Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Jobb mint a mollós
-
Bazzzs
senior tag
Nekem úgy rémlik, hogy amikor megjelent a BC2, akkor meg mindenki azt szidta, hogy ez nem BF és többet ilyet ki ne adjanak. A BF3 bejelentésekor tele is voltak a fórumok olyan véleményekkel, hogy csak ne a BC féle vonalat vigyék tovább. Ettől függetlenül én élveztem eddig mindegyik részt
-
Oddløg
csendes tag
Az a ház ledőlés kezd ciki lenni.
-
Đusty
addikt
Nem olyan rossz ez, de nyílván mint a filmeknél itt is összevágták a legérdekesebb részeket.
-
gyáliSanyi
őstag
Ez ütősebb reklámvideó, mint az a rakás Cod videó, amiből semmi részlet nincs a játékból.
-
nofi
addikt
Én egy karót beírnék a maerketing teamnek. Kb. bejelentés óta ezt összeomló épületet nyomatják, ami egy feature egy pályán. Najó, azóta már van vihartépett pálmafa meg robbanó szélerőmű... Tovább pont az "árkád" jelenetekkel reklámozni egy Battlefieldet, baromira nem nyerő. Hol van már a BC2
Ha reklám alapján vennék most háborús shootert akkor az új CoD lenne. Még szerencse, hogy nem -
milan18
aktív tag
Megnéztem megint és oda baszós
-
hommeros
őstag
A Bétával játszom, de annyira nem jött be. Nagyon rank alapú és unalmas is.
Kezdő rankkal mindenki halomra lőtt. Gáz az egész. -
Stauffenberg
nagyúr
Még mindig nem tudom megvegyem-e... A BF3 esetében a kezdeti lelkesedés után nagyon gyorsan jött a totális dögunalom és már nem volt kedvem újabb mapokra újból elkölteni az alapjáték árát, inkább visszamentem a Bad Company 2-be, annak hihetetlen hangulatos és jól felépített mapjai voltak, nem úgy a BF3-nak, ami sekélyes, unható és jellegtelen... na meg hiába lett 64 fős, maximum csak a légtér lett nagyobb, de a helyszínek még mindig maximum csak 32 főt tudtak hajtépés nélkül kiszolgálni.
Szóval nálam a BF3 nagy csalódás volt, eleinte nagyon csíptem, de hamar elszállt az újdonság varázsa.
A BF4-nek már nem szavazok ilyen könnyen bizalmat. A BF BC2-vel gyakorlatilag a mai napig jól elvagyok ha éppen FPS lövöldére vágyom.
-
Spancho
senior tag
A COD reklámok legalább 'viccesek'
Itt meg bepakoltak pár 'menő' 20-30 évest akik nagyon szeretnek katonásat játszani
Nem is értem minek tv reklámot csinálni egy játéknak... -
milan18
aktív tag
Nágyon jóóóó
-
kriszpontaz
veterán
Képesek voltak a Jet ramminget beletenni -.-" gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy rövid videó a készülő játékról.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest