Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sien
aktív tag
válasz NightBagoly #9 üzenetére
bocsánat, de a jános vitézért had dobjak egy krajcárt.
-
fogtunder
nagyúr
válasz #57919488 #22 üzenetére
van pár class, aminek az alap paklijai (nem a játékban lévő, hanem amiket az alap lapokból össze lehet rakni) is elég használhatóak, de a jelenlegi metába nem túl egyszerű beszállni, de van jó pár olcsó deck, amire pár hét alatt össze lehet szedni a dustot. ettől függetlenül nem P2W, az elején tolni kell a napi küldiket casualon és az összes aranyból arénázni, amíg nincs egy normális lapmennyiséged, de attól, hogy valaki vesz 500 paklit és meglesz mindene, játszani még nem fog tudni vele. ha nem tudod milyen lapokat tarts meg az elején, mit mivel trade-elj, mikor milyen kombót/lapot éri meg kirakni a lehetőségeid közül, el fogod bukni a meccset. ezt pedig csak játékkal tudod elsajátítani.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Khelben
nagyúr
Androidos kiadásról van már valami hír a SOON™ -on kívül?
-
laceszgamer
addikt
Cakli pakli erős 3 óra játékidő volt, normálban szinte csak dara végig, a HC már kicsit neccesebb de 3-4. try ra simán lehet ellenük paklit készíteni. Panaszkodni mondjuk nem akarok, mert jóformán ingyen van ha úgy veszem.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Tigerclaw
nagyúr
Heroicon tényleg egyedileg arra a bossra tervezett paklival lehet csak győzni és persze a szokásos szerencse is kell hozzá. Az AI erősítése helyett sajnos tényleg a egyszerűen a lejt a pálya módszert alkalmazta a Blizzard. Szerintem a Grand Widow Faerlina csak a heroic képességével győzhetne, Maexxna-nál meg egyszerűen undorító, hogy 45 HP vs 30, két kezdőlénnyel az asztalon kezd, nullapontos heroic skillel leszed két random ellenfelet (gyakran nem is olyan random), a paklijában több mint kettő van ugyanabból a kártyából és még egy olyan kártyát is berak aminek köze sincs a Naxxramas témához, de nagyon jól passzol a stílusához (óriás). Nekem alapból azért nem jön be a Hearthstone, mert egy minimális szintű tudás után az egész csak a szerencsén múlik és nem a játékoson.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
NightBagoly
tag
válasz ígyvanferi #12 üzenetére
A hunter paklim simán hozta (kutyusok, keselyűk...) az első két bosst, a harmadiknál volt "kissé" nehézkes a visszavetetés (heroicon, ahol ugye 0. költ és kettőt küld el), de szerencsével (két robbanós csapda kézben indulásnál) megoldódott. Secret mage elsőre vitte az első és a harmadik bosst, a másodikkal szenvedtem sokat, token warlock meg megoldotta.
(Ezek ilyen saját kódnevek, úgy játszom a játékkal, hogy nem nézek netes videókat, streameket
"Azt mondják, mielőtt meghalsz, minden lepereg a szemed előtt. Ez igaz is. Ezt hívják életnek." Terry Pratchett
-
fogtunder
nagyúr
produkciós szempontból jó termék lett, nagyon kellett már valami változás, és az árazással sem szálltak el a srácok, ha valaki keményen rámegy, a napi küldikből majdnem hetente meg tudja venni az új szárnyakat. én a hetenkénti meta shiftet annyira nem támogatom, amit a kiegészítő jellege ad, valamint azt sem, amilyen irányba jelenleg a Blizzard egyensúlyozza a játékot, többek között a Naxx lapok nagy részével is, miközben például az alap legendary készlet 60%-a használhatatlan pillanatnyilag.
illetve olyan apróságok sem ártanának, mint a belső tournament rendszer, hogy meghívásos alapon lehessen házi bajnokságokat tartani, még pár board (esetleg választhatóak), ilyesmik.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
ígyvanferi
addikt
válasz NightBagoly #9 üzenetére
És hogy működtek a már létező saját deckjeid? Maexxnat szerintem csak speciálisan erre összeállított paklival lehet kezelni, őt meg se próbáltam rendes, rankeden játszott deckkel. Talán egy hagyományos freeze mage működhet, valami olyasmivel próbáltam is, viszont Alex nélkül nem nagyon volt esélyem.
-
Scholes9
nagyúr
"a világ egyik legelismertebb fejlesztőstúdiója, a Blizzard" - ennyi
Igazából még több hozzájuk hasonló fejlesztőcég kellene és még jobb játékok születnének, de azért örüljünk, h vannak azért a Blizzardhoz hasonlóak, bár nagyon kevés.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Sirandrish
legenda
Szerintem szuper lett a kieg!
Kellő kihívást adnak a sima bossok is, viszont kis gyakorlással/odafigyeléssel ők könnyen likvidálhatóak.
A class challengek fenomenálisak..én imádom őket. A HC meg HC..nehéz és tapasztalatlanabb játékosok lehet hogy tényleg otthagyják parlagon, de szerencsére nem veszítenek semmit(egy hátlapot).Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
NightBagoly
tag
Ezen nem kapunk össze, azt hiszem az "ismerőseink" együtt sem alkotnak reprezentatív mintát. De itt legyen egy ellenérv: én a pakliaim zömével nekimentem normálon a hősöknek, mert érdekelt, hogy hogyan működnek ellenük, a három favorit dekkemmel pedig heroicon is próbálkoztam nem egyszer, nem százszor, ki mindeneket tud, az tudja csak hányszor
A "single player" élmény meg jó eséllyel az összes szárny megnyitása után lesz elérhető, akkor is lesz majd egy teszt, reméljük, addigra kb. egy véleményen leszünk majd, de ha nem, azt sem hinném, hogy nagy gond lenne, elvégre minden ember különböző, ízlések és pofonok, meg más közhelyek tucatjai
"Azt mondják, mielőtt meghalsz, minden lepereg a szemed előtt. Ez igaz is. Ezt hívják életnek." Terry Pratchett
-
wjbhbdux
veterán
válasz NightBagoly #6 üzenetére
Nekem szinte minden ismerősöm, aki eddig nem játszott de én vakon ajánlottam hogy most lesz single player és el lehet kezdeni, youtube meg netes guideokhoz kellett hogy nyúljanak, vagy rage quit után letörölték. Olyasmit hogy ez "szórakoztató" lett volna vagy hasonló pozitív véleményt még nem hallottam vissza senkitől, olyanról meg még nem hallottam aki az első legyőzés után bármelyik bosst újrapróbálta volna.
/s
-
NightBagoly
tag
"Jó eséllyel feladják" - ugye megérted, hogy egy megérzésre (amelynek cáfolatával testközelből is találkoztam, a menyasszonyom például számtalanszor belefogott az alappaklikkal a normálba, és sikerült legyűrnie a három főbosst, pedig nem éppen HC gamer) azért nem építem fel a cikket.
-
válasz NightBagoly #3 üzenetére
A kezdőknek, nagyon nehéz a kieg (nem a heroicról beszélek), jó eséllyel fel is adják a frusztráció miatt.
(#4) DaveNo1: 4 hőssel játszok, és nekem is kellett paklikat törölnöm...
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DaveNo1
veterán
-
NightBagoly
tag
Persze, nekem is másfél óra volt, de én nagyjából a béta óta, napi szinten másfél-két órákat játszom a játékkal, és általában az első paklival sikerült is minden, leszámítva a heroicot. Laikus ismerősöktől kérdezem meg (kezdő játékosok, vagy régi motorosok, akik heti pár órát nyüstölik a játékot), ebből szűrtem le a saccolt játékidőt, no meg abból, hogy azért én is több paklimmal végigpróbáltam a bossokat.
Kezdőknek bizony már az első wing is jófajta szórakozást és kihívást jelent, ha pedig mindegyik szárny megnyílik, garantálható, hogy 10-12 óráig leköti majd azokat is, akik életükben nem szagoltak bele a multiba.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Engem végeredményben csak felidegesített, hogy paklikat kellett törölnöm hogy összerakjak 1-1 gép elleni meccsre emiatt egyet, gyakorlatilag szopatnak az új kártyákért amiért még fizetni is kell ettől a héttől kezdve.
Most már inkább úgy vagyok vele hogy be se fizetem a többi részét, hanem megvárom hogy az új kártyák közül melyik lesz még a metában kb. 2 hónap múlva aztán majd arra költök goldot, mind a 4 szárny biztos nem fog kelleni, single playerként tényleg értelmetlen ez a játék.
/s
-
Ha a kiegészítő csomag minden feladatát elvégezzük (amelyre körülbelül négy-öt órára van szükség, gyakorlottabbak azonban akár egy, másfél óra alatt a végére érhetnek)
4-5 óra? A legrosszabb esetben is 1 óra, max a heroic bossok legyőzése adhat hozzá még valamennyit.
A kiegészítő éppen ezért szinte semmit single player tartalmat nem ad a játékhoz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest