Új hozzászólás Aktív témák

  • Silverboy

    aktív tag

    válasz envagyok #83201 üzenetére

    Amúgy "lesz valami olyan úgysem volt, hogy nem" és mondjuk 200> alatt vannak + albérlet az, hogy tud elmenni kempingezni? Hogy tudnak kaját rendelni? És hogy marad hó végén pénz? (Költői kérdés, ésszel)

    "Én azokat nem értem, akik jól keresnek kb 800000+/hó"
    Azok a párok akik 600+ átlag pénzből gazdálkodnak, meg fizu előtt egy héttel jön kuncsorogni. Lexus Telekjárót azért venni kellet... Mert büdös az ingyenes BKV bérlet... úgy hogy 3 utcára lakik... Mikor visszajöttem Sárvárról pár nappal ezelőtt (4csillag + jacuzzi az erkélyen) már hétfőn ment a cukkolás, biztooos a jacuzziban fáztááál meg... meg a rosszalló nézés... Az eszükbe se jut, hogy nyáron én 4 hónapig vértpipiltem 20fokos környezetbe végig és taknyom nyálam egybefojt... reggel 7től este7ig, még ő istentudjamilyen szigeten nyaralt éppen, 3 hetente... én meg ősszel elmentem 5 napra :)) . Valahogy a magasabb pénz a fejekbe = magasabb életszínvonallal ami azért szerintem nem igaz, megtehetném, hogy kigördítek egy Alfa Romeot a szalonból, csak azt karban is kell tartani... jó nekem 2006 Lacetti... Klima, elektromos ablak van, filléres az alkatrész... és legalább cuki a formája igaz nem megy úgy meg nem Italdesign... 1.6 szívó az, 1.6 szívó akkor is :DDD

    Átlag középpolgári szinthez Pöstön legalább 320 kell / kopp. (50nm+ kecó + autó (ami karban van tartva) és nincs hitel, és van megtakarítás). Más városban az országban terméseztessen 200+ / kopp is elég lehet.

    [ Szerkesztve ]

    „Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”

Új hozzászólás Aktív témák