Új hozzászólás Aktív témák

  • tha_answer

    őstag

    válasz Rolly #1368 üzenetére

    hat a szintetikus fuel is ujrahasznosithato :D ha mar hatekonysag akkor szamoljunk bele mindent ugy a tisztesseges nem? :D ja hogy igy mar nem adja a narrativa :D

    "akkor az általad hipeolt mesterséges uzemanyag is bukó.."
    vagy nem. a csodaakksinal talan elvalik, addig nyitott kerdes.

    ha annyira jo a villanypajtas csodaakksi nelkul, akkor a piac majd eldonti, ne tiltogassunk, foleg nem a stuttgarti eredmenyek tudtaban.

    fejlodes: azt ugye tudod hogy new yorkban az benzinautomagnasok felesegei elektromos kocsikkal (amik nemigazan kulonboztek a mostaniaktol a lenyeget tekintve) jarkaltak a szazadelon? azt is tudod hogy miert?

    absztrakt gondolkodas? a repulos megjegyzes arra vonatkozott hogy a belsoegesu kitiltasaval tomegek vesztik el a mobilitasra valo eselyuket. ha a legnagyobb energiasurusegu (ertsd: leghatekonyabb) dolgot elvesszuk a porneptol, akkor vedd el magadtol is, szal nincs repules, csak fullakkus geppel. igy talan erezheto a dolog sulya. meg a repulogep sulya is XD

    komolyan mintha itt fajna egyeseknek hogy nem uberalles a villanypajtas. a temaindito iras tokeletesen bemutatja hogy hova a legjobb jelenleg, ami tenykerdes nem vitatja senki sem hogy rovidebb utakra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák