-
GAMEPOD.hu
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adis87
csendes tag
válasz philoxenia #9612 üzenetére
Hát, mértem volna, ha érdekelne ... picivel biztosan többet mint egy i5 6500t-s konfig ...
-
customer114
őstag
válasz philoxenia #9612 üzenetére
Nem tudta pontosan leolvasni, mert folyamatosan pörgött a villanyóra számsora.
[ Szerkesztve ]
-
MeroM
senior tag
válasz philoxenia #9596 üzenetére
ez melyik program? amivel monitoroztad?
-
Chris0321
addikt
válasz philoxenia #9409 üzenetére
Bocs de nem nagyon megy az angol és nem tudom mit kellene ezen néznem.
-
firstman3333
tag
válasz philoxenia #8852 üzenetére
Mivel ezt a beállítást nem 24/7 használatra kerestem,így alapból emeltem a cpu+ram feszeken hogy lehetőleg ne kelljen sokáig kínlódni velük.
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #8816 üzenetére
Jeeee. Ok.
BTW
A valódi kilétem nem fedhetem fel. Tiltja a vallásom.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz philoxenia #8792 üzenetére
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
customer114
őstag
Azok a Holland és Belga autópályák nagyon komolyan be vannak állva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz philoxenia #8674 üzenetére
Ugy kezdődik a cikk,hogy újabb prockók.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #8604 üzenetére
Firmware szinten gondolkozom. Pont azt szeretném megcsinálni, hogy fixalok egy adott állapotot és onnantól kezdve nem szemeteli teli semmi a drive-ot. Hiba szinten olvastam róla, hogy ssd ha read only modba kerül, attól még a rendszer elindul. Na ezt szeretném elérni, csak direktbe.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Alister71
nagyúr
-
g@norbert
tag
válasz philoxenia #7320 üzenetére
Álljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
-
g@norbert
tag
Álljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
-
g@norbert
tag
-
Gyuri27
félisten
válasz philoxenia #7288 üzenetére
Oké. Én közmunkás, ő a kamasz lányát egyedül nevelő közalkalmazott. Pont 0 forintot tud költeni a gépre.
A ramor 2 rugóért megvette (postával). A procit én intézem. Egy vga-t is én fogok intézni.
Bár nem tudom, hogy ezek mennyiben segítenek a problémák megoldásában.Mint írtam raktam volna bele olyan procit amit kezel a lap (1-2-k most a 6xxx-7xxx procik többsége, ezt még valahogy kifizettem volna). Csak mivel nincs support nem tudom mit kezel a lap.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #7282 üzenetére
Nem lett az. AFUDOSal /1333 2.07 BIOS vagy hexában átírva mehet elvileg EZFlashel is..vagy sem. Itt a leírás, ha ez alapján téglásodik, természetesen IJ.
A stílusról inkább nem nyitok threadet, majd megteszi más, ha akarja. -
Gyuri27
félisten
válasz philoxenia #7282 üzenetére
Ezt és egyéb régi fórumokat találtam. Ahol elvileg feltolták a lapra az mx/1333 biosát (ami mint irtam érdekes mert ez az mx (UD) 0108-l támogatja az e2140-t, az mx/1333 meg 03xx-től).
Ezek hatására próbáltam az mx/1333 biosát feltolni (nem is egyel próbálkoztam, meg más lapokét is). De az asus update hibát dobot és nem tolta fel.
Persze lehetne erölködni hagyományos bios flashel is.
De ha az update nem tolja fel akkor szerintem ott valami nem kerek.
Nem ölném meg a lap biosát ha nem muszáj. Ha viszont az eredeti, most fent lévő biost tolnám vissza 2 microcóddal kibővítve azzal biztosan müködőképes maradna (még akkor is ha az e5200 továbbra se működne).[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz philoxenia #7278 üzenetére
Van itt baj nem kevés.
Nem sikerül? Mi?
Aki ért hozzá az bele tudja rakni a 2 microcódot. Én nem értek hozzá. Totál kínai.
A falsht megcsinálnám. Ha nem jó így jártam.
Egyébként segítséget kértem nem okos tanácsokat.
Meg értetlenkedést.Mesélj még róla mit tud az e5200. Még nem is hallottam ilyen prociról.
Ha kicsit figyeltél volna akkor tudnád mi a helyzet. De leírom csak neked.
Erről a lapról semmi biztos infó nincs. Mert az a lap csak fizikailag létezik. Mivel 0 a leírás hozzá, 0 a support (ezért nincs bios se) nem tudom milyen procikat kezel.
Most egy 2140 van benne. Ezt biztos kezeli.
Igen ehhez a procihoz képest az e5200 (amit feltehetőleg kezel mert az összes mx variáns kezeli ilyen olyan verziójú biossal) előrelépés lenne. Ugye 1,6-1 vs 2,5-2 amiről beszélünk.Amd - Radeon - Ryzen
-
kinetone
tag
válasz philoxenia #7257 üzenetére
Nekem is van egy ,ami biosban rögzíti az indítások számát és az üzemidőt
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #7259 üzenetére
BIOSban volt. Azon agyalok, megvan-e még..AV8 Pro 3rd Eye vagymi.
-
Pécsi gyerek
addikt
Nincs,csak számoltam egy nagyon maxot
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Volt olyan ABIT lapom, ami jegyezte.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #7232 üzenetére
Túl nagy offsetet állítottál be
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #7056 üzenetére
6 hónapig birta a fine tuningot utana elfustolt.
Ui. A fotok megmaradtak. 😈😈😈 😂
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #7051 üzenetére
Teljesen jogos. 😉 xeon utan meg xeonra van ertelme valtani ha AZ erzest is figyelembe vesszuk.
Mas is eszrevette, hogy a xeonok konnyebben boldogulnak DEP-pel mint a nem xeon procik?
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #7054 üzenetére
Egyszer volt egy kinai csajom... AZ is megfizethetetlen elmeny megsem sirom vissza...😈
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #6989 üzenetére
S-1-5-21-<machine>-500
Az életérzés. 😈
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #6946 üzenetére
Mai erdekesseg: A telefonom valaki mas prohardver fiokjaba lepett be. Ez aztan AZ erdekesseg. 😂
Telefon kb 2 hete volt resetelve. Meg a sajat fiokjaimba is ujra be kellett irnom a jelszot. De ez hogy mas fiokba magatol kitoltotte a felhasznalonevetjelszot ez valami zsenialis. 😋[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #6964 üzenetére
Te philo vagy..persze, hogy filózol Amúgy ha nem játszol, akkor érthető a tevékenység.
Aventyr
Azt azért vegyük figyelembe, hogy nálad beteg proci van..legtöbb esetben a stabil 4GHzért küzdenek, nem 4.5Gn tolják ;p Amúgy nem minden az órajel..ez a legfőbb tévhit itt.[ Szerkesztve ]
-
g@norbert
tag
válasz philoxenia #6958 üzenetére
Nézd,amikor Gtx970 vga-t lehet itt az aprón venni 60-65ezer forintért,(pont most van egy asus strix oc az aprón ami szimpatikus lenne)legjobb esetben van pár hónap gari rá,és természetesen ezeket az oc kártyákat,,egyáltalán nem volt húzva,,szöveggel árulják....Ugyan már...meg venti nélkül 45ezerért,és kihangsúlyozza a hirdetésben hogy semmiképp nem veszi vissza,de kifogástalan állapotban van...ne már...előtted 6 hozzászólással exlepra fórumtárs egy e5450-el használja,gondoltam megkérdezem a tapasztalatait,nem jött össze.Szeretnék 2-3év garis kártyát venni,és játtszani vele offline az újabb játékokkal,stabil 50-60 fps-sel fullhd felbontáson kompromisszumok nélkül.Nemérdekel hogy mennyi marad benne,de az igen hogy ezzel a procival ez elérhető egyáltalán,mert a cpuz validator honlapján 980ti kártyával láttam 4562.85mhz-es eredménnyel.
http://valid.x86.fr/zj0fjp
Gondolom ő sem az eredmény kedvéért rakta be azt a kártyát,mivel ahhoz semmi köze....Én csak alister tesztjére vártam,de sajnos ez sem jött össze.Majd lesz valahogy,keresgélek amíg nem találok ilyen teszteket,azt hittem itt végre összejön....Olyan nincs hogy nem lesz sehogy..Álljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
-
zoltanz
nagyúr
válasz philoxenia #6958 üzenetére
Nem veszi meg, sosem tudhatja meg mi lett volna ha megveszi.
Ha van pénz, és úgy érzed meg kell venned vedd.
Én nem venném meg, de nem vagyunk egyformák. Ennyire előre kiszámíthatatlan mire lesz majd elég.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
-
customer114
őstag
válasz philoxenia #6949 üzenetére
Ctrl + Shift + N
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #6946 üzenetére
👌 ha a bankszamladon megjelenik ismeretlen helyrol szarmazo par dollar akkor latni fogod milyen onzetlen vagyok. 😈
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #6940 üzenetére
😂😂😂 Na akkor mar nalad is van egy kem programom...xD Amugy nem. xD😂
-
gergo197
csendes tag
válasz philoxenia #6925 üzenetére
nekem is 10 volt de pár napja újra a 7 ketyeg a gépen, ennek egy az oka hogy amivel én játszom ... 10-en egér laggom volt az utolsó updatetől ... de csak abban a játékban ! minden szuperül ment
-
gergo197
csendes tag
válasz philoxenia #6893 üzenetére
Formula ?? mert ha igen akkor privátban felvehetnénk a kapcsolatot, mögötted azért 10 év van, mögöttem pedig jó pár kérdés
-
CJ4567
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
válasz philoxenia #6637 üzenetére
Ilyesmi modelt szórtam össze rá:
Ts - daily sleep time [h], e.g. 10 hours
Cs - sleep consumption [W], e.g. 2W
Ct - TDP [W], e.g. 60W
Ci - idle [W], e.g. 20W
B - CPU benchmark points [] e.g. 5000
Bl - load benchmark points [] e.g. 2000
Ri - idle ratio when awaken [] e.g. 20mins/1h = 1/3
Y - years [] e.g. 2 years
Pp - power costs [Ft/kWh] e.g. 50Ft/kWh
Pc - CPU price [Ft] e.g. 30.000Ft
Po - other parts price [Ft] e.g. 60.000Ft
d - delivery price [Ft] e.g. 3000Ft
Cl - load consumption [W]
Cd - daily consumption [Wh]
P - summary price [Ft]
Cl = Ci + (Ct-Ci) * min(Bl/B, 100%)
Cd = Ts*Cs + (24h-Ts) * (Ri*Ci + (1-Ri)*Cl)
P = Y*365*Cd*Pp + Pc + Po + dKíváncsi vagyok mi jön ki ebből.
Buliban hasznos! =]
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #6657 üzenetére
Lehet vmi CPU igenyes szolgaltatast kikapcsolt...
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #6648 üzenetére
😷 clean water. Mondjuk arra is napi 200huf elmegy...
🙏PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #6646 üzenetére
Mar tobb mint egy eve nem iszom alkoholt. Igy 15 ev szeszeles utan. 😇
Jo kis ceges bulik hianyoznak is.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #6644 üzenetére
Csak a huto volt meg bedugva.Amennyire lehet leszukitettem a kort.
(+-10% szerintem max)UI. Konkretan villanyt nem kapcsoltam AZ nap.
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz philoxenia #6637 üzenetére
Köszi az ötletet! Végülis minden adat megvan hozzá, hogy kiszámoljam 50 CPU-ra, és több infot is ad, mint hogy hány wattot fogyasztanak.
Buliban hasznos! =]
-
korn
aktív tag
válasz philoxenia #6601 üzenetére
??? NÚT
Vagy lemaradtam valami poénról? -
customer114
őstag
válasz philoxenia #6601 üzenetére
Biztos passzív toronnyal fogja használni.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #6568 üzenetére
Nekem is van, annyit is ér..P4 szint erősen. Persze van amire elég, de egy jó kis L5408 más világ, idle meg az sem eszi meg a TDPt..nagyon nem.
-
inf3rno
nagyúr
válasz philoxenia #6568 üzenetére
Most egy 8 magos ARM-es SBC van, az néhány wattos csak, de szívesen beáldozok 10-20 wattot a bővíthető memóriáért, raid-ért, x64-es architektúráért, wake up on lan-ért, 5-10x-es sebességért, ilyesmikért. Azért jó lenne, ha 25W-nál megállna idle, mert különben keményen megfizetem villanyban, ha 24/7 megy... 25W egy ezres havonta csak a készenlétért...
Ami menni fog rajta az orientdb, pgsql, néhány nodejs app, samba, ssh, vpn, talán docker, torrent, ilyesmik. Szerintem elég jól többszálúsítható, bár nodejs inkább multi-process nem multi-thread. Közben kiírtam milyen cpu-t vegyek topic-ba is, hátha ott is mondanak okosakat.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Alpi.
addikt
válasz philoxenia #6565 üzenetére
Ki kene merni, de szerintem kis downclockkal egy L-es wolfi kozel lenne a 25w-os hatarhoz. Es van ertelmes meretu cache, stb. De teny, merest kene vegezni, hogy is csokken a fogyasztasa az orajellel. Sajnos nincs ilyen keszulekem, de tervezek beszerezni egyet. Utana meregethetunk kedvunkre.
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Alpi.
addikt
válasz philoxenia #6436 üzenetére
Sajnos Crosshair-en kívül még mindig nincs kb. értelmezhető lap Ryzen alá. Ha nem alapórajeles, spd-s ram, stb. setup a cél. Nagyon erősen béta fázisú dolgokkal lehet találkozni. Konkrét általam látott példa, hogy bios-ba nem volt lehetőség pl. ram időzítések állítására, stb. Kell még idő, mire utolérik magukat a gyártók. Én spec. nem gondoltam volna, hogy ez ilyen nyögvenyelősen fog menni. Persze ilyen szintű "új cucc" nem nagyon kerűlt piacra mostanság.
Kis túlzással a mainstream lapok eddigi legjobb fícsöre a bekapcsolhatóság.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #6409 üzenetére
Az is megoldás..a 6850 se gyorsvonat persze..kérdés mivel játszanál.
-
CJ4567
nagyúr
válasz philoxenia #6400 üzenetére
Ha a 4850-et elbírja, akkor a 460-al se lesz gond.
Egy ideig (kb 6-8 hónap) Akyga + 6770 ment a Xeon alatt, túlélte csodával határos módon minden.Nem kevés már a 2GB VRAM? Tudom hogy a 1050-nek jó a memóriatömörítése, de keveslem, mikor lassan a low grafika fog 2GB-t fogyasztani. Még több helyre elég mint kevés, de jobb a jövőre gondolni.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz philoxenia #6400 üzenetére
Persze tápcsati nélkűli vga-k kurv@ sokat fogyaszthatnak
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz philoxenia #6395 üzenetére
Ha azt is nézem hogy egy év garit adnak csak hozzá,akkor drága.37 ért van 3 év garival rx 460 4 gb,vagy 33 ért 2 gb-os.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #6366 üzenetére
Na ja..1680x1050re egy jóárasított 750/2GB-750TI megoldás mehet mellé.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #6364 üzenetére
120.
Csak nem VGAt vennél? Ha nem piszkálod a procit, kevés lenne.
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #6357 üzenetére
Jogos.
Ez a minimum egy erdekes fogalom a mea eseteben. 1080p 60fps hez valoszinu. Mindenesetre ez AZ elso cim Ami a okozott meglepetest. De a Jo oreg xeon meg tartja magat.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #6354 üzenetére
Arrol volt szo, hogy a 650 ti oc 1gb on 1080p low on is fut. Nem hude, de megyeget. Atlag 35fps.
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #6334 üzenetére
Ultra low... Es igen ezt mutatja. Ha feljebb teszem pl mediumra Ott 15-60 fps. De ez a 15 fps kiborito. Szoval minimum 30fps illene.
-
motorhead
aktív tag
válasz philoxenia #6334 üzenetére
Persze... ha nincs semmi a képernyőn akkor 120FPS, ha van valami akkor meg 20...
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #6300 üzenetére
Ez ultimate fail volt..nem tudtam eldönteni, kamu-e
-
xeon forever
addikt
válasz philoxenia #6243 üzenetére
In computing, a segmentation fault (often shortened to segfault) or access violation is a fault, or failure condition, raised by hardware with memory protection, notifying an operating system (OS) the software has attempted to access a restricted area of memory (a memory access violation). On standard x86 computers (which includes most PC computers) this is a form of general protection fault. The OS kernel will, in response, usually perform some corrective action, generally passing the fault on to the offending process by sending the process a signal. Processes can in some cases install a custom signal handler, allowing them to recover on their own,[1] but otherwise the OS default signal handler is used, generally causing abnormal termination of the process (a program crash), and sometimes a core dump.
Segmentation faults are a common class of error in programs written in languages like C that provide low-level memory access. They arise primarily due to errors in use of pointers for virtual memory addressing, particularly illegal access. Another type of memory access error is a bus error, which also has various causes, but is today much rarer; these occur primarily due to incorrect physical memory addressing, or due to misaligned memory access – these are memory references that the hardware cannot address, rather than references that a process is not allowed to address.
Newer programming languages may employ mechanisms designed to avoid segmentation faults and improve memory safety. For example, the Rust programming language employs an 'Ownership'[2] based model to ensure memory safety.[3]
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Segmentation_fault
-
g@norbert
tag
válasz philoxenia #6174 üzenetére
Igen,én sem találtam x5470-el,viszont x5460-al igen sokat.
A youtube ismét a forrás,és ott találtam rá sok rx480 videóra,sok tesztre is használt új játékokkal készült videókat.
Rendesen összefutott a nyál a számban,ezért próbálok tapogatózni hogy rx480 vagy gtx1060 legyen,mivel tényleg hosszútàvra terveznék.
A táppal nincs gondom,mert egy seasonic platinum 860w(ss860xp)van,amitől soha nem fogok megválni,de gondolom ez érthető....Álljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
-
xeon forever
addikt
Sokan ugy velik, hogy kevesek ezek a xeonok ujjabb kartyahoz. Nalam egyedul az XRebirth ment fel 100% cpura.(Erre pwm management alapjan vezerelt ventillatorok max fordulata ebresztett ra)
Egyebkent aki occso konfigot akar az nem fog draga vgat venni. Aki draga vgat vesz az mar vesz uj(garancias/1-2 eves) mb+cpu+ram kombot.
-
motorhead
aktív tag
válasz philoxenia #6176 üzenetére
"Igazából nem találni a legújabb kártyákkal tesztelt Xeonokat."
Ne haragudj de ezen a ponton már tényleg nem értem ezt a beszélgetést. Mert most éppen megcáfolod amit néhány perce írtál.
-
motorhead
aktív tag
Youtube-ra beírtam, hogy "xeon gtx 1060" 43.000 találat jött ki... Ha venné a fáradtságot akit érdekel a téma, és nem csak találgatózna, talán közelebb kerülnénk az igazsághoz. Én elég sok tesztet megnéztem.
1060 vagy 1050ti simán lehet egy ilyen konfigban. Előbbi időtállóbb egy esetleges plattform váltáskor ez tény, sőt az is, hogy később még többet hoz a konyhára mert "jobban kihajtja".
Én alacsonyabb fogyasztást, ez által alacsonyabb hőtermelést, a lehető legkisebb zajt, még kevesebb kábelt (tápcsati nem kell a 1050ti-hez..) és kielégítő teljesítményt akarok számomra reális áron. Ezért vennék 1050ti-t...--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
motorhead
aktív tag
válasz philoxenia #6168 üzenetére
Ezt is én írtam abban a hozzászólásomban : "Bár tegyük hozzá, hogy az egyéb pontokat is meg kellene nézni, mert ott lehet sokban alul marad."
Ettől még semmi köze a P9-esed eredményének a xeon eredményéhez. Rossz hasonlat volt..[ Szerkesztve ]
-
g@norbert
tag
válasz philoxenia #6166 üzenetére
Valóban igazad van,de én csak arra lennék kíváncsi,hogy mivel szeretnék venni egy vgá-t,azt szerettem volna megtudni,hogy milyet vegyek hosszútávra.
Mivel ez a fórum a ,,xeon 775 deszkában,,témát öleli körül,azt hittem hogy rajtam kívül másnak is van-volt ilyen dilemmája,és sikerül egyértelmű választ kapnom.
A cpuz validator honlapon láttam,hogy hősünk egy x5470 procival elért 4562.85mhz-et,(vannak sokkal jobb eredmények is)és a konfigjában láttam hogy egy gigabyte gtx 980 ti vgát használ..http://valid.x86.fr/zj0fjp
Innen jött az ötlet hogy egy rx480,gtx1060(gyengébbek a gtx980 ti kártyánál) vgával kellene próbálkoznom,és jó lett volna pár személyes konkrét tapasztalat,mivel kellene egy modern vga,ehhez a procihoz,és 8gb ramhoz,fullhd felbontáson minőségi játékélményre az újjabb játékokhoz is.
Előre is köszönök minden segítséget.Álljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
-
CJ4567
nagyúr
Eltérő verzióval mért AIDA64 eredményeket nem lehet összehasonlítani teljesen pontosan.
Tud SSE4-et(4.1), SSSE3-at az 5470, a 5440-em is tudja.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
motorhead
aktív tag
Most ezzel mit akartál mondani? Mert értelme nem sok volt. Két számítógép procit hasonlítottunk össze. Te egy mobil és egy számítógép processzorát...
-
g@norbert
tag
válasz philoxenia #6163 üzenetére
Az x5470 is alapon megy 1333mhz-es memóriával,csak a tuning miatt van benne 2000mhz-es oc memória,ami természetesen alapban 1333mhz-es,mint ahogy a proci is.
-
g@norbert
tag
válasz philoxenia #6156 üzenetére
Ezért nem értem mert ez az i5 : 27419 cpu queen pontot kapott az aidában,az én x5470 xeonom pedig 36840 cpu queen pontot kapott.
Akkor hogy lehet a kettő egyforma teljesítménnyű,és hogyan hajthatja egyformán a két proci a ugyanazt a vga-t?
(ami legyen egy gtx 1060)Álljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
-
Wiipera
csendes tag
válasz philoxenia #6139 üzenetére
Az átvezető animációk természetesen ugyanazok, de a gameplay különböző. Pl a withcher 3 esetében innetől "szétesik" a kép, pont azért, mint ahogy említetted, mert lehetetlenség ugyanúgy játszani.
-
VinoRosso
veterán
válasz philoxenia #6137 üzenetére
Windows Movie Makerben feliratozva
-
envagyok
veterán
válasz philoxenia #6079 üzenetére
Nézd meg jobban.
Különböznek -
motorhead
aktív tag
válasz philoxenia #6064 üzenetére
Az én lapom (ABIT IP35) idén 10 éves lesz. Majd gyújtok egy gyertyát a születésnapján E5450-el még jó ideig hajtani akarom.
-
Alister71
nagyúr
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #6070 üzenetére
Csak viccöltem ;p Amúgy ja, potens kis kockának tűnik..ha egyszer nekiállsz OCzni, kíváncsi leszek rá.
-
envagyok
veterán
válasz philoxenia #6068 üzenetére
Mi történt?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Mit-mire cseréltél? Jó az az 5450E0..fackivan
-
Pécsi gyerek
addikt
Én sem (csak) hobbiból tartom meg a xeon os gépem.Teljessen kielégít,mind játékban,filmnézésben stb.Sőt ha lesz pénzem kap még egy rx 460- as videókártyát is öreg korára😀
Új hozzászólás Aktív témák
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szólánc.
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest