Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Ugyanazért
járunkjárnánk ide, "szórakozni"... engem ez a szardobálás nem szórakoztat. Nem is érdekel. Érts egyet, akivel akarsz, elmondtuk már neked vagy hetvenszer. Direkten-indirekten fogalmazva, jópofizva, anyázva... mindenhogy.
Ha annyira idegesítenek a cikkek, akkor vagy állj elő valami zseniális tervvel, vagy türtőztesd magad, esetleg TE ne olvass híreket. Vagy ne itt. Ugye-ugye, erről is volt szó... nem tudok újat mondani.Az egészben az a legszarabb, hogy megint belegázoltam ebbe a valóvilágos tilitolis tapicskolós fosba, hogy ki mit mond, kinek, meg miért.
Nekem elveszed a kedvem a hírek topikjainak az olvasásától, ez a lényeg.
EOF
-
pengegyerek
aktív tag
Szia.
Idézem: "A komment lényegi része Vistaboy-nak ment"
Akkor miért írtad be a kommentedet egy publikus fórumra és kezdted el kritizálni Vistaboy-t. Ezt privát üzenetben is közölhetted volna és nincs semmi gond, ezt csak azért írom mert már engem is megszóltak 1× ezért, hogy ha valami gondom, van privátba beszéljem meg az illetővel, így tisztességes.
1 gigás videókari meg 2011- be nem sok inkább az a mérvadó, hogy kinek van dx11- es vidi karija aminek van elegendő sávszélessége és ki is tudja azt az 1 giga vramot használni. -
HaaS
addikt
Tisztázzuk még egyszer: semmi bajom a trollokkal. Segítenek gondolkodni. Sőt, feldobják a fórumtémákat. Komolyan beszélek.
Az viszont, hogy bevállalod, hogy "nem tudsz jobbat csinálni", (azaz Vistaboy jobb ebben, meg sem próbálod követni), ennek ellenére felfúvódva mutogatsz szavakra, az nekem túlzás.
Bántsd a kiadót, a játékot, nem zavar, tényleg. Az viszont, hogy azt b@sztatod, aki lehetővé teszi, hogy Te egyáltalán reflektálj valamire - hogy egyáltalán valamiről véleményt nyilváníts - szerintem nem szép.Maradok őszinte tisztelettel. Nagyon kellesz ide, mert sokakat szórakoztatnak a szösszeneteit, szerintem is jól nyomod.
Csak ne oda szarjunk, ahol eszünk, nem? -
HaaS
addikt
Nézd, a műsor a nép előtt zajlik, hadd szóljak bele én is. Unom már, hogy minden [Re:] kezdetű topik első 10 háeszében van egy a "háezisszaaar" típusú fröccsenésedből. Kivétel az az Alice-os totyik... még meg is lepődtem, hogy nem jött elő a troll.. kell a változatosság, gondolom.
Ennek a kommentnek a lényegi része Neked megy, kritika gyanánt. Írhatnál egy-két cikket, vállalom az első tíz posztot.
-
-
nem, az a baj, hogy nyelvtannáciztál egyet, és nem volt igazad.
a minimum/maximum/legalább/legfeljebb szavak megengedik az egyenlőséget. minden általad felsorolt szaknyelvben. a recommended (ajánlott) és az at least (legalább) szavak között nem ez a jelentéstartalmi különbség ebben a szövegkörnyezetben.
-
Vistaboy
veterán
Már nem azért, de kezd marhára elegem lenni a kötözködéseidből. Mivel érdemeltem ki ezt a lekicsinyítő hangnemet? Csak mert valahol valamit elírok, mindig általánosítani kell? Mi az a "szokásos Vistaboy-fordítás"? Csak a BioWare Social Network-ön leírtakat mondtam itt is, ami így szól:
Requirements:
Using high-resolution textures requires a graphics card with at least 1024MB video memory.
Most of the benefits from the Hi-resolution textures will only be seen if you are able to run the game in DirectX 11.Ez annyit tesz, hogy a nagy felbontású textúrák használatához kell az 1 GB videomemória. Valamint hogy az előnyök nagy része csak DX11 alatt látható.
Abba lehetne már hagyni egymás pocskondiázását. Ha valamit jobban tudsz, finomabban is közölhetnéd a másikkal.
MOD (#17): Semmi probléma, csak picit felkaptam én is a vizet.
Egyébként meg meg van jelölve forrásként, mivel onnan lehet letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A BioWare kiadott egy letölthető textúracsomagot a Dragon Age II PC verziójához, amit főleg a játék DirectX11 módhoz ajánlanak.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest