Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
heihachi: ha extra kiadás, talán még beleférhetne az...de mind1. Ezzel ne offoljuk szét a topicot.
spacer: Tudtommal az áruháziak azok Sony garival mennek. Legalábbis az én ps-em az első tulaja vagy a media markt-ban vette vagy az E.World-ben és rendes Sony garija volt (1év).
-
szasanyi
félisten
Nem gondolom. Ha jól elmegy használtan, és esni fog az ára akkor valszeg egálban lehetsz. Sztem... amúgy az igazság az, hogy mindenki azt csinál amit akar.Viszont én akkor sem értem, és nem is tartom célravezetőnek. Ez az ide kapok, oda kapok, ez is kell, meg az is kell, aztán inkább mégsem jó úgysem... azt gondolom, hogy:
1. vagy a vásárlás, vagy az eladás meggondolatlan volt
2. nem tudod már, hogy jó dolgodban mit csinálj
3. vagy ahogyan írtam is, ha vkinek elég sok pénze van, nem kell, hogy esze is legyen (ne vedd magadra, ha nem inged)
Végül csak nem lettem meggyőzve arról, hogy jó ez a megveszem, eladom, másikat veszek gondolatmenet. Ez nekem amolyan PC fan tulajdonságszerű, akik a teszt őrültek, és mind1 mennyibe kerül, de folyton cserélik az alkatrészeket, mind1 mennyibe kerül. De itt nincs olyan, szóval ez sem lehet szempont. -
Nekem pl. ez volt az egyik fő szempont, hogy box-ról ps3-ra váltottam. Emellett játszhatok, és az asszony is bír aludni, mert nem süvít a hűtés, mint a boxnál.
Viszont komponens kábelt vettem, mert az is van a monitoromon, de pár oldalon az van írva, hogy tudja az 1080p-t. Hát nem tudja! Csak 1080i-t... szóval az a kevés játék, ami bírná, az sem megy 1080p-ben. Gondolkoztam, hogy ha veszek egy HDMI kábelt, meg egy HDMI-DVI átalakítót, úgy már menne az 1080p...
Így sem rossz, csak az 1080i-n látszik, hogy az csak felscale-zett 720p...Kicsit sok volt az "1080", bocs.
-
f27
senior tag
lenne egy kérdésem!
lehet már elhangzott itt de remélem elnézitek nekem hogy kismillió hozzászólást nem olvastam átt
nos itt az asztalomon egy 40Gb-60Gb-és egy 80Gb PS3!
a 60GB nem érdekes igazából,de azt árúlja el nekem valaki hogy a fenébe lehet megkülömböztetni a 40GB a 80Gb től? mármint a vinyón kivűl? egy rohat fecni külömbséget sem találok a kettő között! -
Versus82
aktív tag
változnak a dolgok, és az idő mindent megszépít... elment az egész akciójátékba, ez már nem túlélő horror. de nagyon élvezetes ketten aprítani. én imádtam a resi 1-et szintén , 2 hete leültem hogy újra végigviszem az 5 előtt, aztán egy óra játék után hagytam mert csalódás volt.
-
eddie17
addikt
Nem is volt erről szó. Nem kell feltörni, és kész. Jó az úgy ahogy megteremtették. Dzsunka garival meg nem foglalkozunk. Meg amúgy is, a hivatalos garanciát néztük nem? Az a mérvadó, nem az, hogy HA feltörik akkor csak fél év van rá... Nem minden xbox-os warezos. Sőt, elég csekély az arány.
he7edik: Ehe, lehet hogy igen, lehet hogy nem
-
Z.m.Z
aktív tag
Azért nála is van drága!!
nyócvanezer
-
Gebriel
veterán
Végszóként:
"Nem attól nem lesz nyugdíjam, mert áfa nélkül adja a bolt a cuccot, hanem mert az összes vállalkozó és építőiparban dolgozó adót csal,"Ehhh? Tudod mit beszélsz
Szerinted, ha nem kapsz, számlát, vagy blokkot az mi ha nem adócsalás??Ne vitáztok mert jön szasanyi és rendet rak köztetek
inkább játszatok.
-
anjani182
őstag
Eddig kb 7 játékom volt, nagy részét használtan vettem, egy ismerősöm meg veszi őket állandóan, én meg kölcsönkérem
Szerinted érdekel, hogy kölcsön gémmel játszok? Nem nagyon...
MOD: Nem akarok politizálni, de ezért tart itt az ország, ahogy elmondtad, a zugbolt megrendeli külföldről, elfelejt számlát, blokkod adni, így már is el van csalva az ÁFA.
Hajrá, támogassuk csak ezt
Mekkora egy láma vagy, amikor meg te leszel nyugdíjas ugyan úgy sírni fog a szád a 13.haviért, amit nem kapsz, mert akkorra már nem lesz nyugdíj!!! És e miatt, ami folyik az országban!!! De te kurva okos vagy, vegyed csak az olcsó adó-csalt joyt meg PS-t
-
anjani182
őstag
Szia!
Ha tudni akarod, már a PS3 vásárlásakor is "ezt" mondtam! Elvből nem megyek zugboltokba, tehát kizárt, hogy egyáltalán felmerülne ilyen probléma nálam!
Nem fogok piti kis konzololtban, egy zugboltban PS3-at venni, import terméket! Inkább bemegyek a Sony Szalonba, és megveszem 10k-val drágábban! Így is tettem...
Egyszer vettem egy játékot, 14k-ért az egyik leghíresebb konzolboltban, akkor se akartak blokkot adni, és igen, felháborodásomat adtam képzeld el!
-
cilo9
aktív tag
Most rendeltem először. Csak nézelődtem, aztán megláttam. Egy accountot kell regisztrálnod, (név, szállítás, számlázási cím, stb) aztán csak kosárba és nyomatod a rendelést. Több kártyát is el tudsz menteni, és szinte minden. Maestro, MC, Visa, stb. Én dombornyomott MC-vel csináltam most. A visszaigazoló mail azonnal megjött, a netbankban még nem látom, hogy zárolták volna, de bizonyára a munkaszüneti napok miatt..majd holnap. (EU-ba 2-5 munkanapot írnak szállítás időnek...kiváncsi leszek!)
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
Akkor te extratápos vagy! Autós gamet kormánnyal nyomni.. szégyelld magad. Pfffújj!
Neked milyen cuccod van? Próbáltad már, vagy csak most fogod beüzemelni mint ajándékot? Mert kíváncsi lennék milyen, és mennyire működik jól. Ugyanis vettem anno amolyan Genius Whellizés kormány-pedál kombót PC-hez. Rezgőmotorosat! Na, azzal sokkal rosszabb volt pölö az NFS mint billentyűvel, és többször előfordult, hogy ki kellett kapcsolni a rezgő funkciót mert különben egyfolytában vibrált és elzsibbadt az ember keze.
Bár még nem néztem utána tüzetesen, de feltételezem több féle kapható. De leginkább a használhatóság az, ami leginkább érdekel.
-
cilo9
aktív tag
Mi a véleményetek a GRID-ről? Megéri beszerezni? Játszottam a demóval, de ott valami borzalmasan silány volt a hang.
Már régóta filózom hogy GRID vagy GT5P legyen, de ez a 9k-s ár egész szimpatikus. Ha jó véleménnyel vagytok a GRID-ről, akkor lehet beszerzem és megvárom a rendes GT5-t. -
szasanyi
félisten
Lehet, hogy nem jobb a mobil 96GT de szerintem hozznia azt a teljesítményt amit egy HD3850 tud. De most már kíváncsi vagyok... linkelj már egy tesztet lécci, csak megnézném. Egyébként az user szempontjából pedig tökmind1 miért nem jó a 40k-s ATI VGA, és én valószínüleg nem veszek többször még hasonlót sem.
Tud valaki, valahol (valakinél) jó áron Resistance 2 gamet?
-
szasanyi
félisten
Na, most már elvesztettem a vezérnokedlit... döntsd már el, milyen GPU van a gépedbe, mert te eddig 3650-ről beszéltél!
A szintetikus tesztek nem sokat érnek amúgy. Most b*tam ki a gépemből a HD4850 kártyát, mert bár tesztek nagyon jó eredményeket mutat, játékok alatt nem... a hozzá való CCC működése meg egyenesen katasztrófa. Ennyit a tesztekről. -
szasanyi
félisten
A 9600GT kábé egy HD 3850-el van partiban, semmiképp sem a 3650-el.
Nem mind1.
-
DM-Fan
nagyúr
Nekem mondjuk a szavatosság is szempont. Azért nem mindegy, hogy ha mondjuk az asztali gépemben elszáll a VGA, akkor már kapásból otthon tudom diagnosztizálni, hogy melyik a hibás alkatrész (mert ugye nagy eséllyel van otthon egy korábbi, elfekvő VGA, memória stb.) és mivel moduláris a gép, nem kell szervizbe rohangálni az egésszel, csak az adott alkatrészt kell cseréltetni, és addig is beleteszem az otthon levő elfekvőt ideiglenesen.
Magát az asztali gépet én sem sajnálnám, legszívesebben kivágnám az ablakon, hogy egy négyzetcentiméternyi helyet se foglaljon, azt viszont bánnám (és ezért is tettem le arról, hogy nekem a közeljövőben laptop-om legyen), hogy kiadok egy valag pénzt laptopra, amiből kétszer olyan erős asztali gépet tudok venni, ami már esetleg játékra is alkalmas (mert azért csak rávetemedik az ember a PC-n való játékra is, no). Nem beszélve arról, hogy nem szeretnék visszaugrani a 15"-os kijelzőre a jelenlegi méretről.
Amúgy meg szerintem ez a jövő:
-
DM-Fan
nagyúr
Nem a TV-d szar, nehogy elhidd már. Az előbbi link alatti HSZ-emben is írtam, hogy a V-Sync hiányának lényege, hogy a még megjelenítés alatt álló képet hirtelen követ egy új, a frame-buffer betelik, ezáltal sem az előző, sem az utóbbi kép nem fog helyesen megjelenni és több sávra oszlik meg a képernyő tartalma, kvázi szétesik a kép. Semmi köze a képernyődhöz, a játékok programozásával van a probléma. Mindenkinél jelentkezik, főként az Uncharted-ben, de én is látom a DiRT-ben is, de a legdurvább az Assassin's Creed-ben. Egyértelmű programozási probléma, nem a megjelenítő sara, nálam is látszik, pedig nem szar a TV-m.
PC-n is ugyanúgy jelentkezik, csak ott szinte minden játékban ott az opció, hogy V-Sync Off/On. Ezzel ugyan elveszítesz pár FPS-t, de igencsak megéri bekapcsolni, mert engem pl. rohadt mód idegesít. Ennyit a konzol nagy előnyéről, hogy nem tudsz beállításokat finomhangolni.
-
szasanyi
félisten
VSync hiba: a vertical syncron sign rövidítése, vagyis függőleges szinkron jel. Nem szinkronizálja a TV a képet, és "elcsúszik" a kép.
-
szasanyi
félisten
Én az élsimítás minőségét (hiányát) azért nehezményezem, mert attól sokat javul a látvány. És persze a PS3 is installál ezt-azt, csak annak egyszerűsége mégis jobb mint a PC esetén. Ami nagy különség (!) az, hogy grafikailag és vezérlés szempontjából nem kell semmit állítani, kalibrálni, tesztelni ahhoz, hogy jól játszható legyen a játék.
És igen, FPS = PC de ez így jó is. Nekem kontrollerrel vagy lassú, vagy nem pontos, de együtt a kettő nem megy. -
BaliJack
aktív tag
PC-re érdemes megnézni még a Flatout 2-őt is, frankón 2ezerért szereztem be, és attól is hanyatt lehet esni, annyira jó
.
Még egy eléggé régi gépen (adataimnál) is 1280x960-on full grafikán fut, még élsimogathatom is, és a szűrést is rápakolhatom
.
Ja, és a zenéje eszméletlen.
PS3-ra jó lenne vmi hasonló játék, Motorstorm is jó, de az terepen megy.
-
DM-Fan
nagyúr
Viszont pont ezért a PS3-ban még sok pluszpotenciál rejlik, épp ezért én hosszabb életet jósolok neki, mint a Box-nak. A Crysis PS3-as portjával kapcsolatban olvastam valami olyasmit, hogy 2 vagy 3 processzormag csak az árnyékolást fogja számolni és hogy brutálisabb grafikát prognosztizálnak, mint amilyen PC-n volt a játéknak. Szóval a gyengébb GPU azért sok helyen ellensúlyozható a nagyobb számítási kapacitású, 7 magos procival.
Az valóban nagyon felháborító, hogy a programozók kicsit lusták továbbképezni magukat PS3 programnyelvre. Különösen mérges vagyok John Carmack-ra, aki a legnagyobb szószólója volt annak, hogy az ember egy mezei PC-vel bármire képes lehet, ő lehet a világ legjobb programozója, meg hogy semmi sem lehetetlen, bla bla. Ja bakker, akkor tessék újra ölbe venni a klaviatúrát, berendelni a sört meg a pizzát és éjszakákon át gubbasztani a monitor előtt és átportolni az összes id Soft-os játékot PS3-ra, meg a következőket is PS3-ra is kiadni, nem pedig kategorikusan elzárkózni ezen konzol elől, 'szom! Ja, hogy neki ez már derogál? Akkor majd jön más, aki megcsinálja helyettük az új Wolf-ot, meg a Quake 5-öt, meg a Doom 4-et, csak más néven oszt jónapot.
-
szasanyi
félisten
-
Sundesz
addikt
Bemennék ha lenne MM 100 Km-es körzetemben. Sajnos az a problémám, hogy nincs nagyon lehetőségem személyesen megtapasztalni se az X360-at, se a PS3-at, ezért bátorkodtam megkérdezni itt a fórumon. Viszont kirakva láttam már mindkettőt.
De úgy tűnik, gáz volt megkérdeznem...
Xbox grafot meg sok-sok fórum, néhány cikk mondta. Persze nem a PS3 exluzív címekre gondoltak, hanem ami mindkét konzolon van. Igazából hol az egyik, hol a másik. De nekem az nem fér a fejembe, hogy nincs AA egyes PS3 játékoknál, főleg a NAGY GT5P-ban?
-
Gebriel
veterán
Ha van kedved és időd leirhatnád pontos folyamatát a joynak, hátha van aki nagy segitség lenne.
Sg PS3 store info -
szasanyi
félisten
-
DM-Fan
nagyúr
Avi-ból is többféle van, nem mindent eszik meg, elég válogatós tud lenni a szentem, szóval nem azon múlik, hogy hálózaton keresztül megy-e a lejátszás, vagy sem. Én amit eddig hálózaton keresztül osztottam meg .avi-t, eddig mind ment. Mondjuk nem igazán nézek .avi-kat, meg alapvetően a PS3-at se nagyon használom a Blu-Ray-en kívül filmlejátszásra, arra ott az asztali lejátszóm (Pioneer DV-696AV), az mindent megeszik.
-
cilo9
aktív tag
Voltam a XVII. kerületi Tecsóba. Akciósból Fight Night Round 3 és Skate volt. 1-1 darab amin volt akciós matrica (Skateből csak ez az egy volt mondjuk a Fight Nightból volt több is, de az nem akciós matricás, nem tudom ez számít-e). Úgyhogy ezt a párost elhoztam. Voltam a Ferihegyi Tecsóba is, mert volt egy köröm a reptérem, gondoltam körbenézek, ott össz-vissz 2 db PS3-as játék volt, de nem akciós. PS2-es játékokból mindkettő meg a Fogarasi is tömve volt.
És a XVII. ker-be volt PSP-s is akcióban és abból még azért volt jó pár darab. -
szasanyi
félisten
Nem feltétlenül... én pölö a helyéről vettem le, ahol a PS3 gamek vannak.
A biztonság kedvéért megnézettem az ügyfélszolgálatnál, hogy valóban annyi (hozza-e a kedvezményt), hogy ne a pénztárnál érjen kellemetlen meglepi. De ott is, és a pénztárnál is rendben volt, és valóban egyet fizettem a kettőért.
-
szasanyi
félisten
Nálam sem az FPS a nyertes konzolon, de ennyiért elhoztam, mert jó játék. Majd megbirkózunk vele valahogyan. Skate-et meg a kisebbik fiam szereti, a demoval sokszor jétszik, így aztán nem volt nehéz a döntés... a Carbon megvan már, az alaptétel. Csak itt sokkal jobb mint PC-n volt, noha ott is végignyomtam vagy 2-3 alkalommal.
StarWars TFU után - ez nekem nagyon tetszett, akkor is ha másoknak teljesen eltérő a véleménye - nem is nagyon játszottam konzolon, de majd most!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest