-
GAMEPOD.hu
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
-
envagyok
veterán
válasz Sanyamaci73 #6359 üzenetére
Kb gtx960-ig jó a proci
-
motorhead
aktív tag
válasz Sanyamaci73 #5725 üzenetére
Nekem is ugyan ilyen problémám van. Szintén win10 64bit. Nem találtam rá megoldást.
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
xeon forever
addikt
válasz Sanyamaci73 #5623 üzenetére
100% os terhelesnel nem hibazik? Nalam pl elindult alacsonyabb fesszel, de terhelrsnel hibazott 1.5 v on.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
firstman3333
tag
válasz Sanyamaci73 #5273 üzenetére
Az újraindulások valóban összefügghetnek a nem alapértékeken való üzemeltetéssel,én is giga lapokat használok,és a tuning hatására nekem is volt olyan lapom ami így viselkedett ep45 ds3l például. Érdekes hogy ud3r mellett már nincs ilyen problémám.
-
motorhead
aktív tag
"ha a tápot áramtalanítom a gép leállítását követően, akkor egy kb. 4-5 másodperces kép nélküli elindulást követően újraindul és úgy bootol be már rendesen a gép.
Egyébként ha úgy állítom le a gépet, hogy a tápot nem áramtalanítom akkor egyszerre bootol a gép, nincs dupla indulás."Ez régebben nálam is így működött. Most meg állandóan a dupla indulás van..
"Korábbi Windows verzióknál működött az alvó állapot. "
Működött mindenféle win-al. Amióta a dupla indulás van azóta nincs alvó állapotból visszatérés.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
A dual bios miatt van. Aramtalanitas utan default bios indul eloszor, majd a prime. (tobbnyire csak AZ egyik biost szoktak atirni xeonra, a default eredeti marad. Nalam legalabbis ket eltro van fent a verzio szam szerint)
[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Smiley
addikt
válasz Sanyamaci73 #5236 üzenetére
Igen, viszont ez a 3.3-as rev, ami nekem nemjo.
Amugy en nem riadok vissza attol, hogy magamnak csinaljam meg, nap mint nap hasonlo dolgokkal jatszok.Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
motorhead
aktív tag
válasz Sanyamaci73 #5222 üzenetére
Ez nagyon szép eredmény, gratulálok hozzá! Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy egy IBT-t eresztettél már rá?
-
Smiley
addikt
válasz Sanyamaci73 #5228 üzenetére
Elvileg belefer, es sikerult is hozzaadni. Ami zavar hogy a jelenlegi bios-ban van mar egy 1067A A07 Plat=0,4. Ezzel a cbrom progival csak hozzaadni lehet, tehat be is tettem melle a 1067A A0B Plat=2,6 viszont az A07 rev kisebb ezert lehetsegesnek tartom hogy eloszor ezt toltene be.
Arrol nem is beszelve, hogy nem listazza ki azt a sort amit hozzaadtam, bar ez lehet, hogy a tomorites miatt van igy...
Remelem ertitek mi a problemam
[ Szerkesztve ]
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Smiley
addikt
Sajat magadnak csinaltad hozza a bios-t?
Nagyon cseszi az en agyamat is az L5408... Van egy regi P965-DS4 lapom, es gondoltam meg kellene hackolni de ezzel a command line tool-al meg csak egyszer szenvedtem, es ha jol remlik akkor torolni kellett volna a listabol viszont ugy remlik hogy csak hozzaadni lehet.Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Sanyamaci73 #5224 üzenetére
Lehet rá kéne próbálnom a sajátommal is, elég jó darab feszügyileg
Csak szerencsétlen G33M nem nagyon szereti az extrémebb FSBket..
Amúgy igen, lowcost rendszerbe hibátlan, főleg az "alja" chipsetekkel.. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
Derék Mennyi a feszültség terhelve ehhez?
-
Wiipera
csendes tag
válasz Sanyamaci73 #4123 üzenetére
Memóriánál a Performance Enchance-t direkt hagytad Turbo-n? Én eddig úgy tudtam, hogy tuningál azt Standardra szokás (kell) állítani.
-
kenand
veterán
válasz Sanyamaci73 #4117 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
L5408 nekem is szépen muzsikál a EP35-DS4 (433-as FSB) és a EP45-DS3R (466-os FSB) lapokban egyaránt. Korábban ASUS lapoknál említett probléma az L5408-cal nem jelentkezik (vcore emelhető) a Gigabyte lapjaimban. -
VinoRosso
veterán
válasz Sanyamaci73 #4121 üzenetére
Hmm köszi a választ, akkor lehet megnézem egy giga lappal, van egy elfekvőben itthon. VTT-t egyébként hány voltra állítottad ?
-
korn
aktív tag
ez egy jó példány, bírja az fsb-t
-
VinoRosso
veterán
Tudtad állítani a vcore-t ?
-
Pécsi gyerek
addikt
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest