Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Vki mondja meg miért várják ennyien a játékot, had várjam én is
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
HardSanyeee #124 üzenetére
köszi, megnyugtattál
-
nemethati
senior tag
Nem rajongok a hack'n slash feelingért, ettől függetlenül tutira be fogom szerezni, D2 se volt rossz, meg a Blizzard név kötelez
-
DeckardCain
senior tag
-
ddekany
veterán
Én amúgy nem voltam nagyon oda a D2 nehézségért... Első fokozatban unalmasan könnyű volt, de ha akartál nehezebb fokozatban játszani, kénytelen voltál rajta átszenvedni (kb. "Jaaaj, hol van már az a rohad lejárat... Pffff, huzzatok már az útból, nem érek rá!" [áttolakszik ellenség hegyeken, ettől jól beszorul és meghal] Fáááák!). Ez már elve elriasztott attól, hogy D2-vel töltsem a szabadidőmet (ami ahogy az ember örgeszik, egyre kevesebb van). Nehezebb fokozatokban viszont a nehézség sokszor abból adódott, hogy évekig kellet mindenkinek ütni az arcát, ami meg túl monoton, vontatott volt... (A The Hell-nek (egy D1 mod) van jól eltalálva a nehézsége szerintem. OK, kicsit az már sokszor túl genny, de ott valahogy megvan az a kellemes egyensúly, mikor félsz az ellenségtől, de ha jól csinálod azért felülkerekedsz. Így érzed, hogy van értelme igyekezni, odafigyelni, próbálgatni különféle stílusokat... Csak az sajnos kb D1 rendszer, ami nem enged sokat variálni.)
-
atike
nagyúr
Hmmm... Átolvastam a hozzászólásokat - nekem simán ment hell 8 playeren a baalrun a bowazonommal. Meg legkevésbé csak a cow-on volt hatékony. Mondjuk változnak az idők - 3 éve játszottam utoljára vele...
Magyarul lehet, hogy azóta le lett gyengítve nem kicsit...
-
orbano
félisten
remélem a D2 szintjét hozza a nehézség. végignéztem tegnap a HD gameplay videót a monkról, és igazat adok: tényleg kicsit sok az effekt. mondjuk abban egyszerre 3(?) kari játszott, de ezek a véres robbanások... picit sok nekem is. de én bizakodok, és kivárom a végét: ha kerek lesz a hangulat és élvezhető, bele tudom élni magam, akkor jó. ezeket sajnos ilyen kiragadott videókból nem lehet megtudni: kellenek hozzá az átvezetők, a zene, az NPCk és a sötét szobában kuporgás.
-
atike
nagyúr
Musthave...
OFF:
Nekem bowamám volt jó sokáig (lvl 94-ig feltápolva), később javazone is... Nekem nagyon működött az a kombó, hogy én küldtem távolról az áldást, és volt egy brutál valkűr mellettem a közelharcra... Persze nagyban függött a hatékonyág a skillektől és a cuccoktól, de finoman szólva is voltak hozzá durva cuccaim. (A valkűrön pld eth forti volt...)... Régi szép idők...
-
Dyingsoul
veterán
Hát nem tudom, nekem ez a monk akkor sem tetszik... nagyon fog hiányozni a paladin, ha ezt rakták be helyette... sokkal jobban bejött az én régi kis palám, teljes vértezetben, hatalmas pajzzsal, egy egykezes kalapáccsal és fanatizm aurával olyan gyorsan csapákolt, hogy a karakterem szinte álló képpé merevedett a képernyőre... jobban bejött, mint ez az ugribugri.. persze kinek a pap, kinek a presbiter...
-
RootRulez
félisten
Diablo, Hellfire, Diablo 2-vel sokat toltam, és ezt is sokat fogom tolni...
-
ddekany
veterán
Na, látom megy a fika meg az antifika (bár utóbbi kb annyiból áll, hogy "mikoleszmár"...), de most szerencsére abba lehet hagyni, mert akkor most megmondom mi van.
Játékmenet... Sokan hiányolják az újdonságot stb, de én kétlem, hogy itt sok újat kellene felvonultatni. Ebben a stílusban a kiegyensúlyozott játékmenet a lényeg, és az bizony állati nehéz jól megcsinálni. Pláne úgy nehéz, hogy ne legyen bebetonozva, hogy milyen skill kombinációkat érdemes használni (lásd D2... miden osztályra volt 2-3 értelmes kombináció, aztán csá, tehát effektív 2-3x annyi osztály volt mint hivatalosan, és kész). Szerintem ezen múlik az egész. (D2 is csak a többi játékhoz képest volt jó max. ilyen téren, mert hát volt ott gond rendesen.) Ha nem törik bele a bicskájuk a runás-testreszabós dologba, meg fogok lepődni... ilyen komplex rendszert belőni, halál. És ha már játékmenet, a másik tipikus hiba manapság amúgy, hogy túl könnyűre csinálják az efféle játékokat, amitől dögunalmasakká válnak.
Grafika... Aki kockázik (túl szögletes) a játék közbeni grafikára, az nincs magánál. Régen gáz volt az erőltetett 3D, de ezek a modellek már egyáltalán nem kockák abból a "távolságból" ahogy játék közben látod őket. De ha valakinek mégis túlfejlett kocka detektora van, hát gondoljon arra, hogy animáció és felszerelés szempontjából leírhatatlan az előnye a valós idejű 3D-nek, szóval simán behozza a hátrányát. (Az itt bemutatott tariler persze nagyon gáz így... de már csak nem hagyják így.) Ami engem személy szerint zavar, az inkább az, hogy úgy néz ki az egész, mint valami neon-tűzijáték + a Duke Nukem (repkedő szervek -- horror vagy paródia?)... túl sok az effekt. Meg hát milliószor felhozott meseszerű megjelenítés... hát ja, stílusa a D1-nek volt, de hát az nem volt elég kommersz úgy...
de mindegy.
-
bozont
veterán
Bal lábbal keltél ma fel, vagy mifene hogy ilyen zsörtölődő vagy?
Az oké hogy ha valakinek nem tetszik, de olyan dolgokért lehordani a játékot amiről jóformán még semmit nem tudunk, kicsit túlzásnak érzem. A játék még igen korai állapotban van és 2011-ig (optimista szemlélettel) még rengeteg idő van és sok minden változhat és fog is. A Blizzard-tól az is kitelik hogy gondolnak egyet és kidobják ez eddigi játékmotort és írnak egy újat, vagy kettőt.
szóval még korai leírni a játékot, egyelőre amúgy is a SC2 és a WoW kieg. van előtérbe helyezve.
-
-
Wolverine
félisten
válasz
darkarthur #106 üzenetére
Ha a grafika miatt játszol egy játékkal, akkor várj a Crysis 85-re. (és most szívem szerint hozzátennék egy gtfo-t, de nem tehetem)
-
darkarthur
senior tag
Szerintem rettenetesen ronda
-
savior
őstag
válasz
Wolverine #103 üzenetére
atutazta a fel vilagot, 25k forintot fizetett azert, hogy egy par oras rendezvenyen resztvegyen. szerintem ha a super mario bros futott volna azon a gepen, akkor azt is agyondicserte volna.
a konferencia is ilyen "ha mar kifizettuk a penzt, akkor csak legyen jokedvem" hangulatu volt. minden kis szaron nagy taps vihar meg nevetes. nehogy mar azt lassa valaki, hogy ennyi penzert nem kap semmit. -
Wolverine
félisten
válasz
DeckardCain #101 üzenetére
A wow.hu-tól ketten kint voltak a BlizzConon (Chio és The Faceless One); Faceless játszott a D3-mal, és szerinte alfa még a dolog, de fun.
-
savior
őstag
nagyobb boss-t is 1et mutattag eddig, azt a giant segee breakert vagy mi volt a neve az elso video vegen. mit is tudott? maszkalt, utott, meg letudta harapni valaki fejet. ennyivel elinteztek egy bosst. alig tud tobbet, mint egy tucatmob, csak mas a kinezete meg jobbak a statjai. ha akartak volna, akkor csata kozben az a vadallat kihany magabol egy tucatnyi felig megemesztett hullat, akik eletre kelve nekirontanak a jatekosoknak, vagy amikor mar alig van eletereje, akkor osszerogyva, a foldon kuszva megprobal 1-1 jatekost elkapni, hogy a fejet letepje. de valamiert megsem teszik. a legdurvabb boss nem eri el a lehetosegek teren azt, amit egy sima mobbol kilehetne hozni. es akkor meg szoba sem jottek a semmit mondo kuldetesek, a targyrendszer gyengesegei, az hogy a karakterek 90%-a csak diablo 1-2 koppintas, feltupirozas. az eredeti rendszer megnyirbalasa (runaszavak eltorlese, identify eltorlese, town portal megszuntetese). a legujabb demoba is beletettek a diablo 2-es act 2-t, lut golheint. annyi, hogy most mas nevet adtak neki, de meg csak az epuletek is ugyanazok.
-
DeckardCain
senior tag
2011 Q2nél előbb szerintem, nem fogunk ezzel játszani.. 1,5-2 év az hosszú idő.
Nagyon nem is akarok mondani semmit, a fentiek miatt se és sok minden nem végleges még. Tény és való vannak dolgok amik nem tetszenek, de vannak amik igen.
A tegnapi Art panel-t nem tudtam megnézni, egy kis rövid összefoglaló a diblo3.hu-ról:"A Diablo 3 Art Panel részlegének rövid összefoglalója következik:
* Minél jobbak az itemjeid, annál jobban nézel ki.
* A dungeonok nagyon részletesen lesznek kidolgozva, pl. porfelhő száll fel a régi könyvekről vagy ládákról, ha egy asztalt a csata hevében a szoba másik felébe löksz, a rajta levő tárgyak is repülnek majd.
* Az árnyékok nagyon élethűre lesznek megcsinálva a dungeonok-ben, veled együtt mozognak, varázsolnak.
"
Kíváncsi leszek mennyire sikerül kihasználni a Havok-ot pl. Ami érdekes lesz szerintem az a skillek testre szabhatósága vs rune.
Meg ezen demo alapján szerintem felesleges ítélkezni, egy összecsapott valami csak..
Volt valaki kint a gamescom-on aki kipróbálta, akadások, hibás hangeffektek..
Volt erről egy link valamelyik topic-ban.. -
savior
őstag
válasz
Wolverine #98 üzenetére
en leginkabb erdekes es valtozatos dolgokat vartam. ezt is igertek. egyelore ez sehol nincs.
annak idejen jo volt a doom szeru mesz es losz fps, de mara mar tobbet var mindenki. nem veletlen, hogy az agyonscriptelt es valtozatos fordulatokkal teli cod4 rekordokat dontoget. -
savior
őstag
válasz
thunder6230 #41 üzenetére
"Nézzetek hülyének de sztem a d2ben is mentél és csapkodtál aztán elértél a questitemhez és vissza a faluba. mi olyan meglepő ebben az 1 is iylen volt a 2 is a 3 miért ne lenne ez?"
azert, mert kozben eltelt 10 ev. tehat jogos lenne az elvaras, hogy egy 10 evvel fejlettebb diablot lassunk most viszont. egyelore ebbol semmi nem jott at.
ahogy neztem a legujabb videokat, a grafika az olyan mosott. a mobok semmit nem tudnak, csak utnek vagy lonek. a csata az kaosz szintu. amikor elkezdenek harcolni robbanasok, villanasok, szines vonalak, rohangalas, atlathatatlan. a jatekmenetben sem volt semmi kulonos, mentek aztan utottek a tucatmobokat.
ossz-vissz neztem vagy 20-25 percnyi uj videot, es 1 erdekes jelenetet talaltam benne: amikor a karakter rohant a hazak kozott egy kurva nagy csap kinyult fele a hazak kozul... jah nem, visszatekertem es az csak egy lengo zaszlo volt. -
Jojo5
őstag
Nekem nagyon bejön, már csak meg kéne jelennie
-
Szuperboci
senior tag
Remélem lesz olyan nehéz mint dio2...főleg mulitba.
-
bozont
veterán
válasz
Dyingsoul #84 üzenetére
"Ez engem annyira felidegesített, ez a kocka intró vagy mi a hóhér ez,..."
Azt sem tudjuk mi ez, de azért szidjuk, hadd legyen min csámcsogni és ez a WoW-ra is vonatkozik.
Mégis honnan jött hogy ez most a játékból egy movie, mert én sehol nem láttam ilyen infót, még csak utalás sem. És ha egy kicsit belegondolunk (a blizzcon-on tett ez irányú nyilatkozatokról nem is beszélve) az eddig átvezető animációknak nagyon nagyon sikere volt, mindenki azokra izgul, a Cataclysm-hez is nagyban készül és a Blizz szerint a SC2-ben is olyan videókat kapunk hogy csak ámulni fogunk. Miért pont a D3 maradni ki?Nagyon állat videók és asszem megvan az első karakterem is amit indítani fogok.
Szerintem az animációval sincsen baj (bár be kell hogy valljam a 2D vagy izometrikus 3D nekem is jobban bejön), nekem tetszik, a lényeg hogy jól fusson max grafikán.
Na meg eddig semmi WoW-osat sem láttam a videókban, pedig azzal is játszogatok. És szerintem semmi gond a monk-kal a Dio univerzumban, nem ez az első fantasy világ ahol harcos szerzetessel találkozok.
-
lakisoft
veterán
Nagyon nagyon várom már!!!
-
AtHoS
nagyúr
melyik patchekről is beszélünk?
én a mostaniról írtam, de 1.09-ben pl. Bowama volt az istenkirály, igaz boci pályára ott meg javama jobb volt sokkal LF-val bár novasorc-cal is elég szépen lehetett írtani
a bowama meg jelenleg ..... az egyik legjobb PVP kari
Én egy szót sem ejtettem PvP-ről ráadásul nem is szoktam PvP-zni anélkül is van elegendő egom
multishot bowama jó dolog, pl1ben jó, pl4ben talán még elmegy imba felszereléssel
Ezt én is hasonlóan látom, ezért is szoktam csak fun-ból csinálni bowamat. A régi idők emlékére, mivel PvP nálam kiesett
egy jól épített meteorb jó felszereléssel pl8ban bárhoz elmegy, és teszi azt gyorsan
Én blizz+fw sosót preferálom, de annyian emlegetik ezt az orb+meteor sosót, hogy egyszer csak kipróbálom majd én is. Igaz az nem mostanában lesz
pvp lgt trapper. pl8 == 4.5*XP, ellenfeleknek 8*osa az épsége, tehát egy 8fős játékban egyedül megy az ember, ez a csúcspvm buildek asztala volt
Hát oda azért egy infy-s csicska elkel, hogy életképes is legyen, tehát nem a legolcsóbb fejlesztés az sem, ráadásul eni szintúgy nem árt ha van hozzá
De ha már infí, akkor inkább light sosó. Azzal 40k dam magasságában már nemigen érdemes a szörnyek részéről belekötni még pl8 esetén sem. Egyedül 5 perc kb egy baalrun, bár ha nem magamnak pakolom be a tölteléket, akkor hamarabb is megvan -
EyEsOnU
tag
OFF
"multishot bowama jó dolog, pl1ben jó, pl4ben talán még elmegy imba felszereléssel (volt egy 84es ice/multi hibridem... icenek indult aztán kb fél hellen multival és strafevel mentem). hazai d2 fórumokon sokan szerették, csak éppen .10 alatt megfogyatkoztak a közelharcos (illetve fegyver dam alapú) buildok az átalakított damszámítás miatt. viszont: egy lgt javama relative olcsón (noneth low titan, többi meg kb pgemekből kikukázható) alkalmas egyes lvl85 areákra pl8ban (WSKra meg mondjuk jó 10ből 2szer). csak baalrun problémásabb, a tele breakpointok baromi magasak."
nem veszed kicsit túl komolyan ezt az egészet?
ON
-
EyEsOnU
tag
egy kb. megjelenési dátumot bökhetnének azért. nem hiszem el, hogy nehezükre esik megosztani.
-
Cleinor
tag
Eddig nagyon megmaradt a jó öreg diablo-s feeling... Reméljük ez így is marad
-
Dyingsoul
veterán
Ez engem annyira felidegesített, ez a kocka intró vagy mi a hóhér ez, hát eddig a diablo-kban, még a dio 1-ben is igényesebbek voltak az intro-k, nekem jobban bejött mint ez a fos. De megmondom neked testvér, hogy mi a baj: kihaló félben van az igényes játékosközösség! Viszont a mai 8-1x éves játékosokkal minden szart meg lehet etetni... (akinek nem inge, annak zakója)
-
proci985
MODERÁTOR
melyik patchekről is beszélünk?
1.00-1.04 novasorc volt a bocipálya istene 1.10től pedig már a bocipálya érdektelen volt
.
a bowama meg jelenleg (1.10-1.12 gyakorlatban ugyanaz katakterek szempontjából) az egyik legjobb PVP kari. nem véletlenül olyan drágák a 3/20/20asok. más kérdés, hogy a fullos bowama talán a legdrágábban összerakható kari (versenyben még a psn/boner nekró és a hammerdin).
multishot bowama jó dolog, pl1ben jó, pl4ben talán még elmegy imba felszereléssel (volt egy 84es ice/multi hibridem... icenek indult aztán kb fél hellen multival és strafevel mentem). hazai d2 fórumokon sokan szerették, csak éppen .10 alatt megfogyatkoztak a közelharcos (illetve fegyver dam alapú) buildok az átalakított damszámítás miatt. viszont: egy lgt javama relative olcsón (noneth low titan, többi meg kb pgemekből kikukázható) alkalmas egyes lvl85 areákra pl8ban (WSKra meg mondjuk jó 10ből 2szer). csak baalrun problémásabb, a tele breakpointok baromi magasak.
a sorcot azért szeretik, mert alapból van teleportja. tehát nem kell enigma, ami meg drága (két HR). meg mert egy jól épített meteorb jó felszereléssel pl8ban bárhoz elmegy, és teszi azt gyorsan. egy lgt sorc pedig alkalmas egyes lvl85 areakra (ott a legjobb a drop röviden és tömören, tehát azokra a területekre koncentráltak az emberek általában... a fun más dolog, fun karit az ember nem töm meg baromi drága cuccokkal... kivéve ha kiderül, hogy gyorsabb, mint a főkarija).
elég sok karim volt minden osztályból. azért elég jól ki volt egyensúlyozva a játék. voltak bugos/használhatatlan skillek (Iron Maiden 1.04 után pl), de mindegyik osztálynak megvoltak az előnyei és hátrányai. pl8ra pedig alkalmas volt egy csomó fejlesztés megfelelően felszerelve: hammerdin, summon nekró (teleporttal ellátva, egyébként is elment, csak baromi lassan mert a csontvázak csatangoltak direkt damolás helyett), psn nekró (na ez drága volt és WSK nem ment gyorsan a negyedik csapat miatt, Sanctuary viszont illett hozzá), meteorb, fury/rabies WW hybrid(egyesek szerint a fireclaw verzió is életképes volt, azt nem próbáltam), cold eledru, lgt javama... barbárból és assából .10+ alatt nem volt pl8képes verzió, viszont előző remek kiegészítő volt csapatban (meg a pvp WW barb), utóbbira meg annyit mondok, hogy pvp lgt trapper
. pl8 == 4.5*XP, ellenfeleknek 8*osa az épsége, tehát egy 8fős játékban egyedül megy az ember, ez a csúcspvm buildek asztala volt
és akkor ON:
az első videón visszajött a fíling (mintha csak a hammerpalám látnám WSKn). és már tudom is, mi a bajom a Sacred2vel... (kisebb populációsűrűség, amin max faster run/walkkal lehet segíteni... magyarul ha gyorsabban megyek időegység alatt több szörnycsapatot tudok legyakni gondolatmenet).
