-
GAMEPOD.hu
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz xeon forever #7198 üzenetére
Én tizenéves lapokért nem vagyok hajlandó 4-5000Ft-nál többet adni.
Mikor újan már 40-ből megvan egy kaby lake g4560+lap+8GB ram kombó.
Nem kicsit vannak elszállva a 775-ös árak. -
envagyok
veterán
Tud vki beszerzési forrást olyan lapra ami tud xeont és sli-ben 2 vga-t fogadni?
Lehet rosszul keresek de itt az aprón nincs.
Mondjuk sokat nem tudnék rá szánni.
Egyáltalán mi jöhet szóba? -
lamiki
senior tag
válasz jattila48 #7195 üzenetére
Nekem pl Asus P5B főzte nagyon a procit. Üresjáratban throttlingolt, visszavette az órajelet, autón 1,35 V körül adott a processzornak, 1.05 V beállítása után 35-50 °C körűl lett üresjárat/terhelés. Ezek a Xeonok eljárnak akár 1 V alatt is némelyik
[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
jattila48
aktív tag
Ezt még nem próbáltam. Azt gondoltam, hogy ha auto-ra teszem a feszültséget, akkor a bios fixen beállítja a vid-nek megfelelően. Ezek szerint nem így vam. Kösz a választ.
„Kétségtelen, hogy nem tudjuk, mit tegyünk, de felkészültek és elszántak vagyunk.” - Olaf Scholz német kancellár
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz vviktor1 #7192 üzenetére
P31el csoda, hogy 340 fölé jutottál FSBben..akörül van vége a legtöbbnek PCI/e macera nélkül, ami rizikós ugye. 6os szorzó fix, érdemesebb lenne egy E5450et rakni a helyére Q6600at nem tennék bele, a VRM nem köszöni meg a legtöbb esetben és lassabb is c2c a Yorkyknál.
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok E5405 Giga p31 lapban (xeonosítva) mi lehet a vége ? 1 lépést tettem vele fsb-t plusszolva (2,46GHz) itt még se észrevehető melegedés se más gond nincs, de gondolom van még tartalék, (ennek fix 6 a szorzója ? biosban csak ez a lehetőség van) Nekem így is bőven jó, tuningban amatőr vagyok, megsütni sem akarom, hű társa egy gt740, és ilyen Tomb Raider dolgokkal megy is szépen és kb itt ki is fullad az igény, csak a kíváncsiság... Köszi, ha van még itt valaki q6600-hoz hogy viszonyul ez a proci (ez csak egy másik lehetőség de én nem favorizálnám, azzal más terveim vannak) Fő szempont a megbízható stabil működés, (ez eddíg megvalósult) kékhalak meg extrém melegedés újraindulás fagyás stb nem opció. Üdv !
Ne dudálj, küzdj !
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Martin9902 #7188 üzenetére
Ha először ezt nem közölte,én visszaküldeném.Ha működött,ha nem...
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
donmackó
addikt
válasz Martin9902 #7188 üzenetére
Jól működött/megfelelő volt a bios flash (tartalmazza a szükséges microcode-ot)? CMOS reset volt frissítés után? Én még tennék egy másik hűtővel, illetve még át kellene nézni a bios beállításokat.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Martin9902
csendes tag
válasz donmackó #7186 üzenetére
Újra összeraktam az asztalon fekvő állapotban, hűtő lefogatás nélkül. Elindult, majd újraindítást után megint csak a ventiket forgatja.
xeon forever: az előző tulaj küldött sms-t, elnézést kért, mert tényleg törött volt a láb, de állítása szerint az öccse így használta 2 éven keresztül
-
xeon forever
addikt
válasz Martin9902 #7185 üzenetére
Lehet elpattant beszereleskor. En is jartam mar igy... ( el lehet nem volt törve de hajtogattak mar...es te voltal akinel elpattant...illetve oc miatt is jartam mar igy...ha jol emlékszem azon az oldalon veszi fel a feszt a cpu.)
Javítsatok ki ha nem azon az oldalon..
.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
donmackó
addikt
válasz Martin9902 #7185 üzenetére
E' szerint a kép szerint az csak a feszültségért felel, szóval szerintem ez nem lehet probléma. Én inkább arra gyanakodnék hogy a hűtő nem feszül-e nagyon a procin/alaplapot nem csavarja-e, amitől az féloldalasan/rosszul áll a foglalatban (gondolom fekve próbáltad ki majd egy álló házba került). A másik lehetőség hogy az alaplap valamelyik forrasztási pontja hozzá ér az alaplapi tálcához ezáltal rövidzárat okozva.
-
Martin9902
csendes tag
Hali ! Vettem egy p43-as lapot. Beszerelés nélkül próbakép bedobtam a procit, rákötöttem az ssd-t, videókártyát, ment szépen ahogy kell, windows is felállt. Becsavaroztam a házba, idítom a gépet, még a post sem jön be. Szétszedtem majd újra össze (a procit nem vettem ki), hátha nem figyeltem és valamit rosszul kötöttem be és ezért nem indult el, de továbbra sincs életjel, csak pörgeti a ventiket. Szemügyrevettem a lapot és a procifoglalatból ki van törve egy láb: [link] (nem saját kép, bekarikáztam melyik a sérült nálam). Beszéltem azzal akitől vettem, állítása szerint tökéletessen működött és nem volt eltörve a láb... Mi lehet a gond? Első indításra miért működött? Mivel a procit nem bántottam az első indítás után kizártnak tartom h én törtem volna le a lábat, kérdés h az a törött lábbal működni e kéne a lapnak vagy ez lehet a hiba oka?
-
gergo197
csendes tag
azon gondolkodom hogy a proci kupakot leveszem és arra menne rá a hűtő egyből ... mi a véleményetek ?
-
gergo197
csendes tag
válasz jattila48 #7167 üzenetére
nekem is ugyan ez a lap muzsikál ... a srácok nekem is segítettek beállítani a dolgokat .. (ezer hála!)
mint láthatod 4,1 ketyeg egy X5460, 4,3 ig tudom húzni úgy hogy 71 fok a max 2 órás OCCT alatt ... a lapról annyit hogy zabálja a feszt, viszont a hűtés nagyon fontos nekem egy Be Quiet Dark Rock pro C1 felel érte .. teszi a dolgát
-
Pécsi gyerek
addikt
Én 5440- et használtam sima alu alacsonybordás gyári intel hűtővel.Mondjuk én gyári órajelen,és feszcsökkentéssel használtam.Így nem volt semmi gond.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Alpi.
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Melyik lehet a gyorsabb Xeon (Wolfdale-DP) kétmagosok között?
Xeon X5270 3.5 GHz 6 MB 1333 MT/s
Xeon X5272 3.4 GHz 6 MB 1600 MT/s -
Alpi.
addikt
Legalább a vcore ne legyen auto-n ha már tuningolunk...
Milyen hővezetőt használsz ? Ott még stock hűtővel is simán kéne boldogulnia, nem az 1,23 miatt forró.
Milyen hőfokok vannak, mit értesz a "túlságosan melegszik" alatt ?https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
g@norbert
tag
Nézd,sem a prociddal sem a lapoddal még nem volt randim,de az alaplapot nézve komoly tuningpotenciálra van esélyed,viszont a hűtéssel szerintem gondjait lesznek ha tuningolni szeretnél,ha evvel a cooler master hyper tx2-vel számolok,(miután megnéztem a teszteket róla)szerintem szerezzél be egy Noctua NH-12P hűtőt(vagy hasonló teljesítményűt)és szerintem a vrm hűtéséről is komolyan kellene gondoskodni,(alaplapon található heatpipe)ha folyamatosan az emelt órajellel szeretnéd használni a procidat.
Szerintem ez egy jó ddr2-és alaplap,sok rendes fórumtárs van nagy tapasztalattal aki tud szerintem még segíteni neked.Álljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
-
jattila48
aktív tag
Sziasztok!
Most raktam össze egy gépet Xeon E5430 processzorral (Vid: 1.1875) Asus Maximus II Formula (intel P45) alaplapban, 8 GB Corsair XMS2 6400 RAM-mal. Szeretném egy kicsit tuningolni (400 Mhz FSB). Ha csak az FSB-t emelem meg, az alaplap automatikusan megemeli a vcore-t 1.23-ra, viszont ekkor terhelés alatt túlságosan melegszik a processzor (gyári intel magas rézmagos hűtővel). Egy Hyper TX2 hűtő esetleg segítene a dolgon? Egyébként mit lehetne ebből a konfig-ból kihozni?
„Kétségtelen, hogy nem tudjuk, mit tegyünk, de felkészültek és elszántak vagyunk.” - Olaf Scholz német kancellár
-
zoltanz
nagyúr
válasz xeon forever #7161 üzenetére
Köszi!
Feszek, jók, túl erős a védelem, kikapcsolni nem akarom. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz xeon forever #7161 üzenetére
Fityiszt. Szoftver..felejtsük már el :S
-
zoltanz
nagyúr
Már csak annyi zavar, ha beállítom az emelt FSB-t, nem sokat, naponta (kb minden 10. induláskor) alaphelyzetbe állítja a biost a védelem.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Adott egy Xeon L5408, a biosban a szorzóra azt írja min: 6 max 8.
Eist megy jól, de csak 6-7 között. Throttling nem lehet mert ennek 95 C-nál van a Tjmax, nálam fullon terhelve csak 40 C. (nyár közepén)[ Szerkesztve ]
-
lamiki
senior tag
válasz xeon forever #7148 üzenetére
Szia!
Igen. A processzor jó, tesztelve lett. Az alaplap ismeri a 3300 sorozatú lga 775 Xeonokat, de az X3323 az lga 771-es átalakítózott. Én nincs benne a biosában a hozzá való mikrokód.Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
lamiki
senior tag
Közben kerestem egy újabb P6_INTEL.ALL -t ami tartalmazza az összes mikrokódot.
Frissítettem csak a mikro kódot BIOFLASH.EXE /P6
De nem frissíti meg így sem a mikro kódot E5700-as processzorral, ezt csak akkor tenné meg ha az ismeretlen processzor lenne benne, és csak az ahoz való mikrokódot frissítené. Csak az a gond hogy az X3323-as Xeont belerakva, nem jön be semmi a képernyőn, csak pörgeti a ventilátort. Próbáltam olyat is, hogy bootolható floppyra tettem a mikrokód update programot, indítását beírva az autoexec.bat-ba. Beállítottam, hogy floppyról bootoljon, hátha így vakon is lefut a frissítés. De semmi, hozzá sem nyúl a gép a floppyhoz, el sem kezdi olvasni.Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
lamiki
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Adott egy Fujitsu Primergy TX100 S1 Fujitsu D2679-B1 alaplapos számítógép.
Ezzel szeretném megetetni az X3323-as Xeon processzort.
Intel 3200 chipsetes, támogatja a 3200 és 3300-as sorozató LGA775 Xeonokat
Ennek a biosa amit kiadnak frissítésre nem a szokásos formátumú.Így néz ki:
A2679_B1.OMF
AUTOEXEC.BAT
BIOFLASH.EXE
C2679_B1.OMF
COMMAND.COM
D2679_B1.OCF
KERNEL.SYS
M2679_B1.OMF
P6_INTEL.ALL
P6_INTEL.TXTÚgy láttam a P6_INTEL.ALL tartalmazza a mikro kódot. Ehhez copy paranccsal hozzá adtam az ncpucode-45nm-only-lga-771-775-microcode-cpuid-1067x.bin mikro kódot.
intelmicrocodelist.exe programmal megnézve benne is van az összes új kód is. A P6_INTEL.ALL-t a módosítottra lecserélve frissítettem a biost egy E5700-as processzorral.
A bios frissítés le is fut, utána továbbra sem ismeri fel a Xeon X3323-ast. Sötét képernyő, csak a ventilátort pörgeti. Hogy tudom megcsinálni a mikrokód updatot?[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
Tyko
csendes tag
-
Tyko
csendes tag
Sziasztok!
Én is megpróbálkoztam egy e5450-es xeon procival g41m-combo r2.0 lapban. A legfirssebb bios van rajta. Próbaképpen először simán beleraktam indításkor a Bios ki is írta, hogy milyen proci lett bele rakva, csináltam cmos resetet is, de nem tudom mit kell választani amikor indul. Ha az utolsó sikerest választom, akkor elindul a gép, de a win szerint még mindég a régi proci van ha mást akkor a win nem indul el! csak az indítási képernyőig, és ott megáll! Megakadtam!Tyko
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz xeon forever #7131 üzenetére
Értelek, köszi.
Valaki megnézte Aida-val emelt FSB mellett, állítólag ugyanannyin megy ki/bekapcsolva is, a PCI busz. -
zoltanz
nagyúr
Van egy ilyen a Bios-ban: (nem PCI-E, az állítható külön fix 100-nál nem rakom feljebb)
PCI clk auto detect
alapból Enabed-en áll
A manual szerint valami elektromagnetikus interferenciát csökkentő dolog, a neten azt olvastam, (FSB?) túlhajtáskor érdemes viszont kikapcsolni. Melyik a jó?[ Szerkesztve ]
-
Martin9902
csendes tag
Levettem a prociról a hűtőt, pasztát letöröltem. Bios szerint 67 fokos, de lazán simogatom a procit
-
donmackó
addikt
Az AB-ben alapból 100 a TJMax. Ahhoz hogy korrigáld lépj a Settings/Monitoring fülre. Az "Active hardware monitoring graphs" részen keresd meg a CPU temperature feliratot és nyomj rá. Ott lesz alatta a "Correction formula" rész, oda írd be hogy x-15 (x=100-15°C,mer ha jól tudom az E54xx sorozatnál is 85°C a TJMax). Ezt el kell játszani a CPU1...CPU4-ig, így a magokat is jól fogja mutatni.
Nekem E5450-nél így néz ki:
-
Alpi.
addikt
[Ez] meg itt egy fotó a Yetiről !
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Alpi.
addikt
Igen, a maghőfokok jók is. A "kupakhőfok"-ot írja tévesen, amit a lapból olvas ki, ott van a bibi. Ez az érték szerepel a bios Hw monitor képen is tuti. Igazábol mindegy is, a lényeg, hogy nem jó az érték, nem kell vele foglalkozni ! Nem lehet 25 fokkal melegebb a kupak, mint a magok, de ez már felmerült a közelmúltban és túl is lett tárgyalva.
-
Magiboy
tag
Sziasztok
Van egy Fujitsu D3041-A1 lapom amiben XEON L5410 E0 Proci volt Kb 1 évig használtam
Egy játék nem indult el pontosabban az exe-re kattintva kék halál, gondoltam nézek hátha van valami más bios
Nem pont ahogy szerettem volna találtam egy biost ami egyből le is flashelte nem erre számítottam akkor már tudtam baj lesz.
Az is lett amit anno megcsináltam mikrokód frissítést el is szált.
Gondoltam se baj újra megcsinálom a gyári mikrokód frissítést és újra jó lesz.
Nos itt a probléma látszólag minden rendbe a frissítés során de még sem jó
Az új bios felrakása
A mikrokód felrakása
A xenon proci berakásnál ez fogad
Valaminek volna egy kis ideje aki segítene a megoldásban mert sajna én már tanácstalan vagyok
Elörre is köszönöm
Legyen hitetek szerint
-
CJ4567
nagyúr
AIDA normálisan offseteli a TJMaxot, CPU-nál is helyesen írja ha megnézed.
MSI AB-t valahogy offsetelésre rá lehet bírni?
P5B-ben nálam is melegebb volt az E5440, most hűvösebb. Bár a gépház oldala így is meleg ahol van CPU, a GPU-nál meg hideg.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Alister71
nagyúr
válasz Martin9902 #7117 üzenetére
Ne foglalkozz vele. A P5B nekem is 60 fokot írt a Q9300-ra alaphelyzetben. Terhelés alatt viszont alig emelkedett 5-6 fokot. Ugyan az a proci Giga P45-ben csak 32 fokos lett Ezek a szenzorok rakás faszságot írnak. Nem szereti a P5B a 333-as procikat. Megy benne, de nem szereti. Végül kapott egy Q6600-ot, azt rögtön jól mérte fura mód, 32-34 fok.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
VinoRosso
veterán
Azért én megnézném a hűtőt. A kupakhőt nem kéne offsetelnie, mert a Tjunction amire az offset vonatkozik a maghőt jelöli. A Tcase-nél nincs offset a legjobb tudomásom szerint. Viszont a szenzor máshol van és lehet, hogy az a fele éppen nem kap rendes hőelvezetést a korábban említett okok miatt.
-
Alpi.
addikt
-
VinoRosso
veterán
válasz Martin9902 #7117 üzenetére
nem értem miért ír 60 fokot az aida
Pasztázás rossz vagy ferdén van felrakva a hűtő esetleg ?
-
Martin9902
csendes tag
emelnék az nb feszen, de még a prociét sem tudom hol kellene állítani ebben a biosban
jelenlegi hőmérséklet:
megfogtam a procihűtöt, alig langyos, a 48 fokos vga-é sokkal melegebb. nem értem miért ír 60 fokot az aida
a régi belakott rendszeren gta 5 alatt nem sokkal volt magasabb a hőmérséklet mint amit most ír, pedig akkor is ugyan ezzel az aidaval néztem -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Martin9902 #7111 üzenetére
965 Official nem 1333 chipset, igazíts kicsit az NB feszen és jó lesz.
-
xeon forever
addikt
Lehet picit elall a hutoborda. Tized mm rol beszelunk. Ha csavaros akkor probalj utana allitani nagyon ovatosan...ha pattintos akkor ez van.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Alpi.
addikt
Hőmérők közt lehet simán akkora szórás, ne foglalkozz vele.
P965-nél simán lehet, hogy 333 fsb-hez emelni kell az nb feszen a stabil működéshez.
Ha nem emeltél, akkor nagy eséllyel az volt a probléma forrása.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
philoxenia
MODERÁTOR
nálam előfordul 3-5 fok különbség.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Martin9902
csendes tag
válasz xeon forever #7110 üzenetére
0xc0000001, ezt a hibakódot dobálta
Most úgy néz ki jó lesz.
Post alatt kiírta h oc hiba miatt nem tud elindulni, állítsam be újra. mivel nem húztam a procit néztem nagyokat mit írkál itt nekem. Biztos ami biztos azért megnéztem nem e állítodott el valami, de semmi. Gondoltam lejjebb veszem kicsit az fsb-t 333-ról 300-ra hátha ez a problémája.
Gép szépen indul, fagyás, újraindulás nélkül használom jelenleg is remélem így is marad
Az nb-re meg az sb-re is tettem hűtőtt, mert szabályosan forróak voltakBtw az baj ha az egyik mag 50 a másik csak 40 fokos? Miért van ekkora különbség a magok hőmérséklete között?
-
xeon forever
addikt
válasz Martin9902 #7109 üzenetére
Egy hibakodbol pontosan meg lehet mondani, hogy melyik hardver. (a kernel hiba az egy tág fogalom)
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Martin9902
csendes tag
válasz Alister71 #7106 üzenetére
ezt a biost töltöttem le, másikat sajnos nem találtam a szerkesztéshez meg hülye vagyok.
xeon forever: főleg a szomorkás kékhalált dobálta ha jól emlékszem kernel security check failure-re hivatkozott
Aventyr: a ramokkal természetessen játszadoztam (jelenleg is fut a memtest, eddig 3 óra alatt hiba nélkül)
vga 60néhány fokra melegedett gta 5 alatt. Megnéztem az nb-t épp h meleg, viszont az sb forró -
Alpi.
addikt
válasz Martin9902 #7104 üzenetére
Elso blikkre kivennem, majd ujra beraknam a ramokat. Masodik tipp, hogy valami tulmelegszik. Vga / nb / stb. Nezd meg levett oldallappal mondjuk. Nem valoszinu, hogy a cpu tett volna kart barmiben is.
-
xeon forever
addikt
-
Alister71
nagyúr
Próbálj meg másim biost letölteni, máshonnan, majd az E6300-al újrarakni. Aztán ha rakod vissza a xeont, vedd ki az elemet is, várj vagy 5 percet mielőtt visszarakod az elemet és újra hálózatra kötöd.
Alister from Hell
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Proci nem tud lapot ölni..lap/user viszont procit simán. Ha megfelelő BIOS van fent és a proci adaptere is a helyén volt, ill. sértetlen a foglalat, máshol keresd a hibát, MemTest86+ stb.
-
Martin9902
csendes tag
Hali!
Kaptam az egyik ismerősőmtől egy L5420 tipusú xeon processzort. Kicsit utánanéztem, örültem mint majom a farkának, mert ez 4 magos és csak 50 watt a fogyasztása, hát az örömöm nem tartott sokáig...
Asus p5b-se az alaplapom, amibe a kellő bios frissítés után szépen lekenve minőségi pasztával betettem az új procit. Elinditottam az msi afterburnert h lássam mekkora a gpu kihasználtság ezzel a procival gta 5 alatt. 100%ra megprögette a 9800gtx-et és csak 60 fokig emelkedett a cpu hőmérséklet a magok 50 körül voltak.
Olyan 10 perc játék után újraindult a gép, majd az eredeti win 8.1 az istenért sem akart elindulni hanem ilyen szomorú szmájlis kékhalál féleséget dobott be. Több próbálkozás után, gondoltam újrateszem a windowst. A telepítés vége előtt (mikor újraindítja a gépet a telepítő) gondolkodott kicsit majd újraindult és közölte h nem lehet befejezni a telepítést, ezt eljátszottam jópárszor, majd levittem a kutyám sétálni.
Kis pihenő után sikerült felraknom a windowst. Indítom a gta-t játszom kb 5 percet majd megint újraindult a gép és dobálja a szmájlis kékhalált
Bánatomban visszaraktam a régi procim (E6300), beröffentem a kis gta-mat de ez a rohadt gép megint kezdi a fent leírtakat.
Mi lehet a probléma? A xeon proci félhalottá tette az alaplapomat?
-
AssAssynn
őstag
_Alister_
CJ4567Köszönet mindkettőtöknek.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
CJ4567
nagyúr
válasz AssAssynn #7099 üzenetére
Videokártya amiben nagy a különbség, régi a 460 kevés VRAM-mal, és teljesítményben is látszódik a korkülönbség. Viszont RAM-ból meg több van, ami sose baj.
Pécsi gyerek: azért a Dirt 4 gépigényesebb mint a Rally, főleg magasabb grafikán.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest