Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Bal lábbal keltél ma fel, vagy mifene hogy ilyen zsörtölődő vagy?
Az oké hogy ha valakinek nem tetszik, de olyan dolgokért lehordani a játékot amiről jóformán még semmit nem tudunk, kicsit túlzásnak érzem. A játék még igen korai állapotban van és 2011-ig (optimista szemlélettel) még rengeteg idő van és sok minden változhat és fog is. A Blizzard-tól az is kitelik hogy gondolnak egyet és kidobják ez eddigi játékmotort és írnak egy újat, vagy kettőt.
szóval még korai leírni a játékot, egyelőre amúgy is a SC2 és a WoW kieg. van előtérbe helyezve.
-
bozont
veterán
válasz
Dyingsoul #84 üzenetére
"Ez engem annyira felidegesített, ez a kocka intró vagy mi a hóhér ez,..."
Azt sem tudjuk mi ez, de azért szidjuk, hadd legyen min csámcsogni és ez a WoW-ra is vonatkozik.
Mégis honnan jött hogy ez most a játékból egy movie, mert én sehol nem láttam ilyen infót, még csak utalás sem. És ha egy kicsit belegondolunk (a blizzcon-on tett ez irányú nyilatkozatokról nem is beszélve) az eddig átvezető animációknak nagyon nagyon sikere volt, mindenki azokra izgul, a Cataclysm-hez is nagyban készül és a Blizz szerint a SC2-ben is olyan videókat kapunk hogy csak ámulni fogunk. Miért pont a D3 maradni ki?Nagyon állat videók és asszem megvan az első karakterem is amit indítani fogok.
Szerintem az animációval sincsen baj (bár be kell hogy valljam a 2D vagy izometrikus 3D nekem is jobban bejön), nekem tetszik, a lényeg hogy jól fusson max grafikán.
Na meg eddig semmi WoW-osat sem láttam a videókban, pedig azzal is játszogatok. És szerintem semmi gond a monk-kal a Dio univerzumban, nem ez az első fantasy világ ahol harcos szerzetessel találkozok.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Tegnap elindult a BlizzCon, és már érkeztek is a Diablo 3 finomságok.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest