Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz
mikka07 #46696 üzenetére
Egyszerűbb elemekkel szórakozni, mint egy usb kábelt rádugni, fantasztikus figura vagy.
Lehet pcről is, ez a program lehet, hogy kell hozzá: MotioninJoy
1-2 óra pcről, atól is függ milyen usb portra dugod. -
-
mikka07
tag
A ps3 joy csak akkor tölt ha be van kapcsolva a gép ,ha pc-re kötöm lehet pc-s usb portról tölteni?Mennyi idő amig teljesen feltölti?( xbox360 joy egyszerűbb ,sima tölthető elemet használok hozzá és elég sokáig is bírja ha meg véletlenül lemerül akkor töltés idejére teszek bele két sima ceruza elemet)
[ Szerkesztve ]
-
Nayrobi
őstag
Tudom, hogy volt már szó a headsetekről, de a Pulse Elite Edition árkategóriájában mit ajánlanátok? Ps3-hoz, pchez és vitához szeretném használni. Igazából nekem a Pulse is megfelelne, olvastam leírásokat és tetszetős, de azért a vásárlás előtt gondoltam kikérem a véleményeteket, illetve ha használ itt valaki Elite Edition-t, az írhatna róla pár sort. Köszi!
-
Tegla80
addikt
válasz
gyetvai19 #46692 üzenetére
Szia.
Csinalj sajatot magadnak es azon is tudsz jatszani mindennel,ami a gepen van.Arra figyelj,h ez csak addig igaz amig az eredeti acc is rajta van a gepen amihez tartozik.Ha letorlod,mar nem fog menni.Uj acc: a nevet jol gondold meg,nem modosithato utana!
(Sztem igy ajanlot es tuti. Tegla80_HUN , minden benne van. De ez csak utmutato,olyat csinalj ami tetszik.
)
[ Szerkesztve ]
-
gyetvai19
tag
Hello!
Nemrég vettem egy ps3-at használtan ! A konzolt 3 játékkal adták amit letöltöttek store-ból (az account nem tudom melyik régióban lett regisztrálva) Ha kilépek a master accountból és újat csinálok magamnak a gamek elfognak tűnni vagy pedig bármilyen a mostanitól független accountal tudom őket használni ? Vagy jobb ötlet lenne a mostani adatait elkérni és az én ízlésemre formálni?( acc név, e-mail változtatás ha lehetséges avatar stb)
-
mikka07
tag
Na beállítottam a az accot(egy kis segítséggel),levezétes képen nyomtam egy jó kis cod bops2 multit
a következőnek kiprobálom a gt5-t.
[ Szerkesztve ]
-
pike1
csendes tag
Hello. Remelem valaki tud valami hasznalhatot mondani. A ps3 kontrolleremnek valami baja van. Elkezdtem jatszani pl. A Last of Usal es amikor a jatekban olyan tortenik, hogy a kontroller rezeg akkor kikapcsol. Bekapcsolom megint mukodik de csak addig amig megint rezeg egyet. Mi lehet a baja? Szetszedtem de nem talaltam semmi szamomra rendelleneset, bar nem is tudom mit keressek. Valakinek volt hasonlo? Mi lehet a megoldas? Elore is koszi!
-
mikka07
tag
válasz
Brian_GT #46679 üzenetére
Ha jól tudom a demok és az online multi játék ingyenes,még a ps plusz is jól hangzik egész jó akciok vannak lehet hogy ekőfizetek rá.Bocs hülye kérdésért csak nemrég vettem ps-3t ezekbenz a konzolos online dolgokban nincs tapsztalatom,eddig inkább pc-n játszottam ott elég egyszerű az online játék.
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
válasz
mikka07 #46675 üzenetére
Én mindenképp gmail-t használok nemzetközis dolgokhoz, mert oda pillanatok alatt megjön minden, nem kell fél napot várni mint drága magyar társainál. Magában nem is küld levelet, szóval aktiválnod nem kell. Nem tudom mi lehet, talán arra figyelj, hogy ha magyar acc akkor magyar cím, ha angol akkor angol cím legyen. Ha mindent jól csinálsz működnie kell.
-
Brian_GT
őstag
válasz
mikka07 #46672 üzenetére
Az accot pc-n csináltad vagy magán a gépen keresztül??
Azért kérdezem, mert velem is szórakozni szokott ha pc-n a sony oldalán csinálom meg a profilt. Egyszerűen hiába aktiválom utána be, hogy ps3hoz kérem használni, nem fogadja el maga a ps a belépést.
Rendesen ps3-on belül csinálsz új accot ott szó nélkül el szokta fogadni nekem is.
Régebben akartam hu accot is csinálni, akkor botlottam bele ebbe a hibába....Ez egyébként hozzáértőbbek miért van, pc-n kell valamit még aktiválni stb hogy rendesen menjen ps3on is?
Szóval hozzád mikka...rendesen ps3on csinálj accot és tuti jó lesz egyből.
-
mikka07
tag
Az lenne a problémám az accounthoz megadtam az adatokat(e mail,jelszó,régio)el is fogadta(azt írta ki hogy sikeres ) ,de ha játszani vagy demot akarok letőlteni akkor kéri az id-t beirom az e mail címet,jelszót de azt írja hogy hibás az e-mail cím vagy a jelszó az e-mail cím biztos hogy jó mert használom, a gép angliából lett hozatva nincs flashelve a lemezek gyáriak.Amikor regeltem lementettem a jelszót pc-re text fájlba az biztos hogy jó.Létre lehet hozni ugynarról a gépről új accoutot és a régit töröln,hátha úgy műkődne(fel kinálja az uj account létrehozását csak nem tudom a régit hogy lehet törölni.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Használ valaki ST500LM012 500gb hdd-t?
-
dunc
nagyúr
válasz
privacy99 #46664 üzenetére
Érdemes az újrapasztázás! Jobb lesz mint a gyári megoldás! Valaki DM Fan irt egy nagyon korrekt részletes logoutot!
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2 év 10 hónapos PS3 slim gépem (és lassan jön a GTA 5), ezért szeretném kitisztítani/tattni, mert pár perc elteltével már üresjáratban is nagyon magas fordulatszámon üzemel a venti (úgy, mint amikor a laptopom terhelés alatt van).
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes ezt üzletben csináltatni, vagy vágjak neki én? Hozzáteszem szerintem meg tudnám csinálni.
Az árakat nézve kicsit elképedtem.., pl. a Konzolok Szervizében 5 ezer az újrapasztázás (ami nem egy nagy hűha művelet, nekik kerül kb. 100 ft-ba..) és 3 ezer a tisztítás. Én azt vártam hogy 3 ezerért pasztázzák is, ha már úgyis arra járnak.
A másik kérdésem pedig az, hogy kell az újrapasztázás vagy nem? Mert ha eltávolítom az összes port, már az sokat javít gondolom.
Előre is köszönöm szépen!
-
Ez alapján ha jól értelmezem, akkor minden PS3-as Diablo 3-hoz jár majd a ""The Hero’s Journey" és a "Drake's Amulet", az extra XP-t adó sityak pedig csak az előrendelés mellé?
-
STC Speed
őstag
válasz
Tegla80 #46659 üzenetére
Igen érezni a játékon,de jól van megcsinálva így.
Igen a plus nagyon jó dolog,bár már nem veszem csak 90 napokra,pedig az 1 éves simán megéri most,úgyis mindig megveszem
Bf4 remélem elfut a gépemen,bár kétes,ez lenne az uccsó játék pc-re,más már nem érdekel,konzolon nyomom a játékokat.) -
Tegla80
addikt
válasz
STC Speed #46654 üzenetére
Nah az a 10. mission,szval kb pont a fele
hát ja,ahogy néztem most értél nemrég be az idegenek közé,amiből..... szóval......... hajrá
"Most nehezedik a játék szerintem,de jó nagyon.normalon tolom,a hard már nehéz nekem."
am jól látod, (így rápillantva a map-okra) ,vagyis innen kezdődik a cumika
elég lesz a normál is,hidd ela 3 hoz nem volt még szerencsém(bár az 1 hez sem
)
amit a plus ad,abból élek . Kivéve GT sorozat,az 1ő napos megvevős. (Sorcery és Move,a gép bundle miatt)
egyébre nem igen költök gamma szinten, egy FPS legyen még (jelenleg BF3,bár már az is a plus os,lemez eladva.)[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
válasz
Mister_X #46655 üzenetére
Lehet akkor majd kipróbálom,most van mivel játszanom már túl sok,és ha megjelenik a gta 5,akkor a többi játékom pihenőre fog menni
Mister X mi psn id-d? Felvehetlek?BF 1943 nyomja valaki? érdemes megvenni?(anno ingyenes volt,de már nem találok neten sehol sem lehetőséget)
Trialt kipróbáltam,tetszett,de csak 1 map volt.szerk: Még valami. Eddig wifin toltam,és csodálkoztam is,hogy főleg bf3 ban,sokat halok,elkezdek lőni és "lassú a golyó" effektus volt,főleg ha a falra lőttem akkor látszódott.Most felkötöttem utp kábellel a ps-t és teljesen jó lett,gyorsan reagál a játék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha veszek angol store-hoz feltöltőkártyát, akkor ugyanúgy meg kell adni bankkártya adatokat, mint amikor ps+ trialt akarok aktiválni?
-
Tegla80
addikt
válasz
STC Speed #46645 üzenetére
szia
megnéztem neked.
(az a 6 óra nekem gyanúsan kevésnek tűnt a lassan vége mondatban)
14ó26m59s volt nekem a kipörgetés normál módon.
Van benne még bőven neked
(19 mission van amúgy,ha megmondod hol jársz megírom mennyi van vissza még)
Én a plus miatt kaptam valamikor,de kb 2 hónapja vittem csak ki.
Jó gamma ,lehet nekimegyek majd még1szer,bár lehet normál szint lesz 2.ra is,mert szenvedtem benne eleget ezen is.[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
válasz
Mister_X #46649 üzenetére
Köszi szépen,akkor este azért sötétebb a téma,nem semmi.
Azt láttam,hogy nincs is a full hd listában crysis.
Amit nem értek még, pl a GTA4 is tud 1080 ban,felkonvertálva,de csak úgy akarja,ha beállítom,hogy csak 1080p-t használjon a rendszer,de így mindig állítgatni kellene vissza,mert ugye nem minden játék tud ilyet. -
Mister_X
nagyúr
válasz
STC Speed #46647 üzenetére
Nekem is kiírja kb. minden második játéknál. Felkonvertálja. Nem valódi 1080p. Egyszerűen nem tudja a hardver. A GT5 lett ennyire optimalizálva, de ott meg is van ennek a böjtje (kidolgozatlan környezet, sok telepítés ellenére is hosszú töltési idő, füsteffekt, stb.)
szerk.: Évszak, napszak szerint, de ezt ki is írja, emlékeim szerint.
(nyugodtan mehetett volna egybe a kettő...)
[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
Azt tudja valaki, hogy a ps3 sima háttere automatikusra állítva,milyen szempont szerint változtatja sötétséget és a színt?
-
-
STC Speed
őstag
Használtan vettem Crysis 2-t,nagyon tetszik,nyomtam 6 órát egyhuzamban,gondolom lassan vége.
Külön tetszett, hogy 1920x1080 ban fut,ajánlom mindenkinek.Nekem jobban tetszett,mint az első rész. -
Shadowfax
addikt
Nálatok megy a PSN? Nem tudok bejelentkezni (80710B23).
-
Brian_GT
őstag
Srácok, ezt az Urban Freestyle Bike ha jól emlékszem a nevére...most csak Vita-ra van? Tökre örültem nah régi jó kis játék végre psn-re is itt van nem csak boxra, erre látom ps vita. Nemáá?!
-
mikka07
tag
Le lehet játszani ps3-al mkv-t? A gép nincs flashelve és nem is áll szándékomban, jelenleg egy wdlive lejátszot használok mkv lejátszásra egy 320gb-os laptop vinyorol.Slim 320gb-os gépem van, vannak régebbi ps1,és ps2 gyári lemezeim van rá valamilyen mód hogy játszak vele ps3-on vagy ez egyáltalán nem lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
Dancii
tag
válasz
Totheground #46613 üzenetére
Na akkor lehet majd beszerzem a Neptunia-t én is
Amúgy tényleg kint van az E&L, de még csak a japán verza, én meg sajna nem tudok japánul
-
nokia párti
őstag
Szerintetek érdemes lenne kicserélni az olvasóját a meghalt 40-es gépemnek? Lenne egy megbízható ismerősöm, aki 8 ezer FT-ért bevállalná. (gyári fejet rakna bele, nem szar utángyártottat) Csak az bizonytalanított el tőle, hogy ugye ugyanaz menne a gépbe az 1 lencsés KES 400A, mivel a 2 lencsés KES 410A nem passzolna bele.
A kérdésem az lenne, hogy: Mégis mennyit bírna az új olvasófej amit beletenne? A gyári ami benne volt kb. pár száz óra után megadta magát vicc kategória.
Egy dolog egyszerűen nem hagy nyugodni: Az előző FAT 60GB-os CECHC04-es gépembe a netes infromációk alapján ugyanez az optika van, mint a mostani CECHG04-es 40GB-os gépembe. A legszebb dolog az egészben az, hogy a 60-as gépemet 1 évig használtam elég intenzíven, tehát napi 3-4 órát is ment akár, hétévégén lehet picit többet, ráadásul az első tulaja is nyúzta, szóval biztos több ezer óra üzemidő van már benne, de mégis mai napig hibátlanul megy az új tulajdonosánál. A mostani gépem meg 2,5 hónap használat után beadja a kulcsot...
Ez egyszerűen nem fér a fejembe?Hogyan?
Valaki könyörgöm felvilágosítana, hogyan lehetséges ez?[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz
mAtThEw0319 #46629 üzenetére
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni. ÁSZF
-
james001
veterán
Diablo 3 Trófeák Ha érdekel vkit,nyomokban lehet spoiler-t tartalmaz
[ Szerkesztve ]
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Játszik valaki az RDR undead nightmare-al?Lenne egy olyan kérdésem,hogy már második alkalommal kezdem elöről,mert valami oknál fogva a 6. küldetés után nem ad újat.
erről lenne szó 15.30 után nekem nincs semmi küldtetés ahova menni kellene.Mi lehet a baj? -
Tuz
tag
válasz
Helmoras #46617 üzenetére
Nekem is God of War a legnagyobb kedvencem ps2-őn kivittem az 1-2-őt majd psp a 2 részt ami van rá és most ps3-on még csak a 3-at játszottam ki de beakarom szerezni az összeset ps3 ra a nosztalgia kedvéért.
nokia párti:Húú emlékszem volt olyan rész az 1-ben például ahol fel kellett valami ilyen magas falon mászni rengeteget szívtam vele.[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
Használtan nézek Battlefield 3-at. Ennél a játéknál is eltörölte az EA az online passt vagy az még mindig fizetős?
-
nokia párti
őstag
-
Helmoras
őstag
Mint friss (2hónap) PS3 tulaj végeztem nem rég az Uncharted szériával, aztán nekiugrottam a God of War sorozatnak (Chain of Olympos és a GoW 1 van kész eddig), hááát EPIC, persze én csak easy módban játszom mert így szórakoztat a dolog, nekem még néha így is elég nehéz(főleg némelyik puzzle vagy ugra-bugrálós szivatós rész), elég nagy különbségek vannak azért a psp-s és a rendes ps verziók között, de a psp rész(ek) is elég jók. Senki ne hagyja ki aki nem rég vett vagy most tervez venni PS-t
-
james001
veterán
válasz
Darth_Revan #46614 üzenetére
Én múltkor asszem a fogarasi Tesco-ban láttam 21000 ft-ért Killzone 3 platinumot. Occó
-
Darth_Revan
veterán
Ma picit meglepődtem...volt még itthon kuponom, gondoltam felhasználom és veszek valami PS3-as játékot, ezért bementem a helyi Tesco-ba körbenézni, hátha van valami, ami felkelti a figyelmemet. Hát nem csalódtam, tényleg sikerült felkelteniük a figyelmem, de nem azzal, hogy találtam volna egy jó PS3-as játékot, nem, azzal, hogy nem is találtam egyet sem, csak Playstation 2 játék volt végig az összes soron
Mindjárt itt a PS4, de nálunk a helyi Tesco-ban "még csak" PS2 játékok vannak
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
Dancii #46610 üzenetére
Nálam a ps2 verziók maradtak ki sajnos. De ami késik...
Viszont az E&L már asszem juniusban kijött, bár még én sem szereztem be.Nekem a Neptunia begyere. Az első részt a gameplay miatt le szokták húzni, és valóban kissé hektikusabb, mint a két újabbé, de szerintem simán élvezhető. Az mk2ben elég sokmindent javítottak, a Victoryt meg még nem toltam végig, de az is tök jó szerintem (plusz ugye Iris heart csak abban van
)
A Xillia nálam is be van tervezve.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dancii
tag
válasz
Totheground #46550 üzenetére
Atelier sorozat ^^ Imádom
Mondjuk pont a Rorona nincs meg..de Totori, Meruru, Ayesha ezeket kivégeztem.
Sőt még anno PS2-n az Iris mind3 részétMár várom mikor ér ide hozzánk az Escha & Logy
Amúgy jó a Neptunia? gondolkodtam rajta, de nem mertem belevágni
Most a Tales of Xillia megy
-
nokia párti
őstag
Na úgy tűník, nálam is meghibásodott a PS3 40 GB CECHG04. Ma reggel Uncharted 2 berak a gépbe, a gép látja a lemezt, de ha elindítom az olvasó csak kattog-kattog-és kattog, aztán kidob valami hibakódot. Több lemezzel is próbáltam, sőt DVD-vel is, persze ugyanazt csinálja. Egy Blu-Ray fejnek legalább 2000-3000 órát ki kéne bírnia, ebbe a gépbe meg szerintem még 500 óra sincsen. Köszi Sony ezt a hulladékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Surface
- Milyen processzort vegyek?
- ASUS routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Steam deck OLED 1tb
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest