Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Kickstarterből összerakott gametől nem várom, hogy elérje az eredeti giga költségvetésű szintet.
-
janeszgol
félisten
Lehet volt már hít itt. Ha tényleg ennyire jó, ránézek. Szerencséjük van, hogy az első kettő remake-ből lesz Boxos változat is.
-
idegen lény
addikt
válasz
johnyblaze #17 üzenetére
Nekem pont, hogy tetszik. De mindenki fanyalog, úgyhogy biztos ócska, ők értenek hozzá. Én nem értek hozzá, csak játszani szeretnék vele. Szerintem nincs még róla gameplay.
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
idegen lény #16 üzenetére
Láttál róla gameplayt? vagy te már a trailer alapján eldöntötted hogy szar lesz?
-
idegen lény
addikt
Értem, hogy mire utalsz, de valójában most sem exkluzív, mert akkor a PC-sek nem dobtak volna össze rá hatmillió dollárt. Biztosan átgondolták, hogy ezt a rettenetet azért mégsem adhatják át a rajongóknak, mert meglincselik őket, vagy ami még rosszabb, visszakövetelik a pénzüket.
De ismétlem, nekem nagyon tetszik így is. Biztosan én vagyok igénytelen, de nem értem, hogy mi nem tetszik rajta nektek. Nyilván a grafika, de szerintem Switchen van ennél gyengébb is. Tudom, ez Nintendóra nem jön, pedig nagyon odavaló lenne. Ők értékelik az egyedi játékokat.
-
yericho800
aktív tag
Shenmue?? Gyerekek mekkora game volt az már akkor?? Kevés ilyen cím van sajna...
-
válasz
idegen lény #12 üzenetére
Te a régi 1-2 részről beszélsz ami miatt nekem még a fiókban Dreamcast gépem van eredeti Shenmue játékokkal én meg arról beszélek, hogy 1 év halasztás nem kevés, valami oltári nagy gond lehet és valószínűleg méltatlan lesz a folytatás, főleg ezzel a kritikán aluli videóval, amit te is belinkeltél.
-
3L1T3
addikt
válasz
idegen lény #12 üzenetére
Jó megelőzte a korát, de azért nem kell leborulni előtte.
-
idegen lény
addikt
Nyilván irónia, de zseniális, és valahol átérzem, pedig én annak idején csak elkezdtem a játékot, de a kiscicát nem felejtem el soha, beégett az agyamba. Ma már nem szokatlan dolgok ezek egy játékban, de akkoriban még nagyon újnak, különlegesnek számítottak, mint például a valós idejűség, napszakok, évszakok váltakozása, az akkoriban még megdöbbentő részletesség, grafika. Az egész hátborzongató volt.
"Számomra a Shenmue olyan, mintha a testem belülről tele lenne pici páncélszéfekkel, több millióval, és mindegyikben Shenmue lenne" by karfiol
-
3L1T3
addikt
válasz
idegen lény #10 üzenetére
Hat jó!
Meghalni egy jatekert? Maga a Shenmu az elet? Biztos ez a normalis hozaallas egy jatekhoz? 🙄😁😁😁😁
-
3L1T3
addikt
válasz
idegen lény #8 üzenetére
Valószínű ideiglenes exkluzív. Bár én azt mondom ne jöjjön!
Botrányos az egész játék!
-
idegen lény
addikt
Nem értem, miért nem jön Xbox-ra, hiszen az első két rész megjelenik idén azon is.
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #6 üzenetére
És a szeme is lehetne mandulább.
-
idegen lény
addikt
Most miért fanyalogtok? Nagyon látványos és a zenéje is szívbemarkoló! [link] Azért nem bánnám, ha a lány fülbevalója engedelmeskedne a gravitációnak.
-
válasz
idegen lény #3 üzenetére
ebből én már jót nem tudok kinézni....
-
3L1T3
addikt
válasz
idegen lény #3 üzenetére
Biztos nagyon átütő lesz!
Vicc az egész
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
idegen lény #1 üzenetére
Csak PS4 és PC.
-
idegen lény
addikt
Csodálkoztam is volna, ha pont a Shenmue nem csúszik még pár évet, évtizedet, évszázadot...
Majd csak akkor hiszem el, ha látom. Xbox-ra nem is jön? PC-re igen, Xbox-ra nem?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A fejlesztők szeretnék ha a sorozathoz méltó folytatással jelentkeznének, ehhez azonban szükséges volt eltolniuk a premier jövő évre.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest