-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
+1
Nagyon jól látod a helyzetet, és visszább én is ezt írtam. Ameddig van akinek nagyon kell a pénz és elvállalja kevesebbért, addig nem lesznek magasabb bérek. Ugyebár a falumban is ez volt a gond, hogy még akkor is találtak 500ft/órára embert, amikor az már a minimálbér alatt volt. És mindig találtak, mert mindig volt valaki akinek kellett a pénz és elvállata. Ahogy írod csak egységesen NEMet mondva lehetne bármit is elérni.
Anno pont azért hagytam itt az itteni munkahelyemet, mert mikor azt mondtam a főnöknek, hogy akkor mostmár emeljen akkor az volt a válasz : "minek? eljössz te ennyiért is!" Na akkor kisétáltam és többet nem mentem vissza. De tudhatta, mert máskor mindig tudott hétvégén is hivogatni, akkor, meg azóta meg sem, egyszer sem hívott, de 2-3 nap múlva hallottam már van másik embere.Egyébként enyhén már érezni, hogy az emberek nem nagyon vállalják a mostani minimálbérért, mert az utóbbi időben jelentősen csökkent a reálbér, ez pedig munkaerőhiányt eredményezett (aki tehette már kint van, vagy kijár mint én), szerintem ezért is van most ez a nagy vendégmunkás pártolás, mert egyszerűbb külföldről behozni a munkást, mint emelni a béreket.
De ennek a fordítottja volt a nagy VGA hiány idején, amikor már 4-500 ezret elkértek egy RTX 3060-ért is, hiába mondtam, hogy nekem 250-ért se kéne, hiába írta/mondta más is, hogy drága ez neki is, valakikből mégis megéltek a scalperek
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- DUNE médialejátszók topicja
- Battlefield 2042
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Teclast Tablet Topic
- Autós topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490 Intel Core i5-8350U
- GAMER PC R7 7700X 32GBDDR5 1TBSSD 850W vízhűtés ASUS ROG konfig hazsnált
- Akai MPC Key 61 Zenei munkaállomás - Fekete ( Este teszek fel saját képet!)
- LGA1700, AM5 ... processzor foglalat JAVÍTÁS, CSERE
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest