Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
leslieke #51716 üzenetére
Szerintem eleb szubjektiv. En pont nemreg fejeztem be az Uncharted 1-2-t, ugyhogy pont kapora jött, hogy tölthettem is le egyböl a harmadikat, különben vettem volna meg. Szoval csak ezzel az egy jatekkal megterült az eves + tagsag majdnem fele.. Egyebkent a mostani kinalatbol egyiksem erdekel különösebben, de ha mar ingyen van, csak kiprobalom (majd, egyszer, ha lesz idöm..), aztan meg az is lehet, hogy megtetszik valamelyik, ez lemezes jatekkal nem ilyen egyszerü. Ha csak 4-5 olyan jatekot talal az ember egy evben, ami megtetszik neki, mar megterült a Plus ara. Nekem pl az Outland nagy kedvencem lett, ami szinten plusos volt anno es anelkül biztos, hogy soha nem is hallottam volna rola..
Akinek meg esetleg több tagu a csalad, annak plane jobban megeri, mivel valoszinü mindenkinek mas az izlese, igy mas-mas jatekot fognak talalni maguknak.
Havi szinten az a kb 1300 Ft (lassan durvan egy cigi ara, ha valakit ez erint) szerintem egyaltalan nem nagy összeg..Mielött valaki belem kötne, erzekeltem a szarkazmust, nem is veresen komoly valasznak szantam, csak leirtam a velemenyem, ha mar eppen erröl esett szo.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest