Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
az újabb quadok nem sokmindent tudnak "hozzátenni" a régi quadokhoz (kérem mellőzni a QX-eket) csak kevesebbet fogyasztanak, rosszabbul tuningolhatóak és jobb memóriát igényelnek....
de most nem értem miről beszélünk? komolyan? miről? aki csak játszani akar (pl. Blade ) az vegyen boXot vagy PS3-at aztán jáccon... én szoktam programozni meg videót szerkeszteni és igenis kiadom azt a plusz pénzt a plusz teljesítményért. de ha így nézzük mi éri meg jobban egy Q6600 45k ért (ami @3,2 minimum) vagy E6850/E8400 (amire ha meghúzod ugyanúgy kell a hűtés)??? szerintem nem kérdés. és aki a hűtés miatt nem venne quadot, az nem látja a fától az erdőt.[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest