Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Ha úgy vesszük akkor az hogy nem túl nehéz érthető is, Altairt lefokozta Al Mualim, elvette a fegyvereit, a tudását, tudjuk miért, újból kellett tanulnia a dolgokat. Ezio belecsöppent az assassin életbe, meg kellett tanulnia a harcot ezért is volt nehezebb kicsit, brotherhoodban és a revelationsben pedig már mester volt, gáz lett volna ha nem tud semmit felmutatni harc terén, Connor meg alapból tudja a dolgát.
Az sem tetszett volna az embereknek ha 5 katona egyszerre ráugrik kedvenc főhősünkre, szerintem.Hát igen megcsinálhatták volna jobbra is a harcot hogy egyenként ügyesen kelljen leszedni a katonákat és nem szépen várnak a sorukra körülöttünk.
Attól függetlenül előrendeltem a játékot, valahogy a történet jobban izgat mint a harc.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Mondjuk nekem sem tetszik hogy 5 fegyveres katona körbevesz és a szuronnyal tökölnek....
-
westcoastog
veterán
Bárcsak már a kezemben lehetne a doboza.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Újabb adag látnivalóval bővül az Assassin's Creed 3 eddig sem csekély felhozatala.
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- GAMER PC Eladó ! I5-12400F 1TB SSD 16GB DDR4 RTX4060 8GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest