vagy eppen mindketto. Legutalatosabb dolog a psben a controller. Mintha egy gamer pcvel "golyos" egerrel jatszanal fpst....
Xbox One,Huawei P9 lite 2017
-
Mister_X
nagyúr
válasz - = Zk = - #81 üzenetére
Volt szó róla, hogy 1080p-ben is több előnye lesz: 4K-ban renderel, visszaskálázva szebb képet kapsz, továbbá 60FPS. Ugye One S 720p/900p sávban mozog, már nagyobb előre lépés lesz.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
- = Zk = -
félisten
van értelme XOX-et venni, ha nincs 4K megjelenítőm?!
nagyon nem mi?.. max a One S..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
Xim4.. .azelőtt Aten Phantom S.. .de az ratyi. nagy az input lag
-
DummyBoy
senior tag
Mint fentebb is írtam, biztos vannak olyanok akik exkluzívok alapján vásároltak.
Csak nem annyian mint amennyien gondoljátok.Ahogy tuki is írta, bizony olcsóbb, meg erősebb, meg "nemnagykocka", "kötelezőkinect" (Valljuk be ez tényleg öngól volt ...) ezek az indokok hangzottak el leggyakrabban ... Ja meg hogy mert nem kell állandó internet és hasonlók.
A "jobbak az egyik cím exkluzívjai mint a másiké" vitákkal egy a gond ... Izlésről szóló viták, így értelmetlenek és parttalanok.
pl: Értem én hogy jó a Horizon grafikája, de nekem valahogy jobban bejön az ahogyan a Forzában megcsillan a fény az esős úton ... (Mondjuk a GTS-re kiváncsi leszek ... de neki már a Forza 7-el kell versenyeznie ...)
Az hogy melyik platform van/volt jobban összerakva az érdekes kérdés, attól függ honnan nézed. Emlékeim szerint a pár hónapja lett normális Party implementálva PS-en (PS-es haverjaim is ki voltak ezen akadva ...)
Gondolom a Blue-ray lejátszást is megoldották már ...
De komolyra fordítva a szót, elég erős egy többmilliós táborra ráhúzni egy sémát. Sokan, sok különbző okból vették az egyik vagy másik konzolt. Én sajnálom a legjobban, hogy a 360-as brigádunk emiatt szétzilálódott, nagyon jó kis csapat volt.
Igazad van abban, hogy sokmindenből áll össze, de elég ha szétnézel itt a PH-n pár topikban, a fiatalabb generációt egy 4K felirattal orgazmikus álapotba lehet juttatni. A teljesítmény, a grafika mindenek felett ...
Közben a megjelenő játékok silányak, bugosak, unalmasak, stb ... Nem számít, 4k legyen meg 144FPS. Ez a lényeg. Akkor is ez volt már mikor a PS4 és a One megjelent.
@ProEvoFan: Nem tudom, nem is igazán érdekel. De elég csak ezt a topikot megnézni, mindenhol azt látod, hogy a PS4 jobb, jobbak a játékok, erősebb, gyorsabb, te mit vennél?
Sok embert ismerek aki azért vett PS4-et, mert a társaságukból páran arra váltottak, és egy platformon akartak maradni. Öngerjesztő folyamat... Én is ezért vettem anno One-t. A legjobb barátaim ezen a platfomon maradtak.
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
ProEvoFan
nagyúr
PS4ből eladtak 60 millió darabot.Xbox Oneból 30 milliót.Szerinted azért verték rommá az Xbox Onet, mert egy kicsit erősebb volt PS4?Szerintem nem.Ez túl összetett dolog.Lehet kicsit ez is közrejátszhatott.Anno a Nintendo Wii eladásokban kb egálba volt a PS3/xbox360 párossal, pedig sokkal gyengébb konzol volt, mint a másik kettő...
Igazából fingom nincs miért választják sokkal többen a PS4et illetve csak tipjeim vannak. -
Mister_X
nagyúr
USA-ban igen, ott nettó árak vannak a tagállamonként eltérő ÁFA miatt. EU-ban viszont az euróövezet miatt "nem kell" bajlódni, mert nagyjából egységesek az ÁFÁK: ami Franciaországban (VAT 20%) 500€, az Németországban (19%), Ausztriában (20%) és Spanyolorászgban (21%) is 500€ lesz.
Sokan elfelejtik a nagy szájhabzós "francért konvertálják a dollárt egy az egyben euróba?!" hadjárat közepette, hogy az Államokban nettóban adják meg az árakat, míg EU-n belül bruttóban. Sőt, tovább megyek, EU-n belül értékesített dolgokon kevesebbet keresnek 1:1 konverzió esetén a forgalmazók, mintha az USA-ban adnák el.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tuki2200
senior tag
Azért választottak mert olcsóbb volt, és a tv néző funkció meg a sok baromság ami amugy is csak az USA-ba működött nem kellett senkinek egy játék konzolba. A Sony szépen le is csapta a 'this is for players' és 'a console for players' kampánnyal.. plusz meg amit lehetett útközben azt a MS elb*szta (pl exclusivok megszüntetése) hogy is van bill Gates hírhedt mondása "Mindig egy lusta embert választok ki egy nehéz munkára. Mert ő talál egy könnyű utat az elvégzésére." na meg is van az eredménye évek óta..
-
negyedes
addikt
en is azert vettem a ps4-et mert jobbak a jatekok szamomra.
3 db jatek vonzot box-on: halo(2015-ben volt frissitve amikor a vasarlas volt), left for dead(meg 360 era) es fable legends(ms szepen kinyirta).anno meg a 360 eletciklusa vegen akartam venni, de a one tul draga volt szamomra igy inkabb nem jatszottam.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
törölt tag
válasz Tikakukac #66 üzenetére
Nekem egyedul az exkluziv jatekok tetszenek a PS-ben. Semmi mas. Se a kontroller, se a menu, se az aruhaz, se a gep maga, se az akciok, se az elerheto lehetosegek (ea access, games with gold felhozata).
Egyszer mar volt PS4-em, vegig is jatszottam rajta par exkluziv cimet majd eladtam. Evvegen - jovore ismet beruhazok majd egybe (hasznaltba), vegigviszem az uj cimeket es ismet kuka.
-
Jhonny06
veterán
Kétlem, hogy a PS4 megjelenésekor azért választották azt az emberek, mert erősebb volt. Már akkor lehetett tudni, hogy nagyjából milyen játékok érkeznek rá a jövőben (pl. már ismert címek folytatása), meg az egész platform jobban össze volt rakva. Ez elég sok mindenből áll össze.
-
DummyBoy
senior tag
Látszik mennyire képben vagyok velük xD
Mondjuk Októberben szépen feneket fogok csinálni a számból, mert a Forza valószínűleg megintcsak megvételre kerül majd xD De legyen ez a kivétel ami erősíti a szabályt ...
@Tikakukac: Nem értem miért PC-s és konzolos ismeretségi körömben eddig millió okot hallottam már arra, hogy miért volt öngól az Xbox, de olyat, hogy kevés lenne rá a tartalom, olyat még csak itt olvastam ...
Life is shor...
-
Tikakukac
titán
Negyedik bekezdéssel pont oda raktad magad ahol a gépépítősök is vannak, nyugi.
Ja és megnyugtatásul, épp exkluzív miatt vett most is laktárs PS4-et, én szinte csak olyat tudok aki listázta melyikre mi van és úgy vett gépet. Nekem is így volt boxom meg PS3-am
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
DummyBoy
senior tag
Nnna, kijött az X, megvan az ára, szépen lassan megint a gépépítők topikja lesz megint az összes Xbox topik
Mindig azon mosolygom, hogy milyen jól jár az aki konzolbejelentés idején akar PC-t építeni, millió és egy 500 dolláros szuperszámítógép receptet talál, csak be kell nézni a konzolos topikokba ...
Kiváncsi leszek ide mikor érnek be majd
Az hogy pöttömke a tartalom Xbox-on? Gondolom ez egy PC-s szájából annyit jelent, hogy nincs warez ... PS fanboj esetén pedig az EA access és Backward kompatiblity miatti irígység ...
Akinek jobban bejönnek a PS-es exkluzívok, azoknak általában nem a tartalom kevés, hanem hogy a kedvenceik a másik platformon nem elérhetőek.
Máshol már leírtam, biztos vannak olyanok akik az exkluzív játékokhoz veszik a konzolt, de érdekes módon az én ismeretségi körömben ezek száma elenyésző. (gyk.0.)
És bizony anno aki PS-t vett, az azért vette, mert valami érdekes módon a 2 új konzol megjelenésekor sokkal többet nyomott a latba az, hogy bizony a PS erősebb ...
Most, valami hihetetlen módon megváltozott a világ, most hogy az Xbox erősebb lett, hirtelen az exkluzívok és a tartalom a lényeg ... Bámulatos. Hopp, elnézést ... csak az exkluzívok
Hiszen egyértelmű, hogy 3-4 single player játék körül forog a világ, ez mindig is így volt és így is lesz ...
Life is shor...
-
negyedes
addikt
baj hogy a 4k adja el a tv-t nem a kepminoseg. baratom is vett samu 4k tv-t mert akcios volt. 700 euro es pocsek a szine osszehasonlitva az en lg fhd-mal. de kellll!!!44444 !! a 4K mert az a meno.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
prolad
addikt
500 dollárért szerintem korrekt gép. Eléggé el is gondolkodtam rajta, kérdés, itthon mennyit kérnek érte.
-
tuki2200
senior tag
A baráti társasagomba 10bol 8an mar megvettek (hitelre) a 4K tv-t tavaly vagy idén, (hiába kérték ki a véleményem mint egyetlen aki benne van a témába "ez mégiscsak 4k tv!!") miután raeszmeltek, hogy van 10film amit megtudtak nézni, a tv adások sem lettek hirtelen 4k felbontasuak, és meg fizetik egy jo évig, vettek Ps4 pro-t es nagyon élik a 4K gaminget
-
Szakiii
addikt
Miért ne lenne jó? Ezt én se értem, a fejlődés jó csak kérdés hogy jelenleg ez e a jó irány, vagy inkább azt kérdezném hogy jeleneleg ms-nek a hardveres upgrade az amit elsődlegesen fejleszteni kellett? A 4k-val nincs baj, sőt csak sokan itt azt mondjuk hogy egyszerűen nincs húzó cím ami miatt megérné pc vagy ps helyett boxot venni.
-
bunfi
őstag
Az benne a túllihegés, hogy 10-ből 9 embernek fogalma sincs, hogy miért jobb a 4K, de KELL! Ráaggatják mindenre, és a fejlesztők feláldozzák érte a sebességet és a részletességet. Konzolon.
Kivéve ha megveszed 2-2,5 év garival használtan 100k-ért.[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
Az erőltetése mindkét oldalon, valszeg az van, hogy már senki se tudja mi kéne a játékosoknak, hogy még jobban vigyék a címeket, szerintem egy játék nem ettől lesz jobb vagy több akármilyen szép és jó a 4K, speciel pont ez engem hidegen hagy.
(#52) zzola
Az biztos, hogy kiderül, ha csak az erő kell a népnek akkor a Sony bukik mindent, de ilyen felhozatal és nem kiadott játékokkal ezt kétlem, max visszaállnak a két konzolos rendszerre sokan.[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
Hát azért ennyiért jobb vga-t kapsz de tény hogy ahhoz képest nem drága. Bár számomra még mindig inkább pc ha már ennyi pénzt ráköltök. ps4-et én 60ért vettem... de tény hogy ez használt ár, de 70kért lett véve uk-ban.
Én továbbra is azt mondom hogy nem új konzol kellett volna hanem vagy 4-5 AAA cím. Továbbra sem látok semmi vonzót a box-ban. Akkor se ha még 2x erősebb lenne. Egyszerűen egy konzolnál szerintem nem ez a mérvadó. Ps4 pró-ra se látom értelmét egyelőre. Abból a plusz árból amibe kerülne inkább veszek még jó pár AAA címet.. és ismét le vagyok kötve pár hónapra.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Le lett írva: vannak jó sokan, akiket lázba hoz a teljesítmény miatt (multiplatform címeket részesítik előnyben), mások a community miatt tartanak Xboxot a TV alatt, nekik is csábító a hardveres szintlépés, megint mások pedig egyéb preferenciák miatt nem PS-en játszanak - mert a platform nem szar, csak nézőpont kérdése (rengeteg szempontból köröket ver a Sony-ra, épp exkluzívokban nem, ami csak egy tényező a sok közül).
-
Jhonny06
veterán
És ez bárkit lázba hoz? A platform attól még szar marad, hogy kihoznak egy erősebb gépet. A hardverrel eddig sem volt baj, nem azért vesz mindenki PS4-et, mert az Xbox gyenge. Nem tudom, hogy mire számít az MS.. minimálisan persze fel fogja tornázni az eladásokat eleinte, de kb. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Fogják venni ezt is! De hogy ellenfele lenne a sony-nak? Exlúlívok nélkül semmi esélye.
Mindenki legalább egy vonzóbb címet remélt, még ha meg vett volna legalább egy nem is nagy nevet de azt felhúzza úgy hogy megmutatja a 6tflops-ot.
De 4k-ra még ez a gép is kevés lesz szerintem. -
zzola
titán
"Az emberek 80-90%-a magasról tesz arra, hogy most 30 vagy 60fps-sel megy-e a játék vagy sem."
Ezt honnan vetted? Csináltál felmérést?
Akik PC-ről jönnének át, azokat talán meg lehet fogni az FPS számmal-de nem biztos.
Egyre több ember menekül PC-ről...Akit nem érdekel az exclusive cím, hanem a teljesítményre menne rá, az úgy is boxot fog venni. Az ár úgy is lejjebb megy-hamar.
[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
Maga a tény, hogy ez lett hivatalosan is a legerősebb konzol, túlzottan nem nagy dolog szerintem.
A kijövő új játékok nagy része játszható PC-n vagy PS-ön is (vagy mindkettőn).Aki teheti, inkább PC-n játszik, vagy vesz egy Ps4 pro-t, ami sokkal olcsóbb és kb ugyanazt a teljesítményt hozza.
Az emberek 80-90%-a magasról tesz arra, hogy most 30 vagy 60fps-sel megy-e a játék vagy sem.A Sony jövőre bejelenti a 2019-ben érkező PS5-öt, és onnantól megint bizonyíthat a Microsoft.
Ez a hajó nekik már elment.
-
thunder6230
tag
Emlekeztek amikor a destiny 2vel kapcsolatban irtak, hogy a proci a korlatozo tenyezo? Ok vajon milyen procit hasznalnak?
Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom
-
bunfi
őstag
válasz - = Zk = - #19 üzenetére
Milyen átalakítót használsz?
-
plejik
addikt
válasz kovaszoskeny #32 üzenetére
Mért egy gömbölyű dobozért jobban megérné?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
kovaszoskeny
aktív tag
500 dodo egy dobozért?
[link]Itthon lesz 550 euro...
Hogy néz ki?..Kriptát a anappaliba?
Üveg fém indrusztrál dizájn jó lenne már 17 ben .Bár ez szubjektív..[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
plejik
addikt
Szerintem teljesen rendben van, nekem bejön ez a szögletes dizájn, és azt kell mondjam baráti az ára is. Én személy szerint többre számítottam . Ha majd jövőre lesz fölös lovem talán veszek a One mellé .
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
addikt
Lehetne tripla-x is a neve. XXX.
A vas jó, dexkellenének a címek is hozzá.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
<Lacy85>
addikt
Hát én továbbra is maradok a Horizon: Zero Dawn / Uncharted / Bloodborne és társainál, a MS meg szerencsétlenkedjen tovább.
-
Tikakukac
titán
Gép az zsír, de a tartalom félelmetesen pöttömke.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
ProEvoFan
nagyúr
Semmi új ip.Exkluzív? Hol a vr?Mi használja ki ezt a brutális masinát?Multiplatform címek?....azok nem igazán fogják, most sem foglalkoznak azzal, hogy sokkal szebb legyen az egyiken, mint a másikon.Max megkapjuk natív 4kban xbox xen azt csá... Látáttok mennyi inde játékokat mutattak be?Értitek, lesz inde játék 4kban...igy kell eladni egy új konzolt...lol Kár, pedig a sonynak kellene egy erős konkurrencia.
Sony az idei játékfelhozatalával megeszi reggelire ezt a gépet.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Ez aztán a fantáziadús elnevezés.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
tuki2200
senior tag
Oh de rohadt ronda istenem...
-
toronyhaz
aktív tag
Ez a dizájn... Brick Box
-
Mister_X
nagyúr
válasz cyberkind #20 üzenetére
Aláírom, konzolt az exkluzívak adják el. A játékosbázis kétharmadának, talán. Mint írtam, sokaknál nagyon nem mindegy, hogy maga a rendszer, amin fut az egész, az milyen minőségben van tálalva: nap mint nap érdekesebbnél érdekesebb "megoldásokba" futok bele PS4-en és életemben elérték először, hogy idegességemben elhajítsam a kontrollert (az ágyamra, hogy azért baja ne legyen) - és ezt nem egy játék okozta. Szánalmas, konkrétan a frissen megvásárolt játékom nem tudtam, csak kerülőúton letölteni, jó adag idegesség árán.
Community is fontos, nekem például egyszer sem sikerült olyan jó party-kat tolni, mint One-on, ami hiányzik. Lehet, hogy több a PS4 felhasználó, csak épp nem látszik meg (tudom, biztos én mozgok rossz körökben).
Exkluzívak tehát érdekesek, tinilány módjára sikoltottam Last of Us: Part II és God of War bejelentésekkor, de... ennyi. Van 25 AAA játékom digitálisan, abból három exkluzív, kettőt el se indítottam.
És nem csak én vagyok ilyen. Multiplatform címeket jobban élvezem (GRW, R6S, GTAV, FH, BF1, TF2, TW3, OW), mint az exkluzívok többségét. Váltani már nem hinném, hogy fogok, mert már elért egy kritikus pontot a kollekcióm (One-on is van pár jóság, pontosabban ugyan azok a multiplatformok többségében).
A gyengébbik platformhoz igazítanak dolgot is jó elfelejteni: 360 és PS3 idején elég erősen meglátszott a multiplatform címek közötti különbség, ma már az azonos architektúra miatt kvázi csak a felbontás a különbség, vagy ha az nem, pár dolgot visszább vesznek. PS4 Pro és One X között se lesz egetrengető a különbség, de ami előbbin non-4k lesz, az utóbbin natív. Bizonyos képátló után már ez se mindegy.
@Zed: te vagy az 1%, akinek PC való, nem konzol - sad story, de nem rád fognak szabni egy platformot.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Ez szép és jó, de szerintem is egy konzolt az exkluzívjai adnak el és nem a multi platform címek, az ismét szép és jó, hogy itt minden natív 4k lesz amíg a Pro-n nem az, de lefogadom, hogy sokan vagy kb mindenki még nagyítóval se venné észre ha egymás mellé tennénk a két gép képét ugyanabból a játékból ami csak XoX-en natív 4K, a 60fps-t és a natív 4K-t meg megnézném egy Red Dead Redemption 2-n, de gyanítom ez álom marad, szóval ha a grafikai beállításokat nem dobják be csak az XoX miatt a multi játékokba akkor nem tudom miért is volt értelme ilyen felhozatallal kiadni ezt a konzolt.
Most is lett volna esélyük megmutatni, hogy mit tud a 6teraflop, de ehelyett jött egy zártpályás 4k 60fps-sel, meg az Anthem ami ilyen látvánnyal jó ha meglesz 30fps, de szépek voltak ezek és ennyi, 2 cím, az AC se adta vissza még annyira azt az álleejtős grafikát, ami meglesz a Pro-n is könnyedén.
Azt se feledjük, hogy a multi címek a gyengébb géphez igazodnak ahogy eddig is volt.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
monitort tervezek, ugyanis az általam konzolon preferált játékok 88%-át billel és egérrel tolom. ( igen, átalakítóval ). szal a konzol FPS játékoknál az asztalomon van. egyéb esetben egy sima 50-es FHD Tv-é mellett
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz - = Zk = - #17 üzenetére
Van ultrawide TV-d?
@cyberkind: le lett már írva sokszor, hogy rengeteg játékost nem érdeklik az exkluzív tartalmak (annyira), mint pl. engem sem. Nekik ideális választás lehet a One X, mert jobb teljesítményt fog kitolni magából, ráadásul maga a rendszer (dashboard, Live, Store) sokkal jobb, mint a Sony megoldása. Ha épp novemberben vennék konzolt, biztosan One X lenne, mert az én igényeimet jobban kielégíti.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
esetleg, az ultrawide felbontás is elérhető lesz?!
-
Major_S
csendes tag
xXx_BoX_One_xXx
Justice!
-
rdt89
addikt
válasz cyberkind #13 üzenetére
A Forza jelenleg a legminőségibb autós cím a piacon és nem muszáj X-et venni, hogy élvezd, elég egy Fat Xbox, aminek az árát a XOX lenyomta szerintem vagy 30 ezerre használtba.
Nekem rengeteg ismerősöm csak a Forza miatt használ bos-ot semmi mással nem játszik a gépén.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Egy játék a rengeteg és minőségi exkluzív ellen, én autóbuzi vagyok de eszembe se jutna boxot venni mert ez hót gyenge, én sokkal többet vártam minden téren de főként a játékoknál.
(#15) rdt89
Ez így van, de én az új konzolra értem ezt, mert ilyen játékok mellé a 6teraflop nem kell!
Sony meg árat csökkent ahogy kell és feleannyiért kaphatok egy olyat ha váltani akarnék a simáról, sehogy nem áll össze a kép.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most nyögte be az árát.
-
rdt89
addikt
A Scorpio jobban hangzott sokkal. Az árat is mondhatták volna igazán.
-
cyberkind
félisten
Jó béna lett a neve, olyan igazán M$-tos.
-
tybsen
addikt
És akkor még mindig nincs végleges ár?
-
AAAgold
senior tag
Xbox One X ??? ehh... kicsit sok lesz már a jóból
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
zzola
titán
Látom nem lustálkodtál!
-
Game-over
aktív tag
Na ná hogy a szülinapomon jelenik meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest