Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz WonderCSabo #85 üzenetére
Igen, elegge csunya. Attol hogy egy szep tajkep a hatterben, attol maga a jatek kinezete ezen a kepen siralmas. Feltetelezem nem max beallitasokkal keszult (szerk: habar latom high van irva).
Ugyanakkor volt szerencsem latni mekkora meretekkel is rendelkezik nemely palya, igy megbocsajthato az ilyen szintu grafika.
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
Nyah egy hitterito
Kosz nem
1. sokkal jobb minosegben elvezem a jatekokat mint konzolon
2. billentyuzet + eger kell az FPS-hez a tobbi csak szanalmas okorkodes (mar bocsi)
3. amennyivel olcsobban veszem PC-re a jatekokat abbol mar egy uj konzol ara is meglenne (vagy egy kozepkategorias PC-je)[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
Hat ezt kizartnak tartom, bocsi.
az az 5850 lehetett, foleg november, december tajekan.
Joval aron alul vettem az 5850-emet 61k-ert, bolti ara volt akkor 72...Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
Hat a fermi koltsegeit, fogyasztasat es kihozatali arat tekintve arra meg varhatsz :S
nV tuti nem td az ati ala igerni, az ati meg hulye lesz igy arat csokkenteniAshy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
bocs a sok hozzaszolasert, kifutottam a szerk idobol:
JA! És nincs megfelelő bankkártyám sem, no igen, ez is egy nagy akadály. Szóval ha esetleg valaki Bp-ről szeretne rendelni, dobjon már egy privit, és így ráadásul még +400Ft-ot is spórolunk
game siman leterheli a nem dombornyomott alap OTP-s visamat, emiatt ne aggodj
-
-
Cathulhu
addikt
3 nappal elotte feladtak, azzal a szoveggel, hogy en is jatszhassak megjelenes napjan ugy is lett. Le a kalappal. (zavvi is igy tett, de az csak egy hetre ra ert ide )
Most bf kapcsan irta a game, hogy baromi sok megrendelesuk van, ezert mar eheten elkezdtek kipostazni, ne lepodjek meg ha maris terhelik a kartyat (sajnos meg nem terheltek, pedig nem lennek merges ha picit hamarabb ideerne )
Due to a large volume of orders, we will be despatching your Preorder in plenty of time for your game to arrive on release day. This includes processing your order early.
As a result, you may have received an email informing you that "your Preorder is on its way".
You may even find that your account has been debited.[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
- Hol lehet a legolcsóbban megvenni?
play.com posával együtt ~8600Ftgame.co.uk
~8500 szallitassal- Hol lehet a leggyorsabban hozzájutni?
Mass effectem onnan megjelenes napjara a kezemben volt, haznal. Nem biztos hogy gyorsabb az 576[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Komolyan az a fo szempont hogy licenszeltek e a faegyvereket avgy sem? Igencsak furcsa meglatas....
(#9) depmod
Amugy az AVP szerintem remek jatek, a multija (egyelore) gyatra, de hatha osszekapjak magukat a sikerre valo tekintettel. En speciel reg szorakoztam ilyen jol (marine kampany)
Es mindossze 5500 volt angliabol, szallitassal egyutt. Szerintem vetek magyar boltokban venni ilyesmit. (pl Windows7 home premium full is 23k volt szallitassal)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...