Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Ugyanazért
járunkjárnánk ide, "szórakozni"... engem ez a szardobálás nem szórakoztat. Nem is érdekel. Érts egyet, akivel akarsz, elmondtuk már neked vagy hetvenszer. Direkten-indirekten fogalmazva, jópofizva, anyázva... mindenhogy.
Ha annyira idegesítenek a cikkek, akkor vagy állj elő valami zseniális tervvel, vagy türtőztesd magad, esetleg TE ne olvass híreket. Vagy ne itt. Ugye-ugye, erről is volt szó... nem tudok újat mondani.Az egészben az a legszarabb, hogy megint belegázoltam ebbe a valóvilágos tilitolis tapicskolós fosba, hogy ki mit mond, kinek, meg miért.
Nekem elveszed a kedvem a hírek topikjainak az olvasásától, ez a lényeg.
EOF
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
pengegyerek
aktív tag
Szia.
Idézem: "A komment lényegi része Vistaboy-nak ment"
Akkor miért írtad be a kommentedet egy publikus fórumra és kezdted el kritizálni Vistaboy-t. Ezt privát üzenetben is közölhetted volna és nincs semmi gond, ezt csak azért írom mert már engem is megszóltak 1× ezért, hogy ha valami gondom, van privátba beszéljem meg az illetővel, így tisztességes.
1 gigás videókari meg 2011- be nem sok inkább az a mérvadó, hogy kinek van dx11- es vidi karija aminek van elegendő sávszélessége és ki is tudja azt az 1 giga vramot használni.[ Szerkesztve ]
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
HaaS
addikt
Tisztázzuk még egyszer: semmi bajom a trollokkal. Segítenek gondolkodni. Sőt, feldobják a fórumtémákat. Komolyan beszélek.
Az viszont, hogy bevállalod, hogy "nem tudsz jobbat csinálni", (azaz Vistaboy jobb ebben, meg sem próbálod követni), ennek ellenére felfúvódva mutogatsz szavakra, az nekem túlzás.
Bántsd a kiadót, a játékot, nem zavar, tényleg. Az viszont, hogy azt b@sztatod, aki lehetővé teszi, hogy Te egyáltalán reflektálj valamire - hogy egyáltalán valamiről véleményt nyilváníts - szerintem nem szép.Maradok őszinte tisztelettel. Nagyon kellesz ide, mert sokakat szórakoztatnak a szösszeneteit, szerintem is jól nyomod.
Csak ne oda szarjunk, ahol eszünk, nem?"a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
Nézd, a műsor a nép előtt zajlik, hadd szóljak bele én is. Unom már, hogy minden [Re:] kezdetű topik első 10 háeszében van egy a "háezisszaaar" típusú fröccsenésedből. Kivétel az az Alice-os totyik... még meg is lepődtem, hogy nem jött elő a troll.. kell a változatosság, gondolom.
Ennek a kommentnek a lényegi része Neked megy, kritika gyanánt. Írhatnál egy-két cikket, vállalom az első tíz posztot.
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
nagyúr
ugye az volt a kiinduló hisztialapod, hogy az "at least"-es variáns szerint nem elég az 1024MB rammal megspékelt videokari az opcionálisan letölthető textúrák használatához.
erre válaszoltam, hogy a "legalább" is megengedi az egyenlőséget.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
nem, az a baj, hogy nyelvtannáciztál egyet, és nem volt igazad.
a minimum/maximum/legalább/legfeljebb szavak megengedik az egyenlőséget. minden általad felsorolt szaknyelvben. a recommended (ajánlott) és az at least (legalább) szavak között nem ez a jelentéstartalmi különbség ebben a szövegkörnyezetben.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Vistaboy
veterán
Már nem azért, de kezd marhára elegem lenni a kötözködéseidből. Mivel érdemeltem ki ezt a lekicsinyítő hangnemet? Csak mert valahol valamit elírok, mindig általánosítani kell? Mi az a "szokásos Vistaboy-fordítás"? Csak a BioWare Social Network-ön leírtakat mondtam itt is, ami így szól:
Requirements:
Using high-resolution textures requires a graphics card with at least 1024MB video memory.
Most of the benefits from the Hi-resolution textures will only be seen if you are able to run the game in DirectX 11.Ez annyit tesz, hogy a nagy felbontású textúrák használatához kell az 1 GB videomemória. Valamint hogy az előnyök nagy része csak DX11 alatt látható.
Abba lehetne már hagyni egymás pocskondiázását. Ha valamit jobban tudsz, finomabban is közölhetnéd a másikkal.
MOD (#17): Semmi probléma, csak picit felkaptam én is a vizet. Egyébként meg meg van jelölve forrásként, mivel onnan lehet letölteni.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Löncsi
őstag
Mivel ők a fejlesztők, ezt a kijelentést csak elfogadni tudod (első körben).
Aki mostanság vett VGA-t, azokon gyakran van 1Gb fedélzeti memória, nem olyan nagy luxus.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest