Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
HL3 sose lesz, akkora az elvárás az irányában. Egy ilyen cég, mint a Valve már nem fogja tudni megcsinálni. Ezek csak abból élnek, hogy baromságokat raknak több éves játékokba. Akkora refund lenne a megjelenés után, ha nem tetszene a játékosoknak... Öröm lenne nézni. Egyébként nem tudom miért várja mindenki. Szerintem annyira középszerű volt.
-
Xelloss
tag
Minek fejleszteni jatekokat Valve mikor ezt is lehet, ugye ugye... Vicc... Inkabb Half-Life 3 lenne meg a kreativ sajat, akar uj cimek... De nem, inkabb DOTA, skinek, esport meg lof@sz...
[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
NandorHUN
addikt
Egy vicc az ami CS:Go-ban megy ezekkel az unlockolt cuccokkal.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
bager13
aktív tag
Nem értem sokakat miért zavar ez a skin mizéria. Aki nem akar, annak nem kell vele foglalkozni, nincs rákényszerítve senki. Előnye senkinek nem lesz tőle, pont ez benne a jó. Engem az tud kiábrándítani egy játékban, ha nem fizetek akkor hátrányban leszek a többiekkel szemben.
Aki meg nem szereti a multi fps-eket, az nem is értem mi alapján ítéli meg a játékot... Az meg, hogy nincs mélysége a CS-nak, az hülyeség. "Egyszerűségében" rejlik a összetettsége.
Bár hülye hasonlat, de én mikor beállak a kapuba, akkor én is mindig ugyanazokat a szögeket fogom, mégis leköt az is már több ezer órája. Elhiszem, hogy valakit ez nem fog meg, de ezért leszólni butaság. Én életemben nem vettem komolyan a CS-ot, mégis jól szórakozom vele, és mégis önkénytelenül csapatorientáltan játszom. Nekem egy bajom van a játékkal vagyis a közösséggel, hogy sokan túl komolyan veszik a rangot és a játékot.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Mtbsrác
senior tag
Mostmár csak a gránát skinek vannak vissza hogy öröm és bódóttá legyen mindenki
-
szupermacs
veterán
A chat megfertőzése szerintem Diablo 2-ben a legrosszabb. A külső oldalak botjai annyira tele tudják szórni szeméttel, hogy nem igaz. És ott a képernyő elég nagy részét lefedik a ----------------buyshitforthegame.com--------------------- és hasonló üzenetek.
Mondjuk annál volt egy sok ember által gyűjtött lista, ahol azok az accountok voltak tiltva, amik ezeket a mocskokat összehordták, de még így is néha bekerült pár ilyen "játékos".Vannak játékok (LoL) ahol azzal kezdem, hogy mindenkit némítok a chat felületen. Akár kell, akár nem. Ezzel megelőzök minden ilyesmit.
-
errorcode06
őstag
válasz szupermacs #47 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy DLC-ből összesen nem jönne annyi pénz, mint amennyit a steam tranzakciónként (5%, de minimum 0.01$/€) bezsebel kb 1 hónap alatt.
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
elithun
őstag
válasz szupermacs #47 üzenetére
Ez a játékon belül még egész kontrollált, és ha nem akarsz találkozni vele, akkor teljesen elkerülhető. (Ami mondjuk a TF2-ről nem volt elmondható, mert ott a chatben állandóan ment a kérdezgetés, hogy ki akar tradelni, üzletelni, ami zavaró volt nekem.)
A probléma azt hiszem ott van, hogy külső weboldalak is elkezdtek a skin árulással, licitálásokkal foglalkozni, ami már sokkal kevésbé volt barátságos, mint a Valve rendszere.De tény, hogy az egészben az a rossz, hogy a szerencsejáték függőségre hajlamosakat, plusz a tizenéveseket simán ki tudja használni mindkét üzletelési felület (Steam is és a külső oldalak is).
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
szupermacs
veterán
Na ezt nem tudtam. Ismét értelmetlen tartalommal bővült ez a játék is.
TF2-t talán 1-2 órát toltam, de az még ennyire sem jött be a karakterek és grafika (nem a dizájn) miatt. Meg a mozgás is gyengus volt benne.
Ingyenes játékban még megérteném az ilyen lehúzásokat. Egy fizetős játékban viszont ésszerűbb lenne kiadni DLC formájában a skineket. Főleg a legutóbbi szerencsejátékos botrányok miatt.
-
elithun
őstag
válasz szupermacs #45 üzenetére
A láda meccs végén esik. Ha jól tudom van egy heti limit, hogy a héten összesen mennyi eshet. Minden ládához van egy skin lista, hogy mi eshet belőle, és nyitásnál azok közül valamelyiket kapod meg.
Eddig szép és jó, de a láda nyitásához kulcs kell, ami pár euroba kerül.
Ettől lesz szerencsejáték, mert vagy bukod a kulcs árát, mert értéktelen skin esett, vagy olyan drága skin esik, aminek az eladásával profitot termelsz.Így működik TF2 esetén is.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz -Scarface- #44 üzenetére
Ez a ládanyitogatás miként működik? Nem sokat játszottam a játékkal, de az én figyelmemet nagyon elkerülték az ilyen dolgok.
-
-Scarface-
csendes tag
"Ez nem fogható ahhoz, hogy egy overwatch féle játék villogva a legjobbnak kiált ki és vállon vereget már az első 5 perc után is, killnek írja ha csak ránéztél valakire, stb. Itt mindent neked kell elérned."
Ezek pont azért vannak, hogy a kezdők ne adják fel olyan hamar, mint mondjuk a CS:GO-t a kolléga. Komolyabb szinten nagyon hamar beletörik abba is a bicskád, ha nem kapod el a játék lényegét és egyébként komplexebb, mélyebb és igen nagy csapatmunkát igényel az is. Egyébként én imádom ezeket a játékokat. 90%-ban ilyenekkel játszok. Battlefield1, R6S, CS:GO, Overwatch stb...
Mindegyikben azt mondanám erősen átlagos játékos vagyok. Nem tinédzser, és már a 20as éveimből is kiléptem. De így is lehet bennül abszolút jól érezni magadat.
Az egész láda nyitás dolgot én úgy fogom fel, mintha lottóznék Elköltök rá havonta pár dollárt, hogy nyissak 1-2 ládát és ha bejön akkor akár még pénzt is vehetek ki belőle. Nincs ebben semmi ördögtől való. Abban se látok, semmi rosszat, hogy fiatal, tehetséges művész srácok alkotásait agassam a fegyvereimre, akik ezért utána egész szép pénzt kaphatnak, ha a skinjük bekerül a játékba.
Azon meg végképp nem értem miért háborog mindenki, hogy kesztyűk kerültek be a játékba. Nem mindegy mit NEM nyitsz ki azokból a ládákból?
-
szupermacs
veterán
Jó, hogy vannak benne rangok, de kegyetlen macera végigtolni random csapatban 15 mérkőzést. Ugyan azon a pályán. Hihetetlen nyomorúságos kínszenvedés volt egy órán át ugyan azt csinálni.
Netkávézókban meg teljesen más volt minden. Ott minden játékkal úgy ültünk le, hogy megváltás a suli után. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz #79621120 #32 üzenetére
Van elég játékos, nem kell F2P-vel csábítani őket, viszont a csalók egész nap csak accountokat regisztrálnának, szóval soha nem fogynának el egy ilyen lépés után, ami a többséget nagyon zavarná.
Persze a legjobb az lenne, ha a szerverek számítanák a láthatóságot és a lövéseket, nem lenne ott minden adat a játékos gépén, ez nagyjából az összes ilyen problémát megoldaná (mintha a WoT eleve így működne) -
elithun
őstag
válasz szupermacs #40 üzenetére
Az 1.6 nekem se, nekem értelmetlen volt. Néha testvéreimmel jó volt netbarlangokban, de otthon nem tudott lekötni.
Ha a GO-ban nem lenne a Competitive mód, akkor szerintem ezzel se játszanék. Nekem kell a játékokban valami visszajelzés a haladásról, amik itt a rangok. (Bár nem foggal körömmel, vért izzadva küzdök értük, csak egyfajta passzív hajtóerő, de ettől függetlenül soha nem tervezem igazán komolyan venni a játékot ilyen szempontból. )„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
elithun
őstag
válasz szupermacs #36 üzenetére
Tényleg úgy hangzik, hogy csak nem tetszik a játék.
Az egész dolog semmi extra, belépsz és tudsz lövöldözni csapattal. Ha szereted az ilyet alaphangon, akkor ez is tetszeni fog.
Egyedül is élvezem a játékot. Néha nagyon jó csapat jön össze, néha nem. A jó csapat alapján lehet érezni, hogy bizony nagyon jól szervezett is tud lenni a játékmenet, ahogy teljesen pocsék is, ha mindenki megy a maga orra után és csak lőni akar.
Ha erőltetett lenne mindez, akkor nem játszana vele senki. Azt hiszem presztízs kérdésben sem jelent sokat, hogy CS-zel-e vagy sem.
Viszont a játék elég jól át van gondolva, én még nem futottam igazságtalanság érzésbe, feltételezem ezért tudott erős táború esport is lenni belőle. (Ami engem szintén hidegen hagy, semmi örömöm nincs abban, hogy másokat nézek.)A játék olyan szinten vár el tőled ráfordított munkát, mint minden más játék. Ez a befektetett munka, akkor térül meg, ha érdeked, hogy jobb legyél. Ha nem érdeked, akkor pedig ne untasd magad, biztos van olyan játék, ami megéri a ráfordított idődet.
Ezek a skinek és hasonlók engem sem mozgatnak, de szerencsére nem is vagyok rákényszerítve, hogy ezekkel foglalkozzak. Aki pedig ezzel üzletel az nem játék közben szokott (és nem is tud igazából), így ilyen szempontból sem zavaró. Ha esik valamilyen skin (hetente 1x), akkor, ha tetszik használom, ha nem, akkor pedig eladom.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz Dilikutya #37 üzenetére
Úgy biztos nagyon jó, de az már annyira macera. Ha ilyen igényeim vannak, akkor HOMM3 vagy HOMM4 Hot-seatben.
Egyébként az orosz vinnyogó taknyok tényleg tönkre vágják a játékot. De normális csapatba kezdő nem kerülhet be. Kezdőként 1-es szinten csak ilyen random játékokba dobál be. Az meg eléggé el tudja venni az ember kedvét attól, hogy szinteket lépkedjen és tapasztalatot szerezzen. -
Dilikutya
félisten
válasz szupermacs #36 üzenetére
Ha nem összeszokott csapattal játszol, a taktikázás nem fog működni. Idegenekkel esélytelen, amikor a véletlen játékokban a fele orosz kis takony, akik visítanak a mikrofonba, és totál eltérő szintű, rangú játékosokat rak össze a szerver. Amúgy a koca játékos olyan, mint egy szkriptelt bot, ugyanúgy fix helyei, útvonalai vannak. A profikat meg hagyjuk, az egy más világ, az végképp nem a játékról szól, aki frissen ismerkedik egy játékkal, fölösleges is az ő videóikból tanulni. A multiplayer lényege kiveszett a játékokból, mióta nem nagyon van dedikált szerver és LAN lehetőség. Ez társaságban, lehetőleg egy helyen az igazi móka, úgy én is elismerem, hogy jó.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
szupermacs
veterán
Sakk azért kicsit másabb stratégia játék. Nem reflexből kell játszani. Milliónyi lehetőség van benne, nem hiába tartanak sokáig a komoly mérkőzések. Ott egy általános iskolást már nem tudsz suszterral megverni. Sokáig tanultam és élveztem is, nagyon sokat játszottam. Versenyekre is jártam. Több lehetőség van benne, mint egy számítógépes lövöldében, vagy MOBA-ban.
Multis FPS-ek bejönnek, de csak azok, ahol pörgés van és nem csak az, hogy próbálnak taktika és csapatjáték néven ráhúzni valami maszlagot egy sablonos és sínen futó játékmenetre. Ami úgy kezdődik, hogy majd ha profi leszel akkor látod meg milyen a játék valójában, vagy nézz millió videókat bajnokságról, hogy tanulj, az rosszul kezdődik. Egy jó játéknak jutalmazni kell a kezdőket is, hogy ne csak szenvedés és pénzkidobás legyen. Ami a CS, az 14-15 éve elég volt még, de már kicsit sem. A skinek nem adnak hozzá semmit. Főleg nem az, hogy közvetítik a szerencsejátékokat a neten is.
[ Szerkesztve ]
-
PiTM0N
tag
(#1) Modern Warfare Remastered (PC) ?
(#23) Végül is, a sakk is ilyen. Mindig ugyanazokkal a tulajdonságú bábukkal játszunk, ugyan azon a pályán, még a szabályok sem változnak. Mennyi lehet, max negyed óra mire annyira nagyon belejön az ember?
Az meg, hogy kit honnan hogyan milyen résen lőnek le, pisztollyal/puskával az FPS játékokban szinte mind így működik, egyáltalán nem egyedi 'probléma'. Pontosan annyira életszerű mint a két nagy konkurense, csak itt legalább a játék technológiája az egyik legjobb, ha valakinek fontos a multiplayer. A leírtak alapján szerintem neked nem a cs nem tetszik, hanem az egész műfaj (Multiplayer FPS)?
-
-
szupermacs
veterán
Lehet az is a baj, hogy nincs ismerősöm akik rávegyenek, hogy toljam velük. Idegenekkel meg utálom, mert személytelen a játék. Mint a botok elleni. LoL-ban és egyéb ilyen játékokban is utálok botok ellen menni, nem mintha muktiban kommunikálnék idegenekkel. Talán ezért nem szeretem az ilyeneket.
Gears of War 3 horda módja mondjuk leköt. De az teljesen más kategória. Pörgősebb és számomra élvezetesebb is, mint egy CS. Nem tudom miért. -
Dilikutya
félisten
válasz szupermacs #21 üzenetére
Starcraft, Red Alert ugyanarról szól, minél előbb termelj annyi nyersanyagot, amiből előbb tudod legyalulni az ellent. Red Alert-et mondjuk szeretem, főleg az atombombát.
Maximum annyi taktika kell hozzá, hogy eldöntsd, az elején mennyire nyomod meg a bányászatot, és mennyit költesz valami bázisvédelemre. De ez meg ellenfél függő, mi kell, az alacsonyabb nehézségi szintű gép ellenfeleknél pl. védelem alig kell, az erősebb viszont egyből támad. Emberi ellenfélnél ez ugye kiszámíthatatlan, hogy melyik stratégia lesz a nyerő, de komoly taktikai érzéket nem igényel, ez csak a véletlenen múlik.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
elithun
őstag
válasz szupermacs #27 üzenetére
Meglehet. (bár hozzáteszem, hogy a LoL-t valamiért én is untam, pedig őszintén megvallva szinte semmi különbséget nem látok a Dota és a LoL között, de valahogy csak az előbbi köt le. )
Talán még egy élményfokozó faktor, hogy az ismerőseim is játszanak ezekkel, és egy csapatban, közvetlen kommunikációval máris másabb.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
wjbhbdux
veterán
válasz szupermacs #25 üzenetére
Az a szépsége ezeknek a dolgoknak, hogy van hova fejlődni benne. Kimehetsz a dagik közé a Margitszigetre hipsterfutni, ha esetleg kitartó vagy és sokat csinálod már felmehetsz terepre is emelkedőkkel és valami izom is képződik majd.
Minden csak elhatározás kérdése, a CS-hez pedig rengeteg kell. te feladtad mert rossz első benyomásod volt/lelőttek vagy akármi, és azóta feltételezem valami egyszűbbel játszol, ez se gond, a Margitszigetről is a legtöbben dagadtan mennek haza az első és egyben utolsó futásukról is, ilyen az emberi természet.Szerencsére a CS-t az idő igazolja, hogy 15 éven át azért voltak olyan elszánt milliók a földön, akik kitartottak mellette, és most sokkal jobb játékosok, mint amikor először leültek elé. Ezek a kis sikerélmények amit időről időre megad, ami különlegessé teszi. Mint egy nehéz puzzle játék, amiben megoldasz valamit segítség nélkül, egyszerűen simogatja az ember agyát.
Ez nem fogható ahhoz, hogy egy overwatch féle játék villogva a legjobbnak kiált ki és vállon vereget már az első 5 perc után is, killnek írja ha csak ránéztél valakire, stb. Itt mindent neked kell elérned./s
-
szupermacs
veterán
,,sosincs két egyforma meccs. Nyilván vannak kiszámítható, és alap dolgok, de mindig van valami érdekesség, pedig látszólag mindig csak ugyanazt veszed és ugyanott rohangálsz. A varázsát a játékosok adják."
Nekem, mint amatőr MOBA játékosnak minden meccs ugyan az. Akárhány órát öltem bele LoL-ba, mindig elálmosodtam egy negyed óra után. Persze biztos kell egy beállítottság h az ember élvezze az ilyen játékokat. De ez szerintem inkább a tizenévesek (max. 20) korosztály.
-
elithun
őstag
válasz Dilikutya #24 üzenetére
Valószínű csak nem tetszik az alap koncepció, vagy nem érdekel annyira, hogy utánanézz miképp épül fel a játék (ezzel amúgy nincs semmi probléma, néhány játéktípus engem is hidegen hagy) Nyilván senki nem azért játszik vele, mert semmi örömét nem leli benne.
Én sokáig a casual játékmódokban játszottam, de az egy idő után elég unalmas lett, mert mondhatni tét nélküli, ami így csak repetitív volt.
Aztán mikor a Competitive (Versengőnek fordítja a magyar fordítás) módban játszottam ott tetszett meg a játék. A rangrendszer miatt hasonló képességű játékosokkal tesz össze a játék, ami miatt néha nagyon jól működő csapatok jönnek össze. És minél ügyesebb vagy úgy lépkedsz feljebb a ranglétrán, ahol az egyre több tapasztalt játékos miatt egyre érdekesebb szituációk jönnek létre.Kicsit a Dotához hasonlítanám: sosincs két egyforma meccs. Nyilván vannak kiszámítható, és alap dolgok, de mindig van valami érdekesség, pedig látszólag mindig csak ugyanazt veszed és ugyanott rohangálsz. A varázsát a játékosok adják.
-
Dilikutya
félisten
Nem csak a tóparti pálya volt, de azt honnan kéne tudnom, hogy az csak lőtér. Valami arab városban játszottam még többet. Mi a CS, ha nem az, amit a játékban elindítok? Percekig nem léphetsz be halálozás esetén, vicces.
Pont erről beszélek, az nem játék többé, ha hónapokig kell gyakorolni vele, és addig semmi jó sincs. Megöli a játékélményt az olyan baromság, mint a rocket jump, a fejlövés Berettával pálya végéről stb. Mondom, ez annak jó, aki túl komolyan veszi magát és a játékot, és onnantól az nem is játék. Na én meg ezeket nem veszem komolyan. Olyan életszerűtlen dolgokkal van tele.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
szupermacs
veterán
Ha már itt tartunk: Vannak pályák, ahol profinak éreztem magam, mert mindig voltak pontok a pályákon, ahol időközönként gyülekeztek az emberek és simán ki lehetett lőni bárkit, amíg nem vettek észre. Ehhez nem kellett sok ész és taktika. A pályákat meg könnyen meg lehet ismerni. Semmi tanulást nem igényel a játék.
-
wjbhbdux
veterán
válasz szupermacs #21 üzenetére
a focipálya is ugyanakkora és ugyanarra futnak rajta jó régóta de el tudod venni tőle a labdát?
/s
-
szupermacs
veterán
,,de gondolkozhatsz azon hogy legközelebb ott hogy lődd inkább te fejbe"
Ugyan ott? Akkor elég faék egyszerűségű, ha úgy játszik mindenki, mintha oda lennének scriptelve és mindig ugyan ott bukkanak fel.
Starcraftot egyébként nem mondanám HC játéknak. Ott csak reflexek kellenek, semmi stratégiai érzék. Multiban teljesen ki van fordulva magából a játék a sok rusholás miatt. Nem erre lett az kitalálva.
(#22) wjbhbdux: Ha mindig ugyan oda futnak, akkor igen. Csak meg kell találni a pillanatot, hogy az útjába kerüljek az ellenfélnek és elvegyem a labdát. Ha ezt a faék egyszerűségű logikát követem.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz Dilikutya #18 üzenetére
Ez egy igazi régi vágású hardcore PC játék, mint a quake, a starcraft vagy a dota.
Ezek elé nem lehet leülni és jónak lenni bennnük, csak gyakorlással hónapok elteltével.
Quakeben pl. éveket lehet eltölteni a különböző ugrás technikák elsajátításával, ez egy teljesen alap ugrás, mégse fogod megcsinálni több óra gyakorlás után se 2x egymás után, és akkor hol vagy attól hogy ezt hátrafelé, railgunnal egy másik tempósan mozgó játékost ugrás közben ellőve teljesítsd.
dota esetében csak az alapokat átnyálazni egy kihívás, és akkor még nem volt a 100 hősről szó..CS-ben meg a fegyvereket egyenként kiismerni hosszú órákat igénylő feladat, a pályák bár egyszerű felépítésűek ahogy 15 éve kitalálták őket, sok szöget kell mm-re pontosan becélozni mozgás közben, ahol előfordulhatnak ellenfelek, és erre még a végén rájön a csapatmunka is.
a skinekről meg annyit, hogy a mai játékokhoz képest még visszafogottnak mondható, hogy csak a fegyver és a kesztyű cserélhető le.
A tóparti pálya amit meg megnéztél az valami deathmatch lehetett, oda csak fegyvereket gyakorolni járnak fel az emberek, az nem a CS. Ahol fejbelőnek és 3 percig nem játszhatsz újra, de gondolkozhatsz azon hogy legközelebb ott hogy lődd inkább te fejbe, az a CS.
[ Szerkesztve ]
/s
-
szupermacs
veterán
válasz Dilikutya #18 üzenetére
A régi sem a taktikáról szólt. Minden embernek megvolt a maga útvonala amin mozgott és ideje, hogy mit mikor és hogyan, hol csináltak. Ebben nem láttam taktikát. A legtöbb MOBA játékban is ezt látom. Kövesd a kitaposott útvonalat és csináld ugyan azt, amik mások is csináltak. Kb. ennyi jött le nekem a játékból.
Régen sem voltam CS fan, nyáron én is apróért szereztem be. A hagyományos játékmódok nem jöttek be a régi, de grafikailag felturbózott(?) pályákon. Az még 1.6 idején biztos ütős volt (nekem már akkor sem), de mára teljesen unalomba fulladt.
Egyébként meg nem tetszik a csináld tízen x körön keresztül ugyan azt a pályát és ha kilépsz bukod az ikszpét dolog. Mondjuk megérdemlik a játékosok az ilyen dolgokat, mint a skinek. Ebbe már annyira nem érdemes pénzt beleölni a fejlesztőknek. Több, mint 10 éve ugyan azt a játékot adják ki többszöri feldolgozásban.
Condition Zero jó volt a single kampány miatt. Többi felejtős. Aki meg nem szereti, hogy vannak lövöldözni imádó noobok, az tolja privátban. -
Dilikutya
félisten
Pár órát nyomtam vele, hogy lássam, mitől olyan népszerű, de nem derült ki. A 2€-t megérte a legutolsó nagy Steam-es leárazásakor, de többet nem adnék érte. Próbáltam több játékmódot, olyan fene nagy taktikát nem éreztem benne, van 1-2 pálya, ami alkalmatlan is erre. Ilyen szintű csapatmunkára bármelyik Call of Duty is lehetőséget ad. Pl. a tóparti házas pálya olyan szinten buta. Ráadásul megöli az élményt, hogy egy AK-val is kilőnek a pálya túlsó feléből, miközben két farakás között csak egy kitűzőnyi látszik belőlem. Megnézném én azt a kommandóst, aki erre képes. Ez a játék alapvetően annak jó, aki nem akar játszani, csak a pontokat gyűjteni, rangot növelni, és kellően jól rángatja az egeret. Aki csak játszani szeretne, annak nem ajánlom.
Igen, pár órát. Ami nem kezd el tetszeni annyi idő alatt, minek kínozzam magam? Fene megeszi azt, ami 500 óra után kezd érdekes lenni.
-
elithun
őstag
Az ilyesmit azért szerintem kiküszöböli a rangrendszer (feltételezem, ha taktikát használva játszol, akkor csak a Competitive mód jön szóba). Nova 1 után már nem szokott sok bohóckodás lenni. Legalábbis én nem tapasztaltam eddig.
-
szupermacs
veterán
Fogalmam sincs, hogy milyen módban szoktam tolni. Nem érzem, hogy tönkretenném más játékát. Kickelni gondolom lehet azt, aki béna. Egyébként meg pre-made csapatoknál biztos nem lesz idegesítő amatőr játékos.
Nem érdekel a Battlefield, sem a CoD. Ez egy olcsó játék volt, amivel néha jó volt leülni és "lődözni". Ennyi. Aki meg komolyan tolja, az nem keveredik amatőr csapatba. Nem? -
default.
őstag
válasz szupermacs #14 üzenetére
Nekem személyesen ezzel az a problémám, hogy ezek a játékosok elcseszik a többiek játékát, mert nem törődnek semmivel és senkivel, csak magukat szórakoztatják..
Aki lövöldözni akar annak ott van a CoD, a Battlefield és még 100 másik játék. Itt pont a taktika, a csapatmunka a lényeg, azzal lehet meccset nyerni akár egyenként erősebb ellenfelek ellen is..
Meg akkor ott a Casual mód, ott aztán tök mindegy, ki mit csinál..
Mindegy, ez a személyes véleményem, mindenki másért jön fel, én csak sajnálom, hogy nagyon felhígul a játszó közösség..[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
-
default.
őstag
válasz errorcode06 #9 üzenetére
Valószínűleg félreértettél, pont én vagyok a retardált vérfan, aki szerint - többek között - csapatban kell menni. (Mármint T oldalon, és ha nincs egyéb taktik persze)..
-
-
errorcode06
őstag
Ne mondj ilyet hogy ostoba troll, mert mindját ideugrik pár retardált vérfan, akik megmegyarázzák, hogy csapatban kell menni.
De hogy on is legyek, újabb manipulált "szerencsejáték" a játékon belül.
Inkább Source2-re portolnák már át ezt a ......"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
.mf
veterán
NEVETEK
CS: Catwalk Offensive. Fegyver- és divatbemutató. Nem csak buziknak.Hová fajul a világ...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
default.
őstag
Sajnos igen. Mint mindent ezen a rohadt világon, ezt is a pénz irányítja: skinekből jön a pénz a cégnek, a csalók hiteles kiszűrése meg pénztömegeket vinne el. (Szerintem hiteles és megbízható banokhoz személyi ellenőrzés kéne, tehát fel kéne venni pár száz/ezer kollégát, akik visszanézik és elemzik a napi több tízezer/százezer (?) reportolt videót...)
Kár érte, nagy játék (volt), de sajna egyre inkább tönkreteszi a hímringyóskodás (skinek) és az az 50% ostoba troll, aki nem érti a játék lényegét, csak lövöldözni jön fel..
[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
Nem bánom, mert plusz pénz a walletba, de szükséges, mint amennyire a festések voltak. Bár annál többet ad hozzá talán.
-
sTERNI
senior tag
Jönnek még.. szivárványos sál, egyujjas kifordított bundakesztyű, 24K-s Rolex, macsó napszemüveg.. ésatöbbi.
és én még a nővéremet röhögtem ki, hogy baba-öltöztetőset játszott kiskorában.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
nghost
tag
Valóban fontosabb az efféle marhaság, mint a csalókkal foglalkozni. Mindenesetre kifizetődőbb.
Script Kiddies Do What They Do Best: Infect Themselves / The only man who gets his work done by Friday is Robinson Crusoe..
-
Csapoati
nagyúr
Felkészülnek: a cipők.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Gilberto
aktív tag
Lehet ennél is elkur***tabb egy játék?
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest