- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Aki rendelt a game.co.uk-től BC2-t az megkapta már? Szerda délelőtt adták fel az enyémet de még nem ért ide vele a posta, pedig jó lenne hétvégén már szórakozni vele.
PSN: Nifty_Ghostface
-
aram01
nagyúr
válasz WonderCSabo #90 üzenetére
{Zodiac}
Urak pénteken kapom a kezembe a gémet,addig nem sokat tudok(még) a témához hozzáfűzni
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
{Zodiac}
senior tag
Nem sok köze van ahhoz, hogy tört-e vagy sem, én a demoval bétateszteltem, abban sem estem hasra a graftól és abban is benne volt a kormány jelenlétekor az irányíthatatlanság.
Szóval ne essünk a ló túloldalára azzal, hogy ha valami nem műxik/nem néz ki jól, akkor az már csakis warez lehet. písz
Öntörvényű Sünmalac
-
aram01
nagyúr
válasz WonderCSabo #88 üzenetére
lehet hogy törttel nem az igazi,majd hétvégén ha megjön az enyém linkelek én is képet milyen full-on
-
válasz WonderCSabo #85 üzenetére
Tényleg nem egy csúcsgrafika, de a játékélmény jobban számít.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Cathulhu
addikt
válasz WonderCSabo #85 üzenetére
Igen, elegge csunya. Attol hogy egy szep tajkep a hatterben, attol maga a jatek kinezete ezen a kepen siralmas. Feltetelezem nem max beallitasokkal keszult (szerk: habar latom high van irva).
Ugyanakkor volt szerencsem latni mekkora meretekkel is rendelkezik nemely palya, igy megbocsajthato az ilyen szintu grafika.
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
quasarus
tag
Ha az eget, vagy a padlót nézi a kari, vagy irányítási probléma lenne, (nekem is ez volt)
Reset az irányításra, majd újra röffented a gammát-és megint reset, nálam működött.
Már végig is játszottam, és holnap megyek a cd galaxisba érte.
-
holland69
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék rendelni egyet a fent említett játékból a game.co.uk-n és a kártya adatainál kér ilyet, hogy "Friendly Name". Ez mit takar?
Ha üresen hagyom, akkor ezt írja "Please enter a friendly name for the card".
Remélem nem kérdezek valami egyértelműt!
Előre is köszönöm, ha válaszol valaki!Üdv.: holland69
>(:)->--<
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Goldmen75 #74 üzenetére
Abból a bizonyos mappából minden, ismétlen MINDEN fájlt be kell másolni oda, ahova kell...
Ha ez meg volt, akkor a kormányt, gamepadet, egyéb szükségtelen dolgokat(usb-n csak hangfal, billzet, egér legyen bedugva) ki kell húzni.
Ha nem tudod, honnan-hova, és mit kell másolni, kérdezz privátba, ez itt már szigorúan OFF.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Goldmen75
őstag
Más se tud vagy akar segíteni?
-
Goldmen75
őstag
válasz Fortissimus #71 üzenetére
Azé warezolok, hogy ha teccik megvehessem az eredetit, mint eddig mindig.
kössz a segítséget. -
Fortissimus
őstag
válasz Goldmen75 #70 üzenetére
mar tobb helyen is irtak mi a megoldas nezz szet a tobbi bc2-es topikban is, ha mar warezolsz legalabb dolgozz meg erte
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
_Voyage_
aktív tag
Tankig nem jutottam, de gyalog tök muris volt...
Vagy 5 percig szórakoztam vele, de lőni már nem tudtam, olyan pontos nem volt. Meguntam, aztán kihúztam.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
_Voyage_
aktív tag
Nem.
De akinek pedálja is van, annak ráadásul padlógázzal tolat az emberke hátra.
Ha nyomom a gázt, megy előre, a fékkel tudok le-fel nézni, egérrel meg jobbra-balra.
Kihúztam a kormányt, máris jó volt.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Goldmen75
őstag
Nekem már indulásnál akármerre mozgatom az egeret, az eget bámulja, vagyis én..s onnan nem mozdul?! Ez mi lehet bug??? Más gamém megy rendesen...
-
{Zodiac}
senior tag
Azt a hibát javították vajon, hogy a kormányt le kell tiltani indítás előtt? Mert ugye a demoban a földet nézte a csávókám vadul, ha nem lett letiltva...
Öntörvényű Sünmalac
-
aram01
nagyúr
az a baj hogy én flashelt boxot vettem azért nem veszem meg arra is a gémet hogy bannoljanak,tényleg ilyenkor a játék is odavész vagy "csak" a gép?
mod:#53 nemtom ,tán bannolják a guidját vagy a fene tudja
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Nyah egy hitterito
Kosz nem
1. sokkal jobb minosegben elvezem a jatekokat mint konzolon
2. billentyuzet + eger kell az FPS-hez a tobbi csak szanalmas okorkodes (mar bocsi)
3. amennyivel olcsobban veszem PC-re a jatekokat abbol mar egy uj konzol ara is meglenne (vagy egy kozepkategorias PC-je)[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Zpepe
tag
Srácok!!!
Minek vesztek százezrekért PC-t amin közepes grafikával mennek el a játékok. Ott egy PS3 65000-ért (ennyiért egy egy erős középkategóriás Grafikus kártyát lehet max. venni) és Full HD-ban nyomod mindenféle akadás nélkül.Váltsatok! : )
Jaaa, nem nem a Microsoft vagy a Sony embere vagyok, csak egy ember aki beleunt a fejlesztgetésekbe és a sok 10.000 forintos költségekbe.
-
aram01
nagyúr
válasz belaazallat #36 üzenetére
Már egy másik topicban is írtam Neked, hogy fölöslegesen paráztatod a népet
neked legyen igazad ha neked jól fog menni így akkor nekem qrva jól
-
_Voyage_
aktív tag
Már pedig annyi volt...
November 7.-én az iponban vettem az 5850-et 63-ért, 75-ért 5870-ek is voltak, annyi mint a frász, bárhol. Utána jó darabig nem lehetett kapni, elfogyott az összes, és azóta 100+ fölött vannak az árak.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Cathulhu
addikt
Hat ezt kizartnak tartom, bocsi.
az az 5850 lehetett, foleg november, december tajekan.
Joval aron alul vettem az 5850-emet 61k-ert, bolti ara volt akkor 72...Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Def26
félisten
-
_Voyage_
aktív tag
Használt árak elég, ha lemennek.
November-decemberben egyébként boltokban 75k volt a vadi új 5870, azóta szállt el az ára.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Cathulhu
addikt
Hat a fermi koltsegeit, fogyasztasat es kihozatali arat tekintve arra meg varhatsz :S
nV tuti nem td az ati ala igerni, az ati meg hulye lesz igy arat csokkenteniAshy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
_Voyage_
aktív tag
válasz belaazallat #38 üzenetére
Nyílvánvalóan.
Mindegy, már megvárom, amíg kijön a fermi, és az 5870 70k alá megy.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
belaazallat
addikt
Azon a felbontáson már a vidkari kevés. Egy nagyobb teljesítményű vidkarival nem ingadozna annyira.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
_Voyage_
aktív tag
X4 965BE procival, 4gb rammal, 4850 512-vel, 1920x1080 mediumon stabil 30-40fps megvan, néha-néha leesik 20-ra, de van, hogy felismegy 80-90-re.
Srácok, aki rendel innen, dobjon már rám egy privit, én is rendelnék, fizetném a postát az illető helyett, csak átvenni nem tudom, illetve nem szeretik elfogadni az ilyen oldalak az én kártyámat.
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
belaazallat
addikt
Hali!
Már egy másik topicban is írtam Neked, hogy fölöslegesen paráztatod a népet.
"Más ide tényleg 4mag fog kelleni,szerintem"
Ha az optimizálatlan beta-n jól futott. 1680x1050-ben high beállításokon 2x-es élsimítással 36-42FPS között mozgott egy két magoson. Minek 4 magos?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Fortissimus
őstag
-
ricsy888
senior tag
Nem biztos, hogy annyira rosszul fog futni. Nálam a beta egész szépen futott 1024-be low-medium beállításokkal. (igaz csak 24-es szervereken játszottam), de az utolsó javítás után egészen folyamatos és játszható volt. (25-60fps)
Ha felnézem az égre elérte a 100-at is[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz belaazallat #14 üzenetére
oké bocs hogy belinkeltem az oldalt,de azt előre bocsájtom hogy nekem azt írta "anno" hogy az x2 245-ös procim és a 4850-em kaki lesz ehhez a játékhoz.Még jó hogy pont most fejlesztettem.Más ide tényleg 4mag fog kelleni,szerintem
-
Cathulhu
addikt
bocs a sok hozzaszolasert, kifutottam a szerk idobol:
JA! És nincs megfelelő bankkártyám sem, no igen, ez is egy nagy akadály. Szóval ha esetleg valaki Bp-ről szeretne rendelni, dobjon már egy privit, és így ráadásul még +400Ft-ot is spórolunk
game siman leterheli a nem dombornyomott alap OTP-s visamat, emiatt ne aggodj
-
Syrano
tag
Valszeg én is megveszem, a MW2-t meg egyszer és mindenkorra száműzöm a gépemről, csak a Steam fog emlékeztetni a fatális tévedésre amit anno elkövettem. Remélem ebben nem lesz annyi cheater mint a MW2ben...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
-
-
drachos
tag
game.co.uk-n én is néztem. 6740 Ft átszámítva a szoftver, és plusz a postaköltség, ami 800 Ft. Akartam rendelni, csak két gondom van, egy, hogy mennyire fog jól futni a teljes verzió (ATI X2 550 BE, HD 5750, 4 giga ram), és hogy értelmesebb lesz -e a "sérülés modell". Nekem ez nem tetszik, hogy fél tár az ember, és nem, nem a falat lövöm körbe mellette. Bár gondolom ez annak is betudható, hogy alapfegyverrel mentem (nyílván, nem volt all unlock hackem )
JA! És nincs megfelelő bankkártyám sem, no igen, ez is egy nagy akadály. Szóval ha esetleg valaki Bp-ről szeretne rendelni, dobjon már egy privit, és így ráadásul még +400Ft-ot is spórolunk
a_n_d_r_e_w: uh, tényleg, benéztem! igazad van, euróval számoltam...
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
3 nappal elotte feladtak, azzal a szoveggel, hogy en is jatszhassak megjelenes napjan ugy is lett. Le a kalappal. (zavvi is igy tett, de az csak egy hetre ra ert ide )
Most bf kapcsan irta a game, hogy baromi sok megrendelesuk van, ezert mar eheten elkezdtek kipostazni, ne lepodjek meg ha maris terhelik a kartyat (sajnos meg nem terheltek, pedig nem lennek merges ha picit hamarabb ideerne )
Due to a large volume of orders, we will be despatching your Preorder in plenty of time for your game to arrive on release day. This includes processing your order early.
As a result, you may have received an email informing you that "your Preorder is on its way".
You may even find that your account has been debited.[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
- Hol lehet a legolcsóbban megvenni?
play.com posával együtt ~8600Ftgame.co.uk
~8500 szallitassal- Hol lehet a leggyorsabban hozzájutni?
Mass effectem onnan megjelenes napjara a kezemben volt, haznal. Nem biztos hogy gyorsabb az 576[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz cskamacska #7 üzenetére
Összegezzünk hát és elmélkedjünk:
play.com posával együtt ~8600Ft- Hol lehet a leggyorsabban hozzájutni?
576&Cdgalaxis- Miért olyan rohadt drága digitális formában?(EA onlány, Steam, D2D, stb)
Mert kukik- Digitális formában cserébe miért kap az ember alapból Limited EdiSÜN!t?
Amit a dobozossal- Steam változatban tényleg nincs Securomos telepítési korlátozás?
Ha jól tudom a dobozosban sincs, csak annyi, hogy egyszerre 10 helyen lehet fent.- Fog futni rendesen a gépvasamon(E7300/HD4850) 1280x1024-ben?
"Mint állat""The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Cathulhu
addikt
Komolyan az a fo szempont hogy licenszeltek e a faegyvereket avgy sem? Igencsak furcsa meglatas....
(#9) depmod
Amugy az AVP szerintem remek jatek, a multija (egyelore) gyatra, de hatha osszekapjak magukat a sikerre valo tekintettel. En speciel reg szorakoztam ilyen jol (marine kampany)
Es mindossze 5500 volt angliabol, szallitassal egyutt. Szerintem vetek magyar boltokban venni ilyesmit. (pl Windows7 home premium full is 23k volt szallitassal)[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz cskamacska #18 üzenetére
Hm az MSI csak 512MB ramot rakott a karidra? A gainward nem spóról rögtön 2,2GB-ot rakott a program szerint.
#17 Lenry
Az oké hogy összehasonlítja a szükséges hardverrel, de akkor legalább jól mérjen, ne ilyen pontatlanul![ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz belaazallat #16 üzenetére
Mondjuk ez sem rossz:
You Have: ATI Radeon Graphics Processor (0x9442)
Features: Recommended attributes of your Video Card
Required You Have
Video RAM 512 MB 512.0 MB
Hardware T&L Yes Yes
Pixel Shader version 4.0 3.0
Vertex Shader version 4.0 3.0Rendben hogy csak XP, de azért ne alázzon már ennyire meg.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Lenry
félisten
ja, hogy ennyit csinál az oldal? annyit én is tudok, hogy összehasonlítom a sysreq-et a gépemmel, és kipipáljam, hogy a minimumot megüti a hardver, tehát el fog indulni
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
belaazallat
addikt
válasz cskamacska #15 üzenetére
Mit gigás? Rögtön 2,2GB
-
cskamacska
addikt
Próbáld újranyitni az oldalt, és engedd települni a beépülő modult.
Egyébként hasonlóan téged is lepontoz majd mint engem, há mi az hogy nincs kvadkór procid és gigás vidkártyád? Mondjuk én plusz seggberakást is kaptam az XP miatt.
mod: Ha 1680-ban jól futott akkor tán én sem izgatom magam. Persze tunying nem ártana, és az XP memkorlátja sem tudom mennyire tesz majd be neki. De ez van, ezt kell szeretni, nincs pénz Win7-re.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
10 perce ugyan ez
Szerk:
Oké IE8-cal megy. De vicces a progi! Nem kicsit!A 4850-em 512MB memóriával.
Szóval csak ennyire kell komolyan venni. Nekem a beta tökéletesen futott 1680x1050-ben 2x-es élsimítással.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
én kb 3 mp-ig szoktam
-
belaazallat
addikt
-
G4NXST4
tag
Fu már keményen nyomom, nagyon bejövős
nagyonromlik
-
Prof01
veterán
Nagyon várom már.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
cskamacska
addikt
Összegezzünk hát és elmélkedjünk:
- Hol lehet a leggyorsabban hozzájutni?
- Miért olyan rohadt drága digitális formában?(EA onlány, Steam, D2D, stb)
- Digitális formában cserébe miért kap az ember alapból Limited EdiSÜN!t?
- Steam változatban tényleg nincs Securomos telepítési korlátozás?- Fog futni rendesen a gépvasamon(E7300/HD4850) 1280x1024-ben?
-
menalcas
őstag
Na láttam a végleges verziót,( nem béta), grafika nagyon szép, a hangok totál odaillőek jól eltaláltak, tényleg feelinges a játék is, viszont a fegyverek nagyon gyatrák, licenc nuku kár érte ennyi híján tuti megvettem volna így viszont kétséges, nagyon kétséges.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Lenry
félisten
de sz*rul fog ez futni nálam
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Ryuu
tag
Nemsokára megjelenik. Már várom és más is. Megértem a pontszámokat. Már a BETA és a videók alapján is szerintem megérdemli.
-
félisten
Nagyon jól nézett ki, amikor lelőtték a helit, de a beta-ban ez nekem rakétával kb. 0x sikerült.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest