Új hozzászólás Aktív témák

• elithun

őstag

válasz szupermacs #36 üzenetére

Tényleg úgy hangzik, hogy csak nem tetszik a játék. :B
    Az egész dolog semmi extra, belépsz és tudsz lövöldözni csapattal. Ha szereted az ilyet alaphangon, akkor ez is tetszeni fog.
    Egyedül is élvezem a játékot. Néha nagyon jó csapat jön össze, néha nem. A jó csapat alapján lehet érezni, hogy bizony nagyon jól szervezett is tud lenni a játékmenet, ahogy teljesen pocsék is, ha mindenki megy a maga orra után és csak lőni akar.
    Ha erőltetett lenne mindez, akkor nem játszana vele senki. Azt hiszem presztízs kérdésben sem jelent sokat, hogy CS-zel-e vagy sem.
    Viszont a játék elég jól át van gondolva, én még nem futottam igazságtalanság érzésbe, feltételezem ezért tudott erős táború esport is lenni belőle. (Ami engem szintén hidegen hagy, semmi örömöm nincs abban, hogy másokat nézek.)

A játék olyan szinten vár el tőled ráfordított munkát, mint minden más játék. Ez a befektetett munka, akkor térül meg, ha érdeked, hogy jobb legyél. Ha nem érdeked, akkor pedig ne untasd magad, biztos van olyan játék, ami megéri a ráfordított idődet. :)

Ezek a skinek és hasonlók engem sem mozgatnak, de szerencsére nem is vagyok rákényszerítve, hogy ezekkel foglalkozzak. Aki pedig ezzel üzletel az nem játék közben szokott (és nem is tud igazából), így ilyen szempontból sem zavaró. Ha esik valamilyen skin (hetente 1x), akkor, ha tetszik használom, ha nem, akkor pedig eladom.

[ Szerkesztve ]

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

Új hozzászólás Aktív témák