a második videot szvsz el kéne tüntetni a nem WoWozó D2ősök elől. jé, Final Fantasy 8as (minőségben is majdnem...) kékség, alap HoMM5ösaffektációval... ez igy nem kéne.
kombók voltak a Diablo2ben is, avagy feltölti a skillt, aztán elsüti (assa közelharcos buildok), illetve feltölti, aztán feltöltve marad (maci/ww druk). vagy lehet a sacred2ős egygombraállítatót is bevezetnék? az tetszene, mert a hammerdinnel (ill dio3mas verziójával) innentől nem kéne váltogatni a tele hammer hammer hammer tele hammer hammer fázisokban
DeckardCain: igazából egy 2.66os celeron Dn giga rammal és egy x1600proval beszaggatott néha a diablo2. egyrészt glidera írták (wrappert én nem próbáltam, elvileg olyan fél gigás kártyától már oké a dolog, igy futhatott paradox módon gyorsabban egy 3dfx bansheen, mint egy gef460/radeon9200ason), másrészt meg a nekróval elindulás nálam úgy nézett ki, hogy villog a csapat alatt 2 aura 1-2 barbár üvöltéssel, ellenfelek feje fölött az átok és alattuk egy aura. a "csapat" konkrétan állt 60-85főből. általában a pályán voltak ellenfelek is
a quad már bírta. az ajánlott gépigény p2-266, 256mb ram, 16megás vidkari volt... jelenlegi modoknál pedig van rá példa, hogy a jelenlegi csúcsrendszerek is megakadoznak.
-
frame>24
addikt
válasz
Wolverine #79 üzenetére
Hát de ezzel akarnak engem csalogatni, hogy millyen jó lesz?! Érted, hát ha reklámozni akarok valamit, akkor ez milyen politika, hogy "nem csak ilyen fos cinematics-aink vannak ám, de azé' most itt van ez, ne!"...
Gameplay, az gameplay, jó, azt mán megsztoktuk.Az elején lehozott intro movie, az nagyon OK, remélem inkább több hasonló minőségűvel pakolják tele, ezek helyett.
-
frame>24
addikt
Áh, basszus, nekem most már nagyon lebiggyed a szájam...
Nem elég, hogy le kell nyelni, hogy ilyen hupilila 3D-s kockákat kell irányítani (ami igen, ki-zoomolva nem annyira feltűnő), erre most még mellbe vágnak ezzel a game engine-s rémség vidióval, ahogy ollie is írta az elején. A D2-ben a mai napig meghatóan szép és igazi mozi-hatású ACT-viedók voltak, hát hasonlítsátok össze majd ezzel.
Jó esetben ezek csak amolyan "mini-cinematics"-ok, és lesznek a hosszú, régi fajták is. De látszik a hsz-eken, vagyunk kb. 3-an, akik fanyalognak, a többinek tetszik a WOW-gecó.
Ennyi vót. -
Vistaboy
veterán
Mindegy, ennyi idő után egy év ide vagy oda már nem számít. A lényeg, hogy tökéletes legyen, bár erre egy Blizzard játéknál megvan minden esély.
-
Vistaboy
veterán
válasz
DeckardCain #71 üzenetére
2011-re már DX12-es VGA-kkal nyomjuk majd, bírni fogják.
-
sirzollee
tag
Jöhetne már egy dátum,amihez hozzáadunk pár hónapot,oszt install game
-
orbano
félisten
válasz
Dyingsoul #63 üzenetére
én is félek, de amondó vagyok, hogy várjuk ki a végét. remélem ezt a túlzott "koppintsuk le mindenben a wow-ot mert az bevált" stratégiát nem követik annyira... ez a monk tényleg nem elég darkos, de szerintem a dio sztori szinten sem mentes az egzotikumoktól, szóval pár egzotikus hős is belefér...
-
AtHoS
nagyúr
Nyah csak egyre szimpatikusabb lesz ez a dio3 számomra. Megyek is gyorsban elő is rendelem
-
Wolverine
félisten
-
mephi666
nagyúr
úgy olvastam, hogy csak az látja, akinek esik... és talán kibalanszolják olyan irányból is, hogy essen mindenkinek valami... ne az legyen, hogy esik a 4fős csapatnak 6tárgy, ami ugyanahhoz kerül...
kb fél éve, vagy még korábban olvastam erről és szerintem jó lesz az új droprendszer... kizárják azt, hogy akárki behúzhasson mindent... a cuccok meg átadhatóak lesznek és nem lesz így probléma... a soulbound+trade kizárása megölné az egész játék lényegét...
-
Dyingsoul
veterán
Ez a monk kaszt valami hányinger. Mi ez a keleti beütésű akármi? Eddig épp a misztikuma, az okkultizmusa miatt tetszett a diablo. Most ebből is japán horrort akarnak csinálni? Az meg mi, hogy xboxra meg ps-re is gondolkoznak? Ez látszik ezen a tetves monkon is... lassan pc-re jóformán nem is irnak játékokat és eljutunk odáig, hogy ha játszani akarunk, külön konzolt kell venni hozzá, hát köszönöm én ebből nem kérek.
Feltettem a prototypot, assasin's creed-et, shellchock 2-t (utóbbit 10 perc után le is töröltem) és mind olyan mintha egy ps-be vagy xboxba ültem volna be, csak hogy többet ne is említsek az "új" játékok közül. Vajon miért játszok még mindig diablo2-vel, w3-al, hl2-vel stb?
Amikor a witch dokiról először láttam gameplay-t meg infókat, már akkor éreztem, hogy ez nem az igazi diablo 3 lesz... Egy diabloba nekró és pala kell nem wd és monk... A sorci és a barbi viszont jóra sikerült, de itt ki is fulladt a dolog... már csak arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz a sztory, ha azt is elvágják, akkor elállok attól a megfontolástól, hogy megvegyem a játékot megjelenéskor.
A végén pedig amazon helyett jön egy Ranger (Walker a texasi kopó), assasin helyett egy kopasz ürge lesz, hitman néven vonalkóddal a tarkóján, druida helyett meg mondjuk worg lesz, ami bejön most wowba is...
-
Wolverine
félisten
válasz
Depression #59 üzenetére
Aligha lesz komolyabb változás, max. pár textúra és modell lesz cserélve - a Blizzard játékai mindig úgy vannak tervezve, hogy a középkategóriás gépeken max. teljesítménnyel, az alsó kategóriásakon meg mediumon röccenés nélkül fussanak.
#61: valószínűleg a "csak az látja az egyedi lootot, akié" módszert alkalmazzák, ez eléggé bevált már az iparágban.
-
AtHoS
nagyúr
Nade az egyedi dropot hogy oldják meg? Csak az a játékos látja a tárgyat "akinek esett"? Vagy mindenki látja és felvéve véletlenszerűen kerül az egyik csapattaghoz?
Ezt ugye még bekavarja az is, ha van a közelben aki nem is csapattag. Valószínű nem rontják el, de azért ez elég érdekes kérdés. Csinál az ember egy huzit (persze dio2-ből indulok ki, így dio3-nál már nem biztos, hogy lesz ilyen lehetőség) és huzi közben pereg egy ritka cucc, ami az egyedi dropnak hála nem hozzám kerül, pedig én tudnám felvenni elsőnek, aztán még csak nem is sírhat az ember, ha előre nem taglalták ki mi jár annak akit húznak.
Mondjuk mivel a játékmenetet sem lehet még ismerni lehet fölösleges foglalkozni a hasonló dolgokkal, mivel annak tudatában lehet triviális lenne a válasz. Sajnos most még eléggé a dio2 felől közelítem a dolgokat
Most kicsit elgondolkodtam örülnék-e annak, ha nem is lenne lehetőség a dio2-ben megszokott "huzi"-nak. Egyik oldalról biztosan támogatnám viszont másik oldalról kényelmetlen lenne.
Nehézségi szintekkel hogy áll a fáma? Lesznek nehézségi fokozatok vagy picit MMO stílusban lehet majd fejlődni és aktuálisan csak a "világ" bizonyos területein lesz majd értelme hadakozni? Sajnos nemigen figyelgettem eddig a Dio3-as híreket csak ha véletlenül a ph! főoldalon megpillantottam egy-egy címet. (mint ezt most
)
-
priti
addikt
Egy kicsit túl van ez már spirázva, jó játék a dió el van találva a játékmenet, de ez ennyi, ebben nincs mit megújítani és nem is tudott megújulni. Ugyanaz, mint a kettő, persze nem is kell más, mert a kettő is jó volt, csak ennyire szerintem kár túllihegni, hogy kiadnak egy seholsemmi videót és rögtön címlap meg elázik a bugyink ... majd ha kijött játszunk egyet.
-
Depression
veterán
Bízok benne, hogy évek múlva nem ezzel az évekekkel ezelőtti grafikával fog megjelenni. Mert nem, nem tetszik, ahogy kinéz.
-
luw2win
őstag
hol van még ez... ááá, pedig milyen jó
-
mephi666
nagyúr
korábban írták, hogy elvileg mindenkinek lesz egyedi drop, ha mondjuk csapatolgat az ember... soulbound-ról is mintha szóltak volna, de ez elvileg inkább a quest-ből nyert cuccokat érinti...
figyelgettem időnként, hogy miket rebesgetnek a diablo3-ról és kb minden tetszett is
jó lesz ez a battlenet2-vel egyetemben... de jöhetne már...
-
AtHoS
nagyúr
"sokan hülyének néztek, hogy multiple shot+life/mana leech+pierce-es amazont gyártottam előszeretettel... aztán akkor is pislogtak, amikor jól felszerelve (mindenféle dmg-el) hell-en gyalultam a bocikat, mint a vadállat... hp+mana jött vissza dögivel... el sem fogyott soha szerintem van olyan überbrutál, mint a sorci.."
Már nem azért, de sajnos az az Amazon csak a Boci pályán hozza egy sorci szintjét. Azon kívül viszont nagyon le van maradva. Ez sajnos bnet-es tapasztalat. Arányaiban nézve is sokkal több a sosó, mint bowama. Ez pedig a sosó univerzálisabb használata miatt van.
Sajnálom, hogy ennyire legyengítették a bowama-t, mert egyik kedvenc karakterem volt. Most már csak fain karakternek szoktam fejleszteni. Csapatban természetesen el lehet vele szórakozni, de 8-as játékban nem mennék le vele egyedül Baalrun-t csinálni.Elég érdekesnek hangzik ez a harci kombó megoldás. Remélem megcsinálják rendesen. A per player tárgypergésre viszont már most nagyon kíváncsi vagyok hogyan oldják meg. Ez megint egy kritikus terület lesz. A tárgygenerálás pedig a főfő, amin nagyon el lehet csúszni. A megfelelő egyensúlyt remélem már a kiadásra sikerül elérni.
De hát ugye nagyon sok apró terület van, amire oda kell figyelni és összhangba hozni a többivel.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
HardSanyeee #46 üzenetére
Meg jo hogy szoltal, mert tiszta NFS-nek nez ki...
-
Jedii
csendes tag
NAgyon JÓ csak jöjjön már ki!
Adják ide és had toljam napi 10 orán át
D
-
vendingo
veterán
válasz
DeckardCain #31 üzenetére
Laptopot vettem. Necces lesz bele 2 év múlva is egy videókari
-
and1ao
őstag
Nos hogy is mondjam!
Játszani akarok vele -
HardSanyeee
őstag
válasz
Hedgehanter #45 üzenetére
A Wizardnak van ilyen varázslata
De csak maga körül és bizonyos ideig
Amúgy meg ez nem NFS
-
Hedgehanter
őstag
Remelem speed breaker lesz benne mert sz@rt se latok olyan gyorsan mozog....
-
LaMotta
aktív tag
válasz
TazLeacher #28 üzenetére
Igen, ez egy jó kulcsmondat: "nekem valahogy még nem jött át". Épp ezért várom a végkifejlettet
...
De amíg nem áll össze, addig sok kicsi izgalmas, érdekes információ...
Sok idő van még.. Addig majd átgondolnak ezt-azt -
Hát ez nem semmi
-
thunder6230
tag
Nézzetek hülyének de sztem a d2ben is mentél és csapkodtál aztán elértél a questitemhez és vissza a faluba. mi olyan meglepő ebben az 1 is iylen volt a 2 is a 3 miért ne lenne ez?
-
-
AXisBOLD
addikt
hát nem tudom...kövezzetek meg, de ez nagyon egyhangú. mész-kombó-gyilkolsz-mész.
én a golden ax-al kiéltem magam ezen a téren.
-
Vistaboy
veterán
Diablo-ról videót, MOST! Eddig még nem is mutatták, milyen lesz az új formája.
-
Exhodus
tag
Egy szó: KELL!
A jóöreg necro nekem is hiányzik, de lesz helyette witch doctor, tudásra majdnem azonos feelingre sajna nem.
-
-
DeckardCain
senior tag
Nem tudom milyen gépet vettél most, de totál felesleges ezen agyalni még most. 1,5 - 2 év nagyon hosszú idő. Addigra meg például egy HD 4890 tudású kártya igencsak középkategória lesz szerintem, teljesítményben és árban is.
Paladin nagyon hiányzik.. Monkból remélem ki lehet hozni valamilyen holy caster-t
Nem csak a piffpuff..
-
Nunder
őstag
Ez az új karakter sem lesz gyenge. Azt nem tudom, hogy fogják megoldani, hogy egyszerre ilyen gyorsan válthassuk a skilleket, mert ez bizonyosan nem egyfajta támadás. Nagyon tetszik, kár hogy még legalább 2 év mire kijön.
-
vendingo
veterán
Örülnék, ha bejelntenék a gépigényt
Most vettem gépet, és ha nem fog futni rajta, akkor.... :S -
mephi666
nagyúr
5öt ígértek... (mint az alap d2ben
) aztán szerintem később kieggel jön még pár... plusz új terület meg minden...
#25: jaja... nekem is egyik kedvenc... sokan hülyének néztek, hogy multiple shot+life/mana leech+pierce-es amazont gyártottam előszeretettel... aztán akkor is pislogtak, amikor jól felszerelve (mindenféle dmg-el) hell-en gyalultam a bocikat, mint a vadállat... hp+mana jött vissza dögivel... el sem fogyott soha
szerintem van olyan überbrutál, mint a sorci...
itt a d3-nál helyből wizard-dal indítok szerintem meg ha bejön a tippem: az amazon utódjával(már csak arra vagyok kíváncsi, milyen néven jön) kiegben meg jöhetne pala+druida utód... szerintem azt is sokan várnák...
-
mephi666
nagyúr
jah... fura... és nem vagyok másnapos, de így reggel megnézve ezt a monkot: fura ez a neo-songoku karakter
valahogy ez már nem adja vissza a régi hangulatot, hanem ilyen: "tömjüktelea10évespistikeszáját az effektekkel-csilivilivel-körbepörgőrúgással-atomvillanással"
oké, hogy ez egy egyszerű hack 'n slash, amiben csépelni kell ezerrel, de ez nem lett az igazi...
...mondom ezt úgy, hogy játékidőben szerintem a diablo1-2vel töltöttem legtöbb időt...
mellesleg, innentől már 99%, hogy valami íjász lesz az utolsó karakter:
barbár=harcos
wizard=mage
monk+witchdoctor=2 "érdekes" karakter... wd a nekrót pótolja... a monk meg egyébként nem rossz közelharcra... kicsit assassin beütése van a hiperkombóival...
aztán kell egy távolsági karakter íjakkal meg minden hasonlóval és kész is... kiegben jöhetnek azok, amikért sírnak: pl "palahelyettes" kari... szerintem ez sokaknak hiányzik...mod: mellesleg mielőtt bárki is flémkeltési szándékot látna a kommentemben: kib@szottul várom ezt a játékot
puding próbája az evés... majd kiderül milyen, amikor a kezemben lesz és pár álmatlan éjszakát okoz
-
Mikiller
aktív tag
Nem akarom megbántani a rajongókat, de nem unjátok még ezeket a tűzlabda dobálásokat, villámszórásokat? Semmi újítást nem látok felfedezni benne, még a grafika sem az a hú de fasza, szerintem.
Max a karakterfejlesztés ami érdekes, de egy profinak már az is a kisujjában lehet. -
aram01
nagyúr
hah,nem gyenge,azt hiszem majd kitoljuk
-
Skizz
addikt
Már így videókon keresztül is megvan a 2 feelingje.
Lehet megint neki is kezdek.
-
HardSanyeee
őstag
Áhh, jelenjen már meg!!
-
DeckardCain
senior tag
Hát nem.. a játék engine-nel készült videókat el kellene felejteni.. Rém gáz..
Monk-ról még nem tudnunk sokat, de nekem amit láttam az nem tetszett.. Gondolok erre a "dragon ball" stílusra..Remélem azért lesznek más olyan használható skill-ek, amelyek értelmesebb build-et tesznek lehetővé.
Megjelenés meg 2011, ez most már egyre inkább nyilvánvaló..
Csak a véleményem írtam le, kéretik nem betámadni -
Finwe
őstag
Hát én nem vagyok megelégedve a grafikával
Elég szögletesek a dolgok. Régen sem tetszett amikor a tuti 2D-ről (szépen nézett ki) áttértünk a mocskosul szögletes 3D-re csak mert az "jobb" (és ocsmányabb...) Remélem a HUD is fejlődik még mert eddig az is gyengusz.
Finwe
-
Vistaboy
veterán
A Hardwired értesülései szerint úgy 2011 tájékán.
-
Vistaboy
veterán
"...a Blizzard nem tartja kizártnak a játék konzolos megjelenését sem, ami azt jelenti, hogy akár PS3-on és Xbox360-on is megjelenhet."
Szegény konzolosok, lehet hogy a több száz kiadásra váró, nagynevű játék közül egy (!!!) nem lesz konzol-exkluzív?
Vazze, egyből nyújtsanak be petíciót, ez tarthatatlan állapot!
MOD:
-
adam320
senior tag
Második részével sokat játszottam
-
Integra
titán
wazz, mikor jön már????
-
Sirandrish
legenda
Nah ez az ami nagyon kéne már...más nem is érdekel de ezt bírnám nyomatni reggeltől estig
-
Itt valami nem stimmel, a Blizzard nem szokott cinematic videot csinálni a játék enginnel. Na meg ilyen rövid ingame videokat sem.
-
Zolás
addikt
Ööö izééé szóvall:
Akarom most és áááááááááááááááááááááá
Hát remélem hamar jön és végre lesz valami amivel le tudom kötni magam. Mostanába semmi értelmessel nem találkozom.
Mondjuk még a Ubisoft féle Avatart várom nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
gp Tegnap elindult a BlizzCon, és már érkeztek is a Diablo 3 finomságok.
- Autós topik
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest