Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bozont

veterán

válasz savior #102 üzenetére

Bal lábbal keltél ma fel, vagy mifene hogy ilyen zsörtölődő vagy? ;]
    Az oké hogy ha valakinek nem tetszik, de olyan dolgokért lehordani a játékot amiről jóformán még semmit nem tudunk, kicsit túlzásnak érzem. A játék még igen korai állapotban van és 2011-ig (optimista szemlélettel :D ) még rengeteg idő van és sok minden változhat és fog is. A Blizzard-tól az is kitelik hogy gondolnak egyet és kidobják ez eddigi játékmotort és írnak egy újat, vagy kettőt. :DDD szóval még korai leírni a játékot, egyelőre amúgy is a SC2 és a WoW kieg. van előtérbe helyezve.

• bozont

veterán

válasz Dyingsoul #84 üzenetére

"Ez engem annyira felidegesített, ez a kocka intró vagy mi a hóhér ez,..."
    Azt sem tudjuk mi ez, de azért szidjuk, hadd legyen min csámcsogni és ez a WoW-ra is vonatkozik. :(((
    Mégis honnan jött hogy ez most a játékból egy movie, mert én sehol nem láttam ilyen infót, még csak utalás sem. És ha egy kicsit belegondolunk (a blizzcon-on tett ez irányú nyilatkozatokról nem is beszélve) az eddig átvezető animációknak nagyon nagyon sikere volt, mindenki azokra izgul, a Cataclysm-hez is nagyban készül és a Blizz szerint a SC2-ben is olyan videókat kapunk hogy csak ámulni fogunk. Miért pont a D3 maradni ki? :U

Nagyon állat videók és asszem megvan az első karakterem is amit indítani fogok. :C Szerintem az animációval sincsen baj (bár be kell hogy valljam a 2D vagy izometrikus 3D nekem is jobban bejön), nekem tetszik, a lényeg hogy jól fusson max grafikán. :D Na meg eddig semmi WoW-osat sem láttam a videókban, pedig azzal is játszogatok. És szerintem semmi gond a monk-kal a Dio univerzumban, nem ez az első fantasy világ ahol harcos szerzetessel találkozok.

Új hozzászólás Aktív témák