Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Miért kellene bejelentkezni?? :-o
Én a youtube alkalmazásba csak a tv-n és a ps-eken vagyok bejelentkezve.Ebben az alkalmazásban semmi ilyen nincs.
Ne érts félre,semmi közöm nincs a programhoz/fejlesztőihez,nem azért írom.Csupán azért,mert számomra nagyon kényelmes.
De persze te tudod.Esetleg a youtube alkalmazásban a beállításokban vagy a beállítások---youtube részben nem tudsz vmit alakítani?Vagy -ha van új- frissíteni?
Szerk.:
Telefon6310: Én másra gondoltam aznap.
Az az alkalmazás eddig is úgy merítette mint aznap? (Ha emlékszel rá.)[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Használd a player gr-t.Abban úgy van ahogy mondod és még el is menti a videót.Ha mégegyszer megnézed vmikor,nem fogyassza az internet mennyiséged.
Telefon6310: Bizony én is ezt vallom.
Viszont azt is mondom,hogy amit én bontok meg és én rakom össze magamnak(!),az minimum olyan mint a gyári. ;-)
Semmit nem szoktam eladni,de amit én takarítok ki/javítom meg azt főleg nem adnám el.
Nekem egy-egy ilyen alkalommal rengeteg idő elmegy,mindent nagyon alaposan (tényleg.....) és nagyon lassan,ráérősen csinálok.Nem emlékszel véletlenül a % potyogós napra?Kíváncsi lennék,ugyanis nekem is volt egy olyan nap.Nem ismertem a telefonra..ugyanannyit használtam azon a napon is és az esti 40-55% helyett vmi 20 vagy 21 volt.Nem hittem a szememnek.Akkor is ugyanúgy csináltam rajta mindent amit szoktam (hívás+böngésző email-ek,prohardver) vmint ugyanott voltam helyileg,mint előző nap.Sőt...már emlékszem.Nekem vmelyik hvégi nap volt.Vannak olyan hvégi napok amikor olyan helyen vagyok,ahol még kevésbé merül az akksi.Ez már többször bebizonyosodott azon a helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...