Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz mephi666 #57 üzenetére

Nade az egyedi dropot hogy oldják meg? Csak az a játékos látja a tárgyat "akinek esett"? Vagy mindenki látja és felvéve véletlenszerűen kerül az egyik csapattaghoz?

Ezt ugye még bekavarja az is, ha van a közelben aki nem is csapattag. Valószínű nem rontják el, de azért ez elég érdekes kérdés. Csinál az ember egy huzit (persze dio2-ből indulok ki, így dio3-nál már nem biztos, hogy lesz ilyen lehetőség) és huzi közben pereg egy ritka cucc, ami az egyedi dropnak hála nem hozzám kerül, pedig én tudnám felvenni elsőnek, aztán még csak nem is sírhat az ember, ha előre nem taglalták ki mi jár annak akit húznak.

Mondjuk mivel a játékmenetet sem lehet még ismerni lehet fölösleges foglalkozni a hasonló dolgokkal, mivel annak tudatában lehet triviális lenne a válasz. Sajnos most még eléggé a dio2 felől közelítem a dolgokat :B

Most kicsit elgondolkodtam örülnék-e annak, ha nem is lenne lehetőség a dio2-ben megszokott "huzi"-nak. Egyik oldalról biztosan támogatnám viszont másik oldalról kényelmetlen lenne.

Nehézségi szintekkel hogy áll a fáma? Lesznek nehézségi fokozatok vagy picit MMO stílusban lehet majd fejlődni és aktuálisan csak a "világ" bizonyos területein lesz majd értelme hadakozni? Sajnos nemigen figyelgettem eddig a Dio3-as híreket csak ha véletlenül a ph! főoldalon megpillantottam egy-egy címet. (mint ezt most :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák