Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Sakk azért kicsit másabb stratégia játék. Nem reflexből kell játszani. Milliónyi lehetőség van benne, nem hiába tartanak sokáig a komoly mérkőzések. Ott egy általános iskolást már nem tudsz suszterral megverni. Sokáig tanultam és élveztem is, nagyon sokat játszottam. Versenyekre is jártam. Több lehetőség van benne, mint egy számítógépes lövöldében, vagy MOBA-ban.
Multis FPS-ek bejönnek, de csak azok, ahol pörgés van és nem csak az, hogy próbálnak taktika és csapatjáték néven ráhúzni valami maszlagot egy sablonos és sínen futó játékmenetre. Ami úgy kezdődik, hogy majd ha profi leszel akkor látod meg milyen a játék valójában, vagy nézz millió videókat bajnokságról, hogy tanulj, az rosszul kezdődik. Egy jó játéknak jutalmazni kell a kezdőket is, hogy ne csak szenvedés és pénzkidobás legyen. Ami a CS, az 14-15 éve elég volt még, de már kicsit sem. A skinek nem adnak hozzá semmit. Főleg nem az, hogy közvetítik a szerencsejátékokat a neten is.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A különböző fegyver festések után már a kesztyűk kinézetét is meg lehet változtatni, természetesen nem ingyen.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Politikai mémek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest