Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DirtyDave
csendes tag
"Ez nem fogható ahhoz, hogy egy overwatch féle játék villogva a legjobbnak kiált ki és vállon vereget már az első 5 perc után is, killnek írja ha csak ránéztél valakire, stb. Itt mindent neked kell elérned."
Ezek pont azért vannak, hogy a kezdők ne adják fel olyan hamar, mint mondjuk a CS:GO-t a kolléga. Komolyabb szinten nagyon hamar beletörik abba is a bicskád, ha nem kapod el a játék lényegét és egyébként komplexebb, mélyebb és igen nagy csapatmunkát igényel az is. Egyébként én imádom ezeket a játékokat. 90%-ban ilyenekkel játszok. Battlefield1, R6S, CS:GO, Overwatch stb...
Mindegyikben azt mondanám erősen átlagos játékos vagyok. Nem tinédzser, és már a 20as éveimből is kiléptem. De így is lehet bennül abszolút jól érezni magadat.
Az egész láda nyitás dolgot én úgy fogom fel, mintha lottóznék Elköltök rá havonta pár dollárt, hogy nyissak 1-2 ládát és ha bejön akkor akár még pénzt is vehetek ki belőle. Nincs ebben semmi ördögtől való. Abban se látok, semmi rosszat, hogy fiatal, tehetséges művész srácok alkotásait agassam a fegyvereimre, akik ezért utána egész szép pénzt kaphatnak, ha a skinjük bekerül a játékba.
Azon meg végképp nem értem miért háborog mindenki, hogy kesztyűk kerültek be a játékba. Nem mindegy mit NEM nyitsz ki azokból a ládákból?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A különböző fegyver festések után már a kesztyűk kinézetét is meg lehet változtatni, természetesen nem ingyen.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Subaru topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Black & Decker töltőt keresek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest