Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Nintendo Switch 2
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
jah... fura... és nem vagyok másnapos, de így reggel megnézve ezt a monkot: fura ez a neo-songoku karakter
valahogy ez már nem adja vissza a régi hangulatot, hanem ilyen: "tömjüktelea10évespistikeszáját az effektekkel-csilivilivel-körbepörgőrúgással-atomvillanással"
oké, hogy ez egy egyszerű hack 'n slash, amiben csépelni kell ezerrel, de ez nem lett az igazi...
...mondom ezt úgy, hogy játékidőben szerintem a diablo1-2vel töltöttem legtöbb időt...
mellesleg, innentől már 99%, hogy valami íjász lesz az utolsó karakter:
barbár=harcos
wizard=mage
monk+witchdoctor=2 "érdekes" karakter... wd a nekrót pótolja... a monk meg egyébként nem rossz közelharcra... kicsit assassin beütése van a hiperkombóival...
aztán kell egy távolsági karakter íjakkal meg minden hasonlóval és kész is... kiegben jöhetnek azok, amikért sírnak: pl "palahelyettes" kari... szerintem ez sokaknak hiányzik...mod: mellesleg mielőtt bárki is flémkeltési szándékot látna a kommentemben: kib@szottul várom ezt a játékot
puding próbája az evés... majd kiderül milyen, amikor a kezemben lesz és pár álmatlan éjszakát okoz
-
DeckardCain
senior tag
Hát nem.. a játék engine-nel készült videókat el kellene felejteni.. Rém gáz..
Monk-ról még nem tudnunk sokat, de nekem amit láttam az nem tetszett.. Gondolok erre a "dragon ball" stílusra..Remélem azért lesznek más olyan használható skill-ek, amelyek értelmesebb build-et tesznek lehetővé.
Megjelenés meg 2011, ez most már egyre inkább nyilvánvaló..
Csak a véleményem írtam le, kéretik nem betámadni
Új hozzászólás Aktív témák
gp Tegnap elindult a BlizzCon, és már érkeztek is a Diablo 3 finomságok.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest