Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli543
őstag
-
roli543
őstag
Amióta felraktam a 16-os iOS-t (16.0.2) azóta úgy merül a mini mint a Titanic. Gondolom másnál is előfordul ez, szerintetek a 16.1-gyel jobb lesz majd?
-
roli543
őstag
ha Apple termékeket hasznàlok (megelégedéssel persze) az csak menőség lehet ugye? Elmondom, nem. Több eszközöm is Apple, az ökoszisztéma miatt. Pont. Szeretem az iOS-t. Pont.
Az emberek már rég nem vagiznak, be kéne látnid végre. Pont.
az ipadem 4 éves. Az Xs 2.5 és csak azért veszek ujat mert 2 hete ellopták, nem mert úgy tartja kedvem.
-
-
roli543
őstag
Nagyon vártam a tesztet, amint újra lesz az istyle-nál már veszem is meg. Xs-et cserél.
Azt gondolom, az Apple legalább bevállalóa volt és adott a felhasználóknak lehetőséget a kicsi modellre a SE-vel és ezzel. Sajnos android fronton nincsa ilyen telefon, lehet mondani az Asust, de egyrészt réteg márka, másrészt a 6 col nem 5.4.
ha jövőre úgy dönt az Apple hogy nincs több mini, akkor is évekre adott készülékelet kis méretben a felhasználóknak
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Formula-1
- Autós topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest