Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2 év 10 hónapos PS3 slim gépem (és lassan jön a GTA 5), ezért szeretném kitisztítani/tattni, mert pár perc elteltével már üresjáratban is nagyon magas fordulatszámon üzemel a venti (úgy, mint amikor a laptopom terhelés alatt van).
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes ezt üzletben csináltatni, vagy vágjak neki én? Hozzáteszem szerintem meg tudnám csinálni.
Az árakat nézve kicsit elképedtem.., pl. a Konzolok Szervizében 5 ezer az újrapasztázás (ami nem egy nagy hűha művelet, nekik kerül kb. 100 ft-ba..) és 3 ezer a tisztítás. Én azt vártam hogy 3 ezerért pasztázzák is, ha már úgyis arra járnak.
A másik kérdésem pedig az, hogy kell az újrapasztázás vagy nem? Mert ha eltávolítom az összes port, már az sokat javít gondolom.
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest