Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Az igaz, de te sem emlékszel pontosan, ugyan is nem volt hardveres PS2 támogatás a 80 gigás PS3-ak esetében, csak szoftveres. Sajna csak a legelső drága és elég buta 20 gigás, no meg az NTSC rendszerű 60 gigás változat tartalmazta a teljes PS2 hardvert (is).
Nem tudom: miből gondoljátok, hogy a Sony megváltoztatta az üzletpolitikáját, és hogy hw-es PS2 támogatású lesz az új 80 gigás PS3? Az elv amiért kivette - ha jól tudom - az volt, hogy csökkentse a buktát amit bekönyvelt a PS3 eladásokból, és hogy az olcsóbb ár miatt növekedjenek az eladási mutatók. Én olvastam róla, hogy azt megváltoztatták, és olyan lesz a PS3 mint kellene, ahogy többen is említitek. Te hol láttál v. olvastál ilyet? -
bwoay
nagyúr
válasz szasanyi #2488 üzenetére
de rosszul ám, mert pont a régi 80-as volt az,
ami teljes mértékű (hw-ws) PS2 támogatást kapott.
nekünk már csak a "vakok közt félszeműként király" 60-as jutott
a sw-es emulációval, de miután kijön az új gép,
már nemigen tudjuk majd arra verni a mellünket,
hogy nekünk még sikerült beszerezni ezt a baró kiszereléstviszont azt nem tudom,
hogy a (számomra ezidáig totál felesleges) kártyaolvasókkal hogy áll az új gép.
gyanítom, hogy azok is visszakerültek,[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz pyrannha #2483 üzenetére
nekem is tetszik, mert nekem meg a marketplace-szel nincs semmi bajom,
a ps store felületét kiondottam utálom,
pláne, amikor végig kell túrni a mind a 4 accountomnak megfelelőta home szerintem ilyen "fura figuráknak" való,
viszont mkv-nek tudnék örülni[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
ben88ce
csendes tag
-
ben88ce
csendes tag
Nekem nincs ilyen problémám. Mindig dolgozgatok valamit suli mellett es amire "szuksegem van" arra van penzem.
Az mar komolyabb problema hogy neked ez jott le az uzibol. Kar erte.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz pyrannha #2485 üzenetére
Igen, rosszul emlékeztem. Nem hardveresen ugyen, de megy. Aztán milyen lesz az új kiadás, az más kérdés. Mert az ugye nem a HDD méretétől függ...
7.1 meg HD audio nem olcsó és nem túl elterjedt. Sokan nem tudnak, és akik igen, annak meg jó része nem akar annyit adni érte. Nekem mezei Creative Inspire 5700 Digital (5.1 DD/DTS) kis házimozi rendszer van, és marad is jó ideig. Így ez mégsokáig hidegen hagy.
[ Szerkesztve ]
-
pyrannha
senior tag
válasz szasanyi #2484 üzenetére
De ez most már 96/24-es 7.1-ben fog szólni.
Amúgy nézegettem a filmeket és nem nagyon láttam olyan filmet, ami támogatta volna a 7.1-et. Pedig a forrás elég hiteles.
Vagy csak most fognak jönni a 7.1-et támogató filmek? Bár ezt erősen kétlem...
Viszont így azt érték el, hogy egy (egyelőre) felesleges codec került bele a frissítésbe.[ Szerkesztve ]
PSN ID: VDFPO
-
pyrannha
senior tag
Tényleg nagyon hasonlít rá. Tetszik ez az elrendezés, de nekem a mostanival sincs semmi gondom. De jó lenne, ha inkább a PS Home-ot fejlesztenék gőzerővel, meg az .mkv fájlok támogatását oldanák meg végre.
szasanyi: Egyetértek, az .mkv fájlok támogatása sokkal fontosabb, de azt sem szabad elfelejteni, hogy azért elég sok embernek van HD audio erősítője (ha nem is Mo.-n), úgyhogy sokan ennek is örülnek. De azért az mkv codecet is bele rakhatták volna a frissítésbe.
-
nagyitomi007
csendes tag
a lényeg az h megy az enyémen is..köszi a választ
-
szasanyi
félisten
válasz nagyitomi007 #2478 üzenetére
Nem tévedsz. Én azért lógénk anyámékon, mert a két képminőség közötti különbség óriási.
-
nagyitomi007
csendes tag
sziasztok,most gondoltam kéne venni egy ps3-at ballagásra.tehát:....nekem sima képcsöves tv-m van.elvileg ahhoz illő kábelt adnak a cucc mellé....anyáméknál van hd tv de nem akarok rajtuk lógni,az ahhoz való kábelt kell venni ugye? ha tévedek légyszi javítsatok ki
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Dominguez #2472 üzenetére
Doboza ott volt a Budaörsi Auchanba az ára is ki volt rakva. Lehet valaki eldugta, hogy majd jól megveszi Adoboza eléggé le volt már harcolva az biztos...Nem volt egy bizalomgerjesztő látvány.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bwoay
nagyúr
válasz szasanyi #2473 üzenetére
én még mindig azt mondom, hogy az igazi az a 80 GB-os lesz,
mert az belül ugyanaz, mint a 40-es, tehát kevesebbet fogyaszt,
kevésbé melegszik, és viszi a PS2 játékokat...
vagyis olyan, amilyennek eleve a 40-es helyett kellett volna megjelennie.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Devastator
tag
Hy. A Motorstorm-ot lehet osztott képernyőn játszani a haverral?
Amúgy a starter pack mit tartalmaz? Nemnagyon találkoztam még vele. -
szasanyi
félisten
válasz Dominguez #2472 üzenetére
Ne viccelj már, én 127k-ért vettem a Starter Packomat. Használtan, hibátlan állapotban kapsz 90-95k körül. Hogy érne már 164k-t? Az igaz, hogy az új olyan ritka mint a fehér holló, DE ettől még nem éri meg azt az árat, és csak a kereskedő pofátlansága tornázta fel ennyire az árát - nem pedig az értéke. Nagy különbség!
-
Dominguez
csendes tag
válasz Mr.Grincs #2457 üzenetére
"Láttam ma egy 60gb-s PS3 packot az Auchanba, két játékkal 164K ért Kicsit drága a szentem "
A 60 gigás annyit ér, olcsóbban nem is fogsz kapni. De ezt nem tudtam, h van még az Auchanban belőle, 1 barátom a múltkor felkutatta érte a világot, ő simán kiadott volna érte annyit, de akkor nem talált, kénytelen volt 40-eset venni. -
Mr.Grincs
veterán
Ez a GTA4 is szerintem sikeres PACK lesz, sokan azért vesznek konzolt mert kérdéses a pcre való kijövetele. Ez is sacc 100 körül lesz de maximum 119K, viszont kapkodni fogják. Várjuk szeretettel.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
szasanyi
félisten
válasz pyrannha #2463 üzenetére
Az a baj, hogy ezek az újítások nem sok PS3 felhasználót érintenek nálunk... ugyanis megnézném, hányan vettek hozzá BD HD Audi házimozi erősítőt. Engem speciel abszolute nem érint, hogy egészen konkrét legyek. DE az nagyon érint, hogy azt a k..va .mkv kiterjesztésű HD anyagat továbbra sem fogja lejátszani! Azzal sokkal többen, sokkal többet nyertek volna.
-
soulcube
aktív tag
válasz Mr.Grincs #2457 üzenetére
A Sony azt nyilatkozta ahhoz, hogy az MGS4 nullszaldós legyen az első napon el kellene adniuk 1 milliót belőle. Ehhez kell egy ilyen bundle Európának is. Az USA-ban ha jól tudom 500 $ lesz az ára. Annyiért sokkal jobban megéri mint a mostani 40 gigás változat. 80 GB + MGS4 + Dualshock 3 = 500 $
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz pyrannha #2463 üzenetére
megnéztem a videot róla, kíváncsi is lettem:
csak engem emlékeztet a dashboardra?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Fuck3r
aktív tag
válasz Lothargia #2454 üzenetére
22-es csapdája...
A tökéletes megoldás az lenne ha tudná kezelni az NTFS particiót.
Talán egy firmware frissítés orvosolhatja a problémát?
bár nekem lényegtelen mert én PC-ről vagy lemezről nézek filmeket
Ez a probléma egyedül azokat érinti akik hasonlóan oldják meg a filmnézést
(szal nagyméretű fileokat akarnak másolni FAT32-re, de talán majd egy firmware...)"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
-
pyrannha
senior tag
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt nézzétek [link]
-
Mr.Grincs
veterán
Routeren keresztül össze lehet kötni a PS3at a PC vel? Olyan routerem van ami wifi router egyben+4 kábel csatlakozás.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz soulcube #2456 üzenetére
Kérdés hogy ebbe mi az üzlet és a nyereség Én is várom de én szerintem nem lesz belőle semmi.
Láttam ma egy 60gb-s PS3 packot az Auchanba, két játékkal 164K ért Kicsit drága a szentem/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
MichaelSD
őstag
Valaki tudja, hogy lehet kapni a Ghost Recon Advanced Warfighter 2-öt PS3-ra. Egyszer láttam a MMben, de azóta se sehol. Tipp?
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
Lothargia
csendes tag
Hali!
Vettem 1WD MyBook 500GB Essential2.0 külső vinyót és van vele 1kis problémám.
Alapból Fat32-esre volt beállítva,de így nem lehetett rámásolni a 4GBnál nagyobb filéket (pl HD v. Blu-Ray filmeket),de felismerte a PS3.
Megformáztam NTFS-re így már lehet nagyobb filéket is rárakni, de a PS3 már nem ismeri fel (meg sem jeleníti). Ráadásul a windowsba jobbegérgomb/formázás után már nem is enged más fajta formázást csak NTFS-t, tehát nem is birom vissza állítani.
Van erre vmi megoldás??? (azon kívül,h kettépartícionálom a winyót,h az 1ik fat32 a másik NTFS lenne)
Ja PC-n semmi gond vele
előre is köszi -
pyrannha
senior tag
válasz szasanyi #2424 üzenetére
Sajnos az én LG RH265 asztali DVD felvevőm csak stereo jelet tud küldeni, így a DVD-ket nem ezen nézem. Viszont arra amire vettem (elmulasztott tv műsorok, meccsek felvétele) arra tökéletes. Ezért van az, hogy mindent a PS-en keresztül nézek. Amúgy a BD filmek minősége egyszerűen fantasztikus. Elég sokat láttam már, mert az egyik ismerősöm nagy gyűjtője ezeknek, viszont az tény, hogy én sem adnék érte 7,5e Ft-ot. Ha viszont csökkentenék az árát, akkor biztos hogy ezután inkább ilyen filmeket vennék.
-
pyrannha
senior tag
válasz Bakessz #2451 üzenetére
Az 576KByte számomra olyan, mint az EW és társai. Rohadt drága. Amúgy az 576 most 104990 Ft-ért árulja a GT5 Prologue pakkot, tehát nem olcsóbb mint az ÜK.
-
Mr.Grincs
veterán
A franc Pedig azt hittem lesz még egy tv-m... A tv-t már megvettem a leendő PS3 hoz, de konzol még az ablakba
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
Az általad linkelt akció azért messze nem ugyanaz,
mint amiről beszéltél
Erről én is olvastam anno,
de egyrészt a TV mellé adtak PS3-at (ugye nem mindegy),
másrészt kizárólag full HD Braviákra,
és azon belül is meghatározott szériákra vonatkozott a dolog.
A linkeden azt is írják, hogy a legolcsóbb, akcióban résztvevő TV ára
kb 450'000 Ft volt. Ezért vigyorogtam az előző HSZ-ben,
hogy kicsit aránytalan dolog lenne PS3-hoz adni TV-t,
akárcsak kifutó szériát is, mert a legolcsóbb 32"-es Sony HD Ready készülék is
egy PS3 árának szinte a kétszeresébe kerül.
Londonban meg 40"-os full HD TV-t adtak a PS3-hoz?
Ezt linkeld már be nekem, légy oly' kedves![ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
skyboi
tag
Nem hiszem, hogy 52"-os Full HD tv-t adnának. 32" HD Ready kifutó modellek lesznek, ha lesznek. Külföldön ez már létező akció. [link]
Több helyen is olvastam, Londonban láttam is reklámot. Ott 40-es full HD járt vele. Természetesen csak Sony tv lehet. Bravia LCD. A 360 nagyon vezet gyerekek, a játékokon pedig keresni kell, vagy elpártolnak a fejlesztők. Ha ez bejön, érdemes lesz ps3-at venni.True story.
-
-
szasanyi
félisten
Ja... a csupasz seggetek meg a hideg falhoz ér és felébredtek.
-
Mr.Grincs
veterán
bwoay: Köszi azt megnéztem láttam is, hogy hasbanyomnak egy két és fél méteres HDMI kábellel is
skyboi: Az érdekes hogy egy HD Ready LCD TV-t adnak hozzá ajádnékba Erről én is hallottam, de nem hiszem hogy itt megérné nekik max ha emelik az alapgép árát Az igazi lenne ami ajándékba lenne gy FULL HD Sony Bravia TV Sony konzolhoz sony tv dukál
[ Szerkesztve ]
-
skyboi
tag
válasz Mr.Grincs #2430 üzenetére
Annyiért az jó. A bundle lényege, hogy megérje Az Uncharted elég nehéz, de jó kis játék, nem beszélve róla, hogy milyen szép. A Ratchet sem rossz game, ha esetleg ismered az előző részeket ps2-n, kiváltképp szórakoztató tud lenni. A magam részéről én arra várok, hogy a Sony kiterjessze azt az akciót, hogy HD Ready LCD tévét adnak a ps3 mellé ajándékba.
[ Szerkesztve ]
True story.
-
Mr.Grincs
veterán
Bakter..... És akkor mivel dugjam össze? De jó hogy írtad... Semmilyen összekötő nincs hozzá?
Minden 40GB-s verzión csak két USB található?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
WOW...most én is lehidaltam...Köszi az infót....még jó, hogy nem vettem meg nagy sungra tegnap...Csak legjobb vételnek tűnt Azt hiszem itt überéknél fogok szétnézni jobban...Köszi
A PS3 hoz alapból milyen hosszú a HDMI kábel?[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Mr.Grincs #2430 üzenetére
ez esetben a hosszas keresgélésed elég gyatra eredményt hozott
marhára nem vagyok képben a mostani PS3 árakkal kapcsolatban,
de mivel a 120e. Ft első hallásra soknak tűnt
(még egy két játékos kiszerelésért is),
kb 10 mp alatt találtam GT5P bundle pakkot 99'900-ért.
Koncentrálj a képen látható dobozra: ez bizony gyári csomaghja, EW-ben láttad? muhhahahaha, hát akkor pláne mitől lenne ez a legjobb vétel?
link[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Mr.Grincs
veterán
Ez újonnan van. Gyári csomagolás, még a doboz is. Az Electro Worldben láttam, az aréna plázában.
-
Mr.Grincs
veterán
Hosszas keresgélés után megtaláltam a legjobb vételt PS3 ból..Igaz nem talátam 60GB-s verziót de viszon 119990 ért van PS3 40GB +két játék az egyik az UNCHARTED a másik valami mászkálós asszem a RACHET CLANK PS3 ra...A doboza is olyan hogy gyárilag van benne két játék...Az alapgép még mindig 99K játék nélkülm, GT5 tel pedig szintén 119K. Csak nemtudom miért ilyen olcsón adják két játékkal...Félek egy kicsit megvenni. A két játék darabonként 16900ft külön...
Így nagyon megérné megvenni.
Van benne valami trükk amiért ilyen olcsó? Előre is köszi...
Bocsi ha marhaságot írtam de nemszívesen bukok 120 ezret + kiterjesztett garipénzt..[ Szerkesztve ]
-
soulcube
aktív tag
Tudja valaki, hogy júniusban Európa megkapja-e a Metal Gear Solid 4-es bundlét ???
-
szasanyi
félisten
válasz pyrannha #2421 üzenetére
Nekem Philips DVDR3570H 160GB DVD-RW asztali lejátszóm van, azt használom filmek nézésére - DVD, DivX, Xvid, Avi, stb. filmekre. Tapasztalatom szerint a 82 cm LCD Tv-n ennek a képminősége (componens kimenettel, és normál DVD Video esetén) nagyon szép, a PS3 esetén (HDMI és szintén normál DVD Video) nem olyan szép. PS3, HDMI és BD, na az tényleg szebb! DE ennek ellenére nekem egy film sem ér 7.5k-t. De ez abszolute az egyéni véleményem. Amit ki akarok nyögni - mielőtt végleg belegabajodok, mint macska a házi cérnába - az, hogy én nem használom filmzésére. Eddig összesen 1 azaz egy (!) BD film volt benne, és ha nem csökken az ára drasztikusan, asszem nem is lesz több.
Természetesen neked jó vétel volt a távvezérlő, mivel nálad ez az egy eszköz teljesíti mindezt. -
mcwolf79
veterán
válasz Gebriel #2413 üzenetére
Én ezzel az érzékenységgel pont fordítva vagyok,mivel Nálam a legkissebben van.
Ez a gyorsaság rovására megy,de a célzásnál sokat segít.
Amúgy meg így kb. 340 óra COD4 után már fel sem tűnik ennek a hiánya. Megtanultam együtt élni ezzel,ehhez igazítom a játékstílusomat. A legtöbben nem használják a Dead silence perket (ezzel nem hallatszik a lépés), és az 5.1-es fülesben úgyis messziről meghallom,ha valaki a hátam mögé kerül Tehát nincs szükségem arra,hogy villámgyorsan hátraforduljak.
Mint már soxor leírtam,vért pisáltam a R6:V-ban,mire valamennyire megtanultam a kontrollert használni, de ismétlem: A DOLOG MEGTANULHATÓ!!!Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
szasanyi
félisten
válasz gandras #2414 üzenetére
Sztem nem sokaknak lehet olyan tapasztalata másolt BD filmmel, amit kérdeztél. És igen, be lehet állítani, DE ha HDMI kábellel kötöd össze, első alkalommal automatikusan konfigulálja a kimenetet. Persze ezt utólag is megváltoztathatod.
ben88ce: a PS3 működök vinyó nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
-
ben88ce
csendes tag
lenne egy fontos kerdesem.
adott egy ps3 amibola wincsi ki lett veve. SD kartyara tudok menteni jatek kozben vagy nem ?
-
soulcube
aktív tag
Júniusban Európába is fog érkezni az MGS4-es bundle packból ?
-
gandras
tag
Sziasztok, olvastam itt a fórumban hogy a ps3 viszi a másolt lemezeket csak a játékok és az mkv kiterjesztésű fájlok nem mennek, de mi a helyzet a másolt Bluray lemezekkel?, ha én kíírok egy BD lemezre egy nem tömörített HD filmet (pl20GB filmet), akkor azt vinni fogja?
Meg még lenne egy olyan kérdésem hogy egy samu 40m87BD fullHD tévére szeretném rákötni, ami ha jól tudom nem támogatja az 1080i-t, de az1080p-t igen, be lehet ugy állítani a ps3-at hogy az 1080i-t ne használja, hogy ne kapjak no signal képernyőt? -
Gebriel
veterán
válasz szasanyi #2409 üzenetére
Viszont az is biztos, hogy aki bill+egér kombóhoz van szokva, az a büdös életben nem tudja annyira megszokni..
Ezt cáfolnám.és még jó páran akik COD4-eznek
Igen is meg lehet szokni,gyakorlás kérdése az egész.10. sensityven igen gyorsan mozog az a célkereszt
úgy játszon és olyan gyors legyen mint PC-n,
Igaz,soha nem leszel olyan gyors,de nem is kell ez nem PCdunc
Szerintem vétek lenne egy olyan játékot kihagyni mint a COD4,csak mert nem megy olyan jól joyal,de TE tudod..
Legnehezebb fokozat,10. sensytiv a joyra.Biztos vagyok,hogy mire végig játszod a story módot nem lesz gondod az irányítással.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Igen, meg lehet szokni. Ez a helyes megfogalmazás. Viszont az is biztos, hogy aki bill+egér kombóhoz van szokva, az a büdös életben nem tudja annyira megszokni, hogy úgy játszon és olyan gyors legyen mint PC-n, vagy mint a kontrolleses vérprofik. Így aztán az online móka az nem is lesz annyira mókás...
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Gebriel #2404 üzenetére
x boxon nyomtam a halo-t online elöször gamepaddal,katasztrofális volt,vettem hozzá egy kütyüt amire ráment a ps2-es egér+bill és útánna faxán ment,én nem éröltetem a gamepadot mert azzal célzásra kihegyezett fps-t nem jó játszani. Ezért nem vettem meg a COD4-et mert engem az online rész érdekel,és egy online fps-nek a célzás pontosága a lényeg,gamepaddal egyszerüen szerencsétlenkedésnek tünik a dolog. Egy szó mint 100 ameddig nem tudom tolni egérrel addig a cod4 felejtös,sőt a halo3 is kimarad addig.
[ Szerkesztve ]
-
skyboi
tag
válasz Gebriel #2404 üzenetére
PSP-re tv-out segítségével tudod csatlakoztatni a tévédet. Composite, S-Video és komponens kábeleket lehet kapni. Utóbbi a legdrágább, de a legjobb is. Feltéve, ha ismeri a tévéd. Azonban tudni kell, hogy a psp felbontása max. 640x480-re skálázható, így LCD-n vagy plazmán elég gyengusz kép lesz. 16:9 crt-vel tennék én is egy próbát.
A probléma ezzel az egér dologgal az, hogy a gép nem ismer ilyen perfifériát, hogy egér. Nincs gyári hozzá. Innentől, ha megy is valamilyen eszközzel...valamilyen funkció esetleg, tuti, hogy bakter módra, hisz nincs optimalizálva rá. Nincs a játékba programozva. Joypad emberek, drága, szép mozgásérzékelős joypad. Minden játék végigtolható vele, multiban megy ugye...a többieknek is joypadje van. Azonos esélyekkel indul a buli. Emlékszem, mikor 1998ban kijött PSX-re a Dual Shock joypad. 14 ezer forint volt. Három hétig spóroltam rá kajapénzt, hogy meg tudjam venni. Nehéz volt, mint egy talicska vas, de rezgett és analóg volt. Amivel akkor nem tudtam mit kezdeni. Mára nem tudnék játékot digitálisan irányítani joypaden. Csak analóg. Az precíz. Gyakorolni kell, tehát egyet kell értsek Gebriel kollégával.
[ Szerkesztve ]
True story.
-
dunc
nagyúr
Hát srácok kiprobáltam egy fps-t kontrollerel GRRRRR ocsmány pláne multiba ahol a célzáson a hangsúly ,nekem első dolgom lesz a boxhoz szerezni egy kompatibilis egeret és billt COD4 mellé.
-
szasanyi
félisten
válasz Mákos7észta #2400 üzenetére
Nem mind1... a 111 az a mind1. De akkor sem tudok róla, hogy létezne. ÉS ez az egy dolog engem is nagyon érdekelne. A többi nem annyira.
De ha vki tud vmit .mkv lejátszás ügyben, azt szívesen megtudnám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest