Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz antikomcsi #28 üzenetére
Max Paynek, Prey, Duke3D xbox360-on stbstb, volt "új" bevétel is többek közt ezekből.
Nem kevés pénz persze, de egy A+ címnél nem is sok, főleg nem a 3DRealms által addig belepumpált pénzhez képest. Ha mindet a Take2 adta volna akkor megértem a szögeslécet a tarkójukon...[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
FragMaster
addikt
Azt nem mondtam, hogy követendő fejlesztési gyakorlat de ha valamiről nem tudunk akkor nem kell valótlanokkal dobálózni.
Könnyen meglehet, a kiszivárgott pályaleírásokból kiderült, hogy az első pályán Duke a róla szóló játékkal játszik a saját kaszinójában
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
antikomcsi
veterán
válasz FragMaster #26 üzenetére
Szerintem innét ezt nekünk elég nehéz átlátni, és ha csak nem Te vagy a könyvelőjük, akkor ne is haragudj, de nem hiszek Neked. Az, hogy egy cikkben mit írnak az nem igazán mérvadó. Főleg amikor vita van. Egyébként a csak fejlesztésből nem lehet több, mint 20 millio dollárt behozni a konyhára. Néha ki is kellene adni valamit.
A cirka 510 millió forint az már a semmi kategória? Ha én adnék valakinek ennyit, és a még ki tudja mennyit, én is elég dühös lennék, ha cserébe semmit nem kapnék éveken át.
Ebből a DN Forneverből, hogy legyen valami, már szinte csoda kéne.
-
Breki's
tag
válasz FragMaster #26 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy a 3D Realms szépen eltöketlenkedik az időt. Kicsit többet kéne fejleszteni, és kevesebb holiday-t beiktatni. Akkor egyszer végre már befejeznék a projektet, amit már időtlen idők óta csak ígérgetnek.
Én már azon se csodálkoznék, ha maga Duke fejlesztené egyedül a saját magáról elnevezett játékot.
Breki's
-
FragMaster
addikt
válasz antikomcsi #25 üzenetére
Pénzpumpálás? Csak úgy megsúgom, hogy saját pénzből ment a fejlesztés, a Take2 a kiadási jogokért fizetett az előző kiadójuknak, ezen kívül 2,5 millió dollárt 2008-ban a DNF-re és egy bejelentetlen projektre összesen. Ennyi. 2008-ig 20 millió dollárba került a fejlesztés és mind a saját bevételeikből lett fizetve.
"As some of you may know, Take-Two filed a lawsuit last week containing various accusations and claims against 3DR and the uncompleted DNF game. Take-Two never paid 3DR advances or any signing bonus or any other funds related to DNF, up until July 2008, at which time they paid $2.5m in connection with another agreement for an unannounced game. This is the sum total Take-Two has paid 3DR in connection with DNF. Take-Two claims that they paid $12m to GT Interactive/Infogrames to acquire the publishing rights for the DNF game. To be clear, 3DR was not a party to that transaction and did not receive any money from it. When the DNF game was originally signed with GT Interactive in 1998, GT paid 3DR a $400,000 signing bonus. Up until July 2008, this was the only publisher money we received for the DNF game. Meanwhile, 3DR put over $20m into the production of DNF."
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Megnéztem a gameplay videót, és szerintem ezt már tavaj ki kellett volna adni.
Most megint új brigádot keresni, elkezdeni/folytatni és mire ki lehetne adni addigra csak budgetbe megy el. És akkor még a jogvita kérdés is ott lesz.
Gyakorlatilag majd 12 éve csak a névből élnek, és valóban érthető, ha a kiadó megunta a pénzpumpálást.
Eza játék így bukta lesz.
-
Breki's
tag
& a neverending story folytatódik! A remény él, a lepényhal meg utoljára!
Breki's
-
a2d2
addikt
Ez vicc amit csinálnak
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Ádibádi
tag
Remélem egyszer csak megjelenik végre má naon tolnám
Sztem ő erre gondol
Ajánlom a magyar szinkronos változatra feltolni úgy naon cool
Amit így kapsz az kb. 90% ban magyar és a textúrák 95% fel van újítva valamint belekerült mindenféle effekt is
[ Szerkesztve ]
A NŐKNEK ÁLLÍTÓLAG 70 HÁZIMUNKÁHOZ KELL ÉRTENI: A FŐZÉS ÉS 69...
-
whiz
aktív tag
válasz afterburner_ #10 üzenetére
Miféle feljavított változat? Akarom!
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
-
LackoMester
addikt
már nagyon unom ezt a mizériát ami a 3D Realms körül lassan 12 éve tart... [I][/I]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
mephi666
nagyúr
válasz afterburner_ #10 üzenetére
én is nyomattam 1-2hete... jó játék volt az... nem is olyan szintű hentelde, mint ahogy az emlékeimben élt... össze kell szedni a chipkártyákat az ajtókhoz... itt-ott kisebb-nagyobb "feladványok" is vannak... nem olyan, hogy végigdarálsz a pályán és kész... nagyon nagy játék volt anno... jó lenne a folytatása...
"always bet on duke!"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Stiky
senior tag
"A 3D Realms tovább él" - A szívünkben biztos.
#11 -
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
D.Orion
veterán
Jó van ám most már. ROFL! DNF! Még két évezred, 3 vallás, 2 kolonizált bolygó és el is készül a játék UT42 motorral.
-
afterburner_
őstag
ha forever nem is de más biztos lesz, ekorul már akkora a kavarás, hogy ha kijönne, sztem egyből a toplistakr akerülne eladásokat tekintve
nem tudom ti hogy vagytok vele, de szinte mindegyik játékuk sikerjáték volt... és azért ezt nem mindegyik fejlesztőcsapat könyvelheti el magának.
én most pl leszedtem a duke nukem 3d feljavittot változatát, érdemes megnézni, sztem klassz lett
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
hommeros
őstag
Engem az lep meg, hogy még mindig hisznek benne. Bár, ott van Jézus is. Ha az ennyi ideig kibírta, ez is ellesz egy darabig.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
nrgia
őstag
Akkor van remény...pedig már megsirattam a DNF-t...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
félisten
-
Yutani
nagyúr
válasz FoxiestFox #4 üzenetére
Na jó. Akkor ez a felhajtás tényleg kamu volt!
De nem baj, hátha most már tényleg megjelenik a játék. Amit láttunk belőle, akár idén ki is jöhetne.
#tarcsad
-
félisten
-
mephi666
nagyúr
na, bejön az összeesküvés elméletem, miszerint az egész arra ment ki, hogy minél kevesebb pénzből minél nagyobb reklámot csináljanak maguknak és duke-nak? most aztán megmutatták az egész világnak, hogy: "na, b@sszátok meg, figyeljetek már ide... itt vagyunk még mi is... ha valaki eddig nem hallott volna még rólunk..."
szívesen megnézném, hogy pl a honlapjukat mennyien nézték 1-2 hónapja meg most a hetekben szerintem "picit" ugrott a látogatottságuk...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest