Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
válasz Dilikutya #24 üzenetére
Valószínű csak nem tetszik az alap koncepció, vagy nem érdekel annyira, hogy utánanézz miképp épül fel a játék (ezzel amúgy nincs semmi probléma, néhány játéktípus engem is hidegen hagy) Nyilván senki nem azért játszik vele, mert semmi örömét nem leli benne.
Én sokáig a casual játékmódokban játszottam, de az egy idő után elég unalmas lett, mert mondhatni tét nélküli, ami így csak repetitív volt.
Aztán mikor a Competitive (Versengőnek fordítja a magyar fordítás) módban játszottam ott tetszett meg a játék. A rangrendszer miatt hasonló képességű játékosokkal tesz össze a játék, ami miatt néha nagyon jól működő csapatok jönnek össze. És minél ügyesebb vagy úgy lépkedsz feljebb a ranglétrán, ahol az egyre több tapasztalt játékos miatt egyre érdekesebb szituációk jönnek létre.Kicsit a Dotához hasonlítanám: sosincs két egyforma meccs. Nyilván vannak kiszámítható, és alap dolgok, de mindig van valami érdekesség, pedig látszólag mindig csak ugyanazt veszed és ugyanott rohangálsz. A varázsát a játékosok adják.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GTA VI
- Villanyszerelés
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest