Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
válasz
szupermacs #36 üzenetére
Tényleg úgy hangzik, hogy csak nem tetszik a játék.
Az egész dolog semmi extra, belépsz és tudsz lövöldözni csapattal. Ha szereted az ilyet alaphangon, akkor ez is tetszeni fog.
Egyedül is élvezem a játékot. Néha nagyon jó csapat jön össze, néha nem. A jó csapat alapján lehet érezni, hogy bizony nagyon jól szervezett is tud lenni a játékmenet, ahogy teljesen pocsék is, ha mindenki megy a maga orra után és csak lőni akar.
Ha erőltetett lenne mindez, akkor nem játszana vele senki. Azt hiszem presztízs kérdésben sem jelent sokat, hogy CS-zel-e vagy sem.
Viszont a játék elég jól át van gondolva, én még nem futottam igazságtalanság érzésbe, feltételezem ezért tudott erős táború esport is lenni belőle. (Ami engem szintén hidegen hagy, semmi örömöm nincs abban, hogy másokat nézek.)A játék olyan szinten vár el tőled ráfordított munkát, mint minden más játék. Ez a befektetett munka, akkor térül meg, ha érdeked, hogy jobb legyél. Ha nem érdeked, akkor pedig ne untasd magad, biztos van olyan játék, ami megéri a ráfordított idődet.
Ezek a skinek és hasonlók engem sem mozgatnak, de szerencsére nem is vagyok rákényszerítve, hogy ezekkel foglalkozzak. Aki pedig ezzel üzletel az nem játék közben szokott (és nem is tud igazából), így ilyen szempontból sem zavaró. Ha esik valamilyen skin (hetente 1x), akkor, ha tetszik használom, ha nem, akkor pedig eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A különböző fegyver festések után már a kesztyűk kinézetét is meg lehet változtatni, természetesen nem ingyen.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- iPhone topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest