Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz szupermacs #36 üzenetére
Ha nem összeszokott csapattal játszol, a taktikázás nem fog működni. Idegenekkel esélytelen, amikor a véletlen játékokban a fele orosz kis takony, akik visítanak a mikrofonba, és totál eltérő szintű, rangú játékosokat rak össze a szerver. Amúgy a koca játékos olyan, mint egy szkriptelt bot, ugyanúgy fix helyei, útvonalai vannak. A profikat meg hagyjuk, az egy más világ, az végképp nem a játékról szól, aki frissen ismerkedik egy játékkal, fölösleges is az ő videóikból tanulni. A multiplayer lényege kiveszett a játékokból, mióta nem nagyon van dedikált szerver és LAN lehetőség. Ez társaságban, lehetőleg egy helyen az igazi móka, úgy én is elismerem, hogy jó.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz szupermacs #21 üzenetére
Starcraft, Red Alert ugyanarról szól, minél előbb termelj annyi nyersanyagot, amiből előbb tudod legyalulni az ellent. Red Alert-et mondjuk szeretem, főleg az atombombát.
Maximum annyi taktika kell hozzá, hogy eldöntsd, az elején mennyire nyomod meg a bányászatot, és mennyit költesz valami bázisvédelemre. De ez meg ellenfél függő, mi kell, az alacsonyabb nehézségi szintű gép ellenfeleknél pl. védelem alig kell, az erősebb viszont egyből támad. Emberi ellenfélnél ez ugye kiszámíthatatlan, hogy melyik stratégia lesz a nyerő, de komoly taktikai érzéket nem igényel, ez csak a véletlenen múlik.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Nem csak a tóparti pálya volt, de azt honnan kéne tudnom, hogy az csak lőtér. Valami arab városban játszottam még többet. Mi a CS, ha nem az, amit a játékban elindítok? Percekig nem léphetsz be halálozás esetén, vicces.
Pont erről beszélek, az nem játék többé, ha hónapokig kell gyakorolni vele, és addig semmi jó sincs. Megöli a játékélményt az olyan baromság, mint a rocket jump, a fejlövés Berettával pálya végéről stb. Mondom, ez annak jó, aki túl komolyan veszi magát és a játékot, és onnantól az nem is játék. Na én meg ezeket nem veszem komolyan. Olyan életszerűtlen dolgokkal van tele.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Pár órát nyomtam vele, hogy lássam, mitől olyan népszerű, de nem derült ki. A 2€-t megérte a legutolsó nagy Steam-es leárazásakor, de többet nem adnék érte. Próbáltam több játékmódot, olyan fene nagy taktikát nem éreztem benne, van 1-2 pálya, ami alkalmatlan is erre. Ilyen szintű csapatmunkára bármelyik Call of Duty is lehetőséget ad. Pl. a tóparti házas pálya olyan szinten buta. Ráadásul megöli az élményt, hogy egy AK-val is kilőnek a pálya túlsó feléből, miközben két farakás között csak egy kitűzőnyi látszik belőlem. Megnézném én azt a kommandóst, aki erre képes. Ez a játék alapvetően annak jó, aki nem akar játszani, csak a pontokat gyűjteni, rangot növelni, és kellően jól rángatja az egeret. Aki csak játszani szeretne, annak nem ajánlom.
Igen, pár órát. Ami nem kezd el tetszeni annyi idő alatt, minek kínozzam magam? Fene megeszi azt, ami 500 óra után kezd érdekes lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note 3 - fókuszban a szolgáltatások
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest