Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz lamiki #16704 üzenetére
Nekem alapvetően azzal volt gondom, hogy a beta 45nm support miatt gagyibb VRMekkel nem volt értelmes idle, ill. szét kellett feszelni az MCHt bizonyos FSB felett, miközben 2 magosokkal meg ugye mennek, mint állat. Egyszerűen nem éri meg vele szopni, fillérekért csere P35re, aztán mehet a 450+ is jó esetben..
-
-
válasz lamiki #16535 üzenetére
Furcsa lap mert nincs rajta intvga, pedig aida írja.
Ezek asztali ramok de micron-ok gondolom valami brand gépből. Kétoldalas ramok. Egyoldalas crucialt nem ette meg.
Belepróbáltam egy 2gb-osat pluszba még de nem indul el, lehet tényleg ennyi a max.
Fileszerverként megy azaz chia bányának ad tárhelyet, és jó ha van gyorsítótárazva ami csak lehet.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lamiki #16289 üzenetére
6,5k-ért vettem egy DP-DSUB és HDMI-DSUB aktív átalakítót, a cumizásokat elkerülve.
Innentől kezdve nincs lehetetlen.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz lamiki #15924 üzenetére
Üresjárat! Most kizárólag ez az 1 webablak van nyitva, és most így néz ki:
51-40-45-55. Tehát teljesen terhelés mentes a dolog. A fenti hiba közben megoldódott, a 65ti vram hibás, most vettem.
A 460SE-t meg eladtam már, holnap kell tennem postára, vga nélkül maradok, így nem tudom mikor fogom tudni újrapasztázni a procit.
Amúgy a ferde kupakkal lehet tenni valamit?Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz lamiki #15911 üzenetére
Köszönöm, amúgy vannak problémáim a géppel és lehet ez a maghőfokhoz köze lehet. Nekem az ASUS P5Q SE Plus lapban a 8200-nak a magjaiból kettő 65 körül megy, másik kettő 55 körül, bár ezt egy régi aida 64mutatja. A hűtő egy Noctua NH9UF.
Ha esetleg érdekel a hiba itt elolvashatod, nem tudom mi lehet a baj, először lehet ezt kellene megoldanom a proci csere helyett, bár lehet ez a probléma forrása. [link]Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz lamiki #15909 üzenetére
Köszönöm, megnézem. Azt hiszem SLBBT, de megnézem ma ezt is. Először e7300 volt a Dell gépben, majd az l5408, most pedig a q8200 menne bele. Nem tudom a gyári hűtés elbírja-e a q8200-at. Anno mintha a biost a windows alól frissítettem volna 771-re. A gyárival is így kell eljárni, hogy fogadja a 775-öt (feltéve, ha nem SLAPS)?
Asus bios frissítése nehezebb?
1x csináltam ilyesmit, azt is elfelejtettem és ugye 775-ről 771-re mentem a Dell gépben.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz lamiki #15907 üzenetére
Okés, köszönöm. Remélem találok BIOS-t az Asus laphoz.
A Dell géphez a saját weboldalukon található szerintem teljesen megfelelő lesz a visszaállásra.
Jah és most olvasom az előző írásom, bocsi a helyesírásért.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
lamiki
senior tag
válasz lamiki #15840 üzenetére
Bocsi, 5 percenként elmegy a netem, mire elküldtem a választ, addigra már megválaszolódtak a kérdések, szerkeszteni nem tudtam, mert újra elment a net. Sajna nőnek és lombosodnak a fák, úgy néz ki úgy néz ki a WI-FI-s netemnek annyi lesz, ha meg emelek az antenna árbócon, akkor én leszek a környéken a villám hárító.
Bios akár itt is van. Rakjál fel Xeon mikrokódos biost, és akkor valószínű megoldódik a problémád.Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
MrChris
nagyúr
válasz lamiki #15507 üzenetére
Szia! Olvastam a hsz-od, szintén nem települt nálam se xeon e5430-al, telepítettem egy kétmagossal, majd procicsere. Eltávolítottam a régit és újraindítás, de sajnos bootloop lett belőle. A Javítás se tud betöltődni. Fogalmam sincs mit lehetne tenni, max vissza mindent és újratelepítés.
Visszatettem a c2d procit azzal kijavította magát.
[ Szerkesztve ]
-
Söptöröttö
tag
válasz lamiki #15592 üzenetére
Köszönöm a választ! A proci forrasztott és van valamennyi kotyogása a foglalatban, ettől függetlenül holnap megpróbálom amit írtál és a bemarást is alaposan megnézem.
Ha nem jó a bios mod, akkor nem is indul a gép? Valahol azt olvastam, hogy elindul, csak nem lesz energiagazdálkodás, nem működik minden mag, instabil rendszer stb. -
Lordus
senior tag
válasz lamiki #15507 üzenetére
köszi, pont erre gondoltam, mi van, ha feltelepítem c2d procival, majd telepítés után berakok egy xeont. ezek szerint működhet!
kipróbálom!
más: most próbáltam ki az MSP P35 Neo lapomon a legújabb buildet, és a szokásos:
windows logo megjelenik, a pendrive ledje folyamatosan villog, de semmi más nem történik. kb. 10-15 percet vártam...apropó: gondolom eredeti biossal telepítsek, és ha feltelepült, akkor mehet fel a moddolt bios, majd procicsere és indulhat a win.
egyébként ha nem működik xeonnal és visszarakom a c2d-t, akkor újra működnie kellene, igaz?[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Bengio
tag
válasz lamiki #15003 üzenetére
(#14999) tlac -> Elvileg a lap támogatja 1600-ig a ramokat (OC nélkül).
(#15002) envagyok -> Az első gondolatom ez volt nekem is, sosem találkoztam hasonlóval, végsősoron ezt sem zárom ki DE:
(#15001) Speed(R) -> A 2GB-os Corsair, és a 4GB-os HyperX-ek is 1 oldalasak. Most keresek kölcsönbe 2 oldalas modult, amivel ki tudom próbálni, aztán folyt köv.
G41-es 775 / DDR3 lap sem indul el a HyperX-ekkel. Ezeknek a ramoknak a hibáját kizárom, mert unokaöcsém 1150-es lapjában végigteszteltem mindet egy i5 mellett, nem volt gond velük.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Ha megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.
-
nagyúr
válasz lamiki #14678 üzenetére
771-es amúgy sem, Q45 expressz chipsetesek ez a gép.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz lamiki #14585 üzenetére
Csak 2 magos proci lesz benne (e8400) Azt jobban bírja mint egy 4 magost.Azt nem tudom hogy az e8400 az 1333 fsb-s akkor nem lehet hogy a ramok is 1333- on fognak alap menni?Most az e5700 az 800- as fsb-s,és 800 on mennek a ramok.De nem akarom szénné húzni.Ha megy 3.3-3.6 on az is bőven jó,sőt lehet hagyom alapon,netre úgy is siman jó.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
veterán
válasz lamiki #14431 üzenetére
Igazából nagyon tetszenek ezek a 755 és 760 usff gépek, olyanok mint egy kis konzol vagy ékszeresdoboz, míg az sff elég csúnya. A 760 usff is q43 vagy q45 amugy, tehát a gyorsitás azzal is menne. Amúgy mindössze 5 ezret kérnek érte, pontosabban lealkudtam.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Fenyő
őstag
válasz lamiki #14366 üzenetére
Tuning kilőve, meg 2 magosról 2 magosra bővítés nem olyan nagy előrelépés, közben ezt találtam, úgy tűnik nem fog menni 771-es 3ezres Xeonnal, mert van vmi bios lock benne, csak 775-ös Xeonnal vagy normál 775-ös Quaddal.
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
Fenyő
őstag
válasz lamiki #14363 üzenetére
A gépek adottak és ha már megvannak az olcsó bővítési alternatívákat térképezném fel...
jokeph Naigen csak X3323 fele annyiba kerül csak, igaz, hogy picit gyengébb, de nem annyival mint amennyivel olcsóbb, de köszönöm a javaslatot egy picivel még talán így is olcsóbb mint a hasonló 775 Quadok...[ Szerkesztve ]
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
Balrog
tag
válasz lamiki #14356 üzenetére
Közelebbről megnézve nekem inkább úgy tűnik, hogy elégett mind két érintkező. Olyan mintha a műanyag foglalat is meg lenne olvadva ott ahol az érintkező fejének kellene lennie. Ráadásul a felső sérült érintkező olyan mintha el lenne színeződve.
Kerestem egy lábkiosztást a 775-ös foglalatról. Eszerint két VTT érintkező sérült meg. A különös az, hogy egy rakás másik ilyen érintkező is van a környéken amik kitudnák szolgálni a processzort. Szerintem ettől a két sérült érintkezőtől még indulnia kellene a lapnak.
Én a helyedben keresnék egy processzort amit nem sajnálok és amiről tudom, hogy nem indul el ebben az alaplapban, de másikban igen. Tehát a processzornak jónak kell lennie. Ezután a processzoron összeforrasztanám a két-két sérült érintkezőhöz tartozó pad-et a velük szomszédos VTT pad-el. Értelem szeren ennek az lenne a célja hogy a processzoron lévő két VTT pad is kapjon feszültséget, de ne a sérült foglalatból, hanem a szomszédos pad-ekről.
A képen jobban látszik mire gondolok. Pirossal jelöltem a sérült érintkezők helyét. Kékkel pedig azt, hogy szerintem hogyan kellene összekötni a szomszédos pad-eket.
Sometimes you want orange, but life gives you lemon-lime.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz lamiki #14207 üzenetére
Azt írja nem tudta lekaparni róla, tehát nem oxid. le van pattogva róla az aranyozás.
Nem tudom lehet valami javító réteggel/szalaggal mint pl. az átalakító matrica - javítani? Mert ugye van ott még réteg, csak éppen pont középen nincs már, ahol az alap socket tűi nyomják/érintkeznek.....
Gondolom forrasztás kivitelezhetetlen a méretek miatt, de mihaszna volna, ha nem úgy érintkezik ahogyan kell. -
kenand
veterán
válasz lamiki #14169 üzenetére
El voltunk kényeztetve az a baj.......a Kínai állam által támogatott ingyen posta miatt is vannak a remek árak.
Kis dolgoknak vége lesz, talán a több ezer FT-os dolgoknál járható út lesz az EU warehouse, vagy EU express (amikor a kis kínaiak becsempészik az EU-ba, aztán onnan ÁFA mentes) De onnan fizetni kel a nem ingyenes EU posta díjat (pár ezer FT)......meg ha egységes EU VÁM lesz, nehezebb lesz a becsempészés...
-
nagyúr
válasz lamiki #14096 üzenetére
Eddig egyedül egy B85-ös Giga lappal jártam így, (dual-BIOSos a lap) annak nem volt elég a cmos clear, ki kellett venni az elemet is, jó fél órára.
Az összes többi lappal nem volt gond, legtöbbször az elemet se kellett ki venni.
Pár lapom:
slot1-Acorp 6BX81
s462-Abit Nf7s-2.0, Asus A7n8x, Soltek Nf2 Barebone
s478-Abit IS7/IC7-G, Asus i875p, 845PE, P4PE-X, MSI 875P NEO-2 Fisr.
s775-Asus P5E3 Deluxe, P5K3 Deluxe, P5Q, Gigabyte P43, P35 Combo, MSI G41 P25, Foxconn G41
s1366-Asus P6T Deluxe
AM2-Asrock Alive Dual E-Sata II
AM2+-Asus M378-EM HDMI, M4N78-AM
AM3-Asus M4A79T Deluxe
AM3+-Asrock 970 Pro3 R 2.0, Msi 970A Gaming Pro Carbon
s1151-Asrock Z270mITX/ac, Gigabyte H170 HD3 DDR3, Asus H270 Prime PRO
s2011-E5 3.2s (kínai lap, Q67-es chipset).Érdekes dolgok ezek...
Olyan hibába futottam már bele, állított elemtartós lapoknál (ilyen pl. nálam a P6T Deluxe és az M3A78-EM HDMI), hogy nem láthatóan kontakthibás lett az elem foglalata-elhajlott pozitív érintkező, és alig jöttem rá, ewzt hittem kuka lett ez a 2 lap...
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
-
xeon forever
addikt
válasz lamiki #13779 üzenetére
"Lyuk tágítás után jó lett mindkettő"
Multkor jöttem haza vonaton beültem két jo csajszi közé, mondván jo kis p***i szagban jobb ülni mint a kőműves osztályon egy kocsival odéb. Erre pár perc elteltével rá kellett jönnöm, hogy ezek bizony lezbik. Na annak a kettőnek is csak az kéne...Egyébként tökre egyet értek a procis hozzászólással, második procinal jártam igy anno, el is passzoltam egy megvágott asus p35-tel.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
KamuMazsola
őstag
Köszi a tanácsot! Holnap megpróbálom. Szemre - most hogy már tudom mit kell nézni - mintha az egyik nút tényleg nem volna elég mély.
Speed(R): Az E5430 működik, úgyhogy nem létkérdés, tudok várni. Vagy elfogadod, vagy nem, de énnekem nem ér ennyit a nyugi, sőt néha kifejezetten nyugtalanít, ha nyerészkednek rajtam. Ennyi erővel rendelhetnék huszat is és mehetne az apróra, meg ki tudja még hova, de nem ez a cél.
Ha nem megy a proci, ÍJ. Lelevelezem a kínaival, azt vagy küld másikat, vagy refund. Eddig még nem igazán vesztettem a kínából való rendeléseken, mondjuk nem is volt sok gondom velük, de ami volt, meg tudtuk oldani. Meg aztán az ittthon lepróbált procival is lehet gond, meg rájön a postaköltség is, vagy üzemanyagköltség, ha érte megyek.A táp, hát nem is tudom, a másik xeont viszi, ezzel meg be sem bootol. Nincs most másik tápom, de ha minden kötél szakad a fiaim gépét szétkapom, azt megpróbálom azzal.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
nagyúr
+1
Detto így jártam a cimbi műhelygépében az L5420-al... feszes volt mint állat, aztán ment is meg nem is.
stihl tűreszelővel orvosolva.
-
peterattila
aktív tag
válasz lamiki #13763 üzenetére
A pasztázás megvolt, előtte kemény, száraz eredeti paszta. Fog kapni egy kis ventit, csak még nem tudom, hogyan rakom fel: [kép]. Nem sok helyem van, a toronyhűtő fogatása is rálóg a bordára. A ventillátort hogyan fogatod fel, csavarral? Tápellátása? Az alaplapon van egy szabad 3 tüskés csati, erre mehet?
-
-
xeon forever
addikt
válasz lamiki #13018 üzenetére
Javaslom a crucial weboldalan fellelhető memory compatibily alkalmazást, memória fejlesztés esetén. (munkaállomások 100%-ban működtek idáig ha upgraderol volt szo. Most csak az volt a bajom, hogy a ramok voltak hamarabb mint a gép)
DDR2-s gépekhez is jo a progi.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Mike8212
tag
válasz lamiki #13018 üzenetére
Hát igen. Ezaz ha nem szuportálja a nem fajtát.
The Way - Mike's Power! Asus X470 tuf gaming plus , Corsair Vengance LPX @ 3200 MHZ , R7 1700 , 2700 , FSP Hydro 750 W , Acer Predator 144 HZ , Samsung SSD 970 PRO , egy valag vinyó , GTX 1070 , RTX 2070 , és egy csomó retró cucc :D Főleg LGA 775. Ma Te adod olcsón holnap Én neked ! Ne feledd !
-
Mike8212
tag
válasz lamiki #13016 üzenetére
Vásárold vissza gondolom nem használja mind a 80 GB -ot...Vagy túladott rajta?
The Way - Mike's Power! Asus X470 tuf gaming plus , Corsair Vengance LPX @ 3200 MHZ , R7 1700 , 2700 , FSP Hydro 750 W , Acer Predator 144 HZ , Samsung SSD 970 PRO , egy valag vinyó , GTX 1070 , RTX 2070 , és egy csomó retró cucc :D Főleg LGA 775. Ma Te adod olcsón holnap Én neked ! Ne feledd !
-
lamiki
senior tag
válasz lamiki #13015 üzenetére
Most kapok agybajt. A 4 GB-os 1Rx4-es ramok helyett vettem 2Rx8-as 4GB-os vadi új DDR3 ECC reg Hynix (Dell) ramokat, mert ezeket szereti a Fujitsu M470-2. Tegnap délután érkeztek, és nem megy vele
2-3x próbálkozik velük a gép, aztán vagy kifagy, vagy a biosba még be tudok lépni, és utána fagy ki. Néha elindul vele a Win7, és aztán fagy ki. kétszer a rengeteg próbálkozásból elindult a Win 7. Fujitsu M470-2-es számítógépekbe (X58 chipset) lettek volna a ramok. 6 foglalat max. 48 GB-ot kezel az X56xx processzorokkal, 24GB-ot a W35xx, és W36xx processzorokkal. Próbáltam biost frissíteni, újabb típusú processzort bele tenni, de semmi. Azért mertem meg venni, mert már volt több ilyen gépem, 2Rx8-as 2GB-os, és 4 GB-os ECC reg. rammal, csak az Samsung és Micron volt. Szóval nem olyan egyszerű ez a szerver ram téma. Pl HP Z400-as, ugyan olyan X58 chipset, és nem kezeli a reg ECC ramokat, csak az unbuffered ECC-t[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
xeon forever
addikt
válasz lamiki #13013 üzenetére
Elvileg mennie kéne...
https://ark.intel.com/products/52270/Intel-Xeon-Processor-E3-1225-6M-Cache-3_10-GHz[ Szerkesztve ]
-
-
tlac
nagyúr
válasz lamiki #12050 üzenetére
jó észrevétel, hogy máshova esik a lenyomat, nekem fel se tűnt, de lehet ez már korábban, másnál lett ilyen
egyébként a foglalat rendben van (első tulajdonosa vagyok a lapnak, vigyáztam rá, meg túl sokszor proci sem volt benne cserélve)mindenesetre a pasztát kiszedtem
szabad szemmel ez is sokkal kevésbé volt feltűnő, túl sok jelentőséget nem tulajdonítottam neki (tudom, lehet olyan, ami vezetheti az áramot, de elvileg ezeknek az egyszerűeknek nem igazán kellene)a jó hír, hogy viszont most elsőre indult a gép rendesen, jó memóriabeállításokkal
aztán azt nem tudom, hogy a paszta miatt volt-e a gond vagy, hogy most picit máshogy tettem be a foglaltba[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz lamiki #11975 üzenetére
Szóval kijelenthetjük, hogy a dx12-n kívül semmi értelme a win10-nek...ha meg erős konfig van akkor meg nyugodtan szaladgálhat a win10 nem erezni az erőforrás hiányát...
Ergo kb a XEONOS KONFIGOK KEZDENEK KIESNI A HATÁSKÖRÉBŐL!
Én bőven elegendőnek találom a win7/64bites oprendszert xeonos konfighoz.Xeon+8giga ram+nv 2giga rammal(650ti;660;670;750ti;760;770;950;960)
Ezek jó párosítások szerintem...[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz lamiki #11849 üzenetére
És akkor még szerencséd volt. Sajnos azokon a helyeken ahol értékelési rendszer van és erős a vevők védelme, bizony az élelmes vevők megpróbálnak visszaélni vele. Múltkor is írja egy srác az alaplapomról hogy nem megy a firewire csati (mindent letesztelek, hang,lan, usb,pci,pcie, ramfoglalatok,stb., de firewire cuccaim nincsenek), rohadt csaló vagyok, adjam vissza a vételár felét, mert különben megy a fekete és az 1 hónap kitiltás. Mondtam a gyereknek hogy nem a felét adom vissza, hanem az egészet, küldje csak vissza a lapot. Erre jött, hogy neki a csomagolás,posta, az ő drága ideje, plusz kártérítés 5000ft lesz. Na itt szakadt el nálam , és mondtam hogy oké, adja a címet, és odamegyek személyesen. Azóta csend...
Egy másik 2 hónap múlva ír hogy bocs, csak most volt ideje kipróbálni, szar a cucc, küldjek neki másikat, vagy pénzt vissza, vagy megy a negatív/kitiltás...
Hihetetlen élelmes emberek vannak itthon. És az a baj, az adminok alapból a vevőnek hisznek. -
nagyúr
válasz lamiki #11844 üzenetére
Szerintem se ok valami....
E5430 szigorúan 45nm, FSB 1333, és 2007-el indult....
Thom95 (#11843):
Kaphatnánk pár fotót a CPU-ról ?
[ Szerkesztve ]
-
Wiipera
csendes tag
válasz lamiki #11827 üzenetére
Én talán csak néhány rossz darabbal találkoztam (
a pár száz darabból), azok viszont sorban egymás után jöttek. Úgyhogy inkább valami "pillanatnyi" gyártósori hibára tippelnék. Biztos ezekből is van jó és rossz gyártmány.
Lehet egykét láb hajlott beljebb a foglalatban, és és emiatt már nem jó az érintkezés. Én jártam így (a hatodik "rossz" matrica után egy stabilan működő Xeonról szedtem le és raktam át, azzal se ment, úgyhogy átnéztem a foglalatot és egykét lábat kicsit kikorrigáltam, egyből indult is) -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz lamiki #11821 üzenetére
Miért is kellene..? 1x kell a csavarokat rögzíteni muterokkal a lapra, utána a hűtő szimplán a szárnyasokkal rögzül/bomlik. Nem gyengül el, nem kell félni, hogy lepottyan, szabályozható a rögzítőerő igény esetén. Részemről a pushpint minden szinten utálom
Nem tudod elképzelni, milyen egyszerű, míg ki nem próbálod. A beszereléshez semmi nem kell, csak egy kivágott alaplaptálca, ami nem idén jött divatba -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz lamiki #11819 üzenetére
Én csak arra fel írtam, hogy aliról olyasmire várni, ami instant megoldható jobban hazai forrásból is olcsón, felesleges. Csavar vs. pushpin azt gondolom egyértelmű, melyik a jobb, akinek meg gondot okoz érzéssel meghúzni 4 anyát szakszerűen, az ne nyúljon a pushpinhez se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest