Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Mindegyik korábbi részt végigjátszottam, így várom ezt is. Egyedüli negatív dolog számomra a Batmobil tank módban való mozgása. Az szerintem elég röhejesen néz ki.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
davidsone
addikt
Nagyon várós!! Az egyik kedvenc szériám, pedig ezek a szuperhírós átiratok bukták, de ezt a sorozatot oda tette a rocksteady
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Gebriel
veterán
Nem nagyon fogott meg eddig egyik része sem, talán most ez..
[ Szerkesztve ]
-
philips20
aktív tag
Ez jobb lesz mimt az régiek ?
Mert azok nem igazán jöttek be.
-
kengyel
nagyúr
Az eddigi részek is nagyon jók voltak. Ezt is várom
kengyel
-
zsolthee
senior tag
A Batman-játékok mindig jól sikerültek. Remélem ez úttal sem fogunk csalódni a készítőkben.
-
cyberkind
félisten
Kész, engem megvettek, első napos vétel, de lehet hogy már most előrendelem, nálam GOTY, jöhetne a többi is nextgenre.
[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
Ez mindent visz!! Alig várom már, h végig toljam!!!! Az előző 3 rész sem okozott csalódást, szerintem ez se fog
Üdvözlettel, Tibi
-
Bjørgersson
félisten
Az idei év egyetlen várt játékra számomra.
Egyedül az a fostos Batmobile nem tetszik.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #10 üzenetére
Nekem pont nem, pedig ezer éve erre várok hogy vezetni lehessen, de a régi jobb volt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz cyberkind #11 üzenetére
Én is azt írtam, hogy nem tetszik.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
Úristen, az a batmabil féle harc, meg bohóckodás... A rocksteady-től többet vártam... Azt a zöldes, feketés esős grafikát nem is említeném...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Bjørgersson
félisten
Zöldes-feketés eső?
-
zsolthee
senior tag
Az ellenfélből adódóan komoly erővel néz szembe.(hadsereg) Mégis mivel támadjon a tankokra? Batarang-gel?
Ez kőkemény akció lesz, nem bohóckodás.Egyébként meg volt már néhány autója a Denevérembernek...most lesz egy másik.
Semmi baj nincs ezzel.[ Szerkesztve ]
-
Mathiassa
tag
1. Szerintem ez az Arkham Knight nevű úr veszi át az Árnyak Ligája vezetését Ra's és Talia halála után, s úgy gondolja, hogy Gothamnek szüksége van egy kis tisztító tűzre. Majd meglátjuk...
2. Remélem, hogy Robin és Nightwing is nagyobb szerepet kap a sztoriban, és a két bejelentett DLC (Red Hood és Harley Quinn) sem csak challenge mapeket takar.
3. A játék biztosan GOTY lesz, de a batmobilos részek szerintem gyengébbek lesznek a játék többi részéhez képest és ki fogják zökkenteni az embert a folyamatosságból. Ne legyen igazam!
4. Ha visszahozzák Jokert a halálból, akkor instant jár a virtuális f*szkorbács a sztori íróinak.
Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #12 üzenetére
Bocsi, nem voltam képben, kicsit összezavart a házimozi összerakása.
Amúgy én nem értem miért nem lehetett az Asylumban látott kocsit vezethetővé tenni, az valahogy nagyon is hasonlít a régi Batmobilra.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #14 üzenetére
Zöldes feketés árnyalatok mindenhol + még az eső is esik, ha az esik. Nagyon gáz szerintem...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
davidsone
addikt
ja, pár tucat: BATMOBILE evolution
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
Nice. Elozo resz nem jott be, de a tobbit imadtam.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
cacasz02
aktív tag
Bemegyek a kocsival piff-puff kijövök a kocsival. Zseniális. Ha boss fight is van akkor tökéletes lenne a 90-es évekre. De most komolyan ezt a játékmenetet még el lehet adni?
-
davidsone
addikt
Ne legyetek már ilyen rugalmatlanok, próbálnak újítani az is baj? Lehet bejövős lesz én nem ítélkezem előre
-
Bjørgersson
félisten
válasz cyberkind #23 üzenetére
kilométerert?
Én akkor is repülni fogok, a város legtávolabbi pontjába is!
-
addikt
Az Arkham Origins-ről is azt hallottam mindenhol, hogy elmarad a szériától. Nagyon meglepődtem, amikor játszva vele kiderült, hogy egy nagyon jó folytatás. Nem kevesebb, hanem még hozzá is tette a kötelezőket az előző részekhez képest. Csak nehogy erről a részről derüljön ki végül, hogy nem annyira jó, mint mindenki várja.
-
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #27 üzenetére
Ne legyél ennyire nyelvtannáci.
Én jó sokáig csak kocsikázni fogok, mert majdnem erre vártam.
-
Bjørgersson
félisten
válasz cyberkind #29 üzenetére
Ok, te majd kocsikázol helyettem, én meg repülök helyetted.
-
fahrii
őstag
Pont a héten kezdtem el kivinni a Batman játékokat, most járok az Arkham Citynél, erre meg "Egy évvel járunk az Arkham City eseményei után. Joker halott...", kösz szépen
-
Gery9112
őstag
Az Arkham City 2011 október végén jelent meg, több mint 3 éve. Ennyi idő elteltével azért hadd ne legyen már spoiler . A játék amúgy meg sanszos, hogy ütni fog mert a Rocksteady eddig még nem hibázott, remélem most se fog.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
nagyúr
-
trufa12
addikt
Kedves kolléga , szerintem állíts a monitorodon. Nekem egy ezer éves TN van bekalibrálgatva , és nem látok zöldes ,feketés esőt .
Maga a játékról annyit írnék. Eszméletlen szép, a játék menet ha pörgősebb lesz és lehet mobilozgatni , azt én nem bánom ,mert nekem az volt a bajom hogy repkedni kellett és egy idő után nagyon unalmas volt az élettelen de banditákkal teli városban(akik mint élők voltak de nem 1gta persze nem is kell annak lennie de akkor is ) ...
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
nagyúr
Ips monitor. Meg nem az eső zöld, vagy fekete, hanem sötétben vannak zöldes árnyalatok és még az eső is esik. Én így értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest