Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz TazLeacher #10 üzenetére
A CD Galaxisnál nem lehet előrendelni, főképp nem egy csak online elérhető játékot. Vagyis eddig nem úgy ismertem Őket, hogy erre volna lehetőség. Már próbáltam náluk előrendelni, hogy aznap már küldjék is tovább nekem a játékot, hogy megérkezik a szállítmány, de kiállnak az üzletpolitikájuk mellett és nem engedtek belőle.
Amúgy én az eddigi videókból nem szűrtem le semmi rosszat. Konzolra tényleg új irányítás kellett, a PC változatból meg egyelőre nem láttunk tudtommal semmit (jó, persze, ott is kivettek pár funkciót az eddigi hírek alapján, de majd megoldják valahogy, hogy ne hiányozzanak... A ME2 is rengeteg újítást hozott az első részhez képest, de mégse lett rosszabb, sőt, szvsz jobb is lett, mint az első rész, pedig arra is sokan panaszkodtak, hogy csökkent az RPG elemek száma.)
A vásárlással viszont én is várok márciusig. A gyűjtői változatot szeretném megvárni, mielőtt döntök, hogy sima kell-e. Ezek az extrák meg egyáltalán nem tűnnek nagy érvágásnak (pl utálom a kétkezes kardokat, szóval Sten kardja biztos, hogy egyszer se lenne a kezemben), szóval, ha véletlen úgy döntene a BW, hogy mást, vagy kevesebbet pakol a CE-be, nem halok bele.
-
TazLeacher
nagyúr
Itt van a magyar előrendelés is, szintén 9.990 Ft. Én nem merem bevállalni a 2. részt így, látatlanban. Egyelőre a kaidottak alapján azt mondom: "kössz, én ebből nem kérek". Inkább ne legy Signature változatom, minthogy beszívjak 10K-t. Ha nagyon kell, majd fizetek érte +20 dodot fél év múlva, de kétlem, mert a játék eddig nagyon nem jön be.
-
leviske
veterán
válasz TazLeacher #8 üzenetére
Osztom. Ez a BSE leginkább azoknak lesz kedvező, akik amúgy is előrendelik a játékot.
Bár azért én azt nem mondanám, hogy rezegnék azon, hogy milyen lesz, mert egyszerűen nem hiszem, hogy elszúrják. Az újfajta történetvezetés meg már azt is borítékolja, hogy jobb lesz, mint az első rész, csak egyben más is.
-
TazLeacher
nagyúr
Arról nem is beszélve, hogy rendszerint a digitális változatok drágábbak, mint a dobozos. Tehát tök jó, hogy spórolsz 20 dollárt...
Szerk.:
Dragon Age II EA Store 49.99 euro, ami mai árfolyamon 13.697 Ft
Dragon Age II CDGalaxs 9.900 Ft
Azt mondták, hogy az extrák 20 dollárt érnek, az extrák ára forintban: 3.880 Ft
Tehát külföldről előrendelve digitálisan: 13.700 Ft
Itthon boltból esetleg magyar nyelven dobozos változat, ugyan azon extrákkal: 13.870 FtMicsoda akció, ezért már megéri előrendelni, amikor fin*od nincs, hogy milyen lesz a játék. Arról nem is beszélve, hogy így akkor elesel az esetleges CE kiadástól, vagy az itthoni mégolcsóbb ártól...
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Azért jó lenne, ha nem csak így lehetne hozzájutni ezekhez a plusz cuccokhoz. Nem szeretnék digitális változatot, főképp, mert ha nagyon lemezmentesen akarok játszani, akkor úgyis tudom regisztrálni az EADM-be.
-
Sicilian
addikt
inkább a CE-re lennék kíváncsi..
nothing is true everything is permitted..
-
ViTaZi
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az ilyen Edition-öknél jobban szeretem ha van valami kézzelfogható van hozzá, nem ilyen letölthető tartalmak..
braner00 kerüljétek!
-
HaaS
addikt
-
jimessor666
aktív tag
Hm,picit olyan színe-szaga van ennek,mintha lenyesnének egy darabot a teljes játékból,majd azt mondanák rá,hogy a hűséges előfizetők megkapják ezeket az extrákat,a többiek pedig nem... igaz már egy ideje a DLC-k világát éljük,Muzyka is szereti nagyra nyitni a pénztárcáját,ráadásul DD... Kezd elmenni a kedvem a DA 2-től...
私たちに聞いてください。!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux haladóknak
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest