Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Kezdő PS3-as vagyok. Így járna nekem az új acc-hoz a 14 napos ingyen ps+, de csak akkor ha megadom a bankkártyám adatait. Megoldható ez másképpen?
Ki hogy szokta ezt csinálni? Ha mindenképp meg kell adni, törölni tudom utána? Mennyire megbízható a Sonynak a védelme (tudok róla hogy egyszer sok felhasználó adatait ellopták, de az már rég volt. Azóta jobb a helyzet?)?Köszi!
-
-
-
akos90
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan játékot amivel offline 3-an lehet játszani? Ps+-om van tavaly 6. hónap óta. Leszedtem a payday-t, hogy offline azzal elleszünk haverokkal, de kiderült, hogy rohadtúl nincs benne offline multi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #51786 üzenetére
Mivel mind a két acc a gépen van így tudsz.
Nekem négy különböző accom van. Két helyen van PS+om.
Nem okoz problémát.Sőt!
Két gépünk van itthon, így megtudjuk osztani a játékokat és multizni is lehet két gépen egyszerre.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #51784 üzenetére
Akkor regelj egyet azt ennyi !
-
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #51781 üzenetére
USA STORE !!!
-
Elims
veterán
válasz
enginev3.0 #51777 üzenetére
Én inkább gyárit vennék hozzá,de te tudod. :-)
Használtan,jó állapotban már 4e-től vannak. -
-
james001
veterán
Grounded: The making of The Last of Us Masszív másfél órás TLoU kulisszák mögött videó
-
petya1992
tag
Akinek kimaradt a Max payne 3 (úgy mint nekem) az most 6$-ért megveheti az összes dlc-vel, szerintem megéri.
-
-
dani3l
őstag
Azert, mert azt meg nem telepitetted föl (nem is kell egyebkent, ha nincs szükseged a 3D-re). Külön külön letöltöd a singlet, multit es a videokat, mindegyiknek lesz ott egy telepitö ikonja, amig föl nem telepited. Ha föltelepitetted öket, mindegyik el fog tünni onnan (game data mappaban megtalalod öket), csak a multi ikonja marad meg, azzal tudod inditani a jatekot - singlet is.
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem az Uncharted 3-at múlt hét elején. Installáltam. Pár nap múlva gondoltam kipróbálom, erre eltünt a játéklistából. Letöltöttem, de nem installáltam. Erre pár nap múlva megint eltünt a listából. Ez mitől lehet?
-
Elims
veterán
válasz
enginev3.0 #51761 üzenetére
Ahogy James is írja,nézz körül vaterán/hardveraprón (talán jatekaim.hu-n),4e Ft-tól lehet kapni.
A múltkor fehérben láttam eredeti sony-t,bontatlant 6e Ft-ért. -
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami hasonló játékot mint a rio? Amit 3-an, 4-en lehet játszani és a gyerek is fog tudni aludni este tőle?
-
ndave92
tag
válasz
james001 #51580 üzenetére
Szerintem ennyiért lehetett volna legalább kétszer ilyen hosszú.
Az utolsó fighton felk*rtam az agyam és kb. harmadjára sikerült, mert mindig a hátam mögé került vmelyik csávó és két lövéssel elintézett.Ez nagyon nem tetszett, de ezt leszámítva elég korrekt volt szerintem.
-
Edgeri
senior tag
-
james001
veterán
válasz
enginev3.0 #51761 üzenetére
Nézz körül vaterán vagy hardveraprón,néha el tudsz kapni új eredeti gyári kontrollereket 8-9000-es áron,vagy akár olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Telepítettem Win8-at a gépemre és gondoltam összehozom a kontrollerem bluetooth-on vele motioninjoy-jal. Elsőre sikerült minden, játszottam is vele. Most szeretném megint használni, bekapcsolom a kontrollert és semmi. Jó, mondom akkor bedugom és újra párosítom de egyszerűen nem lehet.
Nézem az eszközkezelőben mi van, és a motioninjoy-os driver mellé minden csatlakoztatáskor odarak egy HID kontrollert.
Valaki járt már így? Mi volt a megoldás? -
-
The DJ
addikt
Sziasztok,
Melyik webshopból érdemes (jó áron) rendelni PS3-hoz Dualshock 3 kontrollert? Esetleg valakinek nincs eladó?
-
Tegla80
addikt
válasz
mircike1 #51755 üzenetére
jelen felállásban a meglévő fülesedre,sztem nincs más alternatíva a dologra.
szerk
dilipok mégis tud valamit. (hosszan írtam,melózok közben)Max a házi tuning(ami a dupla hallhatóságot biztosítja,de a beszéd csak 1nek menne.),de az kábeles!!!
kivitelezés:
usb s füles megvétele majd az 1ik oldali hangszóró kiszedés .(célszerű olyat venni amin "mozog a hangszóró",mert azt csak ki kell pattintani belőle.)
Kábel szétszedésnél elvág és jó 1-1.5m el megtold,majd ezt a másik gyerek kezébe nyomod.Ha van otthon régebbi nem használt füles,arra felrak és már nem is kell kézben fognia.,hanem ugyan úgy fejen lehet neki.
Tudom full házi megoldás,de ha a hangerőt nem bírod és van egy picit ügyesebb társad,akkor az pik-pak megoldja és max a füles ára a kiadás.A PS4 már kezeli az ilyen usb hangkártyát,csak azt nemtom,h vajon a PS3 mit kezdene vele. Mert pl egy ilyen és egy sima "agyba dugós füles" és problem megoldva. Igaz ez is kábelen,de nem kell faragni a fülest,mert osztott már.
Mást Én nemtok mondani.
Buster17
ennyire nem vok benne a hdd dologban,de sztem márka,típus stb függő dolog ez is,így eltérő is lehet,h minek mennyi kell.[ Szerkesztve ]
-
Sefter
veterán
válasz
enginev3.0 #51754 üzenetére
szerintem gyári...vagy legalább logitech a többi csak szenvedés...
-
dilipok
veterán
válasz
mircike1 #51755 üzenetére
egy faq kerdes a turtlebeach oldalarol:
Q: Can more than one USB or Bluetooth headset be used on a single Playstation 3 console?
A: Yes, but only for game audio. The PSN only allows one user to be logged in at a time, so even if multiple headsets are connected to the PS3 at the same time, only one of the headsets can be used for chat.
-
mircike1
tag
Ismét megkérdezném, amit korábban (és kaptam is rá választ).
A PS3-hoz csak EGY DARAB bluetooth fejhallgató csatlakoztatható? Mert kaptam infót, hogy be lehet állítani, hogy a monitorból lehessen hallani a többi játékost, csak éppen ahhoz a már 5-ös fokozaton is elég hangos hangerőt 15-re kell felnyomni, ami ÜVÖLT. És én nem igazán szeretném az egész lakásban a náci zombik vagy kik halálhörgését hallgatni...
Két gyerek van, ketten játszanak és csak az egyik hallja a saját bluetooth fejhallgatóján a többieket, a másik meg néz ki a fejéből, ő nem hallja őket. Ezt szeretném orvosolni.
Köszi előre is.
-
Tudtok nekem valami jó de olcsó kontrollert ajánlani? Akarok venni még egyet, hogy tudjunk ketten játszani
-
Tegla80
addikt
válasz
Buster17 #51749 üzenetére
Most hirtelen ezt a képet találtam,biztos van olyan is ami konkrétan neked kell.
"anya-apa" végek legyenek rajta,ennyi,
(de amúgy ha már variálsz és benne vagy,meddig tartana ezen azt a részt elvágni és ráállni a külső táppalPicit forrasztasz,szigetelsz,zsugorcsövezel és máris olyan mint ami neked kell,csak "utángyári"
)
viktor82
adj neki elég áramot és mennie kell annak.
a notis persze,h megy mert annak elég a gyári amit kap.
A 3.5" os on (is) a matricán ott van rajta,h mennyit igényel áramból,ha megkapja menni fog[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz
Buster17 #51744 üzenetére
szia
kb 5 e ft tól lehet kapni itt az aprón használtban 2.5" notiba valót.
Amúgy elvileg megoldható,de ahhoz kell átalakítót is venned.Mert a gépben még megoldod,h rákösd,de a kint levő vége az neked nem lesz jó.Ide kell a "fordító",h rámenjen a HDD. Nameg külső táp is elkél majd mellé. Annó Én is agyaltam rajta,de aztán letettem róla és belsőt kapott mégis. 1szerűbb és praktikusabb is ,mint ott a gép mellett halomban minden kint.
Vegyél bele valót,jobban jársz.(elég pl a 160gb is,törölgetni kell a kitólt játékokat,nem őrizgetni. Letöltési listából bármikor meg van utána is.)
jah: a "bele lehet erőszakolni", az meg csak poén volt , ugye??!!!
(amúgy persze, minden +oldható csak az a kérdés,h utána menne e a gép,mert sok mindent ki kellene kapni belőle,h legyen helye az új HDD-nek.)
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
3,5-ös vinyót valahogy belelehet erőszakolni a superslimbe? Tápkábel és sata kábel hosszabbítással megoldható?
-
Tegla80
addikt
szia
kezdem az elején az infóimból.
-Sajna az a széria híres arról,h hajlamos megállni benne az olvasó.
(nekem is volt olyan szériám és cseréltek is benne még gariban annó olvasót. )-Azonban PS4 nél volt a napokban valaki(pörög ott a topic,nem találom hirtelen a hsz-t) aki az 1.60FW utáni frissítéssel megkapta ezt a ficsőrt.(nem ment az olvasó).
Neten kutakodtunk és arra jutottunk,h:
-vinyó ki,gépen legyalul és vissza,majd pen-ről aktuális FW a gépre fel és olvasó műxik.
Fontos:Minden mentésed szedd le a gépről előtte,vagy plus esetén szinkronizáld fel a felhőbe!!(bár Én akkor is leszedném penre,azt amit enged. Így tuti be vagy biztosítva )
Hogy ez miért lett ilyen annak a pár embernek akinek ilyen,az rejtély,de a megoldás bevált és indultak a játékok,műxik az olvasó.Nemtom neked melyik verza ütött be,de Én tuti kipróbálnám az általam leírt technikát.
Ha nem segít,akkor valszeg mégis olvasófej cseréd lesz.(ha jól tudom,ennél a szériánál 2 típus volt olvasófejből és azért is cserélték a második verzióra,mert az első volt a "megállós-szériahibás".)
Gép alján a pontos adatok. "CEC....." ha azt leírod,akkor többet tudunk majd segíteni,melyik fej kellene bele.
(de bízzunk a FW újrarakásos sikerben 1enlőre)
Hajrá és írd mire jutottál.[ Szerkesztve ]
-
nixyt
csendes tag
Sziasztok.
Nem találkozott valaki azzal a problémával, amivel én?
Szóval van ps3-on a mostani új, 4.55 Firmware, ami nálam szétcseszte az olvasót.
Egyszerűen nem játszik le semmilyen Blue Ray lemezt.
Elég gázos így a helyzet, mert online játékokon kívül nem birok játszani.
Egy 40 Gigás Fat gépem van.
Szóval valaki találkozott ezzel, vagy tud rá megoldást?
Már le frissítettem a gépet teljesen, de a helyzet nem lett jobb. -
Tegla80
addikt
válasz
enginev3.0 #51735 üzenetére
nem így van.
amig él az előfizud a plus ra , addig eléred a játékokat is,amiket addig beraktál a letöltési listádba.
(ha innen örökre lesz plus-od akkor örökre a Te gammáid,digitben . Amik majd 2015 ben a PS4 en is használhatók lesznek majd a Gaikai val. ) -
törölt tag
válasz
1 év alatt csak kijátssza az ember. Ha meg kell a multi megveszi olcsóért miután lejárt a pluszos változat.
Más: PC-n még mindig nem megoldott, hogy ha PS kontrollerhez rendelem a bluetooth adaptert akkor tudjam másra is használni (pl. fájlküldés telefonra stb.)?
Igazából egyáltalán nem használom a bluetooth-t a gépemben úgyhogy simán összehozhatnám de valahogy nem akaródzik. Pedig az lesz végül mert 1500-2000 forint alatt nem nagyon találok USB adaptert sehol.
-
eddie17
addikt
válasz
Addig játszhatsz velük amíg plus tag vagy. Akár megszakítással is.
-
-
Tegla80
addikt
válasz
#42308056 #51732 üzenetére
Ez sajna ilyen néha.
(Plusz itt jön elő megint a PS plus,mert nekem pl a plus miatt van meg "ingyiben" ez is
,mint a BF3 ,AC3,U3,FC3,Crysis2,Hitman.Borderlands1-2 és még a kukim tudja mik is vannak abban az eddigi közel 60 gammában.
És csak másfél éve vok plus-os. sajna )
-
-
dilipok
veterán
válasz
enginev3.0 #51730 üzenetére
nem maradt esetleg valahogy a listaban valami feltelepitett adat a megszakitas miatt? Esetleg valami unidentified game vagy valami hasonlo cimszoval? A game data-nal nezd
-
-
Tirexi
addikt
válasz
enginev3.0 #51728 üzenetére
Azért mert előbb letölti a telepítőt és aztán kicsomagolja aztán feltelepíti és kész már csak 3GB szabad helyed marad ami meg a működéshez kell.
-
Miért írja azt a 605mb letoltesre hogy nincs elég helyem, mikor van még 8GB szabad tár
-
pomk
őstag
Rockstar Games leárazás elindult. -75%!!
Pont jókor jött, most nézegettem a Red Dead Redemption-t.[ Szerkesztve ]
-
Itsu
tag
na még mindig szenvedek a ps3 l2,r2 gombal,ebayen találtam egy ilyen dolgot,ez lehet a hiba http://www.ebay.com/itm/PS3-Controller-L2-R2-Trigger-Spring-SIXAXIS-DUAL-SHOCK-Replacement-Part-/170889629460 ,nekem az 1ik oldala kisebb mint a másik,és le van kerekítve, így remélem nem tört le. ilyet lehet szerezni valahonnan az országban?
-
Buster17
addikt
Külföldön vett fifa 13-ban lesz magyar szinkron?
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz
leslieke #51716 üzenetére
Szerintem eleb szubjektiv. En pont nemreg fejeztem be az Uncharted 1-2-t, ugyhogy pont kapora jött, hogy tölthettem is le egyböl a harmadikat, különben vettem volna meg. Szoval csak ezzel az egy jatekkal megterült az eves + tagsag majdnem fele.. Egyebkent a mostani kinalatbol egyiksem erdekel különösebben, de ha mar ingyen van, csak kiprobalom (majd, egyszer, ha lesz idöm..), aztan meg az is lehet, hogy megtetszik valamelyik, ez lemezes jatekkal nem ilyen egyszerü. Ha csak 4-5 olyan jatekot talal az ember egy evben, ami megtetszik neki, mar megterült a Plus ara. Nekem pl az Outland nagy kedvencem lett, ami szinten plusos volt anno es anelkül biztos, hogy soha nem is hallottam volna rola..
Akinek meg esetleg több tagu a csalad, annak plane jobban megeri, mivel valoszinü mindenkinek mas az izlese, igy mas-mas jatekot fognak talalni maguknak.
Havi szinten az a kb 1300 Ft (lassan durvan egy cigi ara, ha valakit ez erint) szerintem egyaltalan nem nagy összeg..Mielött valaki belem kötne, erzekeltem a szarkazmust, nem is veresen komoly valasznak szantam, csak leirtam a velemenyem, ha mar eppen erröl esett szo.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mért lehet hogy a menuben működik egy kontroller ami nem gyári, de a gran turismoban pedig nem irányítja az autót, de egész addig jó míg el nem indul a verseny onnantól semmi reakció
-
Elims
veterán
válasz
enginev3.0 #51711 üzenetére
Nekem azt írja,hogy nincs ez a név beregisztrálva.
Szerk.: az 3ngine... nem tetszett volna esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
mr.dana
aktív tag
Üdv ! aki szokott FIFAzni úgy emlékszem a 14 hez nem kellett online kód ugye ?? haverom venne használtan , de nem mert a kód miatt ...
de én tökre úgy emléxem most nem volt .. tudja valaki SOS ban ?? Köszi !!
-
Akkor Qwertizo lettem
Valaki hozzá tud adni a listához? -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #51708 üzenetére
Szerintem az "engine"-nel lesz a probléma, kb. az 50. félét próbálom és nem engedi.
Több mint valószínű hogy vannak olyan szavak amiket nem lehet nickként regisztrálni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Bármit írok be, ezt hozza ki
The Online ID must contain alphanumeric characters, can include underscores or hyphens and must be between 3 and 16 characters in length. The first character must be a letter of the alphabet.
Hiába van benne betű, szám, alsóvonal
enginev3-HUN
enginev3_HUN -
ProdyG
őstag
lenne egy láma kérdésem: DS3 gamepadot hogy érdemes tölteni, ami a legkímélőbb az akksi számára?
merítsem le teljesen, mielőtt teletöltöm, vagy mehet össze-vissza? van valami szabály erre? köszi -
james001
veterán
Wolf Among Us-t próbálta már valaki? Gondolom kb. ugyanaz mint a The Walking Dead. (mármint a játékmenete)
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz
TazLeacher #51700 üzenetére
Erről beszéltem..nem fogok újra belemenni a témába.
Enginev: rád bízom -természetesen :-) -,vagy plus-ról veszel játékot vagy lemezesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest