Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Hopsz, én meg ezt olvasom a fenti link alatt található oldal végén:
"DO NOT PLAY WITH YOUR PS3 VERTICALLY! IT WILL SLOWLY RUIN THE LASER READER AND WILL NO LONGER RECOGNIZE ANY DISCS YOU PUT INSIDE..."
Lehet, hogy többek közt ez az oka, hogy sokaknak meghibásodik a PS3 olvasófeje? Még jó, hogy a fektetett használat mellett döntöttem.
Get Moded!
-
-
güller
csendes tag
Kedves konzolos Guruk!
Az lenne a kérdésem, hogy a PS3 USB portján keresztül próbált-e már vki külső HDD-t csatlakoztatni, az működött-e a konzollal? Onnan szeretnék uis mp3-at lejátszani.
Előre is köszi!
-
bwoay
nagyúr
marhára van ilyen, szerintem pl ott a Lemmings
de most komolyan, kétlem, hogy ez lenne lemezen,
inkább tűnik PSN címnek, ami kizárólag csak letöltéssel vásárolható meg.az én kártyám sem jó ilyen célra,
úgyhogy én böjtölök, amíg be nem vezetik a store-nál
a pre-paid kártyás rendszert[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
spacer
aktív tag
A fiamnak szeretném megvenni a Lemmingset PS3-ra mert leszedte a store-ról a demót és imádja, viszont sehol se lehet itthon kapni. Valaki nem tud nekem egyet szerezni??
>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
dempeti
tag
hát nem rossz a bioshock de azért hozzátenném hogy amikor ott ül a már meghalt big daddy és közel mnetem hozzá a fején látni hogy hatalamas kockákból van összerakva a feje majd nézzétek meg!
-
cilo9
aktív tag
válasz SeatZola #4582 üzenetére
Köszi, de megvettem a használtat végül, persze az is platinum volt, de mindegy. Mindenképp megakartam szerezni hétvégére és nagyon jól tettem. Jó kis játék.
bwoay: megvettem a triggereket is. Azt nem mondanám, hogy megéri a 2 ezret, végülis két műanyag darab, de autós játéknál sokat dob a kezelhetőségen. Kicsit nyomtam a Pro Streetet és azért érezhető a különbség. Nem feszül rá a kezem a joy-ra, élvezhetőbb.
Üdv, Cilo
-
Makaveli
senior tag
Ki melyiket ajánlja? PES 2009, vagy FIFA 09?
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
DM-Fan
nagyúr
válasz N4r4ncs #4584 üzenetére
Én is lehúztam. Nagyon jól sikerült az átirat, a grafika gyönyörű, csodás sebességgel megy, meg sem röccen és V-Sync-nek nyoma sincs. Így kell rendesen portolni kéremszépen. Nagyon jó kis hangulatú játék, biztos nagy siker lesz PS3-on is. Platinum árszinten nagyon jó vétel lesz.
Get Moded!
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz szasanyi #4583 üzenetére
Letöltöttem én is,már csak azért is mert kíváncsi voltam mennyire sikerült megoldani az optimalizálást. Hát az eredmény lenyűgöző,baromi jól megcsinálták. Nagy képernyőn állati a Rapture.
Ha nem vittem volna ki rég PC-n nem hagynám ennyibe de talán később lehet beszerzem használtan.Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
szasanyi
félisten
Letöltöttem és kipróbáltam a Bioshock demot... nagyon ott van, jól megcsinálták. Nekem PC-n is nagyon tetszett, de mivel nem vettem meg ezért csak kínlódás volt a próba verzió.
Nálam igen csak esélyes lehet egy megvételre. -
bwoay
nagyúr
válasz Archttila #4579 üzenetére
a PS1 játékokat mindegyik gép viszi, a PS2 címeket csak a korai modellek.
Európában ezek a 60 GB-os masinák, amiken kártyaolvasó meg 4 USB port van.
Itt félig sw-es emulációval valósul meg a kompatibilitás,
a későbbi típusok viszont az olcsósítás jegyében
elveszítettek minden PS2 hw elemet,
így azoknál tisztán sw-es emulálásra lenne szükség,
és ez jelenleg még nem megoldott.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Archttila
veterán
Sziasztok
Anno volt PS2-m most tervezem egy pS3 beszerzését viszont több helyen is azt olvasom hogy nem viszi a PS2, PS1 játékokat?
Előreláthatóan lesz ez orvosolva esetleg van már rá most is megoldás?
Köszönöm
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
bwoay
nagyúr
triggereket a joyra? ja, most nézem, aszittem valamilyen trigger nélküli joyod van
hát igen, már gyárilag is ilyennek kellett volna lennie.
sosem fogom megérteni, hogy ha a sixaxisnál már jópáran kifogásolták,
akkor miért nem erőltette meg magát a Sony,
és rakott a DS3-ra módosított ravaszokat...nade 2000 Ft ez a szar? muhháháhá
annyira azért nem rossz a kontroller!mondjuk UDF-hez asszem pont nem lesz rájuk szükség,
ha jól emlékszem ott L1-el célzol, és R1-el lősz,
vagy valahogy így...amúgy nekem 576-ból van meg a játék, és ott ugyanannyiba került,
mint a platinum. de komolyan mondom, hogy egy használt sima
meg egy zsírúj platinum közül én simán az előbbit választanám[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
cilo9
aktív tag
Értem! Én most 1-2 óra múlva megyek a Platinum shopba megvenni a triggereket a joy-ra és hétvégere meg szeretném venni a Drake"s Fortune-t. És a Platinumba 6900 a lediszkontált, a sima 12k, a használt sima meg 5,5k. De akkor már inkább a platinumot veszem meg, mégis csak egy zsír új lemez. Meg ahogy néztem máshol is 7k körül van a sima használt.
Üdv, Cilo
-
bwoay
nagyúr
amikor egy játéknak kijön a platinum változata
(ez ugye bizonyos eladott példányszám után következik be),
akkor az eredeti nyomás ára is lemegy a platinum szintjéra.
pont a minap néztem Fukarban, hogy a Heavenly Sword első kiadása
már ugyanannyiba kerül, mint a platinum verzió,
pedig sokáig tartotta az árát, csak hát úgy nehéz eladni.
Jó a platinum, mert olcsóbb, de ha lenyomja a másik árát,
akkor inkább azt veszem meg, nem a lediszkontált változatot.Vannak platinum játékaim amúgy (PS2-re, PSP-re), de csak olyanok,
amiket csak ilyen kiadásban tudtam megszerezni jó áron.
Aztán ha valóban ártékes címek, akkor igyekszem őket idővel lecserélni
az eredeti verzióra.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Energie X #4568 üzenetére
tudom, hogy le lehet tölteni, de azzal kezted,
hogy milyen egyéb lehetőségek vannak.
ez az egyik.
a másik, hogy beéred a sima PS2-es T5-tel, ami lényegében ugyanaz,
csak két karakterrel kevesebb van benne.
gondolom ezzel meg az a gond, hogy olyan PS3-ad van,
ami nem viszi a PS2 lemezeket. Ez esetben marad a store.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
őstag
Kell nekem a Tekken 5 Dark Resurrection, de nem akarom megvenni a Store-ból... Van más megvételi lehetőség? Vagy esetleg MÁS lehetőség? Ki mit tud ajánlani? Várom a PÜ-ket
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Mr.Grincs
veterán
Van egy eladó Call of Duty 4 játékom sosem használtam, de ki lett bontva mert azt hittem elmozdult a korong a helyéről. Tulajdonképpen full új csak a celofán nélkül Azért nem lett használva mert nem vettem meg a gépet anyagi okok miatt. Akit érdekel privátba írjon.
Ára: 9999 Ft[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
cilo9
aktív tag
Még egy kérdésem volna: a játékoknál mi a különség a Platinum és a sima között?Az árat leszámítva
Üdv, Cilo
-
-
Gebriel
veterán
Azt tudtátok, hogy a PS3 lejátsza a PS1 játékokat.
-
cilo9
aktív tag
Üdv!
Nemrégiben láttam a neten valamelyik konzol bolt kínálatába a joy L2 és R2 gombjára tehető nagyobb gombokat. Már végig néztem szinte az összes bolt weboldalát, de nem találom sehol és persze elfelejtettem könyvjelzőbe tenni. Találkozott már valaki ezzel a kiegészítővel? Isteni lenne, ha tudnátok linket adni hozzá.
Üdv, Cilo
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Ratchet & Clank-nek 2 része van? Most vettem észre a Quest For Booty-t.® visions created with passion
-
bwoay
nagyúr
válasz Gebriel #4542 üzenetére
Na ezért van az, hogy egyre könnyebbek a játékok,
és az UDF-ben is mindig kikacsint a kamera a megoldásra,
hacsak le nem tiltod menüben (de ugye a fene sem gondolná,
hogy ez az alapértelmezett beállítás).Nem azt kell figyelni, hogy feléd néz, vagy háttal áll,
hanem hogy melyik égtáj kezdőbetűje van odaírva a kép alá,
ahogy N4r4ncs is mondja.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
őstag
Eszembe jutott!
Ha valamit vásárolok a Store-ról, annak az installját le lehet menteni pendrive-ra?
Mondjuk nem szívesen vásárolnék onnan, ha lehet inkább "okoskodnék" úgyis csak 2 játék kell de a kártyaszámom nem adom meg a Sonynak jöhet PÜ is ha valaki tudna nekem "okoskodni" ;)* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
őstag
Helllo Evribádi
Pénteken lett 80 GB-os PS3-mam nekem is otthon!!!!
Tetszik van WLan és már regeltem is a UK Store-ra. Vannak kérdéseim még a konzollal kapcsolatban de most egy sem jut eszembe, pedig 4535 hszt már végigrágtam kb 1 hét alatt!
Akinek esetleg még van kérdése rajtam kívül, annak ajánlom figyelmébe a magyar nyelvű leírásokat amiket feltötltöttem data.hu-ra!
Tessék lássék: http://data.hu/get/677816/PS3_konyvek_HUN.zip.html
Ajánlom minden kezdő PS3 tulajnak!Szerk: Vmiért nem működik a linkelés...
Szerk2: Nem tudom mennyi ideig tárolja a feltöltést a data.hu, szóval addig szedjétek amíg lehet![ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
bwoay
nagyúr
válasz kisJack #4532 üzenetére
hát, ha elkezdenénk sorolni azokat a játékokat,
amik valódi 1080p felbontásban futnak, kb 3 mp alatt végeznénk.
amik ilyen felbontásban futnak,
azok zömében csupán interpolálással érik el az 1080-at.
ugyanígy léteznek 720p-re interpolált felbontású játékok is,
mint pl a GTA IV PS3-ra.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
kisJack
aktív tag
Miért? Akkor a 720p nem egy szabvány felbontás, hanem csak annyit jelent hogy innentől már hd? Valamint nem zárja ki hogy ennél kisebb felbontásban küldjön jelet?
Mert ha így van, akkor ott elég nagy problémák lehettek optimalizáció terén, ha figyelembe vesszük hogy a PS 1080p-t is támogat(na). -
Gebriel
veterán
Egy kis help kéne.
Unchartedben amikor a szobrokat kell forgatni, melyik irány a megfelelő?
-
megsemmisito
tag
válasz wrathchild #4525 üzenetére
Szia! A globalgame.hu -n 84 990 a 40 gigás Pro Streettel meg Uncharteddal +HDMI kábel +2 darab sixaxis. Bár ez már túl olcsónak tűnik.
http://globalgame.hu/webshop/details?id=595
PSN online ID: Tomasz84hun
-
Gebriel
veterán
Semmi
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz wrathchild #4525 üzenetére
[link]
Csak megerősíteni tudom a Konzolstudio megbízhatóságát
[ Szerkesztve ]
-
wrathchild
tag
Sziasztok!
80Gb-os PS3 konzolt szeretnék venni, de hatalmas árkülönbségek vannak a Sony márkaboltok és eldugott kis konzol-boltok között.
Tapasztalatból tud valaki válaszolni, hogy mire kell figyelnem egy olcsóbb lehetőségnél, ami esetleg egy márkaboltnál másként volna?
Magyar nyelvű leírás, magyar garancia... ilyenek oké, de lehet-e valami okosság, hogy pl. 115 helyett 85-ért megkapható csaka maga a gép, az alap tartozékokkal.
Mintha olvastam volna olyat, hogy olcsó volt egy bizonyos helyen ugyan, de angol import, ezért hazai dugasz kellett hozzá.... ?
Illetve ha lehet itt ilyet kérdezni: egy megbízható, de versenyképes árral dolgozó szaküzletet tudtok ajánlani?
Köszi! -
Gebriel
veterán
Szasanyi tartnál egy kis beszámolot a Star Wars-ról?
Kiváncsi lennék a vélemyényedre -
Gebriel
veterán
Tudnátok pár címet mondani amit ketten lehet játszani, és érdemes beszerezni?
-
kisJack
aktív tag
Miben nyilvánul meg az, hogy gyengébben fut a GTA 4 PS-en, mint BOX-on?
Szaggat? Észrevehetően kevés fps? V-sync hibák? Ez mind egyszerre, esetleg vmi más? -
he7edik.
addikt
Kit érdekel esetleg csere
Bad Company Gold-ot adnék GTA IV-ért cserébe.
Csak pesti átvétellel.Égő szöveg a flém vázon
-
Cop
tag
Helló!
Bocsi hogy ide írok, de nem tudom igazán hol nézzek utánna.
PS3-al divx mellé feliratot tudok betenni vhogy?
Alapból a subtitle menüpontban nem akarja, azaz nem elérhetőnek írja.
Ha valaki tudja a választ rá azt kérem írja nekem ide vagy pm-ben.
Előre is köszi........ -
bwoay
nagyúr
én Unchartednél is tapasztaltam elég rendesen
(de azért nem HS mértékben). Szerencsére játék közben
annyira nem feltűnő, ha meredten koncentrálok a karakterre,
akkor van, hogy észre sem veszem.
Viszont amikor már jászik, én meg csak nézem,
akkor azonnal szembeötlik, ahogy a háttér szétcsúszkál.Boxon a Lost Planet ilyen, ráadásul abban vannak egyéb grafikai anomáliák is.
Kiküszöbölni nem ördöngösség, de a szinkron bekapcsolása
alacsonyabb framerate-et eredményezne.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Gebriel #4502 üzenetére
Vertical syncronization. Hiányának az a lényege, hogy egy még megjelenítés alatt álló képet hirtelen követ egy új, a frame-buffer betelik, ezáltal sem az előző, sem az utóbbi kép nem fog helyesen megjelenni és több sávra oszlik meg a képernyő tartalma, kvázi szétesik a kép. A vertical syncronization lehetővé teszi, hogy addig ne jelenhessen meg új kép a kijelzőn, amíg a 'vertical blanking interval' le nem telt, vagyis amíg az előző kép tökéletesen meg nem jelent. "Magyarul" szinkronba hozza a frame-buffert a vízszintes frissítési időközzel. Ez okozhat némi frame-rate csökkenést, de nem számottevő, viszont a kép sokkal tökéletesebb.
Itt egy kép egy durva v-sync hibával - érdekes módon pont a HL2-ből, ahol én spec. soha nem észleltem:
Mondjuk ez igen durva, ennyire nem szokott látványos lenni. Főleg hirtelen, nagyobb oldalirányú mozgásoknál jelentkezik a rosszul kódolt játékoknál (lásd. Assassin's Creed).
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Ja, a V-Sync engem is halálba idegesít az Assassin's Creed alatt. Nem gyengén nem sikerült megoldani annál a játéknál sem. Ugyanakkor meg a sokak által igencsak lehúzott és az egyik legszarabb portolásnak tartott Orange Box-nál viszont nálam semmilyen V-Sync probléma nem volt soha, sőt, teljesen tökéletesen futott mindig is a progi.
Néha kritikán aluli, hogy mennyire nem figyelnek oda a programozók, pedig nem hiszem, hogy nagy ördöngősség lenne kiküszöbölni, PC-n is minden játékban ott figyel, hogy V-Sync ON/OFF.Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja