Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Az viszont, hogy bevállalod, hogy "nem tudsz jobbat csinálni",
Ezt ugye Te sem gondolod komolyan... Nem kell ahhoz asztalosnak lenni, hogy felismerjem, ha egy asztal ferde, vagy hiányzik egy lába. Vagy ilyenkor kuss a nevem, ha nem tudok jobbat?
A másik dologban azonban nincs igaza Morden-nek. A Vistaboy által írt cikkben is, és mindkét forrás szerint is MINIMUM 1 Gb ramot jelent.
A között, hogy olyan VGA kell, ami rendelkezik 1024 MB rammal, vagy a között, hogy olyan, ami legalább 1024 MB rammal rendelkezik, semmi különbség nincs. Mindakettő lehet akár több is...itt nem érzem a problémát.
-
Morden24
nagyúr
Rendben, tisztázzuk:
Én nem hasonlítottam vistaboy képességeit a sajátomhoz, és nem is tenném meg, nem véletlenül. Nincsen hozzá semmi alapom, de ha lenne, sem szórakoznék ilyenekkel. Hogy a kritikám durva volt, az könnyen lehet, hogy igaz, és ezért őszinte elnézést kérek minden kedves érintettől - még akkor is, ha a kritikát vistaboy szintén a közösben megjelent kérdésére válaszolva írtam.
Viszont azt azért érdemes lenne tisztázni, hogy attól még, hogy "szórakozni" járunk ide, a kritikát még nem nevezném asztalra szarásnak.
pengegyereknek 100%-ban igaza van, tényleg eléggé primitív volt tőlem, hogy ezt nem privibe írtam le, bár egyébként vistaboy a megmondhatója, hogy nem egyszer írtam már neki privátot. Amiért ki szoktam rá akadni az azért van, mert láthatólag semmit nem értek ezek a kritikák. Ez nem jelenti azt, hogy nem tisztelem a munkáját (de igen), viszont egyrészt vannak kirívó esetek, másrészt olyan is van, hogy egyszerűen túlreagálom.
Újfent mondom: ettől függetlenül elnézést a sértő hangnem miatt, illetve amiatt hogy önmagában tévedés történt a részemről. Ettől függetlenül a kritikát még nem tartom érvénytelennek, de ez legyen az én dolgom.
End of line
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest