Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
De tényleg, biztos van tapasztalatod olyan téren, hogy ugyanaz a játék hogy megy boxon/ps3 -on.
Tényleg észrevehető a különbség vagy csak annak aki direkt ezt keresi?Bocs, véletlen privibe is elment.
dempeti:"...még lehetne sorolni..." nah, akkor ne fogd vissza magad, mondjad.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
dempeti
tag
Hát rengeteg ok amiben jobb! egy az hogy teljes értékű médiacenterként is használhatod, tehát felér bármelyik drágább blueray lejátszóval, ezenkívűl, már bőven van rá annyi játék mint ps3-ra, nem melegszik tehát nem kell attól félned, hogy megsüti magát mint a box, ingyenes az online játék része ami szerintem elég erős húzőerő, sokkal több hardwares kiegíszitő van hozzá, és lesz is a jövőbe, linuxus op rendszerrel is el lehet látni, tehát közel használható számítógépként is! Mivel nem melegszik ezért még a jövőbe ki tudja mit tudnak kihozni belőle mivel még közel se járnak a teljesítményének határaihoz mivel xboxnál annyira túlmelegszik pl egy gta4nél ebből fakadóen elég közel lehet az amit kibír ha csak valami ultra szuper hűtéssel el nem látják a jövőbe! Még lehetne sorolni!
-
Def26
félisten
válasz nosferatue #3489 üzenetére
Ő majd jól leugat, hogy maradjak boxnál.
-
Def26
félisten
Srácok, én most készülök lecserélni a Xbox 360 -am egy PS3 -ra. Az ok egyszerü, még nem volt PS3 -am. Viszont jól esne most 1-2 dolgot hallani amiben jobb a PS3, Gebriel
vagy valaki, aki nagyobb fan mondhatna valamit hogy miért is lesz olyan jó nekem.Warez nem érdekel, box is flashmentes.
-
nosferatue
tag
Még nem regeltem be japán acc-ot, nem a nyelvi nehézségek miatt , idáig minden fent volt a másik két store-on, de akkor nézek vaalmi japán címet ha hazaérek.
Az arcade jelleggű játékokat ebben a stílusban nem kedvelem.
[ Szerkesztve ]
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
bwoay
nagyúr
válasz nosferatue #3484 üzenetére
Konzolon nemigen van játék, mivel ez szimulátor,
a GRID messze nem az, a DIRT messze nem az
(illetve inkább szánkót szimulál, mint autót)
egyedül a Forzához tudnám mérni, az meg nincs PS-re.
de nem értem, miért nem a GT HD Conceptet töltötted le,
miután leírtam, hogy azon nagyon jól le lehet mérni, milyen a GT5P.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nosferatue
tag
-
Zoliboy95
tag
Tud vki segíteni? [link]
A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Inv1sus #3462 üzenetére
A szállítás sem olcsó azt se felejtsd el. Hiába free shiping, de az csak az adott országra érvényes. Én is majdnem benyaltam csak azért mondom el. Aztán bőven többe lett volna, mintha itthon vettem volna. Csak én az amazon.com on néztem.
Elado egy Call Of Duty 4 Modern Warfare Ps3 korong, új!! [link]
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bwoay
nagyúr
válasz nosferatue #3473 üzenetére
Most vettem meg nemrég, mondván, hogy 2010-ig nem várok a GT5-re,
de nem ájultam el tőle. Még mindig ott tartok, hogy próbálom megérteni
azt a rajongást, ami övezi, de én sokkal jobbnak tartom a Forzát egyelőre.A külső nézet használhatatlan, el is neveztük babakocsi nézetnek,
mert olyan, mintha a kamera egy rúdra lenne rögzítve, ami a kocsi seggéből áll ki.
Belső nézetben szerencsére megjön az addig totálisan hiányzó sebességérzet is,
de ahhoz, hogy szimulátor érzés legyen,
a stabilitást segítő elektronikát ki kell kapcsolni,
és a traction control is érdemes lehúzni.Amúgy ott a GT HD Concept, az alapján jól meg lehet ítélni, hogy milyen,
mert az meg a GT5P előzetese, vagyis GT5 Prologue Prologue.Így, hogy nincs sem törés, sem sérülés, nekem elég ingerszegény,
azért az fura, hogy a totál arcade GRID-ben jobban fosik az ember
adott szituációktól, mint ebben a szimulátorban, mert előbbiben rongyátörheti a kocsit,
utóbbiban meg max lepattan a falról, esetleg egy másik kocsiról...Jó lenne amúgy, ha előkerülne valami GT megszállott,
és ellensúlyozná az én elfogult véleményemet,
mert bár mentem pár jó kört a játékban, még mindig nem vágom,
hogy mit is várunk annyira 2010-től...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
dempeti
tag
tud valaki megoldást a japán storos regisztrácóra mert ez a irányítószámnál sehogy nem megy hogy kötőjelet rakjak a három szám közé!?
-
fanofmanu
tag
szerintem az irányítással semmi probléma minden segitség nélkül a legirányíthatóbb és igaz az első 3 osztály nem jelent túl nagy kihívást (persze ha minden versenyt aranyra akarsz megcsinálni akkor már húzós ) de az utcsó kategória elég nehéz talán azt már tényleg csak kormánnyal lehetne normálisan hozzáteszem nem lehetlen controllerel csak kinek van ahoz idege (nekem nem volt...) graf kir, sztem kevés pálya van de nemsokára ez is bővülni fog és ha nem kacsa akkor valamikor törés is lesz benne
ami sztem a legrosszabb benne a multi, egy versenyt nem tudtam lenyomni úgy hogy ne löktek volna ki vagy én mást mindent összevetve nem rossz de én inkább kivárom a teljest(am ha kell nekem van egy eladó )
-
dempeti
tag
továbbra se tudok regisztrálni a japán storon amúgy ezt a linket amit küldtél ez alapján csináltam én is http://www.gamecon.hu/cikkek/ps3faq.htm de továbbra is az a gond hogy az irányítószámot kötőjellel kellene írni de ott nem enged kötőjelet csak számokat!
-
szasanyi
félisten
Elég negatívum az, hogy 10k és csak egy rövid előzetes. És egy kis túlzással: csodás grafika és rossz irányítás jellemzi - azt nem tudom, kormánnyal jó lehet-e.
-
nosferatue
tag
Sok helyen lehúzták a GT5 prolouge-ot, esetleg valaki megosztaná velem tapasztalatait a játékkal kapcsolatban? Pozitívumok/negatívumok, stb.
-
N4r4ncs
aktív tag
DM-Fan.A ps3 az összevan rakva! Egy jó tanács egyébként: Az egyetlen gyengepontja a gépnek a meghajtó. Összehasonlítva,a kék lézer sokszorta kisebb és érzékenyebb mint a piros,ezért van,hogy sokaknál nem olvassa be a lemezt egy idő után,miután kitisztították ismét vitte ahogy azt kell. Szóval ha lehet akkor a porra figyelj inkább a legjobban,de ha annyira akarod minden berakás előtt a lemezt le is tisztíthatod.
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
nosferatue
tag
Nem formáztam semmit, mindent a ps3 csinál, neked általában csak annyi a teendőd, hogy egyszerre lenyomod a start és select gombokat. Jumper beállítás nincs, nem is kell. A fájlrendszerre vonatkozóan sem kérdez semmit, formáz, telepít, kész.
-
fanofmanu
tag
valaki próbálta már megszerezni mgs4-ben a big boss rangot? (no kill, no alert, no health items, boss extremén 5óra allat) egyszerűen nem bírok laughing mantissal... nincs valami jó taktikotok?
...jha és full new game szal előző végigjátszásból nincsenek meg a cuccok...
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Inv1sus #3462 üzenetére
Szerintem hagyd a külföldről rendelést, mert a Sony Magyarország köztudottan háklis a nem itthon (saját partnerétől) vásárolt cuccokra. Már itthon is megkapod 99 eFt-ért úgy, hogy van mellette egy GT5 Prologue, ami ugye ráadásul fullHD-s játék és igencsak jól néz ki.
Vagy ugyanennyiért megkapod azt a csomagot, amit én is vettem: PS3+Spiderman3 Blu-Ray film+Blu-Ray távirányító. Namost ebből a gép 90 eFt ugyebár, a távvezérlő külön lenne 7 eFt, a Blu-Ray meg úgy 8-9 eFt, amit ha összeadsz bőven jó üzlet az egész 100 eFt-ért.
Szerintem valami nagy helyről vedd (MM, EW, STN, 576), mert ott tuti nincs átverés a garival, meglesz a garijegy, a gép sem kókány. Sokkal olcsóbban nem kapod meg sehol, szóval szerintem nem éri meg rizikózni kétes forrásból származó gépekkel.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz nosferatue #3459 üzenetére
Értem. Én is 250 GB-os, 8 MB cache-es, 5400-es fordulatú vinyót tervezek bele venni, csak én nem Samsung-ot, hanem Western Digital-t (Samsung vinyóval sajnos már volt rossz tapasztalatom). Remélem a Western-t is simán megkajálja. Akkor nem formáztál semmit, szűzen raktad bele, tehát mindent a PS3 csinált, ugye? Tényleg, jumper-beállítás van? Master, slave, cable select? Leformázza saját maga? Kérdez bármit fájlrendszerre vonatkozóan, vagy automatikusan FAT32-re formáz?
Get Moded!
-
Inv1sus
addikt
Ha game.co.uk-ról rendelném a masinát, szerintetek kifizetödő lenne? mert 92k-ért már kapnék érte játékot is, ami azért nem mindegy. Csak ha valami probléma lesz, nemtom mennyibe kerülne érvényesíten ia garit stb
Vagy esetleg tud valaki valami olcsó helyet, ahol jó áron tudnék gép + játék kombót kapni?
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
dempeti
tag
A japcsi storba hogy lehet regizni mert minden megvan de amikor címet kell megadni és az első rublikába elvileg három szám kéne de mivel kötőjelekkel kell elválasztva de oda csak számokat lehet meg szóközt! Erre mi a megoldás?
-
nosferatue
tag
De akkor hogy tolod rá az interface-re a HDD-t, ha nem kell oldalra csúsztatni?
Egyszerű: benyomod a vinyót, a tálcával együtt az ujjaddal amíg érzed, hogy bele nem "kattan" a csatlakozójába.
A frissítést a hivatalos európai ps oldalról töltöttem le, az egész 130 MB. A pendrive-on volt más adat is, ugye mentések, mivel megadott mappákba kell másolni a frissítést, ezért a ps3 azt keresi és felismeri ha talál 2.41-es XMB-t.
Egy Seagate vinyó volt benne, az van ráírva: not suitable for laptop computer use . Ezt cseréltem egy 250-es Samsung vinyóra, 8MB cache és 5400-as fordulat. Azóta stabilan működik, sebességbeli különbséget nem tapasztaltam, se lagot, se semmi más hisztit.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz nosferatue #3457 üzenetére
Na, akkor ennek tükrében érdekes az, amit a video-n láttunk. Akkor most vagy mások az ott kapható PS3-ak, vagy a demonstráló srác hagyott ki egy-két fontos lépést. Ez a fémkallantyús dolog engem is meglepett múltkor, mikor lepattintottam a műanyag fedelet, mert én sem láttam benne, azt hittem én vagyok a hülye. De akkor hogy tolod rá az interface-re a HDD-t, ha nem kell oldalra csúsztatni?
A frissítést a pendrive-ra PC-n keresztül töltötted le? Másnak nem is kell a drive-on lennie, csak ennek a 130 megás pakknak?
Milyen márkájú vinyó volt benne egyébként és Te milyet raktál bele helyette? Azóta stabilan működik, sebességbeli különbséget tapasztaltál (lag, swap, akármi)?Get Moded!
-
nosferatue
tag
Ahogy ígértem megosztom veletek milyen is volt ez a ps3 HDD csere.
Az első meglepetés a vinyót védő burkolat eltávolítása után ért. A youtubeos videókon lévő kallantyú bezony hiányzott a 40 gigás verzióból. Úgyhogy miután eltávolítottuk az első rögzítő csavart, itt csak annyi a teendő, hogy egy kisebb fém pöcköt kell piszkálnunk a HDD-t tartó tálca alól, végül egy könnyed mozdulattal ki is emelhetjük a gépből (semmi oldalra tolás, semmi hókuszpók).Jött a fejfájás part II. Van itthon csillagcsavarhúzó, több is, de olyan apró csavarokkal rögzítették a tálcán ezt a noti vinyót, hogy át kellett mennem balkán fanatikba és csak egy késheggyel tudtam kicsavarni a 4 apró rögzítő csavart. Majd új vinyó be csavarok vissza, egyszóval fast rewind minden előző mozdulatsor.
Minden helyén, gép bekapcs jött az üzenet, baj van barátom, kérlek láss el minimum 2.41-es updattel. Tehát ez a ps3 felrakja magának az op rendszert teória megdőlt. Két út is van arra, hogyan lássuk el szűz vinyónkat op rendszerrel. Az első: fogunk egy külső usb-s noti vinyó racket belerak új vinyó, a system menüben pedig backupoljuk az egész rendszert, persze akinek van csillió-billió gigás pendrive-ja (nékem nem volt egyik sem) az arra is rakhatja. A másik út azzal jár hogy minden adatunk, mentésünk elveszik a levesbe és egy teljesen tiszta ps3-at kapunk a friss XMB-vel. Én kénytelen voltam ezt választani, mivel olyan hú de sok adatom nem volt, ezért csak az MGS4 saveket mentettem le egy pendrive-ra.
Átböngészve a hivatalos ps honlapot a következőre jutottam. Le lehet tölteni a 2.41-es XMB-t, 130mb az egész, az adathordozón amire rakjuk kell csinálni egy ps3 mappát azon belül UPDATE mappa és oda köll bemásolni. Ezek után bódog ps3 tulajunk odasétál az gépéhez fogja a pendrive-ot, usb portba bedugja, megvárja míg megjelenik ismét az üzenet hogy kellene az új XMB, végül egyszerre lenyomja a start és a select gombokat a kontrolleren, a ps3 pedig elkezdi keresni az adathordozón lévő adatot. Megtalálja, vinyót formáz, feltelepül (mindez olyan 8 perc kb.), újraindul és van használható, szűz XMB.
Nekem még 10 perc volt a konfig, a különböző store acoountokkal együtt, majd játéktelepítés, save másolás még 5 perc. Minden működik rendesen, szépen. A 250 gigából 235-öt lát (muhaha).
Összegezve, kicsit nyögvenyelős volt így elsőre, de teljesen korrektül meg lehet oldani.I just curse the sun so I can howl at the moon
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kzsolti85 #3453 üzenetére
Nem arról van szó, hogy féltem, csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, merthogy általában azokból tanul az ember. Bekapcsolni meg bekapcsolom azért, ma is 8 órát ment.
Csak mondjuk szerintem az még normális, hogy az ember érdeklődik és szeretné a lehető leghosszabb élettartamot garantálni az eszköznek, amire ennyi pénzt kiadott. Nekem ez az összeg elég nagy, sokat kellett dolgoznom érte, lehet, hogy neked nem. Ezért kérdeztem, amit kérdeztem és szerettem volna megtudni, hogy ki mit tud erről, valakinek volt-e már gondja ebből? Nem kötelező válaszolnod rá. "Kicsit" régebben járom ezt a fórumot, mint Te, hidd el nekem, itt nem szokás a másikat leszúrni azért, mert kérdez, a fórum különben is azért van, hogy feltegyük a kérdéseket, ha idegesít, nem kell olvasni. A konkrét kérdés meg szerintem nem volt OFF.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kzsolti85
csendes tag
DM-Fan!
Ha ennyire félted, akkor inkább be se kapcsold. Nem szoktam beszólni, de kezd idegesítő lenni ez a sok aggódás, amit leírsz itt! Nem kristályból van az a gép, arra tervezték, hogy használják! Én is szoktam vigyázni arra, amit veszek, nem arról van szó, de ez nem beteges, hogy ennyire félted!???Bocsi...
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
én boxnál járattam, be is szart a gép (első generációs), szóval ennyit ért a dolog
azóta újabb gép van, annál is járattam egy darabig,
de most már direkt kinyomom játék után azonnal,
elvégre nehogy már nekem kelljen baszakodni amiatt,
hogy a Microsoft nem tudta rendesen összerakni.Sonynál meg fel sem merült bennem ilyen,
sokkal jobb hűtést kapott (igaz, nincs is rá 3 év gari).[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
DM-Fan
nagyúr
Ti szoktátok még járatni a PS3-at játékból való kilépés után a hűtés végett, csak úgy simán XMB alatt? Ha igen, mennyi ideig? Egyáltalán szükség van erre? Csakmert pl. az Xbox360-nal kapcsolatban olvastam, hogy erősen ajánlott, mert játéknál a proci ott 80-90 C-ra is felhevül és ha nem hűti az ember kellő ideig a játékból való kilépés után és lenyomja a gépet, akkor annyira képes felhevülni, hogy a procilábnál a forrasztások elengednek és ebből adódik a "3 ledes hiba" az Xbox-nál. Szóval PS3 esetében mennyire kell tartani ettől szerintetek?
Get Moded!
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok!
Érdekelne hogy lehetne összehozni a PS3-at egy N95-tel Wifi segítségével. A net miatt kérdezem. Üdv.
A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
fanofmanu
tag
válasz Interceptor #3444 üzenetére
ha nincs rá keret akkor bőven jó egy hd ready, nekm is az van és így is nagyon szép képe van
-
GaBBoR
tag
válasz Interceptor #3444 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, hogy a kisebb képméret is megfelel-e. Én monitoron játszok, és tetszik így is. Amúgy talán csak 1-2 fullhd játék van, és szerintem idén se sokkal több jön ki 1080p-ben.
Persze a monitornak támogatnia kell a hdcp-t. -
Interceptor
addikt
Hi!
gondolkdom egy PS3-on akérdésem az lenne szerintetek van e értelme mondjuk egy dell 2007 wfp-re rákötni vagy csak full hd tv
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
bwoay
nagyúr
válasz Inv1sus #3441 üzenetére
ha a PS3-hoz veszed a TV-t, akkor gondolom valami LCD lesz belőle,
arra pedig (külön beszerzendő) HDMI kábellel érdemes rákötni,
ez digitális, és hangot + képet visz egyszerre.
ha mégis képcsöves TV lesz a dologból, akkor meg a PS3
tartozék kompozit kábele fog kelleni, meg talán egy scart-kompozit adapter,
de emlékeim szerint ez is része a pakknak.monitorhoz VGA kábelre lesz szükséged, hacsak nincs a monitoron HDMI csati.
a komponens (component) kábelt meg
komponens (component) bemenethez kell kötni, minő véletlen egybeesés
ez úgy néz ki, hogy a videojel három színkomponense (Red, Green és Blue)
külön csatlakozót (tehát a kábelen külön eret) kap,
ezek a szokványos RCA csatik, ugyanúgy, mint a kompozitnál,
ahol két ér megy a hangnak (jobb és bal), egy meg a videonak.
természetesen komponens kábelnél ugyanúgy megy két ág a stereo hangnak is.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Inv1sus
addikt
Srácok, ti mihez kötitek a ps3-at? Nekem most ez a legnagyobb bajom . Ugyanis nem csak ps3-at, hanem tv-t vagy monitort is vennem kell, amin játszok. Ti mit javasoltok? Sajnos hiába olvasgattam utána, nemtudom, hogy a component kábelt mihez lehet kötni, milyen kimenetű tv-t vagy monitort keressek. Túl sok a szakszó. Köszi Már csak ez az egy dolog választ el a ps3mamtól
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
-
DM-Fan
nagyúr
Igen, én is erre jutottam, ugyanúgy működhet, mint a PC-nél a BIOS. Gyanítom ezért is hangsúlyozza, hogy ne kapcsold ki a gépet frissítés közben. Mekkora lehet az oprendszer mérete?
Meg arra mondjuk viszont kíváncsi volnék, hogy ha az oprendszer nem a vinyón van, akkor mi foglal el annyi helyet a szűz PS3 vinyóján, mert emlékeim szerint azért jócskán hiányzott a szabad helyből, mikor első nap ránéztem a kapacitás-kijelzőre, mielőtt még bármit telepítettem volna.Get Moded!
-
szasanyi
félisten
válasz nosferatue #3422 üzenetére
Ilyet senki nem is mondott. Mindössze azt kértem, hogy számolj be a tapasztalatodról, melyben ilyenekre gondoltam: milyen (könnyű, nehéz) volt a csere, a beüzemelés, és hogy rendesen felismeri és használja a PS3 mindenféle hókusz-pókusz és küszködés nélkül. Ennyi. Ha leírod jó, ha nem... akkor is.
-
dempeti
tag
sziasztok tegnap volt egy kérdésem hogy szükséges e dombornyomott kártya a store regisztráláshoz ha csak demokat töltök vagy ki lehet valahogy ezt kerülni a regisztrálásnál?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz nosferatue #3430 üzenetére
Itt van pl. egy video a sokból.
A srác hangsúlyozza, hogy Serial ATA-s legyen, 2.5 colos, standard laptop vinyó legyen, és ami számomra furcsa, hogy azt mondja, hogy 5400-as fordulatú legyen és ne 7200-as (merthogy utóbbival nem érhető el olyan jó teljesítmény), csak arra figyeljünk, hogy 8 MB cache-es legyen a vinyó.
A video végén látható (és mondja is a srác), hogy a PS3 leformázza a vinyót, de ez valami hihetetlenül gyorsan megtörténik, amit a srác is kiemel és hozzáteszi, hogy ő sem tudja pontosan, hogy mit csinál ilyenkor a rendszer. A PS3 újraindul és már használható is, az XMB ott vigyorog az ember arcába. Azonban láthatólag semmilyen külső meghajtót nem használ, a rendszer már a vinyó behelyezése után közvetlenül megvan, szóval szerintetek nem lehet, hogy az oprendszer EEPROM-alapú, mint pl. a mobiltelefonoknál és vinyótól teljesen független?
Mondjuk arra én is kíváncsi voltnék, hogy mi a maximális HDD-méret, amit még le tud kezelni. Ő az elején 60, 80 és 120 GB-osat említ, a video-n egy 120 GB-osat applikál bele.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
bwoay
nagyúr
válasz nosferatue #3430 üzenetére
system settings környékén van backup menüpont,
de az oprendszert nem kell felmásolnod, csak minden mást[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz nosferatue #3428 üzenetére
hát amiket felmásol, azokat a winyón,
szóval kell egy backup valami külső meghajtóra, mielőtt HDD-t cserélnél,
különben szó szerint szűz marad az új merevlemez.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz nosferatue #3426 üzenetére
szerintem az már nem a formázás, hanem a file-rendszert másolja fel,
legalábbis én úgy képzelem, hogy egy NTSC-re formázott winyóhoz nem szól hozzá.
bár tényleg az lenne a logikus, hogy mindent megcsinál helyben...na, megnéztem tube-on, aszondják, hogy végül kiderült:
nem kell formázni, többen is megerősítették.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nosferatue
tag
Régebben néztem egy videót youtubeon egy HDD cseréről és ha jól emlékszem ott az emberünk belerakta az új vinyót, bekapcsolt a ps3, megformázta vinyót, felrakta az oprendszert és tadaam annyi. 576-ék windowsból formázták a vinyót??
Melóhelyen nem tudok "tecső"-t nézni .
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz nosferatue #3422 üzenetére
sosem próbáltam, azt sem tudom, hogy maga a gép felajánl-e formázást,
az újság windows alól történő formázásról írt.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz szasanyi #3418 üzenetére
576-ban volt egy írás, illetve egy tutorial, hogyan kell HDD-t cserélni,
asszem pont 250-est pakoltak bele,
de tényleg nincs jelentősége, onnantól kezdve, hogy FAT32-re kell formázni,
és nem szabad elfeledkezni a 32 GB-os partíciókról.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
-
nosferatue
tag
válasz szasanyi #3418 üzenetére
Valamelyik játéktopicban az egyik hozzászóló már említette a 250 gigás vinyót, de nem értem miért ne tudná kezelni. Láttam egy konzolos honlapot is ahol nagyobb vinyókat is lehet vásárolni, bár nem emlékszem mekkora volt a legnagyobb.
Mondjuk ott horror ára volt egy-egy vinyónak, szerencsére van nagykeres kapcsolatom.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz nosferatue #3417 üzenetére
Majd mondd, hogy sikerült, és rendesen működik-e. Már csak azért is, mert ekkora vinyót - tudtommal - még senki sem rakott bele. Ráadásul ez még nem is egy olcsó mulatság...
-
nosferatue
tag
Én most vettem egy 250 gigás vinyót, hétvégén ki is cserélem, az MGS4 mentéseket már ráraktam egy pendrivera. Most hogy lesz hely én is betámadom a storet egy GT5 prolouge, egy Siren és egy LocoRocco erejéig .
-
bwoay
nagyúr
válasz szasanyi #3411 üzenetére
Sanyikám, az a 60 inkább 40 az ő esetében.
Amúgy egyetértek, f@szom se várna... pláne, ha ugyanazt a gépet nyomják ki,
csak nagyobb winyóval.ja! minap telepítettem a GT5P-t (igazából nem én, hanem a gép,
mert ő ilyen erőszakos), és akkor szól, hogy neki több hely kell, mint amim van.
akkor nézem, hogy alig van rajta 5 GB szabad hely a 60-ból.
Zene nincs rajta, film nincs rajta, mentett állások alig foglalnak valamit,
de azokból is alig akad pár, szóval... demok, rengeteg,
meg az MGS database, meg a GT HD.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
dempeti
tag
az lenne kérdésem hogy storba lehet kártya nélkül is regisztrálni vagy mindenféleképp kell hozzá dombornyomott kártya mert amikor regiznék akkor kéri! el leht ezt kerülni ha mondjuk csak demokat akarok letölteni? Amúgy én is három napja vettem a ps3mat és nekem is ez volt a kérdésem hogy drágább lesz e ami majd jön szeptemberbe 80gb ami ugye majd vátja a40est és aztmodnták hogy igen egy 20ezer forint pluszra számoljak! így megvettem még most a negyvenest!
-
szasanyi
félisten
válasz kellaci #3410 üzenetére
Minimálisan, ami elenyésző. A kérdés tehát az: te mennyire akarod/fogod kihasználni? Képek, videók, zenék,Store-ról letöltött tartalmak (demok, gamek, stb.) mennyisége határozza meg a helyfoglalást a vinyón, ami rajtad múlik elsősorban. Esetleg ha oprendszert és programokat akarsz telepíteni, az persze további helyt igényel.
Egyébként saját kezűleg, garanciavesztés nélkül cserélhető, úgyhogy csak ezért várni akkor sem biztos, hogy érdemes ha valóban kevés lesz a 60 giga. Bár akkor valszeg a 80 is... -
kellaci
csendes tag
Én most állok a Ps3 vásárlása előtt, és azt szeretném megkérdezni, hogy megéri-e várni 1 hónapot, hogy megjöjjön a 80Gb-os verzió?
Meg hogy ezt a vincsesztert mennyire használja ki a Ps3?
Előre is köszönöm!
-
fanofmanu
tag
válasz nosferatue #3408 üzenetére
mgs4...hát igen tegnap vittem végig de még tegnap elkezdtem elölről big boss hardon aztán jöhet az extreme vagy mi
-
bwoay
nagyúr
válasz Gebriel #3406 üzenetére
Uncharted-del meg SOTC-vel (PS2-n) nekem sikerült,
bár előbbin kívül más PS3 játék akkor nem is volt nálam
Amúgy az a játék hibája is lehet, ha mondjuk csak 8-10 óra
a végigjátszás, de már közben monotonná válik.
Hát az UDF számomra semmiképpen nem ilyen.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Gebriel
veterán
akkor az is megoldást jelenthet, hogy a berakott játékot először végigjátszod,
és csak azután veszed ki a gépből.
Ez is egy jó megoldás
Nálam viszont ez biztos,hogy nem működik. Nem szeretek egy játékot az elejétől a végéig kijátszani. Több okból is.Egyrészt játék felénél "kiégek" monotonná válik a játék,csak a hajtás van nem a játék élvezése.Másrészt vannak játékok amit nem szeretnék hamar kijátszani pl Assassin Creed, GTA IV ezek játék végig játszását nem kapkodom el -
bwoay
nagyúr
mikor elmúlik az újdonság varázsa,
akkor az is megoldást jelenthet, hogy a berakott játékot először végigjátszod,
és csak azután veszed ki a gépből. Nekem már sikerült
Mondjuk ezt a ki- bepakolászós problémát sehogyan nem tudom átérezni,
azért egy nap csak nem kell ezt 10x végigjátszani, nem?
ja, amivel játszom, azt természetesen bennehagyom.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
szasanyi
félisten
Te ezt mi úgy oldjuk meg, mindíg kivesszük azt a lemezt amivel nem játszunk, és azt tesszük be helyette, amivel játszani szeretnénk. Közben pedig - nem meglepő módon - odafigyelünk minden kivétel és berakás során, hogy ne sérüljön a lemez. Amúgy ha a Store-ról vásárolsz, akkor a merevlemezre töltöd le a megvásárolt játékot, és onnan fut. Úgy nem kell lemezt ki-be tenni-venni. Mert nincs lemez.
-
DM-Fan
nagyúr
Ti hogyan oldjátok meg a PS3-nál a lemezek ki- és bepakolászását? Csakmert most két játékkal játszom párhuzamosan és minimum napi egyszer mindkettőt beapplikálom és mindkettőt kiszedem. Azon tűnődtem, hogy a lemezek hogyan fogják viselni ezt az állandó tokból kipattintás, tokba bepattintás dolgot. (DVD-m már repedt el középen ilyen miatt anno). Mindamellett a gép behúzó-kiadó automatikája sem tudom, hogy mennyire szereti ezt a dolgot.
Szoktatok olyat, hogy benne hagyjátok a lemezt kikapcsolás előtt és benne marad kikapcsolt állapotban? Ezt tolerálja a gép? Mi erre a megoldás. Igazán föltehetné magát minden játék fullban és igazán megeshetne, hogy a gép nem kérné a lemezt minden indításhoz. (tudom, ez hiú ábránd a warezolók miatt)Get Moded!
-
szasanyi
félisten
válasz he7edik. #3401 üzenetére
Azt nem ismeret konkrétan, DE amit ajánlottam jó, és nem is drága. Ha nincsenek extrém körülmények, tuti jó lesz. A fiam gépe 4 panellal (!) odébb található kisszobában van, és bár csak gyenge a jelerősség teljesen jól működik. Ennél rosszabb helyzet meg már nem nagyon kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Akvarisztika
- PlayStation 4
- Bestbuy játékok