Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
Én javítok konzolokat is,és ha engem kérdeznek a Fat vége 80gb CECHK04-töl vagy az ezután (CECHL04 stb) széria nagy-része a mai napig müxik, míg a slimek mostanában tömegesen hullanak. Én CECHK04-et használok a gyerek nyúzza leginkább és még csak egyszer volt szétszedve pasztázni,bár akkor az IHS-t is leszedtem,de nem aggódom amiatt hogy ez behal. A fat első szériás 20-60 gb modelljei mára nagyrészt elhullottak valóban,de a 80gb verziók nagy-része még müxik. Egy másik konzolos fórumban egy tag tavaly ősszel lecserélte a CECHL04 gépét egy használt slimre a téves hiedelmei miatt,most nemrégiben adta meg magát a slim gépe,de amit eladott fat az ismerősi körben még müxik (azért ez hülyén jött ki,de kell hozzá a szerencse is). A 80-as gépekből is előfordulnak mára hibásak! Számszerűsítve a Fat-ból több patkolt el mint a slimből,de korábban is kezdték el őket árusítani és egy nem hivatalos forrás szerint többet is adtak el belőle.
A slimek vásárlása mellett inkább csak az szól,hogy abból keveset futott fiatalabb gépet is lehetséges vásárolni.
Egyébként igazad van amikor azt tanácsolod ,hogy slimet kell venni,de a CECHK04 és az ettől újabb fatok szépek és strapásak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Telekom mobilszolgáltatások
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest