Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
Szép kis játék, szép verseny fog kialakulni ez és a MW2 közt, szerintem.
-
Ari18
őstag
Szépen néz ki. Remélem a játék is ilyen lesz, mármint játékélményre.
-
roliii
tag
szerintem elég jó megcsinálták ezt is , és remélhetőleg jobb lesz a BF
ad Company 2 mint az első része.
-
L4R$()n
tag
Én jobban várom mint az új COD ot ...
-
dudika10
veterán
válasz
LackoMester #16 üzenetére
Így, hogy még egyik játék se jelent meg, nem kéne leírni egyből a BC-t. Simán lehet, hogy jobb lesz, de benne van a pakliban az is, hogy rosszabb, majd kiderül.
-
CptMisi
őstag
válasz
LackoMester #16 üzenetére
nem értem, miért maradna el, ha lesz története már jobban tetszik majd nekem...
-
volvoguy
addikt
csak kár a havas környezetért, mert 1-2szer elmegy mint az MW2-ben...nade hogy végig az lesz a helyszín...
-
LackoMester
addikt
egész jónak tünika a játék,csak a megjelenése idözitése nem a legjobb...tutdjuk már,h.novemberben jön a MW2..és mindenki ezzel lesz elfogallva...(én is)...Egyébként akármilyen jó,hangulatos is lesz elmarad a MW2-töl...
-
Kobaljov
senior tag
Kíváncsi leszek mennyire fog konkurálni multiban a nemrég a Dice által is megerősített hírekben szereplő Battlefield 3-al
-
pmheros
őstag
Mondja már valaki, hogy nem olyan apró lesz a játéktér, mint amit ezen pár kép alapján sejteni lehet.
-
Mi van? Mindenhol esik a hó?
Ez lesz az új trend, hogy eltereljék a sivatagi dolgokról a figyelmet? -
Black Dragon
addikt
Állat egy játék!!!!!Minden elismerésem a fejlesztőknek!
-
biggamer
veterán
Battlefield: Bad Company 2 - új videó : [link]
/ ez a intro odab@sz/
-
hommeros
őstag
AZ egyet végigtoltam, elég jó volt, csak rövidnek tűnt. Multiba kegyetlen jókat lehetett mókázni
-
zola0306
tag
szerintem ütni fog,a Single&multi is !
Reméljük a legjobbakat,nekünk az csak jó ha 1 mást akarják felülmúlni a cégek!
Több jó gémet kapunk,bár a majmolás az nekem sem jön be!
Ha 2 ilyen nagy név áll 1mással szemben,nehogymár mind a 2 havas pályákból álljon... -
ThaBoss
senior tag
Aki játszott valaha az 1-el, az tudja, hogy nem ér minket csalódás...
Ui: a rombolásban ott viszonylag megvolt a középút! -
-
Xaels
félisten
Hát nagyon odacsap ez a leírás, reméljük ezek meg is valósulnak mert akkor azthiszem itt az új multi király! A lényeg, hogy azért megtalálják a rombolhatóság terén az arany középutat, ne legyen az, hogy 10perc alatt sivataggá válik a pálya, de az se, hogy 8millió rakéta kelljen valamibe. Ha ez sikerül sztem nagyon hangulatos lesz.
-
Nunder
őstag
Szépek a képek, valahogy olyan MW2-s hatásuk van. Ha nem lett volna az elején hogy BC akkor azt hittem volna hogy ez is az új CoD-ból van. Havas táj, modern fegyverek, no meg itt is Mi-24 (Hind) repked az égen. Jó ki játék lenne ez ha menne a gépemen
Új hozzászólás Aktív témák
gp A júniusi E3 után fontos információk gyűltek össze a BC 2 játékból.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest