Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen ismerem, de én az epic music műfajt kedvelem (ha lehet így nevezni) ez a kedvenc albumom, saját lista
-
törölt tag
Én soha sem voltam cod fan, és nem támogatom az évente kiadott szarokat sem, de az Advenced Warfare tetszett a sci-fi hangulat miatt, ez a rész viszont teljesen elbűvölt, kezdve a válaszható female karaktertől (imádom a női szereplőket, nem akarok azonosulni a karakterrel, de aggódni érte igen) a történeten át, a kicsit Soul Reaveres álomszerű "pályákig" Nekem nagyon tetszett főleg a végén az utolsó jelenet, ami után berobbant a Treyarch logó, és utána az epikus zene, ezt ki is szedtem a játékból
Akit érdekel hogyan fut egy közepes APU-n a játék megnézheti a csatornámon, baromi boldog voltam, hogy normálisan végig tudtam tolni! Értem, hogy sokan miért fikázzák le csípőből a sorozatot, de ez a rész szerintem teljesen más, néha már annyira nem cod, hogy sok is
Ez az én véleményem, de én mindig is másképp működtem mint az átlag.
Ja igen az is ütött, hogy a BSG-ből Starbuck, és ST Voyagerből a doki játszottak benne Szerintem nagyon igényes lett ez a rész a kategóriájában természetesen! Látszik rajta a sok meló.
Egy sima közepes APU-n játszottam végig medium beállításon 40 fps-el (ebben a videóban kevesebbnek látszik a fraps miatt) A végén a zene mindent ütött!AMD A10 6800K APU - Call of Duty®: Black Ops 3 - High Settings Test Gameplay 2015
EPIC MUSIC - CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 END CREDITS SONG ("I said what's your name?.....Taylor!")
Új hozzászólás Aktív témák
gp Már több mint egy évtizede indult hódító útjára a Call of Duty. A múlt háborúit követően a jelenben szórtuk az ólmot, napjainkra pedig már a jövő sci-fi küzdelmei a népszerűek.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest