Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Nyilván irónia, de zseniális, és valahol átérzem, pedig én annak idején csak elkezdtem a játékot, de a kiscicát nem felejtem el soha, beégett az agyamba. Ma már nem szokatlan dolgok ezek egy játékban, de akkoriban még nagyon újnak, különlegesnek számítottak, mint például a valós idejűség, napszakok, évszakok váltakozása, az akkoriban még megdöbbentő részletesség, grafika. Az egész hátborzongató volt.
"Számomra a Shenmue olyan, mintha a testem belülről tele lenne pici páncélszéfekkel, több millióval, és mindegyikben Shenmue lenne" by karfiol
Új hozzászólás Aktív témák
gp A fejlesztők szeretnék ha a sorozathoz méltó folytatással jelentkeznének, ehhez azonban szükséges volt eltolniuk a premier jövő évre.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Konteó topic
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Last Epoch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest