Új hozzászólás Aktív témák

  • NeoExDeath

    aktív tag

    Köszönöm a válaszokat, tényleg EU blog, biztos a magyar store-ból nem lehet megvenni ezért írták ki :)

    Egyébként a Bioware és ahogy hozzáállnak a Mass Effect-hez nagyon idegel még mindig. Én minden játékot kontrollerrel szeretek játszani. Az első rész PS3-ra anno nem jött ki (azóta pótolták), ezért azt PC-n játszottam végig. Nincs benne kontroller támogatás, se a későbbi részekben! Pedig van kontrollerem PC-hez is. Akkor egy xpadder szerű progival hozzá hegesztettem, végigtudtam játszani vele de nem volt egyszerű.
    Ezt a 2-3 résszel nem akartam eljátszani, ezért gondoltam azokat megveszem PS-re a januári akcióban. Mint kiderült, a 3. rész csak 8-áig volt akcióban (erről mondjuk nem a Bioware tehet), mostmár nincs. "Januári" akció : :DD
    Aztán a DLC-k és az áraik, a ME2-höz az Arrival DLC most többe kerül mint az alapjáték. Évekig halogattam a 2-3 rész kijátszását pont ezek miatt, és tisztára úgy érzem hogy a Bioware szinte rákényszerít (az erőltetett egérhasználattal, és a DLC-kkel) hogy ahelyett hogy megvegyem és szépen végigjátszam őket mint szoktam, inkább valami PC-s torrent-es maximum edition-höz nyúljak, és ők meg bekaphassák. Már elnézést.

Új hozzászólás Aktív témák