Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én a Resistance 3 demóját próbáltam Move fagyival, nem tetszett az irányítás, azt hittem kvázi egy egeret fog helyettesíteni ez a mozgásérzékelős technológia, de helyette a képernyő széle felé fordul csak a karakter, egyszerűen nem tudtam célozni vele. Rosszabb mint kontrollerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
Az még nem. Nem tom meddig tartom meg a ps3 at lehet beszerzem még rá. God of War széria meg Uncharted vár még rám. De közben belefogtam wii u n a xenoblade be is meg holnap jön a ps4em😜. Bár hogy minek vettem azt még nem tudom mert kb a Bloodborne kivételével semmi nem érdekel mert Xone ra gyűjtöttem az uj játékokat. Bár Bf4 meg pár game van a ps4es accomon.
-
pulyka jocó
senior tag
Valaki játszik innen a COD: MW2-vel? Mert egy csere keretében lehet hogy hozzá jutok, és nem bánnám ha lehetne vele multizni..
Meg mindjárt megvan AC2 platina, nagyon jó játék, bár én inkább vagyok AC-s mint GTA-s -
Dinasti
senior tag
Na Killzone 3 kivégezve. Iszonyat 1 hangulatos fps. Nekem a 4. Része volt az első ps4 en, de ez sokkal jobban bejött. Most meg indul az uncharted sorozat. Tegnap sikerült az első részét is bezsákolni kb ingyéé😈
-
A`rpi
addikt
Hogyan tudom AV kimenetet alapértelmezetté tenni? [link]
Bekapcsoló gombot hosszan tartjuk míg nem sípol kétezer. (Egyszer sípol mikor be kapcsolt, majd miután hosszan tartod fog még egyszer, ilyenkor egy pillanatra elalszik zöld led is.)
Fentebbiekkel kellene próbálkozni, ha ad képet a lehető legkisebb felbontást beállatni, majd növelni addig amíg ad képet.
-
Cry0
őstag
Sziasztok
ismerősöm gépe elég furcsa dolgokat művel
egy Samsung tipusu plazma tévéjük van és hdm-in keresztül a gép nem ad képet a tv-nek viszont sima av kábelen tökéletesen működik egy kisebb lg tévén is kipróbáltuk de sajnos ott se hdmi-n se av kábelen keresztül nem adott képet.
majd végső elkeseredésében áthozta hozzám itt viszont működött az ő hdmi és av kábelével de ugyan ugy az enyémmel is tökéletesen működit netán hátul a csatlakozók mentek volna tökre vagy mi művelheti ezt ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
-
Azok a fegyveres rendőrök már most idegesítőek.
De kellemeset csalódtam benne,mert amikor 2014 karácsonyán kipróbáltam,azt hittem többet nem fogok vele játszani,de tegnap hazajött peströl cimbi,lejött,dumáltunk,játszottunk,kérdezte mi ez a játék........erahurka : Nekem az út kereséssel semmi problémám nincs,megnyomom a kört futás közben és csak finomítani kell az irányt.
Nekem a mászásoknál van néha olyan érzésem hogy mindjárt tengeribeteg leszek. -
Wlac
Ármester
válasz perge666 #72584 üzenetére
Számomra a játék legnagyobb hibája az volt, hogy könnyen lelőttek. Értem én, hogy egy szál trainerben ugrálunk, azon pedig könnyen átmegy a golyó, de főleg a később chapterekben eléggé zavaró volt a pálya dizájn egy-két helyen. Nyílt téren kellett felkapaszkodni, mialatt többen lőttek ránt. Nem volt kellemes, de a Catalystban már javítják ezt (ha gyorsan és jól csináljuk az akrobatikát, akkor nem sebeznek).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Az este nekiugrottam az annó ingyen adott Mirrors Edge játéknak,és eléggé beszippantott!
Chapter2-t befejeztem,volt jópár hajtépő rész,de jól meg van csinálva a Checkpoint rendszer szerencsére. -
Wlac
Ármester
válasz pulyka jocó #72569 üzenetére
A Falloutot nem ajánlom, de a Dark Souls még mehet a listára.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
DVlad
őstag
Van 3 ds3, távirány és 2 fagyi.
-
-
A`rpi
addikt
Bekacsolni be lehet a középső PS logós gombbal a PS3-mat, DS4 segítségével vezeték nélkül. Csak miután ez megtörtént utána nem funkcionál a gomb.
Tehát játékból nem lehet már kilépni, csak akkor ha kiveszed a lemezt,
vagy ha odamész a géphez, és kikapcsolod gombbal.
(Bár utóbbi nem túl szerencsés.)Ha van kéznél egy "régi" DS3 akkor semmi gond, mert annak a home gombjával ki tudsz lépni mindenhonnan.
Szóval ha új kontrollert szeretnél, akkor érdemes megfontolni inkább az újabb DS4-et annak ellenére hogy nem teljes értékű, hosszútávon kifizetődő.
[ Szerkesztve ]
-
DVlad
őstag
Egy buta kérdés: ha a ps gomb nem működik, akkor a bekapcsolás, hogyan működik? Vagy játék közben nem működik, mondjuk kikapcsoláshoz, kontroller menühöz?
Mert erősen gondolkodom újabb kontroller vásárláson, és talán négyest vennék, mert kb egy árban vannak, és még jobb is a formája, amennyire látom. -
RangerFox
veterán
válasz pulyka jocó #72572 üzenetére
Aha, jrpg
-
RangerFox
veterán
Ni No Kuni
-
Dinasti
senior tag
A Dragons Dogma jónak tűnik szétnézek hátha hirdeti vki. Bár a tesztek azt irják néha elég unalmas tud lenni. A többi már x360on vagy pc n megvolt,de köszönöm a címeket.
Ha valakinek megvan a Call Of Duty world at war című játék és lesz ideje megtudná nézni az online player számot? Az az 1 cod van amit szeretnék multiban még kipróbálni. De mivel régi így feleslegesen nem venném meg csak ha még játszanak vele.[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
Na nekifeküdtem az Uncharted szériának meg belepillantottam pár God of War játékba,de az állam még mindig keresem annyira szépek A multkoriban páran érdeklődtek régebbi Codok játékosszámokról köztük én is. Na gond nincs velük. Tegnap este Ghostba online volt 20.000 ember. MW3 ban 30.000 ember Black Ops 2 ben 23000. Kb 2 mp alatt talál csapatot a főbb módokhoz . NAgyon nem bántam meg hogy megvettem a gépet. Exluzív címekre még mindig vadászom rpg stílusban továbbra is várnék ötleteket ha valaki ráér és dobna pár címet hálás lennék. Körökre osztott harcok nem jönnek be viszont survival/kraftolós/karakter és gear fejlesztős gyűjtögetős minden mennyiségben jöhetne.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Van aki végig játszotta már a Heavy Rain-t? (Biztos van )
Nah én a végefelé járok már, a "Solve the puzzle" chapternél, de sajnos fekete képernyő van. Menut alőtudok hozni meg minden de semmi más. Lemez nem karcos poros. Valaki tudna segíteni h mit tegyek?
Köszönöm előre isPress "F" to pay respects.
-
Bogyi007
veterán
válasz Dinasti #72562 üzenetére
Ott meg szimplán engedélyezd a DMZ-t és kész a routerben....
Speedport hálózati kütyűt kaptam a T-től és semmilyen portnyitási dolgot nem tudtam beállítani, így fogtam a box irányába a DMZ-t és kinyitottam.Így már okés a NAT type.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Tegla80
addikt
válasz Dinasti #72560 üzenetére
Ha jol sejtem digi-s vagy....
Semmi extra,szimplan beszelj veluk telon,h neked publikus IP kell mert a jelenlegivel nem ered el a m$ szolgaltatasat rendesen a NAT korlatjuk miatt.
Halozatos topicban olvastam,h a digi siman kiszedte a publik IP-t tobb ember alol is....lehet Te is igy jartal ha korabban jo volt,de most meg nem muxik.
Hivd fel oket holnap es kiderul....Sony® & PlayStation®
-
Dinasti
senior tag
Valaki jártas esetleg olyan kérdésben hogy lehet kérni internet szolgáltatótól valami nyíilt ip címet? Xbox one topicban írta le valaki pár hónapja de nem találom sehol. Elvileg ha olyan ip cimem lenne az megoldaná a NAT gondokat. Nincs kedvem postokat nyitogatni és mióta 50 megás netem van nem open a nat csak moderate.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Dinasti #72557 üzenetére
Ha a sallangokat tiltod, jó lesz ott az LG TV-n is szerintem.
-
Sirandrish
legenda
Mondjuk az X360nál faszább controller nincs a világon szerintem sem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pulyka jocó
senior tag
Játszok a Wolfenstein: The New Orderrel, és van egy rész, mikor Anyával kell beszélni. Na amikor ez megtörténik befagy az egész karakter, nem tudok se mozogni, ne nézni, egyik gombra se reagál (csak a startra).Próbáltam hogy ujrakezdem a pályát, de akkor is ugyan ez a helyzet... Van megoldás vagy az egészet újra kéne kezdeni?
-
A`rpi
addikt
válasz Sirandrish #72553 üzenetére
Nyilván nem a megkíméltség, sokkal inkább a kialakítás volt szempont.
-
eeXaa
addikt
válasz Sirandrish #72553 üzenetére
...amazonról vettem olcsóbban... de amúgy is cseberből vederbe lett volna.. nekem a ds3-4 is használhatatlan.... közel 10 éve xbox-ozok, de mindig is szerettem volna egy ps3 at.. persze nem a kontroller miatt
..amúgy van hozzá 2 jó állapotú ds3 dehát csak porfogónak..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Ennyiért kis utánajárással nagyon szép állapotú gyárit is lehet venni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
eeXaa
addikt
...én ezt vettem... mostmár használom egy pár hete, igazából nem is tudom, mihez kezdenék a ps3 al e nélkül.... plug and play, teljesen korrekt minőség..
-
Tegla80
addikt
válasz HuMarc #72550 üzenetére
Hasznaltam olyat,(havernak a kezdeti 60gb gepe volt) de nem szerettem mert nem volt sulya....sot masik haver az utana jovo 40gb hoz ilyet kapott masodiknak ajandekba a vasarlaskor. Nah ott is volt hiszti,h ki jatszon a xar joy-al....
mulik az ido....Sony® & PlayStation®
-
Dinasti
senior tag
Na kezdődnek már a gondok a használt géppel... Berakom uncharted 3 at és nincs hang. Cod mw3 is lenezes azon van. Meghajtó vagy lemez hiba lehet? Ja Killzone 3 on sincs hang.
-
Dinasti
senior tag
Ok köszi! Azzal kezdtem de nem volt gond tudtam minden adatom. Közben ps3 on is megy a dolog vmi felhasználót váltottam és akkor már elfogadta az adataim. Kellemesen csalódtam az eladóban ugyanis azt elfelejtette mondani hogy az 500gigás winyó tele van játékkal . Gyorsan belekukkantottam pár játékba minden okés 1 darabig tuti elleszek a géppel. A joy az nagyon gáz ps4 és a xbox one meg a 360as után.
Headset ugye csak usb-s vagy wireless lehet? 3,5 ös jackes sehogy nem mehet rá? Vmi átalakitóval pl.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Dinasti #72541 üzenetére
PC-n ellenőrizd be tudsz e lépni a PSN fiókodba.
https://account.sonyentertainmentnetwork.com
Ha ide be tudsz jelentkezni, akkor PS3-mon is mennie kellene.
-
Dinasti
senior tag
válasz pulyka jocó #72539 üzenetére
Tuti nem adják ki ps3 ra.
Most értem haza és ugy említettem hogy pár hete vettem 1 ps3 at. Elinditottam lefrissitettem de olyan gondom van hogy nem tudok a ps4en használt profilommal belépni azt irja hogy you cannot sign in using another user's sign-in ID (e-mail address) Mi lehet a gond? Mondjuk tele van játékkal esetleg csinálnom kellene 1 teljes törlést a gépen és akkor elfogadná az én adataim?[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Tegla,Árpi: Köszönöm!
Most én kipróbáltam.Nálam hiba nélkül elsőre csatlakozott úgy,hogy még nem volt a gépemen soha beállítva wifi csatlakozás.
Az övén szerintem vmi más beállítás el van állítva.Lefotóztam neki az én upnp,stb. beállításokat,remélem ez megoldja a problémát. -
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Esetleg nem tudni arról valamit, hogy a World Of Tanks-ot kiadnák PS3-ra is? Már mindenen van csak ezen nincs... (Xboxokra gondolok, Pc meg ugye ps4) -
Tegla80
addikt
Bar nem a gepen neztem(dolgozom) es regebbi fw hez irja,de volt es akkor sztem most is van benne ilyen. itt ha atnezed irja a pppoe lehetoseget...
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
HuMarc
veterán
válasz james001 #72533 üzenetére
Volt egy kormány, aminek a gázpedálján X, a féken meg a négyzet volt. Majd' megőrültem, és nem lehetett átállítani... Eleve, mire rájöttem, mi a baj vele... Nem is értettem, hogy hogyan lehet az X-en a gáz. És a Motorstormban nem is volt ilyen gombkiosztás, szóval a kormány kb. használhatatlan volt (bár nem csak ezért, amúgy is szar volt, ne vegyetek esperanza kormányt).
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
O.K.
Tavaly amikor akciòs volt a reaper of souls emiatt hezitàlt egy baràtom a vételével.Ő akkor azt mondta,hogy vki ràszaladt ezzel...ezek szerint kamu volt.
Ma elmondom ezt neki.Nem lesz boldog... -
Sirandrish
legenda
Biztos vagyok benne! A világ legnagyobb butasága lenne ha újra kéne kezdeni!
Gyakorlatilag a RoS onnan kezdődik ahol az alap D3 véget ér..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #72525 üzenetére
Biztos vagy benne?Nem teljesen nullàròl kell indulnia?Én nem tudom csak egy enyhe sejtésem van.
-
Sirandrish
legenda
válasz HuMarc #72527 üzenetére
Egyébként mielőtt szerezd be a RoS-t. Ég és föld a különbség, a RoS javára.
Az mondjuk nagy baj hogy a konzol verzió nem kapja folyamat a frissítéseket mint a PC-s.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #72525 üzenetére
Hmm, ez tök jó. Azért azt gondoltam, hogy Crusaderrel újra kell kezdenem, és azzal újra is fogom, ha megveszem a játékot, de tök jó, hogy továbbvihetem a barbáromat.
-
eeXaa
addikt
jól látom hogy az unreal tournament-ben nem lehet cserélni a button layout-ot??? ...az hogy csak az R1 et tudom lövésre használni elég nagy tökönrugás...
-
Sirandrish
legenda
válasz HuMarc #72524 üzenetére
Kezelnie kell.
Egy kivétellel kell újra kezdened, ha Crusadert kezdeszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HuMarc
veterán
Elég kicsinek tartom a valószínűségét, de azért hátha: A Diablo III-as mentést kezeli a Reaper of Souls, vagy ha megvenném, 0-ról kellene indulnom?
-
törölt tag
válasz MrPeekaboo #72522 üzenetére
Mindig rákattintok az ilyen linkekre mert a RockStar egyet jelent a minőséggel, aztán rá kell jönnöm hogy már minden meg van tőlük ami érdekel
-
MrPeekaboo
senior tag
Rockstar Sale a US/CA store-okban.
-
Krystal_s
addikt
válasz juhasz22 #72511 üzenetére
Szia, inkább majd azt nézd meg légy szíves, hogy feltöltés után (nálam ez 2 és fél óra) kihúzod, majd visszadugod a kábelt, akkor még tölt-e rá valamennyit.
Hetekben így nem érdemes összehasonlítani az aksi időt, inkább órában. Nálam kb 30 óra. Neten 20-30 órát írnak általában. -
A`rpi
addikt
Kölcsön router sokat segítene.
(#72516) Elims
pppoe adatokat kérErre akkor van szükség ha "betárcsázós a kapcsolatod hitelesítése". De ha router-t használsz akkor erre nincsen szükség, hiszen annak az a dolga hogy belépjen a központba és ossza a netet hitelesítés után.
Gyorsan kipróbáltam nekem mi a szitu kábeles kapcsolat esetén: ha én Easy-re mentem, akkor nem kellett semmit tennem, szóval a barátod valamit elnézett szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Egy baràtom superslim ps3-asa nem akar csatlakozni a psn fiòkhoz.Wifi-n pròbàlnak csatlakozni,az internet beàllítàsoknàl ràmennek az easy-re (könnyű/automatikus csatlakozàs) és utàna még pppoe adatokat kér.
Mi lehet a probléma? Wifi felhnév/jelszòt màr megadta.Keput: Szia!
Én sajnos fix megoldàst nem tudok,de a modem-et mindenképp reset-elném.Egy pròbàt megér.
-
Keput
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem még mindig nem működik a PSN. Érdekes módon észrevettem hogy a store-ba sem tudok pc-n belépni az otthoni netemről, viszont más interneten be tudok lépni pc-ről a store-ba. Valamilyen összefüggésben ez is lehet a PSN-nel kapcsolatban? A szolgáltatómnál a portok nyitva vannak amiket használ a PSN, a routeremen a portok is be vannak állítva amiket használ. Kb 2 héttel ezelőttig működött is minden rendesen. Olyan érzésem van mintha nem a portokkal lenne a gond illetve a routeremmel, hanem mintha az egész dns címem ki lenne tiltva a PSN-ről, már ha létezik ilyen hogy ezt kitilthatják. PS központjából sem kaptam semmi értelmes választ, egyfolytában csak arra hivatkoznak hogy biztos a szolgáltatónál vannak letiltva a portok.
-
Wlac
Ármester
-
csabili74
aktív tag
Még egy kérdés, Mortal Kombat 9 vagy a Mortal Kombat vs DC Univers?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
-
csabili74
aktív tag
Hali. Beszereztem a GT6-ot, és nagyon tetszik. Kérdés, vennék egy kormányt, de nem túl drágát, magamat ismerve a fellángolás max két hét, utánna csak néha használnám, szóval, ki mit ajállana?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Wlac
Ármester
-
Elims
veterán
Vki írja meg kérem,hogy Ez az amire gondolok??? :-))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest